ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
http://paokmania.gr/podosfairo/eyropi/2 ... y-lil-paok
7 γκολ
1 κοκκινη
Μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό "βαλκανικής" (αφού ως ελληνική δεν αντιμετωπίζεται) ομάδας
Και η κοσμοτέ τα χώρεσε ΟΛΑ σε στιγμιότυπα διάρκειας 2 λεπτών
Μιλάμε οχι απλά ριπλευ των γκολ, αλλά ουτε καν πλήρεις σκηνές απ το καθένα δεν έχει
Ρε δε ... πρωι πρωι
7 γκολ
1 κοκκινη
Μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό "βαλκανικής" (αφού ως ελληνική δεν αντιμετωπίζεται) ομάδας
Και η κοσμοτέ τα χώρεσε ΟΛΑ σε στιγμιότυπα διάρκειας 2 λεπτών
Μιλάμε οχι απλά ριπλευ των γκολ, αλλά ουτε καν πλήρεις σκηνές απ το καθένα δεν έχει
Ρε δε ... πρωι πρωι
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- paok apo epilogi, aivas19, Apil44, Maedhros4, iremidynami 4+
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Στο καναλι της κοσμοτε στο youtube τα στιγμιοτυπα ειναι 10 λεπτα. Στο καναλι της παε ειναι 2 λεπτα για καποιο λογο
- These users thanked the author paokfreedom for the post:
- navigator11
Φίλε αστραλ όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού δειχνουν ότι η Λιλ παρήγαγε παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι είχαμε το θεό μαζί μας. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά, όπως θέλει το ερμηνεύει κανείς. Εγώ προφανώς λεω αυτό που είδα, χωρίς να έχω κανένα λόγο να υποβιβάσω την εμφάνιση. Αυτό που είδα , το λέω χωρίς φυσικά να έχω την απαίτηση να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου. Με κανένα τρόπο δε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι τεράστιο διπλό που θα κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας.astral έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58Διαφωνώ. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη και σε αυτό το μάτσ με το χαμένο πέναλτι και την ευκαιρία πάνω στη γραμμή.giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
Χωρίς να ξέρω αν ήταν εφικτό από κάποια Ελληνική ομάδα κάτι άλλο καλύτερο , δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε η ποδοσφαιρική πρόταση που κατεβάσαμε.
Όπως με τον Ατρόμητο και τον Αστερα η τύχη μας γύρισε τη πλάτη και χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε , έτσι χτες θεωρώ ότι οι πιο πολλές καταστάσεις μας ευνόησαν και πήραμε ένα διπλό αναπάντεχα.
Όλα τα γκολ μας ήρθαν από σωστή ανάπτυξη και επιλογές. Αντιθέτως φάγαμε κρύα γκόλ και φάσεις από στημένα. Στο παιχνίδι και αυτά, αλλα η εικόνα της ποδοσφαιρικής πρότασης είναι με το μέρος μας.
Φυσικά και δεν είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι αλλα παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε χωρίς να παίζει καθοριστικό ρολο η τύχη που σε κάποιες φάσεις ήταν με το μέρος μας και σε άλλες όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 24 Οκτ 2025, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω, δε πειράζει ασε να τους κράξωpaokfreedom έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:22 Στο καναλι της κοσμοτε στο youtube τα στιγμιοτυπα ειναι 10 λεπτα. Στο καναλι της παε ειναι 2 λεπτα για καποιο λογο
Είναι ένα θέμα αυτό με τη διάρκεια που έχουν τα στιγμιότυπα από τους ευρωπαϊκούς μας αγώνες. Αλλα μοιάζει να είναι πιο γενικό. Αν ψαχτεί κανείς λίγο στο YouTube θα δει στο group stage ότι όλα τα βίντεο από αγωνεσ ΕΛ είναι είτε 2 είτε 8 λεπτά (8 τα θεωρούμενα πιο εμπορικά). Κρίμα παντως. Παλιά είχαμε σε ένα τοπικ σύνδεσμο που σε έβγαζε σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ρώσικη που είχε βίντεο όλα τα ματς που παίζαμε.
- BlackMagicPAOK
Για ποιο λόγο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ;
Για τον πρώτο παίκτη που είναι στα πλάγια;
Ή για τον δεύτερο που απλά την σπρώχνει στα δίχτυα;
Μάλλον το δεύτερο ισχύει..
