22. Alessandro Bianco

Απάντηση
black death

Re: 22. Alessandro Bianco

Δημοσίευση από black death »

Miles έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 00:29
pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:30 Αυτό το παιδί τι λιγότερο έχει απ' τον Καμαρά??
Το κακό είναι ότι ούτε κάτι περισσότερο έχει, εξού και η μη χρησιμοποίησή του μέχρι τώρα παραπάνω. Γιατί αν έδειχνε περισσότερα, δεν υπήρχε περίπτωση ο προπονητής να τον έβαζε τόσο λίγο.
Καλα για το λουτσεσκου μιλαμε.
Ούτε ο ζαφειρης θα παρει θεση βασικου με τη μια.
Το μεϊτε - οζντοεφ δύσκολα αλλαζει.
Του καμαρα απλα προσπαθει να του γυρισει το κουμπι γιατί κατα τ'αλλα οπότε παιζει ειναι ο χειροτερος του γηπεδου.
Ο ιταλος κερδιζει ποντους.
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Θα ήθελα να δω τα στατιστικά του για να βγάλουμε ασφαλή συμπερασματα γιατι αν και δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο (ελέω Μειτε) εχω την αίσθηση πως ετρεξε πολύ και εκανε αρκετή βρώμικη δουλειά...Ελπίζω σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και ψμονιμοποίηση στην βασική εντεκάδα ξεκινώντας από την Κυριακή :pano:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εκανε τρομερα μεστο παιχνιδι ο μικρος,καψουρα καθε προπονητη ειναι.Μου αρεσε πολυ η τακτικη του προσεγγιση,το αμεσο παιχνιδι του,το παθος του κ η καυλα του.Σε σχεση με τον χθεσινο αοσμο Ζαφειρη που ειδα χθες σε ολο το ματς,ο ΒΟΛΙΑΚΟ (ετσι για να σπαζεστε) μου αρεσε πιο πολυ.Πρεπει να παρει ευκαιριες.

Υ.Γ. Μην νομιζετε μερικοι πως ο Ζαφειρης θα παρει με την μια θεση βασικου,εχει συγκεκριμενα μειονεκτηματα για το παιχνιδι του Λουτσε,θα τον δουλεψει καλα ο κοουτς,τον περιμενουμε παντως πως κ πως.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
george188, Apil44, Friedrich von Friedhof
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Μου άρεσε, καλό παιχνίδι για να μπει στο κλίμα της ομάδας, και λόγω συνθηκών αναγκαστικά θα πάρει πολύ χρόνο στα επόμενα μακάρι να αρπάξει την ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Όσο πάει μ αρέσει και πιο πολύ ο παικτης. Ταίριαξε καλά με Μειτε και έριξε πολύ τρέξιμο
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Από την Θέλτα μου άρεσε.ειδα στοιχεία που μου ταιριάζουν καλά με μειτε.ξεκινας με Βόλο θα πω εγώ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Miles έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 00:29
pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:30 Αυτό το παιδί τι λιγότερο έχει απ' τον Καμαρά??
Το κακό είναι ότι ούτε κάτι περισσότερο έχει, εξού και η μη χρησιμοποίησή του μέχρι τώρα παραπάνω. Γιατί αν έδειχνε περισσότερα, δεν υπήρχε περίπτωση ο προπονητής να τον έβαζε τόσο λίγο.

Βιάζεσαι κ από ότι φαίνεται ο Λουτσε δεν βιάζεται να τον βάλει, όπως κ τους περισσότερους νεοφερμένους.
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Πάρα πολύ καλός και μαχητικός.
Χρειάζεται και άλλα παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο.
Θα φανεί πολύ χρήσιμος για την συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Υπάρχουν πολύ καλά στοιχεία πάνω του, που αξίζει ευκαιρίες και αξίζει να επενδύσει η ομάδα πάνω του! Δουλέψτε τον και θα χαζεύουμε και με αυτόν. Κι εσύ Μπιάνκο, να ακούς κάθε κουβέντα του Ραζβάν! Άντε παικτάρα!
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Iggy Pop έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 01:10 Θα ήθελα να δω τα στατιστικά του για να βγάλουμε ασφαλή συμπερασματα γιατι αν και δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο (ελέω Μειτε) εχω την αίσθηση πως ετρεξε πολύ και εκανε αρκετή βρώμικη δουλειά...Ελπίζω σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και ψμονιμοποίηση στην βασική εντεκάδα ξεκινώντας από την Κυριακή :pano:

Ακριβείς πάσες 16/20 (80%)
Ακριβείς πάσες στο αντίπαλο μισό 4/7 (57%)
Ακριβείς πάσες στο δικό μας μισό 12/13 (92%)
Επαφές 30
Ανεπιτυχείς επαφές 1
Ντρίμπλες (επιτυχ.) 0 (0)
Κερδισμένα φάουλ 1
Χαμένη κατοχή 5
Τάκλιν (επιτυχημένα) 2 (2)
Κλεψίματα 2
Clearances 3
Επανακτήσεις 3
Μονομαχίες εδάφους (κερδισμένες) 4 (3)
Εναέριες μονομαχίες (κερδισμένες) 3 (1)
Φάουλ 1