ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
75
34%
ΚΕΝΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
21
9%
ΚΑΜΑΡΑ
1
0%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
98
44%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
20
9%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
5
2%
ΜΠΙΑΝΚΟ
2
1%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 222

Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

4 ρίξαμε φίλε
These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Έπεσα για <ύπνο> ...όλη νύχτα έβλεπα σε επανάληψη το παιχνίδι μέσα στον ύπνο....ξύπνησα και έχω τα ίδια συναισθήματα όπως με το σφύριγμα της λήξης.

Επικός αγώνας όχι μόνο για μας αλλά για όποιον κάθισε και τον παρακολούθησε.

Φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων (όταν δεχτήκαμε το 4ο που ακυρώθηκε αλήθεια πως νιώσατε?).

Ποδοσφαιρικά θα μπορούσαμε να αναλύσουμε πάρα πολλά .

Μετρηθήκαμε στα ίσια με μια γαλλική ομάδα και της δείξαμε την δύναμη μας, δεν κρυφτήκαμε ούτε λεπτό.

Αυτή η τακτική επιλογή μπορεί χθες το βράδυ να φάνταζε ως ακατανόητη αλλά μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει στο μέταλλο της ομάδας.

Θα μου πει κάποιος ναι αλλά απο 0-3 θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας.

Πέρασε απο το μυαλό μου όπως και όλων όμως σήμερα το πρωί και έχοντας ηρεμήσει λιγάκι θα πω ότι χωρίς τύχη δεν μπορείς να ονειρεύεσαι για μεγάλα πράγματα.

Οπότε το κέρδος απο το χθεσινό παιχνίδι ήταν τριπλό , οι 3 βαθμοί η αυτοπεποίθηση και το χτίσιμο της αγωνιστικής μας ταυτότητας μιας ομάδας που παίζει το ποδόσφαιρο της με οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα.

Γιατί δεν έκανε καμία αλλαγή εκει στις καθυστερήσεις ...να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο?

Το παιχνίδι τέλειωσε και πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση όσων έπαιξαν... ξοδέψαμε ατελείωτες δυνάμεις και ενέργεια.

Στα χαφ ....αν ο τραυματισμός του Καμαρά είναι σοβαρός ...μας μειώνει τις επιλογές στην πιο νευραλγική θέση της ομάδας.

υγ. Άντε τώρα να πείσεις τον Λουτσέσκου ότι η ομάδα χρειάζεται άλλου τύπου φορ :mrgreen:

υγ. Τα πέναλτι τα εκτελούν οι φορ είναι η δουλειά να σκοράρουν, ο ζίφκο έχει κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά τα πέναλτι του δεν είναι καλά χτυπημένα, αν το έβαζε το παιχνίδι ίσως να μην γίνονταν τόσο ροντέο.

υγ.Ένας μειτέ να τον πίνεις στο ποτήρι .

Δεν πρέπει να μας συνεπάρει αυτή η τεράστια ποδοσφαιρική νίκη , ξεκούραση , γέμισμα μπαταρίας και προχωράμε γιατί διαφορετικά θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.

Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που να μην μας θυμίζει αυτή η ομάδα τι σημαίνει ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

υγ. Είχα γράψει πριν τον αγώνα ότι θα κερδίσουμε αρκεί να σκοράρουμε πρώτοι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Για τη φάση του 0-3:
"Είχα να δω τόσους μαύρους να κυνηγάνε Έλληνα από την κούρσα του Κεντέρη το 2004"

Για εμφάνιση και κερκίδα ήδη έχετε πει τα περισσότερα.

Να ανάψετε ένα κεράκι στο var. Ναι δεν είναι τέλειο, ναι δεν σβήνει όλες τις αδικίες μόνο του ΑΛΛΑ χθες σε γλίτωσε από ένα πέναλτι - βουτιά από αυτά που αρχίζουμε να θεωρούμε δεδομένα με μισή καρδιά (ο διαιτητής ευτυχώς δεν έπαθε Βαρούχα με στραβοστόμικο "υπάρχει επαφή δεν μπορούμε να βάλουμε δυναμόμετρο"), καθώς και από ένα γκολ οφσάιντ που μόνο ελάχιστοι έπιασαν σε κανονική ροή.

