Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από joshua »

Taseos έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:45 Έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει ο τελης με την Διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας και την κεδ του μπάσκετ. Γιατί καλά τα business plan αλλά Ελλάδα παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο
Και εγω εχω περιεργεια να δω αντιδρασεις κοσμου αν το εισιτηριο παει στα 50 ευρω τουλαχιστον με ροστερ ευρωλιγκας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν πανηγυρίζουν έξαλλα έγραψα ενώ θα έπρεπε και ότι είναι λάθος των επικοινωνιολόγων του. Αν δεν είχε προηγηθεί η μαλακια του ας και απλά όπως πολύ σωστά έπραξε. Έμπαινε στην ΚΑΕ σήμερα θα είχαμε πυρσούς στον λευκό πύργο σχέδια για παικταράδες. Ε δεν το λες και επιτυχία αυτό τι να κάνουμε. Είμαι στο 20% που ήδη σκέφτομαι ένα στάδιο διαστημικό απέξω, μέσα 15000 κόσμο να θαυμάσει ΠΑΟΚ real
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
astral, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Guitarman έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:13

Αν και δε νομίζω ότι ο αμπαλαεα χρειάζεται συνήγορο, ποιον ακριβώς κανόνα του φόρουμ δεν σεβάστηκε για να φάει μπαν για μια εβδομάδα? Έκανε ή δεν έκανε την παρακάτω δήλωση στο λινκ ο Μυστακιδης μήνες πριν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ? Με κάθε καλή πρόθεση @Blackgr4 είσαι διαχειριστής και έχεις και την προσωπική σου άποψη. Δεν μπορείς να ρίχνεις μπαν γιατί κάποιος λέει (και μπορεί να γίνεται και κουραστικός) κάτι που δεν συμφωνείς. Θεωρώ πέρα για πέρα άδικο το μπαν στον αμπαλαεα

https://www.ertnews.gr/athlitismos/myst ... s-eyropis/
@Guitarman

Αν και το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, θα το κάνω άλλη μία.
Κανένα ban δεν εφαρμόζεται επειδή το θέλει μόνο ένας διαχειριστής. Υπάρχει ολόκληρη διαχειριστική ομάδα που ενημερώνεται για τα πάντα, υπάρχει συζήτηση και συλλογική απόφαση. Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας ή μη του εκάστοτε διαχειριστή.

Το συγκεκριμένο μέλος παρουσιάζει την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Μυστακίδη ως κάτι που αποφάσισε ο ίδιος επειδή δεν θα προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου.
"Και όχι ένα τμήμα, που θα αναλάβει κάποιος γιατί σύμφωνα με τον ίδιο δεν πέτυχε τον αρχικό σκοπό του που ήταν η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου."
Αυτό είναι ένα προσωπικό συμπέρασμα του συγκεκριμένου μέλους, δεν είναι επίσημες δηλώσεις, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και είναι δεδομένο πως δημιουργεί κλίμα.
Επειδή βέβαια δεν είμαστε δικαστές, ούτε φυσικά τόσο κολλημένοι όσο μας παρουσιάζετε ορισμένοι, πριν εφαρμοστεί το μπαν, μπήκα στην διαδικασία να ζητήσω από το συγκεκριμένο μέλος να μου δείξει τις δηλώσεις. Πράγμα που έκανε και άλλος mod λίγες ώρες/μέρες νωρίτερα, ΠΆΛΙ προς το συγκεκριμένο μέλος, όπου ΠΆΛΙ δεν πήρε απαντήσεις.
Εκεί λοιπόν μετά την ερώτηση μου, αντί να επιλέξει να μου εξηγήσει αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ τώρα πως εννοούσε, αποφάσισε να θίξει και να επιτεθεί σε εμένα προσωπικά.
Όλα αυτά για μια ερώτηση.
Φυσικά μετά από όλα τα παραπάνω δεν γίνονταν να μην υπάρξει συζήτηση με την διαχειριστική ομάδα, απόφαση της οποίας ήταν να μείνει ο συγκεκριμένος εκτός forum για 7 μέρες προκειμένου να ηρεμήσει και να προσεγγίζει τις συζητήσεις με διαφορετικό τόνο και ύφος.
Εσείς μπορεί να θέλετε να μαλώνετε όλη μέρα, αυτό όμως δεν ισχύει για εμάς. Το forum είναι ένα μέρος ανταλλαγής απόψεων και όχι συνεχόμενων αντεγκλήσεων και καυγάδων. Εννοείται τέλος πως υπάρχει και μια συνολική αξιολόγηση για την πρόσφατη συμπεριφορά του εκάστοτε μέλους.

