nkoss έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:52 VARIÀ VARIÀ TIS LILLE I FANELLÀ
OPOIOʻS DE MPOREÌ NA PAEI STI BORDEUX

nkoss έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:52 VARIÀ VARIÀ TIS LILLE I FANELLÀ
OPOIOʻS DE MPOREÌ NA PAEI STI BORDEUX

Αν έμεινε ο ένας από τους τρεις θα μπουν οι άλλοι δύο.Мир έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:54Λίγο δύσκολο γιατί έμεινε Θεσ/νίκη με ΟζντοεφΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:53 Κατά τη γνώμη μου αυτοί που δεν προσφέρουν τόσο, είναι οι Despodov και Chalov. Θα έβαζα μέσα Taison αντί για Despodov, ώστε να ενισχυθεί η δεξιά μας πλευρά με τον Andrija και Πέλκα ή Ivanusec αντί για Τσαλώφ.
Εκτός αποστολής ο ΤαισονΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:53 Κατά τη γνώμη μου αυτοί που δεν προσφέρουν τόσο, είναι οι Despodov και Chalov. Θα έβαζα μέσα Taison αντί για Despodov, ώστε να ενισχυθεί η δεξιά μας πλευρά με τον Andrija και Πέλκα ή Ivanusec αντί για Τσαλώφ για κράτημα μπάλας και περισσότερο pressing
Είναι και αυτο που λές μια οπτικη.Aye4 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:55 Κακή εξέλιξη. Η ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει αναπτέρωση των ελπίδων για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο του πρωταθλήματος.

Πολύ σωστά. Να μπει ο Lovren.Γερασίμου έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:55 Τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο. Οι λιλουά αλλάζουν πολύ καλά την μπάλα και είναι επικίνδυνοι επιθετικά.
Ο Κεντζιόρα έχει προβλήματα και κίτρινη κάρτα. Μήπως να τον αλλάξει; Αλλά σίγουρα ξέρει καλύτερα από μας ο προπονητής.
Τρολαρεις;Aye4 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:55 Κακή εξέλιξη. Η ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει αναπτέρωση των ελπίδων για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο του πρωταθλήματος.
Πολύ καλός είναι ο Τσαλοφ σήμερα. Βοηθάει πάρα πολύ στην ανάπτυξη/διατήρηση της κατοχήςΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:53 Κατά τη γνώμη μου αυτοί που δεν προσφέρουν τόσο, είναι οι Despodov και Chalov. Θα έβαζα μέσα Taison αντί για Despodov, ώστε να ενισχυθεί η δεξιά μας πλευρά με τον Andrija και Πέλκα ή Ivanusec αντί για Τσαλώφ για κράτημα μπάλας και περισσότερο pressing
OK, ΔιαφωνούμεDisharmonic έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:57Πολύ καλός είναι ο Τσαλοφ σήμερα. Βοηθάει πάρα πολύ στην ανάπτυξη/διατήρηση της κατοχήςΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:53 Κατά τη γνώμη μου αυτοί που δεν προσφέρουν τόσο, είναι οι Despodov και Chalov. Θα έβαζα μέσα Taison αντί για Despodov, ώστε να ενισχυθεί η δεξιά μας πλευρά με τον Andrija και Πέλκα ή Ivanusec αντί για Τσαλώφ για κράτημα μπάλας και περισσότερο pressing