Να ελπίζετε κάθε μέρα ότι η κοσμοτε τβ θα κλείσει. Στις παραπάνω φασεις, ο καημός του εκφωνητή ήταν στη μεν πρώτη γιατί δεν δόθηκε πέναλτι και στη δεύτερη ότι "είναι αργά" να γκρινιάζει ο ΠΑΟΚ για το 4-4 ΕΝΩ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΗΔΗ ΕΔΕΙΧΝΕ GOAL CHECK. Τόσο φιλελληνική μετάδοση είχα να ακούσω από το... κίτρινη - ΠΑΟΚ της Κυριακής; Μπορεί. Δεν θέλω τσιρίδες υπέρ ΠΑΟΚ. Θέλω αποστασιοποίηση στα διαιτητικά κι έμφαση στην οπτική του ΠΑΟΚ στα υπόλοιπα, όχι να ακούω έναν εκφωνητή να παινεύει την άλλη ομάδα τόσο πολύ που να νιώθεις ότι ελπίζει στην ανατροπή πιο πολύ και από τον οργανωτή της κερκίδας της Λιλ. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, είμαστε γραφικοί κτλ κτλ. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια σε όσους τσιγκουνεύτηκαν το PAOK TV.

Ένα μικρό παράπονο για τον προπονητή. Χάθηκε η μπάλα με τις αλλαγές και αναγκάστηκε ο Κωνσταντέλιας να παίξει με κράμπα στο τέλος... Με Ιβανούσετς διανομέα και φρέσκο από τον πάγκο, μπορούσες και πέμπτο γκολ (α ρε Γιακουμάκη).
These users thanked the author Τρικυμίας for the post (total 5):
xrisitsapa, Iggy Pop, BlackMagicPAOK, PAOK DreXleR, warmeater
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Φίλε ο διαιτητής ΔΕΝ έδωσε το πέναλτι σε κανονική ροη. Ο VAR ήθελε να το δώσει αλλά τελικά ο διαιτητής επέμεινε στην αρχική του απόφαση.

Κοσμοτε πιο άχρηστοι και κομπλεξικοι κι από το μπεκροπολις
IBAN έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 06:44 Με δέκα παίκτες στο Α' ημίχρονο 0-3! Απίστευτη εμφάνιση παγκόσμιοι παιχταράδες Ζιβκοβιτς- Κωνσταντέλιας κι ένας ανύπαρκτος Ρώσος που παριστάνει το σεντερ φορ!

Δε μ' αρέσει να κατηγορώ παίκτες γιατί δε φταίνε αυτοί που τους επιλέγουν αλλά επιτέλους κάντε κατι! Ειναι κρίμα ο Κωνσταντέλιας και ο Ζιβκοβιτς να μην έχουν που να ακουμπήσουν την μπάλα και ποιον να ψάξουν στην επίθεση.

Βρείτε σέντερ φορ ΤΩΡΑ!!!
Μια χαρά ήταν ο Ρώσος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ήταν τόσο καλός και αντικαταστάθηκε.
These users thanked the author astral for the post (total 3):
Τρικυμίας, Ally Samagoal, Apil44
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρε astral σοβαρά τώρα, η προσπάθεια σου να συζητήσεις με συγκεκριμένο account, αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 12):
Dimitris_L4, Psaras, Guitarman, abc_o_ karpouzas, PAOKevolution, navigator11, GEOL, george188, Taseos, Χωρικός and 2 more users
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

:D
Εικόνα
These users thanked the author astral for the post (total 8):
Dimitris_L4, Psaras, PAOKevolution, navigator11, Guitarman, GEOL, icue, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ξερει καποιος να μας πει για τα σουτια εξω απο το γηπεδο?? Ηταν μεταξυ μας??
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι
These users thanked the author Taseos for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

gpap5 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 05:42 μια κυριαρχική εμφάνιση στο α, ημίχρονο, κινδύνεψε να καταλήξει σε τραγωδία.
Δεν μπορώ να κατανοήσω, πόσο δύσκολο είναι όταν προηγείσαι με σκορ ασφαλείας, να αδυνατείς, να αποτυγχάνεις να σβήσεις τον αγώνα στα επόμενα λεπτά.
Δεν το κάναμε μόνο εχθές, που κάποιος φλύαρος θα πει πως παίζαμε με γαλλική ομάδα, το κάναμε και στο πρωτάθλημα, με ομάδα απο τα δριμίκλανα.

