Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Мир »

Αν μπει ο Τελης μπροστά δεν θα υπάρξει θέμα, εδώ τον Ταιβανεζο εγκρίνανε και τον Δρόσο, αν βάλει κάνανε αντιπρόσωπο πετμεζα ή γεωστρατιγηκο αναλυτή σφίξαμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συνηθως εντελως τυπικο
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τυπικό είναι. Η ΕΕΑ ελέγχει κατά πόσο αυτός που ζητά άδεια μπορεί να δικαιολογήσει την αγορά. Ε τέτοιο θέμα δε φαντάζομαι να υπάρχει. Εμένα δε μου αρέσουν οι τεμπέληδες παίκτες. Δεν μπορώ να δεχτώ παίκτες να χάνουν 5-6 σερί βολές. Επαγγελματίες. Μου φαίνεται αδιανόητο. Κάτσε βάρα 500 βολές μετά την προπονηση
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και πόσο διαρκεί αυτό;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ανάλογα το πότε συνεδριάζει. Δεν είναι χρονοβόρο πάντως, ειδικά για γνωστούς πλούσιους
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Νομίζω εντός 10 ήμερου από την αίτηση είναι.αν κρίνω από τα δελτία τύπου κάθε δύο μέρες έχει ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

οι βολές είναι θέμα ψυχολογίας, άγχους.
Στην προπόνηση χαλαρός μπορώ εγώ ο ασχετούλης να σου βάλω 15 στη σειρά.
Αλλά στον αγώνα αν πάρεις μόνο ένα ζευγάρι , κι ειδικά αν είσαι ακόμα κρύος, η πρώτη δύσκολα να μπει.
Τώρα ΟΚ, δεν έχω βαρέσει ποτέ πολλές συνεχόμενες για να δω αν στρώνει το χέρι. Μάλλον όμως.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Υπάρχουν ενδιαφέροντα στατιστικά που δείχνουν πως αλλάζει το ποσοστό των παιχτών τα τελευταία 2 λεπτά στις βολές . Για τον ίδιο παίχτη μιλάμε ε; Εκεί δεν παίζει ρόλο η προπόνηση ;
Δεν έχει καμία σχέση η προπόνηση το φιλικό το επίσημο όπως δεν έχει σχέση να σουταρεις στην αρχή ή στο τέλος του παιχνιδιού .
Το επίπεδο είναι τόσο υψηλό που στην προπόνηση παίχτες που δεν είναι σουτέρ δεν χάνουν σουτ
Παράδειγμα από έγκυρη πηγή ο φόρμπς του ληκισου στην προπόνηση βάζει 90 στα 100 τρίποντα και στα ματς τελειώνει με 0 στα τόσα και 0 πόντους .
Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και δυσκολέψει τόσο που όλοι μας έχουμε την αντίστοιχη νοσταλγία για το πόσο πιο όμορφα ήταν παλαιότερα . Η τεχνική όμως είναι λίγο αντιστρόφως ανάλογη με την ταχύτητα και την δύναμη-πιεση αφού τα 2 τελευταία έχουν αυξηθεί εκθετικά , δυσκολεύεται ο παίχτης να δείξει τεχνικά .
Δεν μιλάμε καν για το πόσο έχει εξελιχθεί η τακτική .
Ποσο μάλλον στο μπάσκετ που επειδή παίζεται με τα χέρια και είναι πιο εύκολο η εξέλιξη του είναι ακόμα μεγαλύτερη .
Κάθομαι να δω ματς από την χρυσή δεκαετία τέλη 80 τέλη 90 και βαριέμαι απίστευτα . Η ταχύτητα και η ένταση είναι λες και βλέπεις φιλικό παιδικού ή άλλο άθλημα τέλος πάντων .
Τώρα σορυ για το οφ τοπικ
These users thanked the author DamoN for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

navigator11 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 18:29
Equalizer έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:12 Αναμένω να δω πόσα εκατομμύρια πρέπει να επενδυθούν ώστε να δούμε πραγματικά καλό μπάσκετ

Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό

Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος

Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν φιμπα ουλεμπ και άλλαξαν οι κανονισμοί

