ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
hariskastoria
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στα καθαρα αγωνιστικα, ο Κετζιορα δεν εμπνεει σιγουρια και μαλλον εχουμε θεμα στους αμυντικους μιας και ο καλυτερος αυτη τη στιγμη φανταζει να ειναι ο 36χρονος Λοβρεν. Επισης ο Ντεσποντοφ παρα την καταπληκτικη ενεργεια του δεν εδωσε τπτ αλλο σε ολο το ματς.
Τελος δεν μπορω να καταλαβω καθόλου τι παιχτης ειναι ο Μπιανκο... Με δυσκολευει απιστευτα. Το σιγουρο ειναι πως δεν το χει το ξεμαρκαρισμα και την περιστροφη υπο πιεση.
Τελος δεν μπορω να καταλαβω καθόλου τι παιχτης ειναι ο Μπιανκο... Με δυσκολευει απιστευτα. Το σιγουρο ειναι πως δεν το χει το ξεμαρκαρισμα και την περιστροφη υπο πιεση.
-
leomatos88
Ότι και να πούμε είναι λίγο. Απίστευτη κούραση. Απίστευτη χαρά. Από το σοκ στο δέος κι από τη μούρλα στην αγωνία. Το ματς του αιώνα.
- BlackMagicPAOK
Ναι ρε, μετά το χθεσινό μπαζερ του Μπράουν
, που ανέφερε και ο @hasio_john
το ειδα πολύ χαλαρά απόψε!! Δεν μασάμε!
Δεν περίμενα να μετρήσει το 4ο γκολ, νταξει εγώ νομιζα ήταν φαουλ στον Τσιφτση. Never mind.
, που ανέφερε και ο @hasio_john
το ειδα πολύ χαλαρά απόψε!! Δεν μασάμε!
Δεν περίμενα να μετρήσει το 4ο γκολ, νταξει εγώ νομιζα ήταν φαουλ στον Τσιφτση. Never mind.
Εχω κάνει εκδρομές και εκδρομές.
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει.
Μπορεί να πεθάνουμε από ΠΑΟΚ στο τέλος αλλά τουλάχιστον θα αξίζει.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 8):
- Kourdos, Montrealiotis, Apil44, aivas19, Andrew R, ABOLEYTOI, loukas karadimos, PAOKevolution
Έπος πραγματικά . Μπράβο σε όλους .
Δεν είναι για την ηλικία μας αυτά τα παιχνίδια
Δεν είναι για την ηλικία μας αυτά τα παιχνίδια
- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 2):
- Caballo Viejo, Mica
Βέβαια να μιλήσουμε και λίγο ποδοσφαιρικά .
Ο Λου το διάβασε το ματς ΑΡΙΣΤΑ .
Θεωρώ εκεί στο 60-70 το έχασε που το ματς φώναζε αλλαγή Κεντζιορα με Λοβρεν .
Γενικά ο Πολωνός σήμερα έπαιζε με το σκατο στη κάλτσα από την ώρα που μπήκε το πρώτο γκολ .
Μου αρέσει η ομάδα όταν παίζει λίγο πιο πίσω για να βρει χώρους . Είναι πολύ πιο όμορφο ακόμα και οπτικά από εκείνο το άχαρο γύρω γύρω στην άμυνα η μπάλα .
Τέλος , ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ .
Λες και περιμένει ο ένας από τον άλλον να διώξει την μπάλα είναι .
Στο πρώτο ημίχρονο που τρώγαμε σίδερα και είχαμε ψυχολογία , στημένο κεφαλιά δεν μας πήραν . Τα στημένα στο δεύτερο θύμιζαν αυτά τα ματς που τρώγαμε γκολ στο 45.
Ο Μπιάνκο είναι εξαιρετικός τακτικά και πολύ γρήγορος στα πρώτα μέτρα. Θα ήθελα να γίνει άσκηση οψιον και να μείνει .
Ο Λου το διάβασε το ματς ΑΡΙΣΤΑ .
Θεωρώ εκεί στο 60-70 το έχασε που το ματς φώναζε αλλαγή Κεντζιορα με Λοβρεν .
Γενικά ο Πολωνός σήμερα έπαιζε με το σκατο στη κάλτσα από την ώρα που μπήκε το πρώτο γκολ .
Μου αρέσει η ομάδα όταν παίζει λίγο πιο πίσω για να βρει χώρους . Είναι πολύ πιο όμορφο ακόμα και οπτικά από εκείνο το άχαρο γύρω γύρω στην άμυνα η μπάλα .
Τέλος , ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ .
Λες και περιμένει ο ένας από τον άλλον να διώξει την μπάλα είναι .
Στο πρώτο ημίχρονο που τρώγαμε σίδερα και είχαμε ψυχολογία , στημένο κεφαλιά δεν μας πήραν . Τα στημένα στο δεύτερο θύμιζαν αυτά τα ματς που τρώγαμε γκολ στο 45.
Ο Μπιάνκο είναι εξαιρετικός τακτικά και πολύ γρήγορος στα πρώτα μέτρα. Θα ήθελα να γίνει άσκηση οψιον και να μείνει .
