Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Απάντηση
DamoN

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Θέλεις να γράψεις κάτι σημαντικό;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι οτι βγηκε διαιτητης αυτος που εβγαλε την κοκκινη στον Ταισον με τη Στεαουα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για να τον βρίσεις δηλαδή θέλεις να ανοίξουμε
Το τοπικ 🤣
These users thanked the author DamoN for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Μεγάλη απορία....

Ο Μπαρκαρούτσος γιατί δεν γράφει άλλο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

st4this έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 17:01 Εγραψα τη λεξη smilies στην αναζητηση κατω απο τον τιτλο και μου εβγαλε 0 αποτελεσματα
Εικόνα
Εικόνα

Ενω στην αναζήτηση για λέξεις-κλειδιά εμφανιζει προηγουμενες απαντησεις και οχι τη σημερινη μου αναρτηση πχ
Εικόνα

Φανταζομαι και ο kataramenos σε αυτο αναφερεται
Ακριβως.Thanx
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 20:25 Μεγάλη απορία....

Ο Μπαρκαρούτσος γιατί δεν γράφει άλλο;
Σιχαθηκε τη μιζερια μας
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
warmeater
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και πιο πολύ κάποιους συγκεκριμένους που μου κάθονται στο κεφάλι...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@giliopoulos ένα μήνα εκτός φόρουμ για προσβολή του προέδρου της παε

@aivas19 μια βδομάδα εκτός για συνεχείς αναφορές και προκλήσεις προς μέλος της mod team. Επαναλαμβάνω ότι σε έχουμε ξαναρίξει μπαν για παρόμοιο λόγο. Βάλε φρένο στα ποστ σου και άσε κάτι να πέσει κάτω.
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Odi προσπάθησα με τρια σερί ποστ να δώσω μια ευκαιρία να καταλάβεις οτι ΔΕΝ ψάχνω να σου ρίξω μπαν αλλά να διευκρινίσω αν συμβαίνει κατι εις βάρος σου που αγνοώ και ίσως είναι επικίνδυνο για το σαιτ. Αντί αυτού, τυφλωμένος ΞΑΝΑ από μένος, άρχισες να με δυσφημείς, για μια κοντρα που είχες με ΑΛΛΟ μέλος.

Σόρρυ, αλλά έχω δώσει και ιδιωτικά και δημόσια εξηγήσεις, αλλά και προειδοποιήσεις.

Ένα μήνα έξω για αντέγκληση με άλλο μέλος, με κατηγορίες περί στημένου κυνηγιού. Παράλληλα ειρωνίες, επιθετικότητα και δυσφήμηση διαχειριστή του σαιτ. Η βαρύτητα του μπαν σχετίζεται άμεσα με πολλαπλές προηγούμενες προειδοποιήσεις.

@renegade δέκα μέρες έξω για απρόκλητη επίθεση σε άλλο μέλος με αστήρικτες κατηγορίες περί ψεμμάτων
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ένα μήνα έξω για αντέγκληση με άλλο μέλος, με κατηγορίες περί στημένου κυνηγιού.
Με αυτη τη λογικη χρειάζεται να ρίξεις σε αρκετούς μπαν καθώς κ για εικασίες περί χρηματισμου συνοπαδων κλπ κλπ.
Λυπάμαι πραγματικα που βλεπω τέτοιες καταστάσεις
renegade_01

Δημοσίευση από renegade_01 »

Καταρχάς να πω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο τέλεια αρμονία μεταξύ του nickname και των πράξεων σου Equalizer.
Φυσικά βέβαια και καταλαβαίνω την θέση σου με όλα αυτά που έχουνε συμβεί από το καλοκαίρι και την ανάγκη για μία προσπάθεια εξισορρόπησης πραγμάτων, καταστάσεων και απόψεων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι συμφωνώ... αλλά άλλος έχει το αγγούρι και το μαχαίρι.

Ο μόνος λόγος που έφτιαξα αυτόν τον δεύτερο λογαριασμό και αναγκάστηκα να γράψω αυτό που γράφω τώρα είναι γιατί πιστεύω ότι σε 10 μέρες πιθανότατα δεν θα έχει καμία ουσία.

