ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
74
34%
ΚΕΝΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
20
9%
ΚΑΜΑΡΑ
1
0%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
96
44%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
19
9%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
5
2%
ΜΠΙΑΝΚΟ
2
1%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 217

curtis

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από curtis »

Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!!! Τώρα που ηρεμήσαμε κάπως ας πω και εγώ την γνώμη μου.
Συγκλονιστική εμφάνιση μπράβο σε όλους παίχτες προπονητικό Τιμ πολλά μπράβο.
Ο κεντζιορα και κατά συνέπεια η άμυνα έχει θέμα στα ψηλά.Γιατι στο τελευταίο τέταρτο δεν βάλαμε και βολιακό αφού μας παίζανε μόνο με σέντρες?
Ο μπιανκο με δικαιώνει και στα δύσκολα είναι μια πολύ καλή λύση δίπλα στον απίστευτο μειτε.πιστρυω ότι στα μεγάλα παιχνίδια πρέπει να ξεκινάει.
Ένα φορ να κάνει το τίποτα γκολ.και τέλος πρέπει να παρθούν από φάσεις για Τέιλορ(αν δεν κάνει το Γενάρη άλλος έτοιμος να μοιραστεί τα παιχνίδια με μπαμπα.ας ελπίσουμε ότι δεν έχουμε τραυματίες
These users thanked the author curtis for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

100 νίκες στην Ευρώπη, μόνο έτσι έπρεπε να συμπληρωθούν

μας πόνεσε ο τραυματισμός του Μαντί, χάσαμε σε ύψος και δύναμη. Περαστικά να είναι.

Τους κερδίσαμε 4-3 στα γκολ και 2-0 στο var, να τα λέμε κι αυτά.

Έπρεπε να γίνει ερώτηση στο κόουτς για τις αλλαγές. Ξεχάσαμε ότι είχαμε ξοδέψει τις 3 διακοπές;

Καλή επιστροφή σε όσους πήγαν.

Να ζήσεις να τη θυμάσαι @embuji
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 2):
Magdi Tolba 4, embuji
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

l'equipe

LOSC's president, furious after the referee refused an obvious penalty for his team, called out to Nikola Dabanovic in the dressing room corridor at half-time to inform him that he had contacted UEFA boss Aleksander Ceferin.

:lol:
These users thanked the author paokkerkir for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

Kατι σοβαρο γινεται στην ομαδα φετος. Μπραβο σε ολα τα παιδια. Πριαπισμο
τα ΠΑΟΚτσακια στην κερκιδα. Ρε συ Ντελια εισαι λατρεια ρε.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Επιστροφή από το γήπεδο….

Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!

Τι ζήσαμε ρε μαλακες

Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και βλέπεις 11 ΠΑΟΚτσακια να έχουν μπει μέσα στο γήπεδο ζωσμένα εκρηκτικά και να σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο

Το ματς είναι 0-3 και το σκατο έχει φτάσει στην κάλτσα, όσα ζησαμ στο πέταλο στο δεύτερο ημίχρονο είναι συναισθήματα που πολύ απλά δεν γίνεται να τα περιγράψεις

Το τελευταίο σφύριγμα και του ατουταλε ΠΑΟΚ όλε
Όλε συμπληρώνουν απλά μια ιστορική βραδιά που ξαναγίναμε ΕΝΑ

Η ομαδα ήρθε χειροκρότησε το πέταλο και έφυγε, και πολύ καλά έκανε. Οποίος έχει πρόβλημα να πάει να το λύσει με τους δέκα μαλακες που ξεκίνησαν να φωνάζουν για βαριά φανέλα Σεπτέμβρη μήνα

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 25):
Apil44, aivas19, Magdi Tolba 4, paokkerkir, Afanas, Doctor Doo, Montrealiotis, Anwnimos, Darklord5467, trouman and 15 more users
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ρε τι ματς έχασα γαμω τα meeting μου και την numeric
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

@embuji Να ζήσεις να την θυμάσαι.
.
Ματς έπος.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Jean Valjean έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56 Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα διακοσμητικό πιάτο λόγω πανηγυρισμων, σκουπισα το ξυδι που ψέκασε στην τηλεόραση και στο έπιπλό της ο γιός μου με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και άκουσα υπομονετικά και με χαμόγελο τον εξάψαλμο της γυναίκας μου επί ένα δεκάλεπτο.
Στη συνέχεια έκανα κι εγώ με τη σειρά μου κήρυγμα στο γιό μου να προσέχει όταν οδηγεί την νύχτα και του έδωσα τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Στο τέλος μίλησα στο τηλέφωνο με τον κουμπάρο μου στη Θεσσαλονίκη που είχε πιεί τα κέρατά του βλεποντας τον αγώνα και έπρεπε να κρατώ το τηλέφωνο στο μισό μέτρο από το αυτί μου για να μην κουφαθώ!
Μετά από όλα αυτά, μπήκα και στο Παοκμανια να γράψω δυο λόγια για το αποψινό ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ματς.
Τα εξής:
:pano: :opaokara: Ωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω τρέλλα μες στο μυαλό!!!!
:nairepaok:
Νιώθω σαν κουμπάρος σου.
These users thanked the author theo G4 for the post (total 2):
Jean Valjean, Ypnos
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Είχα αρχίσει να γράφω πολλά ,στα @@ μου και στα δικά σας @@ πως πέρασα στο γήπεδο ,αρκετα οι εγωιστικές φανφαρες.Δεν χάναμε σήμερα ,τρομερή ομάδα ,τρομερός λαός ,καλή επιστροφή σε όλους .
Εντάξει έχουμε ελλείψεις ,πιστεύω θα διορθωθούν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο . Να αντέξει η ομάδα μέχρι τότε ,να μην έχουμε απουσίες άλλες λόγω τραυματισμών .Ας μεταφερθεί στην ομάδα ότι όταν παίζουν στην Ευρώπη και κερδίζουν,στο τέλος να πηγαίνουν πιο κοντά στην κερκίδα ,το αξίζουν όσοι τρέχουν και είναι δίπλα στην ομάδα .
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

