ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάντως το να ακυρώνεται γκολ κατά στο 95 δεν είναι ΠΑΟΚ
Μας το χρωστούσε η τανα η τύχη από τα ματς με τη Μαρσειγ
Πόσο γουστάρω που η ΠΑΟΚΑΡΑ κατεβαίνει σε τέτοιους αγώνες κ τους παίζει στα ίσα με το ποδόσφαιρο της , χωρίς να μεταβάλλει την ταυτότητα της (στο μέτρο του δυνατού).
Μας το χρωστούσε η τανα η τύχη από τα ματς με τη Μαρσειγ
Πόσο γουστάρω που η ΠΑΟΚΑΡΑ κατεβαίνει σε τέτοιους αγώνες κ τους παίζει στα ίσα με το ποδόσφαιρο της , χωρίς να μεταβάλλει την ταυτότητα της (στο μέτρο του δυνατού).
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ το μόνο που θα πω είναι αυτό.
Αν όχι πρώτη φορά, τουλάχιστον από τις λίγες φορες(αν θυμάμαι καλά), που διαιτητής(κ Βαλκάνιους) που μας έχει παίξει, να ΈΧΕΙ τα καρύδια, σε φωναγμα του ΒΑΡ, να πει σωστά, κατά την γνώμη μου ΌΧΙ, σε πέναλτι (που για μένα Δεν ήταν).
Κ μάλιστα σε Ευρωπαϊκό αγώνα, που όλοι ξέρουμε πως μας υπολογίζουν...
Πάρα πολύ καλός χθες ο διαιτητής, σε όλο τον αγώνα.
ΥΓ.
Καλά αν ήταν εδώ, μπορεί σίγουρα, να το έδινε... Έλληνας...
Αυτός ο Μελισσιδης, ρεπορτερ του ΠΑΟΚ δεν είναι;
Μα να μην ξέρει ότι ο Βολιακο είναι στόπερ;
Κ θα έμπαινε στη θέση του Καμαρά.
Από όλους τους πρωτοκλασσατους δημοσιογράφους της cosmote, ο μόνος σοβαρός που μπορείς να ακούς, είναι ο Κώσταβαράς...
Αν όχι πρώτη φορά, τουλάχιστον από τις λίγες φορες(αν θυμάμαι καλά), που διαιτητής(κ Βαλκάνιους) που μας έχει παίξει, να ΈΧΕΙ τα καρύδια, σε φωναγμα του ΒΑΡ, να πει σωστά, κατά την γνώμη μου ΌΧΙ, σε πέναλτι (που για μένα Δεν ήταν).
ΥΓ.
Από όλους τους πρωτοκλασσατους δημοσιογράφους της cosmote, ο μόνος σοβαρός που μπορείς να ακούς, είναι ο Κώσταβαράς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 24 Οκτ 2025, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστεύεις δηλαδή ότι όσοι είναι σε αγώνες ξέρουν τις θέσεις του γηπέδου και κυρίως ξέρουν ποιοι παίζουν που; Αισιόδοξος είσαιtheo-drama έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:18 Εγώ το μόνο που θα πω είναι αυτό.
ΥΓ.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Ally Samagoal
Δεν είναι γκάφα. Αν δεν την έσπρωχνε θα την έβγαζε είτε ο τερματοφύλακας είτε ο αμυντικός μας.BlackMagicPAOK έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:27 Για ποιο λόγο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ;
Για τον πρώτο παίκτη που είναι στα πλάγια;
Ή για τον δεύτερο που απλά την σπρώχνει στα δίχτυα;
Μάλλον το δεύτερο ισχύει..
Αν είναι έτσι, πρόκειται για τεράστια γκάφα του παίκτη τους.
Και ταυτόχρονα για αυτό που αποκαλούμε
"θεία δίκη"![]()
Δεν υπάρχει καμία τύχη όταν βάζεις 4 γκολ μέσα σε τόσο καλή γαλλική ομάδα.
Άλλο να κλέψεις ένα ματς με 0-1 που πλέον αυτό έχει ξεπεραστεί, δύσκολα συμβαίνει.
Εσύ και μετά το 2-3 συνήλθες και έψαξες το τέταρτο.
Απλά μας πήραν όλες τις κεφαλιές.
Αλλά και ο τερματοφύλακας στο παιχνίδι είναι.
Όπως έχουμε κράξει τη διοίκηση για διάφορα, μαγκιά της που πούλησε τον βασικό και έχει δυο εξίσου καλούς!!!
