65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
dimitris7777
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ελπίζω το σημερινό να είναι το εφαλτήριο για το πως την βλέπεις την γαμημένη κλειστή γωνία
Ανανέωση συμβολαίου με 2.500.000-3.000.000 εκατομμύρια τον χρόνο. Πρέπει να του δείξουμε με κάθε τρόπο ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα. Δεν είναι χαρακτήρας που η μόνη του προσδοκία είναι να φύγει. Και η ΠΑΕ να δυναμώσει και άλλο την ομάδα τον Δεκέμβριο. Έτσι ώστε να μην υπάρχουν στον χάρτη ομάδες σαν την Στουτγκάρδη.
Ντέλιας ευφραίνει καρδία ανθρώπων.
Ντέλιας ευφραίνει καρδία ανθρώπων.
-
leomatos88
Το φίλαθλο κοινό της Λιλ είχε να δει τέτοια πράγματα από όταν έπαιζε ο Νεϋμάρ στην Παρί. Και αν.
Κακά τα ψέμματα Μαραντόνα μου, παίζεις σε τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα.
Γίνεται να μην πας πουθενά;
Μαγεία.
Κακά τα ψέμματα Μαραντόνα μου, παίζεις σε τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα.
Γίνεται να μην πας πουθενά;
Μαγεία.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Apil44
Τι τους κάνεις ρε μλκ τι τους κάνεις;Μείνε για πάντα εδώ αλήθεια μη φύγεις ποτέ.Με πονάει η καρδιά όταν σκέφτομαι ότι πήγες να φύγεις για 18 εκ και έπαιρνες λιγότερα από μπακαγιοκο
Το έγραψα και στο ματς με την χάρτινη,είσαι παικτουρα αλλά δεν είσαι και μπακασετας
Τρομερός σήμερα! Οταν βρίσκει χώρους δεν τον σταματάει τίποτα. Ευχαριστούμε και τον Γιοβάνοβιτς που τον προστατεψε.
- These users thanked the author gika for the post:
- Montrealiotis
Ναι αλλα ο μπακασετας μαρκαρει... αστον στον παγκο κ την επομενη φορά ιβαν, ξερεις εσυ
-
Leonardo10
Κατά την γνώμη μου έκανε το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του, αν σκεφτούμε σε τι αντίπαλο τα έκανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 24 Οκτ 2025, 08:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Τελικά εχει καλα τελειωματα;
Εγω παντως χωρις να το έχω ψαξει ποντάρω οτι αναλογικα με τα xgoals του έχει καλο ποσοστο.
Εγω παντως χωρις να το έχω ψαξει ποντάρω οτι αναλογικα με τα xgoals του έχει καλο ποσοστο.
Θεέ μου Σε ευχαριστω
που μετα τον Κουδα
με αξιωσες να βλεπω
και τον Κωνσταντελια στον Π.Α.Ο.Κ.
που μετα τον Κουδα
με αξιωσες να βλεπω
και τον Κωνσταντελια στον Π.Α.Ο.Κ.
- These users thanked the author prist64 for the post (total 7):
- Michael Scott, paokkerkir, aivas19, PAOKevolution, ASTNORD2, Maedhros4, ABOLEYTOI