Guitarman έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:13
Αν και δε νομίζω ότι ο αμπαλαεα χρειάζεται συνήγορο, ποιον ακριβώς κανόνα του φόρουμ δεν σεβάστηκε για να φάει μπαν για μια εβδομάδα? Έκανε ή δεν έκανε την παρακάτω δήλωση στο λινκ ο Μυστακιδης μήνες πριν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ? Με κάθε καλή πρόθεση @Blackgr4 είσαι διαχειριστής και έχεις και την προσωπική σου άποψη. Δεν μπορείς να ρίχνεις μπαν γιατί κάποιος λέει (και μπορεί να γίνεται και κουραστικός) κάτι που δεν συμφωνείς. Θεωρώ πέρα για πέρα άδικο το μπαν στον αμπαλαεα
https://www.ertnews.gr/athlitismos/myst ... s-eyropis/
@Guitarman
Αν και το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, θα το κάνω άλλη μία.
Κανένα ban δεν εφαρμόζεται επειδή το θέλει μόνο ένας διαχειριστής. Υπάρχει ολόκληρη διαχειριστική ομάδα που ενημερώνεται για τα πάντα, υπάρχει συζήτηση και συλλογική απόφαση. Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας ή μη του εκάστοτε διαχειριστή.
Το συγκεκριμένο μέλος παρουσιάζει την εξαγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Μυστακίδη ως κάτι που αποφάσισε ο ίδιος επειδή δεν θα προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου.
"
Και όχι ένα τμήμα, που θα αναλάβει κάποιος γιατί σύμφωνα με τον ίδιο δεν πέτυχε τον αρχικό σκοπό του που ήταν η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου."
Αυτό είναι ένα προσωπικό συμπέρασμα του συγκεκριμένου μέλους, δεν είναι επίσημες δηλώσεις, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και είναι δεδομένο πως δημιουργεί κλίμα.
Επειδή βέβαια δεν είμαστε δικαστές, ούτε φυσικά τόσο κολλημένοι όσο μας παρουσιάζετε ορισμένοι,
πριν εφαρμοστεί το μπαν, μπήκα στην διαδικασία να ζητήσω από το συγκεκριμένο μέλος να μου δείξει τις δηλώσεις. Πράγμα που έκανε και άλλος mod λίγες ώρες/μέρες νωρίτερα, ΠΆΛΙ προς το συγκεκριμένο μέλος, όπου ΠΆΛΙ δεν πήρε απαντήσεις.
Εκεί λοιπόν μετά την ερώτηση μου, αντί να επιλέξει να μου εξηγήσει αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ τώρα πως εννοούσε, αποφάσισε να θίξει και να επιτεθεί σε εμένα προσωπικά.
Όλα αυτά για μια ερώτηση.
Φυσικά μετά από όλα τα παραπάνω δεν γίνονταν να μην υπάρξει συζήτηση με την διαχειριστική ομάδα, απόφαση της οποίας ήταν να μείνει ο συγκεκριμένος εκτός forum για 7 μέρες προκειμένου να ηρεμήσει και να προσεγγίζει τις συζητήσεις με διαφορετικό τόνο και ύφος.
Εσείς μπορεί να θέλετε να μαλώνετε όλη μέρα, αυτό όμως δεν ισχύει για εμάς. Το forum είναι ένα μέρος ανταλλαγής απόψεων και όχι συνεχόμενων αντεγκλήσεων και καυγάδων. Εννοείται τέλος πως υπάρχει και μια συνολική αξιολόγηση για την πρόσφατη συμπεριφορά του εκάστοτε μέλους.
Ελπίζω να σε κάλυψα και το κλείνω εδώ. Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να γράψεις στα Προβλήματα.