ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Ασπρόμαυρους χαιρετισμούς από το βροχερό Λιλ
Τα αλάνια έχουν ήδη κάνει κατάληψη στη παλιά πόλη
Τα αλάνια έχουν ήδη κάνει κατάληψη στη παλιά πόλη
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 9):
- leomatos88, ToMousiTouCrespo, Azrael, kataramenos5, demo4, Iznogoud4, Kabamaru11, shearer4, elvetos giatros
- Montrealiotis
Αγώνας χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Δυνατά με ροτεισον και όπου βγει. Θα κερδίσουμε στην κερκίδα 
Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να κάνουμε ροτεισιον στο συγκεκριμένο ματς!
Ας κάνουμε με τον βόλο
Πάμε γερά για το διπλό που θα μας βάλει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης
Ας κάνουμε με τον βόλο
Πάμε γερά για το διπλό που θα μας βάλει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης
- rade paprica
Να εχουμε συνεχεια στο μυαλο μας οτι φετος αφηνουμε πισω την 2η καλυτερη χρονια της 5ετιας μας, και η φετινη δεν λες οτι εχει αρχισει με τους καλυτερους οιωνους. Θα μου πεις απο την Λιλ περιμενεις να παρεις βαθμους για το ρανκινγκ? Θα πω απο καθε αγωνα πρεπει να στοχευουμε να παρουμε βαθμους, ας ειναι και Χ, δεν μας περισσευουν για να μιλαμε για εκτεταμενα ροτεισον στην Ευρωπη και βαρος στο πρωταθλημα. Πρεπει να γινει το επομενο βημα επιτελους..
Εμπρος της γης οι τρελαμενοι!
Εμπρος της γης οι τρελαμενοι!
- These users thanked the author shearer4 for the post (total 2):
- Montrealiotis, tenten4GT
-
Ο ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ σε ευρωπαικη διακριση πρέπει να στοχευει
Εκει καταξιωνεται το ονομα ΠΑΟΚ
Οχι με τις αιλινικες μαλακιες
Προβλέπω ενα πλουσο 3-3 οπως πριν 50 χρονια με Λυων
Εκει καταξιωνεται το ονομα ΠΑΟΚ
Οχι με τις αιλινικες μαλακιες
Προβλέπω ενα πλουσο 3-3 οπως πριν 50 χρονια με Λυων
Το ματς είναι καρφί Χ με τον ΠΑΟΚ να παίζει μπαλαρα. Κρίμα που ταξιδεύω με το τρένο και δεν θα μπορέσω να το δω.
-
Ο Παοκ έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό σε δύο μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος απόψε αφού όποιοι παίκτες κι αν παίξουν έχουν μεγάλο κίνητρο. Έχω πίστη να τριτωσει η χαρά μας απόψε με καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, ο Παοκ παίζει παντού
για τη νίκη ας το πιστέψουμε όλοι..
- navigator11
Δεν πλημμυρίζω από συναισθήματα αισιοδοξίας για σήμερα, να είμαι ειλικρινής. Αλλά η ομάδα δείχνει να είναι σε φεγγάρι ανάκαμψης. Σίγουρα θα το παλέψει. Πάμε ΠΑΟΚάρα μου!!!!
-
alexfoivos88 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:45 Ο ΠAOK έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό σε δύο μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος απόψε αφού όποιοι παίκτες κι αν παίξουν έχουν μεγάλο κίνητρο. Έχω πίστη να τριτωσει η χαρά μας απόψε με καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, ο ΠAOK παίζει παντού
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Afanas
alexfoivos88 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:45 Ο Παοκ έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό σε δύο μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος απόψε αφού όποιοι παίκτες κι αν παίξουν έχουν μεγάλο κίνητρο. Έχω πίστη να τριτωσει η χαρά μας απόψε με καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, ο Παοκ παίζει παντού
ΠΑΟΚ με κεφαλαια φιλε
Μου θυμίζει αυτούς που έρχονται Τούμπα με πράσινο κίτρινο κόκκινο ροζ μπλούζες μπουφάν και άμα τους ρωτήσεις θα σε πουν μα ΠΑΟΚ κι ετσι.alexfoivos88 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:45 Ο Παοκ έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό σε δύο μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος απόψε αφού όποιοι παίκτες κι αν παίξουν έχουν μεγάλο κίνητρο. Έχω πίστη να τριτωσει η χαρά μας απόψε με καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, ο Παοκ παίζει παντού
Πολύ δύσκολο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ βγάζει χαρακτήρα στα δυσκολα
Η γνώμη μου είναι ότι καλά κάνει ο Ραζβάν και το χτυπάει το παιχνίδι. Είναι κρίμα να χαλάσει το μομέντουμ της ομάδας και να μην διεκδικήσει την ευκαιρία να κάνει μια υπέρβαση. Στην τελική αν δούμε ότι δεν μας βγαίνει κάνουμε ροτέισον μέσω των αλλαγών.
Θα ήθελα να δω τον Μπιάνκο αντί του Καμαρά που είναι σε κακή φόρμα αλλά οκ. Αρκετά ανησυχητικό ότι ο Τέιλορ δεν μπορεί ως τώρα να βοηθήσει τον Μπαμπά.
Θα ήθελα να δω τον Μπιάνκο αντί του Καμαρά που είναι σε κακή φόρμα αλλά οκ. Αρκετά ανησυχητικό ότι ο Τέιλορ δεν μπορεί ως τώρα να βοηθήσει τον Μπαμπά.