Εγωαυτο που θα του πιστωνω συνεχεια ειναι η νοοτροπία μεγάλης ομαδας που μεταφερει στους παικτες .
Οπου και να πηγαινει η ομάδα παιζει το ποδοσφαιρο της χωρις να χάνει στοιχεία της ταυτοτητας της σαν ίσος προς ισο … ειτε λεγεται λιλ ειτε μαρσειγ ειτε οτιδηποτε
Το οτι μπηκε χθες απεναντι σε ομάδα με 3πλασιο μπατζετ και τους πρεσαρε μεχρι τον τφ, ότι προσπαθούσε τουλάχιστον στο 1ο ημιχ να έχει τον έλεγχο της μπαλας ,
δεν θελει μονο πιστη στις δυναμεις απο ολους αλλά και κατι μπαλες νααααααα … με το συμπαθιο
Υγ με την είσοδο τσιφτση έχει κοπεί το πολύ passing game με τον τφ (πιθανόν λόγω αδυναμιασ του σε αυτόν τον τομέα ) και έχουν αυξηθεί τα ελεύθερα . Νομίζω ότι ταιριάζει πιο καλά στην ομάδα αυτό .
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Κι αν είναι κι άλλος με φανέλα Πρίγιο; Να πάρεις ένα κασκόλ Λίβερπουλ για σιγουριά. Το πολύ να βρεις κανέναν Μαντσεστεριανό (μία είναι η ομάδα, σε περίπτωση απορίας Αποστόλη) και να σε αρχίσει στο δούλεμα - εμένα μη με φοβάσαι, θα είμαι 500 χλμ. μακριά.theo-drama έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:47
Επταλοφιτη θα είμαι με μπλούζα του Μεγάλου σέντερ φορ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ, αν σου κάνει....
Θα σου πω Κυριακή κ άλλες λεπτομερειες...
Τι 0 στα 8 βρε αθεόφοβε!! Ντιέγκο Γιάννης νικά και όλα τα κακά σκορπάmarsantos έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:04
Υγ. Βρε aivas τρελέ. Μαζί μιλάγαμε τον καιρό της θλίψης και της γκρίνιας και όταν έλεγα πως μετά τον Αστέρα πάμε για 0 στα 8 και μου είπες 'θα φέρω Χ στη Θέλτα, άσσο οσφπ, διπλό άεκ και διπλό στη Λιλ;'
Αν ήσουν εσύ, τελικά έπεσες έξω..![]()
![]()
![]()
Χάσαμε στην Ισπανία..![]()
![]()
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 14:06Κι αν είναι κι άλλος με φανέλα Πρίγιο; Να πάρεις ένα κασκόλ Λίβερπουλ για σιγουριά. Το πολύ να βρεις κανέναν Μαντσεστεριανό (μία είναι η ομάδα, σε περίπτωση απορίας Αποστόλη) και να σε αρχίσει στο δούλεμα - εμένα μη με φοβάσαι, θα είμαι 500 χλμ. μακριά.theo-drama έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:47
Επταλοφιτη θα είμαι με μπλούζα του Μεγάλου σέντερ φορ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ, αν σου κάνει....
Θα σου πω Κυριακή κ άλλες λεπτομερειες...
Εσύ πότε θα ανέβεις, να βρεθούμε ρε τρελέ....
ΥΓ.
Όχι ρε, θα με δει κάνας σουρωμένος και θα νομίζει ότι φοράω του γ@βρου κ θα μας πλακώσει...
Σιγουριά φίλε...
Τι να σε πλακώσει βρε! Θα του τα εξηγήσεις στα ποντιακά με λιβερπουλιανή προφορά ή... στα αγγλικά με ποντιακή προφορά, και θα καταλάβει.
Άσε Miles, αν αρχίσει η κατηφόρα στο μυαλό μου δε μπορώ να σταματήσω.Miles έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 14:10Τι 0 στα 8 βρε αθεόφοβε!! Ντιέγκο Γιάννης νικά και όλα τα κακά σκορπάmarsantos έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 12:04
Υγ. Βρε aivas τρελέ. Μαζί μιλάγαμε τον καιρό της θλίψης και της γκρίνιας και όταν έλεγα πως μετά τον Αστέρα πάμε για 0 στα 8 και μου είπες 'θα φέρω Χ στη Θέλτα, άσσο οσφπ, διπλό άεκ και διπλό στη Λιλ;'
Αν ήσουν εσύ, τελικά έπεσες έξω..![]()
![]()
![]()
Χάσαμε στην Ισπανία..![]()
![]()
![]()
![]()
- kataramenos5
Τωρα που ολα τα βλεπουμε καλα και αγια εγω θα πω για τα στραβα της αμυνας που ακυρωνουν οτι μαγικο γινεται μπροστα.Ειτε παιζεις με χωρια ειτε μ ομαδαρες οπως χθες τρεμει το φιλοκαρδι μας στα στημενα .Αμαρτια ειναι Ραζβανε
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- theo-drama