Εγώ έφυγα προβληματισμένος απο το καφέ που είδα τον αγώνα.
Προβληματισμένος απο την ερασιτεχνική διαχείριση παιχτών και προπονητή ενός αγώνα που ξεκινάει το β' ημίχρονο με 0-3.
Κρατάω το α' ημίχρονο και θεωρώ υποχρέωση απο αύριο, να κάτσουν όλοι μαζί και να δούνε το β' ημίχρονο ώστε να βελτιώσουν πράγματα και τακτικές.

Ψήφισα MVP τον Τσιφτσή, όσο καταιγιστικά έπαιξε ο κορυφαίος Ντέλιας, αν δεν ήταν ο Τσιφτσής, σήμερα θα θυμόμασταν απλά μια καλή εμφάνιση αλλά όχι νίκη.
Η νίκη οφείλεται εχθές στιν Τσιφτσή.

Σκύλε Ζίβκο, πόσα χιλιόμετρα τρέχεις;
Ντέσπο αγόρι μου, πρέπει να μυριστείς πως ετοιμάζεσαι για αλλαγή για να κάνεις τα μαγικά σου;

In Lutce we trust.
IBAN έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 06:44 Με δέκα παίκτες στο Α' ημίχρονο 0-3! Απίστευτη εμφάνιση παγκόσμιοι παιχταράδες Ζιβκοβιτς- Κωνσταντέλιας κι ένας ανύπαρκτος Ρώσος που παριστάνει το σεντερ φορ!

Δε μ' αρέσει να κατηγορώ παίκτες γιατί δε φταίνε αυτοί που τους επιλέγουν αλλά επιτέλους κάντε κατι! Ειναι κρίμα ο Κωνσταντέλιας και ο Ζιβκοβιτς να μην έχουν που να ακουμπήσουν την μπάλα και ποιον να ψάξουν στην επίθεση.

Βρείτε σέντερ φορ ΤΩΡΑ!!!
Μερικοί εδώ μέσα είστε αμετανόητοι. 4αρα σε ομαδαρα επιπέδου CL έριξε η ομάδα και με το ζόρι να βρείτε να πείτε κάτι κακό. Να προσέχετε μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
gervasio artigas, eorptol1, GEOL, vlahles, Papa9
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0. Κέρδισε εκτός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης με ανατροπή 1-3 μέσα στην Μαδρίτη.
Κι αν δεν έπεφτε στην φάση των 16 με την διαστημική Παρί θα περνουσε σίγουρα στους 8.
Με την οποία Παρί, μόλις πριν από 2 βδομάδες έφερε 1-1 στο Πιερ Μωρουά.
Σ'αυτην την ομάδα ρίξαμε 4, ούτε ένα ούτε 2, τέσσερα γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, ούτε στραβοκλωτσιές, ούτε τίποτα. Τέσσερις γκολάρες που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει και να βάλει. Και μπορουσαμε να βάλουμε άλλα δύο.
Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι ο ορισμός ο ίδιος της ταχυδύναμης!!!
Η Λιλ κέρδισε χτες καμιά 15αριά κόρνερ και 4-5 φάουλ γυρω από την περιοχή μας.
Καμιά 20αριά στημένα δηλαδή. Φάγαμε 2 γκολ από τα στημένα αυτά. Κι εσείς λέτε ότι είχαμε χτες προβλημα στα σεντερμπακ; Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε!!!! Χτες. Όποια ομάδα του τοπ10 να έπαιζε με την Λιλ των 20 στημένων θα έτρωγε 4 μόνο από αυτά!!!
Πολυς κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμη με ποιά ομάδα παιζαμε. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από την Λιλ στο Γιουρόπα φετος. Πέρασε περπατωντας από την Ρόμα μέσα στο Ολιμπικο με 0-2.
Είναι ομάδα επιπέδου οκταδας Τσάμπιονς Ληγκ. Έχασε τη θέση από την Νις στη διαφορά τερμάτων. Η Νις βεβαίως δεν προκριθηκε κι έπεσε στο Γιουρόπα και αυτή, για φέτος.