Αν είναι έτσι, πρόκειται για τεράστια γκάφα του παίκτη τους.
Και ταυτόχρονα για αυτό που αποκαλούμε
"θεία δίκη"
Για τον πρώτο παίκτη που είναι στα πλάγια;
Ή για τον δεύτερο που απλά την σπρώχνει στα δίχτυα;
Μάλλον το δεύτερο ισχύει..
Αν είναι έτσι, πρόκειται για τεράστια γκάφα του παίκτη τους.
Και ταυτόχρονα για αυτό που αποκαλούμε
"θεία δίκη"
- navigator11
Όπως το δει κανείςGEOL έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:40 Μόλις πήρα εξιτήριο από την εντατική στο Παπανικολάου![]()
Τι έγινε τελικά, κερδίσαμε?
![]()
![]()
![]()

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- ASTNORD2, GEOL, paok apo epilogi, warmeater, leomatos88
Τα κενά του ρόστερ, μετά από νίκες φωνάζουν ακόμα περισσότερο.
Ο χθεσινός ΆΘΛΟΣ που θα μνημονεύεται για τα επόμενα 50 χρόνια ως ένα από τα πιο εκπληκτικά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ μας, μας έδωσε αλλά και μας ΈΔΕΙΞΕ πολλά πράγματα.
Το επίπεδο από τη μέση και πίσω, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Όχι για να κερδίσω την Λιλ. Αυτούς τους κέρδισα έτσι και αλλιώς.. (
). Δεν είναι αυτό που πρέπει για να ανέβουμε επίπεδο έχοντας επιτέλους μετά από χρόνια μια άμυνα μπετόν, με προσωπικότητες και ποιότητα αντίστοιχες με την μεσοεπιθετική γραμμή.
Δεν υπάρχει σιγουριά και σταθερότητα, όταν δεν παίζει ο Λόβρεν υπάρχει πρόβλημα και ψηλά, οι ταχύτητες μας είναι χαμηλές και ευτυχώς η κατάσταση σώζεται σε τεράστιο βαθμό λόγω των τερματοφυλάκων.
Και 2-3 πράγματα πιο συγκεκριμένα για χθες
Ο Τσιφτσής αποδεικνύεται τρομερό πρότζεκτ. Μόνο από τη νοοτροπία που δείχνει να βγάζει στο γήπεδο, φαίνεται πως τουλάχιστον στο μυαλό έχει όσα χρειάζεται για να αποτελεί πολύ σύντομα βασική σταθερά του ΠΑΟΚ μας. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ήταν λίγο πολύ γνωστά.
Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κένι, φιλότιμοι και μαχητές. Αμυντικά ένα, μπορεί και δυο επίπεδα κάτω από το επίπεδο σχεδόν όλων των υπόλοιπων γραμμών.
Ταχύτητα, ταχύτητα σκέψης, σωματικά, τοποθετήσεις, είναι άριστοι για να γεμίζουν το ρόστερ, λίγοι όμως για βασικοί έχοντας πάντα κατά νου το ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ. Για το παραπάνω μιλάμε, όχι για το σήμερα.
Ο Μεϊτέ μπορεί κάποια μέρα να παίζει και μόνος του. Να παίξουμε πχ 4-1-3-1 ξέρω γω, με παίκτη λιγότερο, έτσι για να δούμε αν θα δυσκολευτεί.
Είναι να απορείς ΤΙ μπορεί να σκεφτόντουσαν όταν διαπραγματεύονταν 20 μέρες το 1+1 και όχι το κλειστό διετές.
Ο Αντρίγια έχει τη νοοτροπία του αρχηγού και μόλις ανεβαίνει παρασύρει όλη την ομάδα. Ακόμα και όταν δεν του βγαίνουν οι επιθετικές του κινήσεις, δίνει και την ψυχή του για να μαρκάρει και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Τεράστιο προσόν και τεράστια τύχη να έχεις έναν τέτοιο αρχηγό.
Τέλος ότι και να πούμε για το παιδάκι με το 65 στην πλάτη είναι λίγο.
Ευλογημένοι που ζούμε στην εποχή του Κωνσταντέλια. Το λιγότερο που μπορώ να πω.