Πριν καταρρεύσει ο ΠΑΟΚ δλδ
Πραγματικά. Αδυνατώ εδώ και χρόνια, ανεξάρτητα από τα του ΠΑΟΚ, να παρακολουθήσω καν "μεγάλες διοργανώσεις". Μου είναι θανατηφόρα βαρετό.
Ελάτε μωρέ.
Τη δεκαετία του '90 μετά τη Λιμόζ του '93 τα μισά ντέρμπι με τους παικταράδες τελείωναν με 55-65 πόντους.
Σήμερα οι παίκτες ξέρουν τα βασικά, είναι πιο γρήγοροι, πιο τεχνικοί απλά το μπάσκετ έχει γίνει έτσι που σουτάρει ο καθένας απ'τα 9 μέτρα. Τότε η επίθεση κρατούσε 30 δευτερόλεπτα και τα περισσότερα καλάθια έμπαιναν απ'τη ρακέτα οπότε έπαιζε και περισσότερο ξύλο και άμυνα προφανώς. Μια χαρά μπάσκετ είδαμε και από φθηνές ομάδες του ΠΑΟΚ μετά το 2010 απλά δεν τις θυμόμαστε επειδή δεν είχαν τίτλο ή επειδή αλλάζουν 10 παίκτες κάθε χρόνο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εκτός αυτού το ελληνικό πρωτάθλημα τότε ήταν νο1 στην Ευρώπη με τα μεγαλύτερα μπατζετ οπότε κάτι αντίστοιχο με εκείνον τον ΠΑΟΚ είναι να τον συγκρίνεις με γαυροβαζελο Ρεάλ Μονακό Φενερ μπαρτσα κλπ
Πχ παιχταρας ο Μπανε , παιχταρας και ο Ναν
Όχι μπανε με ζαρα και σακλεφορντ με μούρ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

fossa έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:46
navigator11 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 18:29
Equalizer έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:12 Αναμένω να δω πόσα εκατομμύρια πρέπει να επενδυθούν ώστε να δούμε πραγματικά καλό μπάσκετ

Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό

Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος

Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν φιμπα ουλεμπ και άλλαξαν οι κανονισμοί

Πριν καταρρεύσει ο ΠΑΟΚ δλδ
Πραγματικά. Αδυνατώ εδώ και χρόνια, ανεξάρτητα από τα του ΠΑΟΚ, να παρακολουθήσω καν "μεγάλες διοργανώσεις". Μου είναι θανατηφόρα βαρετό.
Ελάτε μωρέ.
Τη δεκαετία του '90 μετά τη Λιμόζ του '93 τα μισά ντέρμπι με τους παικταράδες τελείωναν με 55-65 πόντους.
Σήμερα οι παίκτες ξέρουν τα βασικά, είναι πιο γρήγοροι, πιο τεχνικοί απλά το μπάσκετ έχει γίνει έτσι που σουτάρει ο καθένας απ'τα 9 μέτρα. Τότε η επίθεση κρατούσε 30 δευτερόλεπτα και τα περισσότερα καλάθια έμπαιναν απ'τη ρακέτα οπότε έπαιζε και περισσότερο ξύλο και άμυνα προφανώς. Μια χαρά μπάσκετ είδαμε και από φθηνές ομάδες του ΠΑΟΚ μετά το 2010 απλά δεν τις θυμόμαστε επειδή δεν είχαν τίτλο ή επειδή αλλάζουν 10 παίκτες κάθε χρόνο.
Αμφισβητώ ευθέως πως υπάρχει σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα σήμερα που μιλάμε έστω και ένα 4-5αρι που να ξέρει το μπάσκετ που ήξερε ο Σακλφορντ

Καλά για Ταρπλει και Ορτιθ δεν μιλάμε καν .

Αυτοκαταστροφικοί, πιωμένοι, αναβολιασμένοι, δεν ξέρω. Μιλάω για κιλά μπάσκετ στο μυαλό και σε τεχνική.

Εχω την αίσθηση, βεβαίως άδικη στατιστικά αλλά πολύ δίκαιη ως εικόνα, πως 1 στα 2 σέντερ την τελευταία εικοσαετία, έχει χαλαρά 50% ερμπολ σε βολές.

Ναι ρε, είμαι οφ τοπικ. Έβγαλα τον πόνο μου όμως!
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γιάννη είναι η μόνη θέση που ίσως και να συμφωνώ . Και αυτό γιατί έχει αλλάξει τελείως ο τρόπος παιχνιδιού .
Το παιχνίδι με την πλάτη έχει ψιλό εξαφανιστεί .
Αντίστοιχα θυμάσαι 5αρια του τότε που σουτάρουν όπως σουτάρουν οι σεντερ σήμερα ;
Ο Σακίλ που για μένα είναι ο καλύτερος ψηλος εβερ έκανε συχνά αιρ μπολ σε βολες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε ο καθένας οτι του κατέβει κάνει στο σύγχονο μπασκετ, δεν βγάζει νόημα αυτό που παίζεται. Μπαίνει το καλάθι; Καλός. Αστοχείς; Κακός. Δηλαδή είναι κριτήριο ΟΜΑΔΑΣ αυτό; Δε μιλάω μονο ατομικά.

Ενιγουει οντως οφ τοπικ οπότε σταματάω
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο κλειτος έγραψε ότι προτάθηκε για πόστο στην ΚΑΕ παλιός διεθνής απο τα νότια. Τον πρότεινε άλλος παλιός διεθνής (ο Παπαδόπουλος μάλλον τον πρότεινε)
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Απλά όλοι πλέον μπορούν να παίξουν ιζο λόγω επιπέδου .
Πολύ μικρότεροι ηλικιακά μαθαίνουν το αμερικάνικο στυλ λόγω κολεγίου
Περισσότεροι αμερικάνοι στην Ευρώπη
Ή επίθεση πάντα κερδίζει την άμυνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”