Με τι σκοπο κυκλοφορουν αυτες οι φημες; Ειναι ντροπη
ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Papa9
Ολα καλά αλλά το πρόβλημα στα στημένα εξακολουθεί να υπάρχει.
Δεν ξέρω αν αυτό θα λυθεί στις μεταγραφές ή θα καταφέρει ο Βολιάκος να μας βάλει να φάμε το καπέλο μας.
Δεν ξέρω αν αυτό θα λυθεί στις μεταγραφές ή θα καταφέρει ο Βολιάκος να μας βάλει να φάμε το καπέλο μας.
- These users thanked the author Ettien26 for the post:
- iremidynami 4+
- thomas Murg
Νομίζω ότι χθες κερδίσαμε έναν παίκτη στο ροτέισον. Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο είναι ένας παίκτης με καλά τρεξίματα και νομίζω πολύ καλός και τακτικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθει ήδη κομμάτι της οικογένειας ΠΑΟΚ. Ήταν ο πρώτος που πήγαινε να πανηγυρίσει τα γκολ και να δώσει συγχαρητήρια στον Τσιφτσή για καλές αποκρούσεις.
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
- eorptol1, Apil44
- thomas Murg
Ω, ναι!john4serres έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 18:33Στο 2-4 ήταν η προβολή του Γιακουμ;thomas Murg έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 16:50 Στη φάση που δεν μπαίνει η μπάλα στο τελείωμα του Γιακουμάκη να γίνει το 2 5 τη ζημιά του την κάνει η μικρή επαφή που έχει με τη μπάλα ο Γάλλος αμυντικός. Αλλάζει λίγο η πορεία της μπάλας και δεν μπορεί να τη βρει ο Γιακούμ όπως αυτός θέλει. Τελειώνει τη φάση αλλά όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- theo-drama
- ΑποστόληςΑ
Αν μιλάμε για Ευρωπαϊκό επίπεδο Kenny και Kedziora είναι, κατά τη γνώμη μου, οριακά μέτριοι. Θα τους διαχωρίσω από τον Μιχαηλίδη που είναι ένα σκαλί πιο πάνω, οι δε μακρινές μπαλιές του είναι φαρμάκι. Δεν είναι τόσο aggresive σαν τον Κουλιε, αλλά δεν απέχει τόσο πολύ. Περιμένω μήπως από τις υποδομές αναδειχθούν κάποιοι καλοί αμυντικοί. από τον ΠΑΟΚ Β προς το παρόν μόνο ο Μπαταούλας δείχνει να έχει καλό μέλλον.giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:13 Μου αρέσει πολύ το ποστ του μπλακ.
Παρότι η εικόνα ίσως είναι παραπλανητική λόγω του ντεφορμαρίσματος του Κετζιορα , νομίζω ότι η άμυνα κάπου κάπως κάποτε πρέπει να αναβαθμιστεί.
Ένα καλό φορ κι ένα σεντερ μπακ και η εικόνα της ομάδα θα ανέβει 2 σκάλες.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:10 Ρε μάγκες έχετε καταλάβει τι κάναμε χτες;;
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι!
ΡΕΕΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;;
Υγ: Μιλάμε για τύχη που χάσαμε πέναλντι και τετατετ απο το μισό μέτρο;
Και το σπουδαίο είναι ότι το καλό αποτέλεσμα δεν είναι ήρθε μόνο σε ένα ματς που μπορείς να μας πεις ότι μας ήθελε η μπάλα, ή ότι είναι απλά μια σύμπτωση, αλλά σε 3 σερί πολύ δύσκολους αγώνες.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Apil44
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έχουν ένα αμυντικό μπροστά τους, νομίζω ότι δεν είναι off-sidesic-4 έγραψε:Παρ 24 Οκτ 2025, 12:16 Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να μεταδιδει παρελασεις γιατι απο ποδοσφαιρο ειναι πιο αμπαλος κι απο μενα.