Ελπίζω να σε κάλυψα και το κλείνω εδώ. Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να γράψεις στα Προβλήματα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Guitarman, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Psaras έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:33 Γιατί τα κάνουμε όλα νιμου; Μια δήλωση έκανε όλο και όλο ο Μυστακίδης.
Δήλωσε την πρόθεση να κατασκευάσει την Νέα Τούμπα.

Μετά την δήλωση αυτή, υπάρχει και ένα γεγονός.
2 μήνες αργότερα μπήκε στην διαδικασία αγοράς της ΚΑΕ.

Δεν δήλωσε ποιος ο είναι ο κύριος σκοπός του, ούτε ότι αγοράζει την ΚΑΕ γιατί δεν μπορεί να πάρει την Τούμπα.

Ο κύριος σκοπός του μπορεί να είναι η ΠΑΕ, το λιμάνι, η υστεροφημία, η δημιουργία κόμματος, έχει βάλει στο μάτι τον Ιβάν κ.ο.κ. Μπόρει εξαρχής να ήταν και η ΚΑΕ :D
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει, παρά μόνο ο ίδιος.

Δεν συμφωνώ στο μπαν του ΑΜΠΑΛΑΕΑ, αλλά ο μοντ έχει δίκιο να λέει ότι υπάρχει διαστρέβλωση.
πολύ σωστά. και έχει ιδρύσει μια εταιρία με την επωνυμία: Νέα Τούμπα
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 3):
George Best4, Apil44, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αναμένω να δω πόσα εκατομμύρια πρέπει να επενδυθούν ώστε να δούμε πραγματικά καλό μπάσκετ

Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό

Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος

Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν φιμπα ουλεμπ και άλλαξαν οι κανονισμοί

Πριν καταρρεύσει ο ΠΑΟΚ δλδ
These users thanked the author Equalizer for the post:
navigator11
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ειστε κακοπροαιρετοι.
Θα γκρεμισει το παλατακι κσι θα κανει στην θεση του την "νεα τουμπα". :lol:
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
Apil44, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Η όλη ιστορία είναι ότι πλέον ΠΑΕ και ΚΑΕ θα έχουν στο τιμόνι τους η καθεμιά τον δικό της πανίσχυρο επιχειρηματία,όπως οι δύο των Αθηνών.
Αυτό από μόνο του δεν είναι απλά πάρα πολύ θετικό,είναι ονειρικό. Αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά θα είχαμε πανηγύρια. Τώρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία,και ο κόσμος θα περιμένει να δει την ΚΑΕ να γιγαντώνεται. Ίσως είναι καλύτερα έτσι,ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην πλειοψηφία του όύτε άδικος είναι,ούτε αχάριστος,θα στηρίξει και θα επιδοκιμάσει εαν δει να γίνονται πράγματα προς την κατεύθυνση που αρμόζει .
Από εκεί και πέρα,εαν μείνει ο καθένας στα χωράφια του, όλα θα πάνε καλά.
These users thanked the author alp920 for the post (total 2):
elvetos giatros, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Έτσι εξηγείται...
Δεν ήξερε το όνομα στο Παλατάκι, και του παν Νέα Τούμπα λέγεται..
Γι αυτό πήγε εκεί με μηχανικούς...
Κι εμείς νομίζαμε ότι θα κάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Χωρικός, elvetos giatros
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Για να ξέρει ο Τέλης τι θα υποσχεθεί στον αιθεροβάμονα λαό του ΠΑΟΚ
https://www.newsbreak.gr/athlitika/9332 ... rUTBlJlI_Q
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Χωρικός έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:04
Psaras έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:33 Γιατί τα κάνουμε όλα νιμου; Μια δήλωση έκανε όλο και όλο ο Μυστακίδης.
Δήλωσε την πρόθεση να κατασκευάσει την Νέα Τούμπα.

