Επιτυχίες, ντομπροσυνη και διαφάνεια στη διαχείριση , δεν ταιριάζουν στο πνεύμα του συλλόγουalp920 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:04 Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 12):
- Dimitrisou, Betonieras, astral, leomatos88, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, ASTNORD2, Apil44, sandrel and 2 more users
Γιατί να κάνει πίσω ο μυστακιδης?θα εχει ενα φιλέτο στην τουμπαMagdiTolba έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:53 Μάγκες, αν αποφασίσουν να το δώσουν αλλού το έργο, απλά ο Ιβάν θα το κάνει αλλού. Μικρό το κακό, μπορεί να βγει και σε καλό.
Η πλάκα είναι ότι όταν ο Ιβάν θα ξεκινήσει το έργο αλλού ο Τελης θα κάνει πίσω γιατί δεν θα χει νόημα ένα γήπεδο χωρίς ομάδα να παιζει.
Ο οποίος Τσαλοπουλος δεν διεκδίκησε την προεδρία του ΑΣ γιατί ο Ιβάν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κατσαρή και του έβαλαν φρένο (τον θεωρούσαν παρορμητικό σαν χαρακτήρα).WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονοeorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27 ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Το ότι αυτός ο άνθρωπος παρόλο που η πλευρά Ιβάν του εφραξε το δρόμο για την προεδρία, στέκεται στο πλευρό του Ιβάν σε αυτή την υπόθεση θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Όσο για το αν υπάρχουν ταγμένοι στον ΑΣ γελάνε και οι πέτρες
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 20):
- eorptol1, alp920, Kabamaru11, Vet_eranos, leomatos88, Iznogoud4, astral, George Best4, Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019 and 10 more users
Ξερετε τι με ενοχλει περισσοτερο δεν μπορω να χαρω οσο θελω τις νικες με χαρτινη και γαβρο.....

- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- leomatos88, theo-drama, Unpsofable78, Guitarman
Δεν βλέπω να σε ενοχλούν οι του ασ ούτε ότι κάποιοι σύνδεσμοι κάνουν πλάτες στον ΑΣWestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονοeorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27 ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
- WestBlock4
Για δικαιολόγησε μου ποιοι σύνδεσμοι κανουν πλάτες στον ΑΣ κ πως ακριβώς το κάνουν γιατι μαλλον οι μπαρούφες που λεει ο αλλος μαλλον αλλου βρίσκονταιGrimson4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:46Δεν βλέπω να σε ενοχλούν οι του ασ ούτε ότι κάποιοι σύνδεσμοι κάνουν πλάτες στον ΑΣWestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονοeorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27 ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Τι θα πει ουδέτερους ? Να μην έχουν άποψη? Κι αν σε κάποια θέματα η άποψη είναι ίδια με του Ιβάν , θα πρέπει να την αλλάξουν ? Από πού προκύπτει ότι είναι ταγμένοι όταν έχουν αποσυρθεί από εκλογές γιατι ΔΕΝ ήταν με τον Ιβάν ?WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονοeorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27 ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Εγώ βλέπω ότι το μόνο που ενοχλεί είναι ότι δεν τάσσονται με την "σωστή πλευρά της ιστορίας" σύμφωνα με κάποια γκρουπ που είδαν το φως τον Ιούνιο .
- These users thanked the author astral for the post (total 7):
- navigator11, theo-drama, eorptol1, Apil44, sandrel, Unpsofable78, Guitarman
Οι σύνδεσμοι που έβγαλαν σήμερα ανακοίνωση θέλεις να μου πεις ότι δεν κάνουν πλάτες στην τωρινή διοίκηση?WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:48Για δικαιολόγησε μου ποιοι σύνδεσμοι κανουν πλάτες στον ΑΣ κ πως ακριβώς το κάνουν γιατι μαλλον οι μπαρούφες που λεει ο αλλος μαλλον αλλου βρίσκονταιGrimson4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:46Δεν βλέπω να σε ενοχλούν οι του ασ ούτε ότι κάποιοι σύνδεσμοι κάνουν πλάτες στον ΑΣWestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο
- These users thanked the author Grimson4 for the post (total 3):
- theo-drama, eorptol1, Unpsofable78
-
Εγώ απλά από το πρωι όπως είπα βλέπω περίεργες θέσεις και σχόλια από κάποιους.
Είχαν μάλλον λόγο να αποφεύγουν καποιες ερωτησεις από άλλα μέλη.
Ε ήθελε λίγο ακομα πίεση για να αποκαλυφθούν...
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Apil44
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Αυτό το ότι το 90% του φόρουμ βλέπει τρύπημα και περίεργες συμπεριφορές έως ύποπτες και το 10% προσπαθεί να μας βγάλει τέλους να το κοιτάξετε κάποιοι
- These users thanked the author Grimson4 for the post (total 6):
- George Best4, Kabamaru11, eorptol1, Apil44, sandrel, Unpsofable78
- WestBlock4
Θα συμφωνήσω ειναι καποιοι που ο ΠΑΟΚ ερχεται δεύτερος για αυτούς. Κ απο τοτεπου βγηκε το πληκτρολόγιο καποιοι απέκτησαν κ αποψηGeorge Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:52 Εγώ απλά από το πρωι όπως είπα βλέπω περίεργες θέσεις και σχόλια από κάποιους.
φιλε μητσο ή αλλιως περιμενωστηνγωνια4, το οτι τον μαθαμε εμεις τωρα τελευταια εντονα, με εξαιρεση τα σουσου για παλιες προσφορες να αγορασει την ΠΑΕ που καμια δεν εγινε αποδεκτη, δε σημαινει οτι εμφανιστηκε εν νυκτι στον ΑΣ. Εγω πιστευω οτι τον ζαχαρωνουν εδω και καιρο. Ειδικα την τελευταια 3ετια που ο Ιβαν ειχε μια οικονομικη αδυναμια λογω πολεμου και παγωσε εντελως το γηπεδο.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:28 Α επειδη ειναι με τν Ιβαν , τοτε ας βγαλουμε μια ανακοινωση εναντιων τους...Αδιανοητη λογικη...εδω στον ΑΣ, απο ατομα ταγμενα στν Τελη που εμφανιστηκε εν μια νυκτι, γινονται ΟΡΓΙΑ κ μας πειραζουν δυο παραγοντες που εχουν κανει απιστευτα πραγματα...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
- Montrealiotis
Έχω έμπιστες πληροφορίες από ινσαιντερ.
Ο νέος όρος που έβαλε ο φούρναρης είναι ότι θα μπει όρος στο MoU οτι αν δε κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το φετινό Γιουρόπα, Κύπελλο και Πρωτάθλημα με flawless victories από σήμερα να μην στρέχει το ηθικο πλεονέκτημα και το ΜοU γιατί δεν ανταποκρινεται στα όνειρα μας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, οποτε θα παει σε απευθειας ανάθεση στον πρωτο τυχοντα που ιδρύσει εταιρια που να οναμάζετε Νεα Τουμπα.
Ο νέος όρος που έβαλε ο φούρναρης είναι ότι θα μπει όρος στο MoU οτι αν δε κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το φετινό Γιουρόπα, Κύπελλο και Πρωτάθλημα με flawless victories από σήμερα να μην στρέχει το ηθικο πλεονέκτημα και το ΜοU γιατί δεν ανταποκρινεται στα όνειρα μας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, οποτε θα παει σε απευθειας ανάθεση στον πρωτο τυχοντα που ιδρύσει εταιρια που να οναμάζετε Νεα Τουμπα.