- ΑποστόληςΑ
- thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Ο Κενυ δηλαδή τι σας χαλάει;;
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 4):
- theo-drama, Papa9, iremidynami 4+, Χωρικός
Έλα ντε . Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αν και δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά. Κι εγώ από το ποστ του @fossa ενημερώθηκα
Πρώτος σε χλμ σε όλο τον αγώνα ήταν ο Bianco με 10,029 χλμ. ένω μπήκε μόλις στο 15ο λέπτο.
-
Ally Samagoal
Ο 35χρονος; Πολύ εδώ μέσα λέγανε ότι δεν κάνουν οι παίκτες μεγάλης ηλικίας
Επειδή ρώτησε παραπάνω ο φίλος Αποστολής (νομίζω):
Ο επιθετικός για να είναι onside πρέπει η να είναι πίσω από την ευθεία της μπάλας η να καλύπτεται από ΔΥΟ αντιπάλους. Συνήθως ο ένας είναι ο τερματοφύλακας, για αυτό δημιουργούνται μπερδέματα. Ο παίκτης της Λιλ είναι πάνω στη γραμμή μπροστά απ' τη μπάλα όταν τη βρίσκει ο Ζιρου και κάνει κίνηση στη μπάλα και σκοράρει. 100% offside.
Το πέναλτυ σωστά δεν το έδωσε γιατί ο Πάρντο πέφτει με το άγγιγμα για να εκβιάσει το πέναλτι.
Δεν θεωρώ καθόλου τυχερή τη νίκη μας, είχαμε καλύτερες τελικές, και μέχρι το 1-3 είχαμε και κυριαρχία στο γήπεδο. Μετά κάτσαμε φυσιολογικά, δεδομένης της αλλαγής ψυχολογίας και του επιπέδου του αντιπάλου όπως σωστά γράφουν τα παιδιά παραπάνω.
Να κερδίσω μεθαύριο στη γιορτή μου το Βόλο, και εύχομαι η "ψυχρά" μεταξύ παικτών και οπαδών να πάψει άμεσα. Έχω πει και σε προηγούμενα ποστ η διχόνοια κάνει μόνο κακό, και πρέπει να μάθουμε και τους υποκινητές.....
Ελπιζω το 7-6 να φέρει αλλαγές...
Ο επιθετικός για να είναι onside πρέπει η να είναι πίσω από την ευθεία της μπάλας η να καλύπτεται από ΔΥΟ αντιπάλους. Συνήθως ο ένας είναι ο τερματοφύλακας, για αυτό δημιουργούνται μπερδέματα. Ο παίκτης της Λιλ είναι πάνω στη γραμμή μπροστά απ' τη μπάλα όταν τη βρίσκει ο Ζιρου και κάνει κίνηση στη μπάλα και σκοράρει. 100% offside.
Το πέναλτυ σωστά δεν το έδωσε γιατί ο Πάρντο πέφτει με το άγγιγμα για να εκβιάσει το πέναλτι.
Δεν θεωρώ καθόλου τυχερή τη νίκη μας, είχαμε καλύτερες τελικές, και μέχρι το 1-3 είχαμε και κυριαρχία στο γήπεδο. Μετά κάτσαμε φυσιολογικά, δεδομένης της αλλαγής ψυχολογίας και του επιπέδου του αντιπάλου όπως σωστά γράφουν τα παιδιά παραπάνω.
Να κερδίσω μεθαύριο στη γιορτή μου το Βόλο, και εύχομαι η "ψυχρά" μεταξύ παικτών και οπαδών να πάψει άμεσα. Έχω πει και σε προηγούμενα ποστ η διχόνοια κάνει μόνο κακό, και πρέπει να μάθουμε και τους υποκινητές.....
Ελπιζω το 7-6 να φέρει αλλαγές...
- These users thanked the author Papa9 for the post (total 2):
- gervasio artigas, Apil44