Μετά από 30-40 χρόνια, αν ζούμε βέβαια, θα συζητάμε για τα ταλέντα της τότε εποχής και θα λέμε "καλός είναι μωρέ, αλλά σαν τον Ντέλια που ζήσαμε εμείς, όχι δεν είναι".
Ο χθεσινός ΆΘΛΟΣ που θα μνημονεύεται για τα επόμενα 50 χρόνια ως ένα από τα πιο εκπληκτικά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ μας, μας έδωσε αλλά και μας ΈΔΕΙΞΕ πολλά πράγματα.
Το επίπεδο από τη μέση και πίσω, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Όχι για να κερδίσω την Λιλ. Αυτούς τους κέρδισα έτσι και αλλιώς.. (
Δεν υπάρχει σιγουριά και σταθερότητα, όταν δεν παίζει ο Λόβρεν υπάρχει πρόβλημα και ψηλά, οι ταχύτητες μας είναι χαμηλές και ευτυχώς η κατάσταση σώζεται σε τεράστιο βαθμό λόγω των τερματοφυλάκων.
Και 2-3 πράγματα πιο συγκεκριμένα για χθες
Ο Τσιφτσής αποδεικνύεται τρομερό πρότζεκτ. Μόνο από τη νοοτροπία που δείχνει να βγάζει στο γήπεδο, φαίνεται πως τουλάχιστον στο μυαλό έχει όσα χρειάζεται για να αποτελεί πολύ σύντομα βασική σταθερά του ΠΑΟΚ μας. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ήταν λίγο πολύ γνωστά.
Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κένι, φιλότιμοι και μαχητές. Αμυντικά ένα, μπορεί και δυο επίπεδα κάτω από το επίπεδο σχεδόν όλων των υπόλοιπων γραμμών.
Ταχύτητα, ταχύτητα σκέψης, σωματικά, τοποθετήσεις, είναι άριστοι για να γεμίζουν το ρόστερ, λίγοι όμως για βασικοί έχοντας πάντα κατά νου το ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ. Για το παραπάνω μιλάμε, όχι για το σήμερα.
Ο Μεϊτέ μπορεί κάποια μέρα να παίζει και μόνος του. Να παίξουμε πχ 4-1-3-1 ξέρω γω, με παίκτη λιγότερο, έτσι για να δούμε αν θα δυσκολευτεί.
Είναι να απορείς ΤΙ μπορεί να σκεφτόντουσαν όταν διαπραγματεύονταν 20 μέρες το 1+1 και όχι το κλειστό διετές.
Ο Αντρίγια έχει τη νοοτροπία του αρχηγού και μόλις ανεβαίνει παρασύρει όλη την ομάδα. Ακόμα και όταν δεν του βγαίνουν οι επιθετικές του κινήσεις, δίνει και την ψυχή του για να μαρκάρει και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Τεράστιο προσόν και τεράστια τύχη να έχεις έναν τέτοιο αρχηγό.
Τέλος ότι και να πούμε για το παιδάκι με το 65 στην πλάτη είναι λίγο.
Ευλογημένοι που ζούμε στην εποχή του Κωνσταντέλια. Το λιγότερο που μπορώ να πω.
Μετά από 30-40 χρόνια, αν ζούμε βέβαια, θα συζητάμε για τα ταλέντα της τότε εποχής και θα λέμε "καλός είναι μωρέ, αλλά σαν τον Ντέλια που ζήσαμε εμείς, όχι δεν είναι".
Αν μπορείς βάλε σύνδεσμο - δεν το βρίσκω.paokfreedom έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:22 Στο καναλι της κοσμοτε στο youtube τα στιγμιοτυπα ειναι 10 λεπτα. Στο καναλι της παε ειναι 2 λεπτα για καποιο λογο
δε βάλαμε 4 γκολ, 3 + 1 βάλαμε, που είναι πιο σημαντικό.
- navigator11
Μπήκα λίγο το πρωί σε χλεμπονιάρικο φόρουμ τριτεθνικάριων χανουμιών και έκλαψα από τα γέλια. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα παιδιά ότι γελάει πλέον ο κόσμος μαζί τους, όταν επιχειρείται ποδοσφαιρική σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Και πού είστε ακόμα, δύσμοιροι.

Και πού είστε ακόμα, δύσμοιροι.
