Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Мир »

Άρης: Το ιατρικό τιμ είχε ανάψει κόκκινο στη μεταγραφή του Καντεβέρε το καλοκαίρι.

Είναι και.. βολικό να γίνεται λόγος για ατυχία σε ένα θέμα τραυματισμού. Πιθανώς και δικαιολογημένο. Άλλο τόσο βολικό είναι να τα φορτώνεται όλα ο προηγούμενος προπονητής και ο γυμναστής, για προβλήματα που προκύπτουν… σήμερα.

Το έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στον Άρη. Ο Ισπανός τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό, αφού ο μηνίσκος του Καντεβέρε έχει πειραχτεί και χρειάζεται επέμβαση. Ήταν όμως ένας τόσο απρόσμενος τραυματισμός;

Το Sportime έγραφε στις 5 Σεπτεμβρίου, στις αρχές δηλαδή ακόμη της σεζόν, ότι στον Άρη αναζητούν έναν ακόμη φορ σιγά σιγά γιατί βλέπουν ότι με τον Γάλλο δουλειά δεν θα γίνει. Οι κακές γλώσσες λένε ότι για τον Καντεβέρε το ιατρικό τιμ είχε ανάψει… κόκκινο και εξέφραζε κάμποσες αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να προσφέρει στη διάρκεια της σεζόν.

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε για κάποια λεπτά, υπέστη θλάση. Έπειτα ήταν μία μέσα, μία έξω, μέχρι που τώρα έβγαλε αυτό το πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καντεβέρε είχε ταλαιπωρηθεί γενικά στην καριέρα του από σοβαρούς τραυματισμούς και γι΄ αυτό ίσως ήθελε να τον ξεφορτωθεί η Ναντ και γενικά δεν έκανε και σπουδαιότερα πράγματα παρά το ταλέντο του.
Πηγη σποριαταιμ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Η Α.Ε.Χ. την διέλυσε την Αμπερντιν... Στα σοβαρά ματς όμως όπως με εμάς τιποτε δεν έκανε μόνο με τα χωριά μπορει.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

καλό που κέρδισε η αεχ, να πάρει λίγο ψυχολογία....ενόψει κυριακάτικου ματς. Θέλω χ να βγει το ματς αλλά εάν είναι να κερδίσει κάποιος ας είναι η αεχ, νομίζω μας συμφέρει....οπότε καλή ήταν η νίκη της γιατί μετά τη σφαλιάρα από εμάς, τους είχε πάρει από κάτω και εάν δεν κέρδιζαν σήμερα, δύσκολα πολύ θα ήταν και την Κυριακή
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
Τρόμος
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εγω πιστευω ο γαυρος θα τους καθαρισει ευκολα αλλα μακαρι εστω χ..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν νομίζω αδερφέ ότι θα είναι προς όφελος της Κούλας η εξάρα. Μην μπουν ψηλομένοι και τους καταπιούν οι άλλοι. Εμένα μου μυρίζει διασυρμός ... .πάλι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πω τι του έκανε του Κυριακοπούλου στο 2-1
These users thanked the author astral for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:19 Εγω πιστευω ο γαυρος θα τους καθαρισει ευκολα αλλα μακαρι εστω χ..
Κλειδωσε το Χ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”