- These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 8):
- Politis, Iznogoud4, Dimitrisou, Papa9, Dimpatra, aivas19, PAOKevolution, PAOK DreXleR
Λάικ όλοι στο πρώτο σχόλιο να μετρηθούμε. Να δούμε πόσοι γλιτώσαμε και δεν πήγαμε από καρδιά σήμερα.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
- Caballo Viejo
-
xrisitsapa
Συλλυπητήρια αδερφέembuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΥΓ Τεστ κοπώσεως τα ματς της ομαδάρας μας…ελπίζω όλοι να είναι καλά
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
- embuji, Kourdos, kmallio
Τα συλλυπητήρια μου.embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
Για το σημερινο θα πω το εξης :
Καταχην ηταν ενα φανταστικο ματς για να δει καποιος φιλαθλος του ποδοσφαιρου. Ειχε τα παντα,γκολ ,ανατροπες,χαμενα πεναλτυ,αποβολες,ακυρωμενα γκολ στο 90 και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις
Στα της ομαδας,το πρωτο ημιχρονο ηταν εκπληκτικο και στο δευτερο περαν της τρικυμιας στην αμυνα,ειχαμε ευκαιριες να βαλουμε και 5ο και 6ο γκολ με το πεναλτυ και την απιθανη φαση του Γιακουμακη, αλλα δεν μας εκανε το χατιρι η μπαλα
Ο Ντελιας πραγματικα εδωσε πανευρωπαικο σοου σημερα και οι παικτες της Λιλ θα τον βλεπουν στους εφιαλτες τους πλεον μετα το σημερινο
Νομοτελιακα ντελιας MVP, αλλα θα ψηφιζα Τσιφτση γιατι το παλικαρι μεχρι προχτες δεν θα ξεπερνουσε μονοψηφιο αριθμο ματς στην σεζον και ξαφνικα βρεθηκε με γαυρο αεκ λιλ να βγαζει τα καστανα απτην φωτια σε καθε περισταση.
Γενικα ποσο ΠΑΟΚ βραδια η σημερινη και ποσο απολαυστικη για το αθλημα ασχετως. Οι ευρωπαικες βραδιες ειναι το κατι μοναδικο οτι και να λεμε

Καταχην ηταν ενα φανταστικο ματς για να δει καποιος φιλαθλος του ποδοσφαιρου. Ειχε τα παντα,γκολ ,ανατροπες,χαμενα πεναλτυ,αποβολες,ακυρωμενα γκολ στο 90 και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις
Στα της ομαδας,το πρωτο ημιχρονο ηταν εκπληκτικο και στο δευτερο περαν της τρικυμιας στην αμυνα,ειχαμε ευκαιριες να βαλουμε και 5ο και 6ο γκολ με το πεναλτυ και την απιθανη φαση του Γιακουμακη, αλλα δεν μας εκανε το χατιρι η μπαλα
Ο Ντελιας πραγματικα εδωσε πανευρωπαικο σοου σημερα και οι παικτες της Λιλ θα τον βλεπουν στους εφιαλτες τους πλεον μετα το σημερινο
Νομοτελιακα ντελιας MVP, αλλα θα ψηφιζα Τσιφτση γιατι το παλικαρι μεχρι προχτες δεν θα ξεπερνουσε μονοψηφιο αριθμο ματς στην σεζον και ξαφνικα βρεθηκε με γαυρο αεκ λιλ να βγαζει τα καστανα απτην φωτια σε καθε περισταση.
Γενικα ποσο ΠΑΟΚ βραδια η σημερινη και ποσο απολαυστικη για το αθλημα ασχετως. Οι ευρωπαικες βραδιες ειναι το κατι μοναδικο οτι και να λεμε
Τι ήταν αυτό ραε σεις...;;;;
Τα έχω χαμένα
Αύριο με ηρεμία τα σχόλια.
Απλά καβλα
Να γυρίσουν πίσω καλά όλοι.
Το Βόλο να κερδίσω
ΥΓ. Πάρτε ένα σέντερ μπακ νταμαρι
Τα έχω χαμένα
Αύριο με ηρεμία τα σχόλια.
Απλά καβλα
Να γυρίσουν πίσω καλά όλοι.
Το Βόλο να κερδίσω
ΥΓ. Πάρτε ένα σέντερ μπακ νταμαρι
Δεν ξερεις απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις μια απιστευτη ομαδα και ενα ματς για καρδιακους! Μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μπραβο σε παικτες και προπονητη !
Θα πεθάνουμε ρε χωρίς λόγο. Ματς για 1-4 το κάναμε 3-4 γιατί δεν έχουμε σοβαρό κεντρικό στόπερ. Αντί για φορ φέρτε στόπερ έλεος.
Δεν ξερεις απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις μια απιστευτη ομαδα και ενα ματς για καρδιακους! Μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μπραβο σε παικτες και προπονητη !
Θα πεθάνουμε ρε χωρίς λόγο. Ματς για 1-4 το κάναμε 3-4 γιατί δεν έχουμε σοβαρό κεντρικό στόπερ. Αντί για φορ φέρτε στόπερ έλεος.