- These users thanked the author fossa for the post:
- BlackMagicPAOK
Η φάση του Γιακουμάκη είναι τεράστια επέμβαση του τερματά τους και τύχη που ακουμπάει ελάχιστα ο πρώτος αμυντικός. Εκεί γίνεται το 2 5 και λαμβάνει τέλος η σεμνή τελετή. Οπότε δε θεωρώ ότι είμαστε τόσο τυχεροί, όσο παρουσιάζεται.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
- paok apo epilogi, navigator11, Papa9
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Taseos έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:26Πιστεύεις δηλαδή ότι όσοι είναι σε αγώνες ξέρουν τις θέσεις του γηπέδου και κυρίως ξέρουν ποιοι παίζουν που; Αισιόδοξος είσαιtheo-drama έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:18 Εγώ το μόνο που θα πω είναι αυτό.
ΥΓ.
Μα το τονίζω, ρεπορτερ του ΠΑΟΚ είναι, υποτίθεται βέβαια...
Διαφωνω οτι παρηγαγε παιχνιδι η Λιλ. Απολυτως τιποτα δε δημιουργησε και για αυτο για μενα δεν αξιζε να κερδισει.
Οτι εκανε ηταν απορεια του οτι ειναι ομαδα υψηλοτερου επιπεδου και αρα με καποιους παικτες με αθλητικα προσοντα επιπεδου ανω ελλαδας. Οτι φασεις εβγαλε ηταν αποτελεσμα του οτι τα εξτρεμ τους εχουν ταχυτητα δυναμη κτλ απο αλλα επιπεδο και το ιδιο στην ουσια και με τα στημενα.
Απο πλευρας ΜΠΑΛΑΣ, τιποτα δεν επαιξε η Λιλ. Οταν εισαι ΚΑΙ απο ανωτερο επιπεδο ΚΑΙ δε παιζεις μπαλα ΚΑΙ τρως σχεδον 5 γκολ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μιλας για τυχη.
Οτι εκανε ηταν απορεια του οτι ειναι ομαδα υψηλοτερου επιπεδου και αρα με καποιους παικτες με αθλητικα προσοντα επιπεδου ανω ελλαδας. Οτι φασεις εβγαλε ηταν αποτελεσμα του οτι τα εξτρεμ τους εχουν ταχυτητα δυναμη κτλ απο αλλα επιπεδο και το ιδιο στην ουσια και με τα στημενα.
Απο πλευρας ΜΠΑΛΑΣ, τιποτα δεν επαιξε η Λιλ. Οταν εισαι ΚΑΙ απο ανωτερο επιπεδο ΚΑΙ δε παιζεις μπαλα ΚΑΙ τρως σχεδον 5 γκολ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μιλας για τυχη.
Λιγοτερα χΓκολ δεν ειχαν;giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:23Φίλε αστραλ όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού δειχνουν ότι η Λιλ παρήγαγε παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι είχαμε το θεό μαζί μας. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά, όπως θέλει το ερμηνεύει κανείς. Εγώ προφανώς λεω αυτό που είδα, χωρίς να έχω κανένα λόγο να υποβιβάσω την εμφάνιση. Αυτό που είδα , το λέω χωρίς φυσικά να έχω την απαίτηση να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου. Με κανένα τρόπο δε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι τεράστιο διπλό που θα κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας.astral έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58Διαφωνώ. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη και σε αυτό το μάτσ με το χαμένο πέναλτι και την ευκαιρία πάνω στη γραμμή.giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
Χωρίς να ξέρω αν ήταν εφικτό από κάποια Ελληνική ομάδα κάτι άλλο καλύτερο , δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε η ποδοσφαιρική πρόταση που κατεβάσαμε.
Όπως με τον Ατρόμητο και τον Αστερα η τύχη μας γύρισε τη πλάτη και χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε , έτσι χτες θεωρώ ότι οι πιο πολλές καταστάσεις μας ευνόησαν και πήραμε ένα διπλό αναπάντεχα.
Όλα τα γκολ μας ήρθαν από σωστή ανάπτυξη και επιλογές. Αντιθέτως φάγαμε κρύα γκόλ και φάσεις από στημένα. Στο παιχνίδι και αυτά, αλλα η εικόνα της ποδοσφαιρικής πρότασης είναι με το μέρος μας.
Φυσικά και δεν είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι αλλα παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε χωρίς να παίζει καθοριστικό ρολο η τύχη που σε κάποιες φάσεις ήταν με το μέρος μας και σε άλλες όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 24 Οκτ 2025, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
PAOK DreXleR
Καλημέρα, Σωτηράκη μπορείς να καθήσεις ή σε πονάει ο κώλος σου; Κομπλεξικέ βάζελε, μαντάμ Σουσού του σήμερα.BlackMagicPAOK έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:33 Πόσο καραγκιόζης αυτός ο.. Κωλοβουρας ο σπικερ.
Λες και περίμενε να έρθει η καταστροφή.
Στον πέναλτι του Ζιβκο μας έπρηξε, πριν την εκτέλεση με τις αποκρούσεις του Τούρκου.
