Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αφου δν εχει να μας πεις ας περιμενουμε καρτερικα να το μαθουμε προς ποια κατευθυνση πιεζουν οι Ανατολικοι συνδεσμοι σημερα στο δσ..
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Μάγκες, αν αποφασίσουν να το δώσουν αλλού το έργο, απλά ο Ιβάν θα το κάνει αλλού. Μικρό το κακό, μπορεί να βγει και σε καλό.
Η πλάκα είναι ότι όταν ο Ιβάν θα ξεκινήσει το έργο αλλού ο Τελης θα κάνει πίσω γιατί δεν θα χει νόημα ένα γήπεδο χωρίς ομάδα να παιζει.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:44
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:42
WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:47 Να μας ενημερώσει καποιος οι σύνδεσμοι η σκουπιδια που λενε καποιες ψυχες εδω μεσα , τελικα προς ποιανού μεριά πιέζουν αυτη τη στιγμη να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία????
Θες να μας πεις εσυ που φαινεται να εχεις ενημερωση??
η λεξη σκουπιδια ειναι απαραδεκτη btw..
Εγω δεν εχω να πω κατι, μια ερώτηση εκανα να μας πουν αυτοι που χαρακτήριζαν σήμερα τους συνδέσμους αν τελικα παίρνουν μεροκάματο απο το μυστα η τελικα πιέζουν υπέρ του ιβαν.
Εσένα σε ρώτησαν συγκεκριμένα 3-4 άτομα εδώ μέσα πολλές φορές, να σχολιάσεις την ανακοίνωση και όσα έγραφε για Χατζόπουλο-Τσαλοπουλο, αλλά δεν νομίζω ότι είδα κάποιο σχόλιο σου παρά μόνο αποθέωση για τους συνδέσμους.
Μπορεί να μην είδα και καλά ομολογω. Αν υπάρχει κάποιο σχόλιο σου επί του θέματος δειξτο μας.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
Dimitris_L4, Apil44, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μπα φιλε...εγω ρωτησα αρκετες φορες αλλα δε βρηκα καπου απαντηση..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
George Best4, Apil44
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
Apil44, eorptol1, sandrel
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:55
WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:44
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 21:42

Θες να μας πεις εσυ που φαινεται να εχεις ενημερωση??
η λεξη σκουπιδια ειναι απαραδεκτη btw..
Εγω δεν εχω να πω κατι, μια ερώτηση εκανα να μας πουν αυτοι που χαρακτήριζαν σήμερα τους συνδέσμους αν τελικα παίρνουν μεροκάματο απο το μυστα η τελικα πιέζουν υπέρ του ιβαν.
Εσένα σε ρώτησαν συγκεκριμένα 3-4 άτομα εδώ μέσα πολλές φορές, να σχολιάσεις την ανακοίνωση και όσα έγραφε για Χατζόπουλο-Τσαλοπουλο, αλλά δεν νομίζω ότι είδα κάποιο σχόλιο σου παρά μόνο αποθέωση για τους συνδέσμους.
Μπορεί να μην είδα και καλά ομολογω. Αν υπάρχει κάποιο σχόλιο σου επί του θέματος δειξτο μας.
Απάντησα κ μαλιστα σε 2 τοπικ την αποψη μου με βάση αυτα που ξερω. Μηπως να μας πεις εσυ για τα μεροκαματα τελικα κ το ποσο σκουπιδια ειναι οι συνοπαδοι σου?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

alp920 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:04 Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
Μαι χαρά άνθρωποι ειναι για αυτο που προσφεραν και θα ειναι 2 μοχλοί που θα βλέπουν μονο ΙΒΑΝ στον ΑΣ. Αλλα αν ο ΑΣ εχει μονο ταγμένους στον ΙΒΑΝ ολα ειναι καλα να φανταστώ ετσι?
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:13
alp920 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:04 Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
Μαι χαρά άνθρωποι ειναι για αυτο που προσφεραν και θα ειναι 2 μοχλοί που θα βλέπουν μονο ΙΒΑΝ στον ΑΣ. Αλλα αν ο ΑΣ εχει μονο ταγμένους στον ΙΒΑΝ ολα ειναι καλα να φανταστώ ετσι?
Είναι δυνατόν να τα γράφεις αυτά.? Αν ήταν τόσο στημένος ο Χατζόπουλος άνετα δεν έδινε την ΚΑΕ.
These users thanked the author Disharmonic for the post (total 3):
Apil44, George Best4, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Πάντως δεν είναι εύκολο κάποιος σύνδεσμος να πάρει θέση κατά του Ιβάν η ακόμη κ ουδέτερη καθώς ο Ιβάν μπορεί να κόψει την επιδότηση που παίρνουν από το εισιτήριο.ειπαμε όπου υπάρχει χρήμα στην μέση τα πράγματα γίνονται περίπλοκα ,δύσκολα κ σίγουρα όχι ηθικά .
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Disharmonic έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:18
WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:13
Είναι δυνατόν να τα γράφεις αυτά.? Αν ήταν τόσο στημένος ο Χατζόπουλος άνετα δεν έδινε την ΚΑΕ.
Οντως τωρα το λες αυτο? Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αυτοι οι 2 θα πήγαιναν ποτε κόντρα στον ΙΒΑΝ? Ενταξει οκ δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε τα εχω ακούσει ολα πλεον
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Περίεργος ο ρόλος εδώ μέσα ορισμένων...Αλλά εντάξει δε θα βρισω, θα τους αφήσω να εκτίθενται. Τα σχόλια τους είναι εδώ και στο θρεντ της ΚΑΕ τις τελευταίες 20 σελιδες
These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
Apil44, theo-drama
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Apil44, sandrel
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 22:21 Περίεργος ο ρόλος εδώ μέσα ορισμένων...Αλλά εντάξει δε θα βρισω, θα τους αφήσω να εκτίθενται. Τα σχόλια τους είναι εδώ και στο θρεντ της ΚΑΕ τις τελευταίες 20 σελιδες
Αν το λες για μενα μιλα ανοιχτα αν σε παίρνει
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

15 έχει το ΔΣ.Οχι μόνο 2.Αλλα το να αποκλείουμε αποδεδειγμένα άξιους ανθρώπους επειδή είναι "ταγμένοι ' στον Ιβάν,και αυτό μια χαρά είναι να φανταστώ, έτσι?
Επίσης οι "ταγμένοι" έχουν και χαρακτήρα,και προσωπικότητα ,και κρίση.Αν έχουν διαμορφώσει μια άποψη και έχουν μια προτίμηση, σίγουρα δεν είναι επειδή πήραν κανένα εικοσαρικο
These users thanked the author alp920 for the post (total 5):
Apil44, theo-drama, George Best4, Ιάσονας, sandrel
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Συνοπαδοι με τους λευτερια στα αδερφια τους δεν θα γινουμε ποτε..
Ο ΠΑΟΚ δεν βρισκει στελεχη ακριβως γιατι και 2 3 αποδεδειγμενα καλους που εχουμε πρεπει να τους αποκαθυλωνουμε..
Μας ενοχλουν αυτοι οι 2 λογω Ιβαν(λες και με τον Μυστακιδη δεν μιλησαν για την ΚΑΕ) αλλα οι γνωστοι αγνωστοι που το παιζουν μπαζμενοι στα πραγματα και ασφαλεια του ΑΣ δεν μας ενοχλουν..εγινε..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
eorptol1, theo-drama, George Best4, leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”