Μετά την δήλωση αυτή, υπάρχει και ένα γεγονός.
2 μήνες αργότερα μπήκε στην διαδικασία αγοράς της ΚΑΕ.

Δεν δήλωσε ποιος ο είναι ο κύριος σκοπός του, ούτε ότι αγοράζει την ΚΑΕ γιατί δεν μπορεί να πάρει την Τούμπα.

Ο κύριος σκοπός του μπορεί να είναι η ΠΑΕ, το λιμάνι, η υστεροφημία, η δημιουργία κόμματος, έχει βάλει στο μάτι τον Ιβάν κ.ο.κ. Μπόρει εξαρχής να ήταν και η ΚΑΕ :D
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει, παρά μόνο ο ίδιος.

Δεν συμφωνώ στο μπαν του ΑΜΠΑΛΑΕΑ, αλλά ο μοντ έχει δίκιο να λέει ότι υπάρχει διαστρέβλωση.
πολύ σωστά. και έχει ιδρύσει μια εταιρία με την επωνυμία: Νέα Τούμπα
Δεν διαφωνούμε κάπου αδερφέ. Είναι και αυτό ένα γεγονός που παρέλειψα να συμπεριλάβω.
Εδώ η συνέχεια: viewtopic.php?t=8641&start=4770
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Δεν είναι ακόμα ένα γεγονός,αλλά κατα πως φαίνεται ο κύριος σκοπός
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:12 Αναμένω να δω πόσα εκατομμύρια πρέπει να επενδυθούν ώστε να δούμε πραγματικά καλό μπάσκετ

Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό

Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος

Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν φιμπα ουλεμπ και άλλαξαν οι κανονισμοί

Πριν καταρρεύσει ο ΠΑΟΚ δλδ
Πραγματικά. Αδυνατώ εδώ και χρόνια, ανεξάρτητα από τα του ΠΑΟΚ, να παρακολουθήσω καν "μεγάλες διοργανώσεις". Μου είναι θανατηφόρα βαρετό.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Navi κι εγώ ομοίως. Αλλα νομίζω πως δεν φταίει το μπάσκετ , αλλα το οτι εμείς γεράσαμε!
Η εθνική του 87 είχε τρεις παίχτες που δεν έβγαιναν επι 40 λεπτα. Κι εναν , που δε λεω το όνομά του, που έβγαινε με πεντε φαουλ.
αν επαιζε με μια καλούτσικη τωρινή ομαδα, θα έτρωγε 30 πόντους στο κεφάλι για πλάκα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προφανώς ισχύει ότι μεγαλώσαμε κι εμείς ... ελαφρώς :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

είμαστε οff topic εδω, αλλα΄η συζήτησή σας ειναι πολύ ωραία (κουράστηκα και από τα θέματα ΑΣ Ν.Τούμπα και το μπουρδούκλωμά τους στα του μπάσκετ):
παίζω μπάσκετ και παρακολουθώ μπάσκετ από το 83: σήμερα το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ πιο άρτιο, γρήγορο, σκεπτόμενο, αθλητικό.
Οι παίκτες είναι κατά μέσο όρο διαστημικά καλύτεροι τεχνικά και σωματικά από τους πιο παλιούς.
ΟΚ βαράνε στο ψαχνό, πολλά σουτ βιαστικά και από μακρυά και από τους 5, χωρίς ξεκάθαρες θέσεις, δε ξέρει κανείς να παίζει πλάτη, οι ραβέρσες είναι σπάνιες, τα τατού πανε σύννεφο, οι πανηγυρισμοί είναι εριστικοί λες και γίναν όλοι Τζόρνταν, πολλά πράγματα μπορούν να ξενερώνουν.
Συνολικά όμως αγαπάω το άθλημα και μ αρέσει να παρακολουθώ, βλέπω τα πάντα από ΠΑΟΚ και NBA playoffs. Δεν έχω νιώσει ποτέ να το βαριέμαι (εξαίρεση, όταν παίζει Ευρωλίγκα ο Λιμανιακός, έχω μια απέχθεια για τους 10 Αμερικανούς στην ομάδα)

ΟΝΤΟΠΙΚ: αυτή η ΕΕΑ που περιμένουμε να δώσει έγκριση, είναι τυπικό ή μπορεί να γίνει καμιά στραβή με παρέμβαση κανενός πρεζονιού από τη Γλυφάδα;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”