Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ.
Ισως το καλυτερο βιογραφικο που εχουμε δει στο Ελληνικο πρωτάθλημα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- abc_o_ karpouzas
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ωχ ωχ ωχ ....
η πρωτη λεξη που είπε ειναι......balance...
θα έχουμε ....κλάματα..
η πρωτη λεξη που είπε ειναι......balance...
θα έχουμε ....κλάματα..
Ελπίζω να έχει μεγάλη αποζημίωση ο Παπούς γιατί θα πάει σε κάνα χωριό θα φάει κάνα τριμπαλο και θα ψάχνει να βρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Εχει και εκδρομή στους αγίους τόπους. Εκδρομή στην έρημο με καμήλες και σύνοδο βεδουίνων. Βότανα από το μοναστήρι της αγίας αικατερινης( μυθικο πρόσωπο) γενικά όρεξη να έχει για εκδρομές με τα ΚΑΠΗ αμπελοκηπωνjohn4serres έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 16:56 Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ.
Ισως το καλυτερο βιογραφικο που εχουμε δει στο Ελληνικο πρωτάθλημα.
Δε τον γούσταρα ποτέ
Υπερτιμημένος και υπερεκτιμημένος μου φαινόταν πάντα, ειδικά στη Λιβερπουλ. Δεν κατάλαβα ούτε τι προσπαθεί να παίξει, ούτε γιατί θεωρήθηκε μεγάλο όνομα
Σίγουρα έχει εμπειρίες, και διακρίσεις, αλλά δεν ξέρω αν τα μπατζετ έκαναν τις ομάδες ή αυτός.
Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα οτι προπονεί ακόμα, νόμιζα έχει γίνει κάτι σαν σχολιαστής κλπ.
Προσπαθεί ο Αλαφούζος να κάνει ομάδα πρωταθλητισμού ειδικά εν οψει του νέου γηπέδου.
Θα δείξει.
Υπερτιμημένος και υπερεκτιμημένος μου φαινόταν πάντα, ειδικά στη Λιβερπουλ. Δεν κατάλαβα ούτε τι προσπαθεί να παίξει, ούτε γιατί θεωρήθηκε μεγάλο όνομα
Σίγουρα έχει εμπειρίες, και διακρίσεις, αλλά δεν ξέρω αν τα μπατζετ έκαναν τις ομάδες ή αυτός.
Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα οτι προπονεί ακόμα, νόμιζα έχει γίνει κάτι σαν σχολιαστής κλπ.
Προσπαθεί ο Αλαφούζος να κάνει ομάδα πρωταθλητισμού ειδικά εν οψει του νέου γηπέδου.
Θα δείξει.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- Kabamaru11
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
βγαζει δεν βγαζει παρελαση (25η μαρτιου)
εκει καπου 1η 2η αγωνιστικη playoff οπου ο βαζελος θα κουνησει μαντηλι για τον τιτλο
εκει καπου 1η 2η αγωνιστικη playoff οπου ο βαζελος θα κουνησει μαντηλι για τον τιτλο
Το καλο με αυτα τα μεγαλα ονοματα ειναι πως εχουν εμπειριες και μπορουν να δωσουν κινητρο σε παικτες. Το κακο ειναι πως θεωρουν δεδομενο οτι οι παικτες ξερουν τα βασικα και δεν υπαρχει περιπτωση να κατσουν να τους τα εξηγησουν.