Ρ εφιλε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δεσμευτικο" μνημονιοjoshua έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:01 Δεν ειπα πουθενα οτι τα ΜΟU αποτελουν συμβαση. Ειπα οτι μπορουν να ειναι μια χαρα ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ.
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Ρ εφιλε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δεσμευτικο" μνημονιοjoshua έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:01 Δεν ειπα πουθενα οτι τα ΜΟU αποτελουν συμβαση. Ειπα οτι μπορουν να ειναι μια χαρα ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ.
Δεν ξερω αν στο εβγαλε το chatgpt αυτο ,αλλα ακομα και σε αυτο βλεπεις οτι γραφειTaseos έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:11Εγώ δεν είμαι νομικόςjoshua έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:01 Δεν ειπα πουθενα οτι τα ΜΟU αποτελουν συμβαση. Ειπα οτι μπορουν να ειναι μια χαρα ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ.
Το Memorandum of understanding αποτελεί συμφωνητικό που δεν είναι οριστική συμφωνία ούτε δεσμεύει τα συμβαλλόμενα μέρη ότι θα καταλήξουν οπωσδήποτε σε οριστική συμφωνία. Ωστόσο, περιγράφει δεσμευτικώς τη διαδικασία διαπραγματεύσεων μέχρι την οριστική συμφωνία, το χρονικό πλαίσιο αυτών, τους στόχους και τις γενικές γραμμές τόσο της διαπραγμάτευσης όσο και της πιθανής συμφωνίας. Παράλληλα περιγράφει το είδος των διαπραγματεύσεων αλλά και το βαθμό αποκάλυψης πληροφοριών από το ένα συμβαλλόμενο μέρος προς το άλλο. Με αυτό το συμφωνητικό τίθεται χρονοδιάγραμμα, σειρά και βήματα κινήσεων και εργασιών αλλά και ενδεχόμενες κυρώσεις από παραβίαση αυτώ
Για το αυτονόητο δηλαδή…joshua έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:23 Ποσες φορες γραφτηκε εδω μεσα οτι εχει υπογραφει ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ μνημονιο που δεν επιτρεπει να γινει αντιστοιχη κινηση με τη πλευρα της ΠΑΕ? Ενα καλο λογο για τα μελη του ΑΣ που χτες επελεξαν να προχωρησουν με την ΠΑΕ θα ακουσουμε?
δεν ασχολούμαι με το ChatGPTjoshua έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:15Δεν ξερω αν στο εβγαλε το chatgpt αυτο ,αλλα ακομα και σε αυτο βλεπεις οτι γραφειTaseos έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:11Εγώ δεν είμαι νομικόςjoshua έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:01 Δεν ειπα πουθενα οτι τα ΜΟU αποτελουν συμβαση. Ειπα οτι μπορουν να ειναι μια χαρα ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ.
Το Memorandum of understanding αποτελεί συμφωνητικό που δεν είναι οριστική συμφωνία ούτε δεσμεύει τα συμβαλλόμενα μέρη ότι θα καταλήξουν οπωσδήποτε σε οριστική συμφωνία. Ωστόσο, περιγράφει δεσμευτικώς τη διαδικασία διαπραγματεύσεων μέχρι την οριστική συμφωνία, το χρονικό πλαίσιο αυτών, τους στόχους και τις γενικές γραμμές τόσο της διαπραγμάτευσης όσο και της πιθανής συμφωνίας. Παράλληλα περιγράφει το είδος των διαπραγματεύσεων αλλά και το βαθμό αποκάλυψης πληροφοριών από το ένα συμβαλλόμενο μέρος προς το άλλο. Με αυτό το συμφωνητικό τίθεται χρονοδιάγραμμα, σειρά και βήματα κινήσεων και εργασιών αλλά και ενδεχόμενες κυρώσεις από παραβίαση αυτώ
''ούτε δεσμεύει τα συμβαλλόμενα μέρη ότι θα καταλήξουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ''
Ε λοιπον επειδη εγω εχω υπογραψει διαφορων ειδων MOU σου λεω οτι ειδικα σε τετοιου ειδους εργα πρεπει να ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ καποιος για να μην απαιτησει δεσμευτικοτητα υπογραφης τελικης συμβασης οταν ικανοποιηθουν οι οροι που προβλεπονται στο MOU.