sourmenetes έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:13 Χαλαρό διπλό…

Τι ματσαρα είδαμε…
Χαλαροτατο, μονο 10 χρόνια από τη ζωή μου έχασα στο τέλος 😂
These users thanked the author Anwnimos for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Το μόνο παράδοξο ήταν γιατί ο λουτσε δεν έκανε καμία αλλαγή μετά το 90..να κάνει λίγο καθυστέρηση...αλλά ΠΑΟΚ είσαι..τι να καταλάβεις...

Μπράβο στην ομαδάρα μας
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Επικό ματς, απο αυτα που μένουν στην ιστορία και θα τα διηγουμαστε στα εγγονια μας.

Η ομάδα μασουσε σίδερα, σκορπούσε τρόμο Στις επιθετικές μεταβάσεις Της.

Τσιφτσης κενι, ντελιας μειτε, ζιφκο απίστευτοι.
Ας χαρουμε σημερα, απο αυριο όμως πρέπει να βρει η ομάδα όχι ένα αλλά δύο στόπερ, το κέντρο της άμυνας μας υποφέρει σε κάθε στημένο, πιο σημαντικές είναι οι προσθήκες εκεί πάρα στο φορ όπου τα γκολ θα μπαίνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

μια κυριαρχική εμφάνιση στο α, ημίχρονο, κινδύνεψε να καταλήξει σε τραγωδία.
Δεν μπορώ να κατανοήσω, πόσο δύσκολο είναι όταν προηγείσαι με σκορ ασφαλείας, να αδυνατείς, να αποτυγχάνεις να σβήσεις τον αγώνα στα επόμενα λεπτά.
Δεν το κάναμε μόνο εχθές, που κάποιος φλύαρος θα πει πως παίζαμε με γαλλική ομάδα, το κάναμε και στο πρωτάθλημα, με ομάδα απο τα δριμίκλανα.

Εγώ έφυγα προβληματισμένος απο το καφέ που είδα τον αγώνα.
Προβληματισμένος απο την ερασιτεχνική διαχείριση παιχτών και προπονητή ενός αγώνα που ξεκινάει το β' ημίχρονο με 0-3.
Κρατάω το α' ημίχρονο και θεωρώ υποχρέωση απο αύριο, να κάτσουν όλοι μαζί και να δούνε το β' ημίχρονο ώστε να βελτιώσουν πράγματα και τακτικές.

Ψήφισα MVP τον Τσιφτσή, όσο καταιγιστικά έπαιξε ο κορυφαίος Ντέλιας, αν δεν ήταν ο Τσιφτσής, σήμερα θα θυμόμασταν απλά μια καλή εμφάνιση αλλά όχι νίκη.
Η νίκη οφείλεται εχθές στιν Τσιφτσή.

Σκύλε Ζίβκο, πόσα χιλιόμετρα τρέχεις;
Ντέσπο αγόρι μου, πρέπει να μυριστείς πως ετοιμάζεσαι για αλλαγή για να κάνεις τα μαγικά σου;

In Lutce we trust.
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Παίζουν και οι αντίπαλοι όμως. Δύσκολο είναι ναι, όταν παίζεις με ομάδα τέτοιου επιπέδου και με αθλητικά χαρακτηρηστικά ανώτερα απο μας η οποία αγωνίζεται σε πρωτάθλημα με υπερδιπλάσιο τέμπο απο το δικό μας

Το μόνο που με προβλημάτισε χθες ειναι ότι στα στημένα , αμυντικά έχουμε αρκετά μεγάλο πρόβλημα το οποίο φάνηκε ξανά. Ελπίζω εκεί να ψαχτούν τον Γενάρη για να ενισχυθούμε.
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

Με δέκα παίκτες στο Α' ημίχρονο 0-3! Απίστευτη εμφάνιση παγκόσμιοι παιχταράδες Ζιβκοβιτς- Κωνσταντέλιας κι ένας ανύπαρκτος Ρώσος που παριστάνει το σεντερ φορ!

Δε μ' αρέσει να κατηγορώ παίκτες γιατί δε φταίνε αυτοί που τους επιλέγουν αλλά επιτέλους κάντε κατι! Ειναι κρίμα ο Κωνσταντέλιας και ο Ζιβκοβιτς να μην έχουν που να ακουμπήσουν την μπάλα και ποιον να ψάξουν στην επίθεση.

Βρείτε σέντερ φορ ΤΩΡΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IBAN την Παρ 24 Οκτ 2025, 06:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author IBAN for the post (total 2):
maceio, Cocobill
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”