9. Fedor Chalov
- hasio_john
Re: 9. Fedor Chalov
Όταν μπήκε ο Γιακουμάκης όλη η ομάδα τα είχε δώσει όλα, είχε κλατάρει και ήμασταν σε κατάσταση ομαδικής άμυνας.
Μην ξεχνάς πως ο Γιακουμάκης πήγε να κάνει την δουλειά του σκοράροντας, αλλά ο τερματάς τους έκανε την απόκρουση της ζωής του που έπιασε την βολίδα του στο τετ α τετ! Τέλος πάντων, δεν μπαίνω τώρα στο τρυπάκι να μαλώσω για τον Τσαλοφ, είπα την γνώμη μου πάμε παρακάτω, ο καθένας τα βλέπει διαφορερικά και έτσι πρέπει.
Μην ξεχνάς πως ο Γιακουμάκης πήγε να κάνει την δουλειά του σκοράροντας, αλλά ο τερματάς τους έκανε την απόκρουση της ζωής του που έπιασε την βολίδα του στο τετ α τετ! Τέλος πάντων, δεν μπαίνω τώρα στο τρυπάκι να μαλώσω για τον Τσαλοφ, είπα την γνώμη μου πάμε παρακάτω, ο καθένας τα βλέπει διαφορερικά και έτσι πρέπει.
- These users thanked the author hasio_john for the post (total 4):
- aivas19, Cocobill, Andrew R, st4this
Φιλε black death δες τι κανει στη γραμμη του αραουτ ο Γιακουμακης που του ορμανε δυο και τους κανει ζαφτι και κερδιζει αραουτ νομιζω. Ο Τσαλοφ θα την εβγαζε μονος του αραουτ. Επισης, αν δεν εβρισκε ο αμυντικος τη μπαλα στη σεντρα του Κενι θα το καρφωνε ο Γιακουμ
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- hasio_john, Cocobill
-
black death
Καλα εβρισκε δεν εβρισκε ο αμυντικός ηταν ευκαιρια πολυ κλασικη που μπορουσε να μπει. Μην τον επικροτουμε τωρα κι επειδη βρεθηκε εκει.
Κατα τ'αλλα αυτο ειναι μονιμο προβλημα του τσαλοφ. Δεν μπαινει δυνατα στις μονομαχιες με αποτέλεσμα με τέτοιους αντιπαλους να τις χανει ολες.
Απ'την αλλη ομως εκει που ο γιακουμακης τραβαγε σουτ με κουλα απ'οπου να ναι αυτος ψαχνει συμπαίκτες του.
Κατα τ'αλλα αυτο ειναι μονιμο προβλημα του τσαλοφ. Δεν μπαινει δυνατα στις μονομαχιες με αποτέλεσμα με τέτοιους αντιπαλους να τις χανει ολες.
Απ'την αλλη ομως εκει που ο γιακουμακης τραβαγε σουτ με κουλα απ'οπου να ναι αυτος ψαχνει συμπαίκτες του.
Αυτό με το τακουνακι που το κάνουν λίγοι φορ στην Ελλάδα παιδιά, να το κοιτάξουμε λίγο. Εγώ θέλω ο τρίτος φορ μου να μπορεί κατ'ελαχιστον να μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ο Ζιφκο στο δεύτερο γκολ. Να πάρει μια καλουτσικη πάσα στο χώρο, να έχει το ξεπεταγμα να τη κυνηγήσει και να μην είναι μονίμως δεύτερος ασθμαινοντας,, να μπορέσει να κάνει δέκα μέτρα με τη μπάλα προστατευοντας την χωρίς να πέσει όταν του κάνει βαβα το οποιοδήποτε σέντερ μπακ, και να μπορέσει να κάνει ένα τελείωμα έστω με το καλό του πόδι και ας πάει στα πουλιά η μπάλα.
Με τον Βόλο και τις Σέρρες τα θέλω αυτά, όχι με τον Ρουντιγκερ και τον Ράμος, έτσι;
Με τον Βόλο και τις Σέρρες τα θέλω αυτά, όχι με τον Ρουντιγκερ και τον Ράμος, έτσι;
-
black death
Αυτό που λες σελοφαν το λεω εδω και καιρο. Δυστυχώς κανενας απ'τους δυο φορ μας δεν μπορει να το κάνει.
Σε καποια φάση στο λάιβ χθες εγραψα μεταξυ σοβαρου και αστείου ότι με ταισον φορ θα παίζαμε καλύτερα, αλλα το πιστευω σε ενα βαθμο, τουλάχιστον σε ματς όπως το χθεσινο.