Το πρόβλημα μου δεν είναι η προσωπική μου τιμωρία, έχω φάει πολλά μπαν και ( πιθανότητα ) αυτό δεν θα είναι το τελευταίο.
Το πρόβλημα όμως ξεκινάει από τη στιγμή που τιμωρείται η υπεράσπιση στον μεγαλομέτοχο για πράγματα σχεδόν αυταπόδειχτα.

Μπορεί ο καθε Οντι να θίγεται αν κάποιος τον λέει ψεύτη και μη αξιοπιστο αλλά δεν μπορεί να υφίσταται εναλλακτική αλήθεια σε κάποια πράγματα.
Δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι ο σαββίδης κέρδισε δουλειές μέσω του ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε αυτό είναι ψέμα. Ό,τι μεγάλη δουλειά έχει πάρει ο σαββίδης στην ελλάδα την έχει πάρει μέσω κλειστού διαγωνισμού δίνοντας πολλά περισσότερο από τους υπόλοιπους πλειοδότες.
Ακόμα και οι δουλειές που ήρθανε σε αυτόν όχι μέσα από κάποιον κλειστό διαγωνισμό, ήτανε μετά από παρακάλια των τους κυβερνώντων για κάποιες καταχρεωμένες ελληνικές επιχειρήσεις...εποχές που ακόμα στην ελλάδα δεν είχαμε πρόβλημα με τα ρούβλια του.

Δεν μπορείς να λες ότι είχε την ομάδα παρατημένη όταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές,οι προπονητές και οι διοικητικοι σε κάθε τους ευκαιρία τόνιζαν το πόσο κοντά είναι σε αυτούς ο ιβάν σαββίδης.
Άρα είναι καταφανέστατο ψέμα και είναι ντροπή να μπαίνουμε ακόμα και σε φάση να αιτιολογήσουμε γιατί.

Ακόμα και σε θέματα που μπορούμε να πούμε ότι είναι δευτερεύοντα όπως το πότε είχε η ομάδα το υψηλότερο budget (όπου μόνο δευτερεύοντα δεν είναι αφού χρησιμοποιούνται για να ισχυροποιήσουν ένα αφήγημα) ειπώθηκαν ψέματα.
Με επίσημα νούμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του δευτέρου πρωταθλήματος κόστιζε 10 εκατομμύρια περισσότερα από ότι της ομάδας του πρώτου πρωταθλήματος.
Δεν γίνεται κάποιος να ξέρει τόσα πολλά και να μην ξέρει αυτό.
Θυμώνω και μόνο που μπαίνω στη διαδικασία της απόδειξης αυταπόδεικτων πραγμάτων

Δεν με νοιάζει η προσωπική άποψη του καθενός, αν του αρέσει ο σαββίδης, αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα, αν το μπάτζετ είναι μικρό ή μεγάλο κτλ
Εγώ ενδιαφέρομαι και μιλάω για πράγματα τα οποία είναι γεγονότα.
Ας αποδείξει ο κάθε Οντι ότι ο σαββίδης πήρε δουλειές λόγω ΠΑΟΚ.
Ας αποδείξει ότι η ομάδα είναι παρατημένη.
Ας αποδείξει ότι το υψηλότερο μπάτζετ ήτανε την εποχή του πρώτου πρωταθλήματος.
Ας αποδείξει λοιπόν όλα αυτά τα οποία έχει αναφέρει και εγώ θα του ζητήσω συγνώμη.

Αλίμονο όμως αν φτάσουμε στο σημείο να πετιέται λάσπη αναπόδεικτα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας και να μην μπορούμε να αναφέρουμε ότι αυτά είναι ψέματα και ότι αυτοί που τα λένε είναι ψεύτες και αναξιόπιστοι και να θεωρείτε αυτό προσωπική επίθεση.
Έχω κάνει πολλές και σε πολλούς προσωπικές επιθέσεις σε αυτό το φόρμα, το σημερινό δεν συγκαταλέγεται σε αυτές.
These users thanked the author renegade_01 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Μια εβδομάδα εκτός για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος και επιμονή σε ψευδείς κατηγορίες παρότι του ζητήθηκαν πολλές φορές εξηγήσεις, τις οποίες αρνήθηκε να δώσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”