Στο τέλος μιλούσε σαν να ήταν μια απλή νίκη,
ΕΠΟΣ, ήταν ρε κομπλεξαρες.
Έτσι να τσούξει η πορδοπιπίλα σε όλους τους "αντικειμενικούς", οπαδούς του ποκ, δημοσιογράφους.
Κουνιούνται οι βάρκες ρε λέσια;
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- paok apo epilogi, iremidynami 4+
-
PAOK DreXleR
Κ Bianco φίλε, ήταν παντού ο Ιταλός. Πάρα πολύ καλός, σπουδαία εμφάνιση.icue έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:36 Απιστευτο ματς απο Ντελια, Τσιφτση, Μειτε, Ζιφκοβιτς και Κενι. Και πολυ καλο απο ολους τους αλλους. Χαλαλι τα λαθη, δεν πειραζει.
Ντελιας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ & στη Γαλλία.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το πέναλτι μας, δεν είναι 0,79 xg....aivas19 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:49Λιγοτερα χΓκολ δεν ειχαν;giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:23Φίλε αστραλ όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού δειχνουν ότι η Λιλ παρήγαγε παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι είχαμε το θεό μαζί μας. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά, όπως θέλει το ερμηνεύει κανείς. Εγώ προφανώς λεω αυτό που είδα, χωρίς να έχω κανένα λόγο να υποβιβάσω την εμφάνιση. Αυτό που είδα , το λέω χωρίς φυσικά να έχω την απαίτηση να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου. Με κανένα τρόπο δε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι τεράστιο διπλό που θα κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας.astral έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58
Διαφωνώ. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη και σε αυτό το μάτσ με το χαμένο πέναλτι και την ευκαιρία πάνω στη γραμμή.
Όλα τα γκολ μας ήρθαν από σωστή ανάπτυξη και επιλογές. Αντιθέτως φάγαμε κρύα γκόλ και φάσεις από στημένα. Στο παιχνίδι και αυτά, αλλα η εικόνα της ποδοσφαιρικής πρότασης είναι με το μέρος μας.
Φυσικά και δεν είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι αλλα παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε χωρίς να παίζει καθοριστικό ρολο η τύχη που σε κάποιες φάσεις ήταν με το μέρος μας και σε άλλες όχι.
Το sofascore δίνει 1.59 - 2.40 , με το πέναλτυ 0.79.aivas19 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 11:49Λιγοτερα χΓκολ δεν ειχαν;giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:23Φίλε αστραλ όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού δειχνουν ότι η Λιλ παρήγαγε παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι είχαμε το θεό μαζί μας. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά, όπως θέλει το ερμηνεύει κανείς. Εγώ προφανώς λεω αυτό που είδα, χωρίς να έχω κανένα λόγο να υποβιβάσω την εμφάνιση. Αυτό που είδα , το λέω χωρίς φυσικά να έχω την απαίτηση να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου. Με κανένα τρόπο δε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι τεράστιο διπλό που θα κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας.astral έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58
Διαφωνώ. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη και σε αυτό το μάτσ με το χαμένο πέναλτι και την ευκαιρία πάνω στη γραμμή.
- john4serres
Ι-γκαμάνεaivas19 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:55 Αυτόν τον Ενταμάμε τον λυπήθηκα λίγο. Μεγάλη παικτούρα, ελπίζω οταν μεγαλώσει να φτάσει τον τεράστιο Γιάννη Κωνσταντέλια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε μάγκες έχετε καταλάβει τι κάναμε χτες;;
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι!
ΡΕΕΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;;
Υγ: Μιλάμε για τύχη που χάσαμε πέναλντι και τετατετ απο το μισό μέτρο;
Βάλαμε 4 στην έδρα ομάδας που έχει τριπλάσιο μπάτζετ απο εμάς!
Που πέρσι βγήκε στην 8αδα league phase του Champions League!
Που ξεκίνησε με 2/2 και διπλό στην Ρόμα!
Που πριν από κάτι εβδομάδες κόντραρε και πήρε Χ απο την καλύτερη ομάδα στον κόσμο Παρι!
ΡΕΕΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;;
Υγ: Μιλάμε για τύχη που χάσαμε πέναλντι και τετατετ απο το μισό μέτρο;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 11):
- astral, obanebane, Nassos, Azrael, PAOKevolution, aivas19, Apil44, wickerman, paok apo epilogi, Logistis and one more user
Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το να μεταδιδει παρελασεις γιατι απο ποδοσφαιρο ειναι πιο αμπαλος κι απο μενα.
- These users thanked the author sic-4 for the post (total 4):
- aivas19, PAOK DreXleR, paok apo epilogi, gervasio artigas