Σε καποια φάση στο λάιβ χθες εγραψα μεταξυ σοβαρου και αστείου ότι με ταισον φορ θα παίζαμε καλύτερα, αλλα το πιστευω σε ενα βαθμο, τουλάχιστον σε ματς όπως το χθεσινο.
Δυστυχώς όπως παίζεται σήμερα το ποδόσφαιρο, σε αυτό το επίπεδο, ακόμη και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο φίλος μας ο Ρώσος δεν έχει καμία θέση.
Απλά παίρνει χρόνο γιατί το επιτάσσει ο "κανονισμός" της εταιρείας.
Μεταγραφή με κόστος θα παίζει μέχρι αποχωρήσεως!
Όπως ο εσιτι, ο μουργκ, ο μιτριτσα κι άλλοι.
Όταν θέλουμε την ομάδα μας πιο γρήγορη, πιο αθλητική, πιο aggressive, όπως βλέπουμε το σημερινό ποδόσφαιρο, έ, ναι, ο Τσάλοφ δεν κάνει.
Ακόμη και οποιοσδήποτε βετεράνος θα ήταν ικανός να παρουσιάσει μια δύο καλές προσωπικές στιγμές σε αγώνα.
Το θέμα είναι ότι καλύπτει θέση, τρώει χρόνο από άλλον ή άλλους που η προοπτική τους θα ήταν, είναι περισσότερο ελπιδοφόρα
Απλά παίρνει χρόνο γιατί το επιτάσσει ο "κανονισμός" της εταιρείας.
Μεταγραφή με κόστος θα παίζει μέχρι αποχωρήσεως!
Όπως ο εσιτι, ο μουργκ, ο μιτριτσα κι άλλοι.
Όταν θέλουμε την ομάδα μας πιο γρήγορη, πιο αθλητική, πιο aggressive, όπως βλέπουμε το σημερινό ποδόσφαιρο, έ, ναι, ο Τσάλοφ δεν κάνει.
Ακόμη και οποιοσδήποτε βετεράνος θα ήταν ικανός να παρουσιάσει μια δύο καλές προσωπικές στιγμές σε αγώνα.
Το θέμα είναι ότι καλύπτει θέση, τρώει χρόνο από άλλον ή άλλους που η προοπτική τους θα ήταν, είναι περισσότερο ελπιδοφόρα
- pisakaipoupoula
Ο τύπος παίρνει τη μπάλα και σε δέκατα του δευτερολέπτου κοιτάει να την διώξει από πάνω του κάπου σχετικά κοντά σε συμπαίκτη....καμία αυτοπεποίθηση καμία συγκέντρωση ένα τίποτα στο γήπεδο...πέρα από βαθιά αμπαλίαση είναι και ψυχολογικό
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
- Azrael
2/12 μονομαχίες και ο 2ος χειρότερος παίκτης του γηπέδου σύμφωνα με sofascore ( και τα ματάκια μας).
Γιατί ρε γαμώτο , πως πέσαμε τόσο έξω.
Γιατί ρε γαμώτο , πως πέσαμε τόσο έξω.
Κι όμως ρε παιδί μου, έχει φοβερή αντίληψη και βλέπει πολλά πράγματα στο γήπεδο.
Δλδ κατά τη γνώμη μου, μετά από Μεϊτέ και Ντέλια έχει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αντίληψη.
Δλδ κατά τη γνώμη μου, μετά από Μεϊτέ και Ντέλια έχει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αντίληψη.
Ο Διαμαντόπουλος στην εκπομπή του είπε ότι κλείσαμε φορ και ο Τσάλοφ θα πάει δανεικός
1000 καλά ο Γιακουμάκης από πάθος, ένταση και πίεση στον αντίπαλο, κατέβασμα μπάλας με το κεφάλι/σώμα, αλλά τις αντεπιθέσεις μας στο 1ο ημίχρονο που κάναμε το 0-3 θα τις είχε πηδήξει χθες οπως έγινε με τους χάρτινους.
Δεν μπορέσαμε να του βάλουμε την οπαδικού τρελά για να παίζει με πάθος, ίσως δε θα γίνει ποτέ στη καριέρα του αλλά για περιφερικο φορ είναι ο τύπος.
Δεν μπορέσαμε να του βάλουμε την οπαδικού τρελά για να παίζει με πάθος, ίσως δε θα γίνει ποτέ στη καριέρα του αλλά για περιφερικο φορ είναι ο τύπος.