Μην ακούτε τους Αθηνεζους ΑΡΔ, είναι εκπαιδευμένοι να μας ρίχνουν το ηθικό και να περνουν υπογειως μηνυματα που την άλλη μέρα επαναλαμβάνονται από δεκάδες αναμεταδότες σε όλα τα ΜΜΕ με σκοπό να μειώσουν τις επιτυχιες του ΠΑΟΚ ή να μεγενθυνουν τις αποτυχιες του.
Παράδειγμα, με το που τελείωσε το παιχνιδι, ο Κωσταβαρας έσπευσε να περάσει δυο φουστικα μηνυματα. Πρώτον, MVP ο Τσιφτσής. Δεύτερον, ο ΠΑΟΚ έχει προβλημα στα σεντερμπακ.
Το ξαναγραφω, η φουστιά είναι στο DNA αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρουν, δεν μπορούν αλλιώς.
Εξαιρετικός ο Τσιφτσής, να ξηγιόμαστε. Αλλά ΜΒΠ ήταν ο Ντελιας.
Η αμυνά μας μασόύσε σίδερα. Το εξήγησα πιο πανω.
Το παραμυθι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα επιπέδου Κόνφερενς πρεπει να τελειώσει. Ο ΠΑΟΚ είναι επιπέδου Γιουρόπα κι έχει όλα τα φοντα να γίνει μια σοβαρή, μέτρια έως καλή ομάδα επιπέδου Τσ. Λ., στην 24αδα.
Νικήσαμε στην έδρα της, μια ομάδα επιπέδου Τσ. Λ., οχι από τις τελευταίες αλλά επιπέδου 8αδας.
Καμιά ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε κι ούτε μπορεί να κάνει κάτι παρομοιο.
Αυτή είναι η απάντηση που πρεπει να ακουν οι Αθηνεζοι ΑΡΔ και η σοφτ προπαγανδα τους.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 34):
Τρικυμίας, gervasio artigas, Guitarman, Spike4, NIKOS1972, PAOKevolution, aivas19, GEOL, Taseos, keep_paokizein and 24 more users
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

astral έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 06:59 Φίλε ο διαιτητής ΔΕΝ έδωσε το πέναλτι σε κανονική ροη. Ο VAR ήθελε να το δώσει αλλά τελικά ο διαιτητής επέμεινε στην αρχική του απόφαση.
Σύμφωνοι αλλά ο ίδιος διαιτητής άνετα θα έχανε το οφσάιντ στο τέλος. Ο συνδυασμός var και σωστής κρίσης διαιτητή είναι το καλύτερο δυνατό.
These users thanked the author Τρικυμίας for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πραγματικά τέτοιους σφυγμούς από το ματς στο Σκυολικάου.
Τι είδαμε ρε μάγκες;! Ποδοσφαιρική παράσταση!
Συγχαρητήρια σε όλους! ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Δε μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν!
Κωνσταντέλιας MVP απλά γιατί είναι καυλιάρης και απλός!
Διορθώστε τα στημένα παλικάρια!
Προσοχή στον Βόλο!
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
Cocobill
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Jean Valjean έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56 Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα διακοσμητικό πιάτο λόγω πανηγυρισμων, σκουπισα το ξυδι που ψέκασε στην τηλεόραση και στο έπιπλό της ο γιός μου με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και άκουσα υπομονετικά και με χαμόγελο τον εξάψαλμο της γυναίκας μου επί ένα δεκάλεπτο.
Στη συνέχεια έκανα κι εγώ με τη σειρά μου κήρυγμα στο γιό μου να προσέχει όταν οδηγεί την νύχτα και του έδωσα τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Στο τέλος μίλησα στο τηλέφωνο με τον κουμπάρο μου στη Θεσσαλονίκη που είχε πιεί τα κέρατά του βλεποντας τον αγώνα και έπρεπε να κρατώ το τηλέφωνο στο μισό μέτρο από το αυτί μου για να μην κουφαθώ!
Μετά από όλα αυτά, μπήκα και στο Παοκμανια να γράψω δυο λόγια για το αποψινό ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ματς.
Τα εξής:
:pano: :opaokara: Ωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω τρέλλα μες στο μυαλό!!!!
:nairepaok:
Επική περιγραφή!!
These users thanked the author sourmenetes for the post:
Papa9
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ (το πέναλτυ δεν το έδωσε ο διαιτητής κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί το πιάσιμο της φανέλας γίνεται εκτός περιοχής γιατί αρχίσανε εδω μερικοί να μειωνουν την μεγάλη νίκη) χαρειτε το γράφετε μονο καλά φτάνει η μιζέρια.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Αυτά μόνο ο ΠΑΟΚ (το πέναλτυ δεν το έδωσε ο διαιτητής κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί το πιάσιμο της φανέλας γίνεται εκτός περιοχής γιατί αρχίσανε εδω μερικοί να μειωνουν την μεγάλη νίκη) χαρειτε το γράφετε μονο καλά φτάνει η μιζέρια.
These users thanked the author GREATANASTASIOS for the post:
eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”