Αυτόν τον Ενταμάμε τον λυπήθηκα λίγο. Μεγάλη παικτούρα, ελπίζω οταν μεγαλώσει να φτάσει τον τεράστιο Γιάννη Κωνσταντέλια
Μετά από τέτοιο μάτσ λογικό να σκεφτούμε και το θεό και την τύχη. Ήταν ματσάρα με πολλά σκαμπανεβάσματα.giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 10:23Φίλε αστραλ όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού δειχνουν ότι η Λιλ παρήγαγε παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι είχαμε το θεό μαζί μας. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά, όπως θέλει το ερμηνεύει κανείς. Εγώ προφανώς λεω αυτό που είδα, χωρίς να έχω κανένα λόγο να υποβιβάσω την εμφάνιση. Αυτό που είδα , το λέω χωρίς φυσικά να έχω την απαίτηση να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου. Με κανένα τρόπο δε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι τεράστιο διπλό που θα κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας.astral έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58Διαφωνώ. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη και σε αυτό το μάτσ με το χαμένο πέναλτι και την ευκαιρία πάνω στη γραμμή.giapas έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:23
Χωρίς να ξέρω αν ήταν εφικτό από κάποια Ελληνική ομάδα κάτι άλλο καλύτερο , δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε η ποδοσφαιρική πρόταση που κατεβάσαμε.
Όπως με τον Ατρόμητο και τον Αστερα η τύχη μας γύρισε τη πλάτη και χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε , έτσι χτες θεωρώ ότι οι πιο πολλές καταστάσεις μας ευνόησαν και πήραμε ένα διπλό αναπάντεχα.
Όλα τα γκολ μας ήρθαν από σωστή ανάπτυξη και επιλογές. Αντιθέτως φάγαμε κρύα γκόλ και φάσεις από στημένα. Στο παιχνίδι και αυτά, αλλα η εικόνα της ποδοσφαιρικής πρότασης είναι με το μέρος μας.
Φυσικά και δεν είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι αλλα παίξαμε αρκετά καλά για να κερδίσουμε χωρίς να παίζει καθοριστικό ρολο η τύχη που σε κάποιες φάσεις ήταν με το μέρος μας και σε άλλες όχι.
Σίγουρα δεν είχαμε ξεκάθαρη υπεροχη και φυσικά ο καθένας μπορεί να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.
Εγώ βλέπω στα στατιστικα ότι είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και στα 2 ημίχρονα σε ροή παιχνιδιού. Φυσικά βλέπω ότι ειδικά στο δεύτερο δεχτήκαμε και τεραστια πίεση, αλλα είχαμε απαντήσεις, τις περισσότερες φορες.
- NikLiverpool
Από ΠΑΟΚ θα πάμε ρε
Δεν μπορώ να σκεφτω ότι κάποιος υστέρησε. Λίγο ο Κεντζιόρα αλλά άμα σκεφτούμε με τι ομάδα παίξαμε και τη διαφορά δυναμικότητας θα ήμουν άδικος.
Πάμε Βόλο τώρα να σφραγίσουμε την υπεροχή μας ενδοχώρια.
Δεν μπορώ να σκεφτω ότι κάποιος υστέρησε. Λίγο ο Κεντζιόρα αλλά άμα σκεφτούμε με τι ομάδα παίξαμε και τη διαφορά δυναμικότητας θα ήμουν άδικος.
Πάμε Βόλο τώρα να σφραγίσουμε την υπεροχή μας ενδοχώρια.
Μου αρέσει πολύ το ποστ του μπλακ.
Παρότι η εικόνα ίσως είναι παραπλανητική λόγω του ντεφορμαρίσματος του Κετζιορα , νομίζω ότι η άμυνα κάπου κάπως κάποτε πρέπει να αναβαθμιστεί.
Ένα καλό φορ κι ένα σεντερ μπακ και η εικόνα της ομάδα θα ανέβει 2 σκάλες.
Παρότι η εικόνα ίσως είναι παραπλανητική λόγω του ντεφορμαρίσματος του Κετζιορα , νομίζω ότι η άμυνα κάπου κάπως κάποτε πρέπει να αναβαθμιστεί.
Ένα καλό φορ κι ένα σεντερ μπακ και η εικόνα της ομάδα θα ανέβει 2 σκάλες.