Μία από τα ίδιαgrizos έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 18:50 Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο δίπολο που έχει δημιουργηθεί . Σε εσάς τι συμβαίνει στον κύκλο σας; Πραγματικά απορώ αν υπάρχουν όντως ΠΑΟΚτσηδες που να εκφράζονται με τέτοια απέχθεια για τον Σαββιδη
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author trouman for the post (total 3):
- Grimson4, Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Στα χρήματα που ζητούνται ως εγγύηση από την πλευρά Σαββίδη
μπαίνουν και κονδύλια που ίσως βάλει η περιφέρεια π.χ. ?
Ή ζητάμε απο τον Σαββίδη να βάλει όλο το ποσό? Γιατι οι άλλοι κάνουν τζάμπα γήπεδα...
Ή ζητάμε απο τον Σαββίδη να βάλει όλο το ποσό? Γιατι οι άλλοι κάνουν τζάμπα γήπεδα...
Ολο και αν δεν μπορεί έχουμε τέληR.A.T.M. έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:11 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Στα χρήματα που ζητούνται ως εγγύηση από την πλευρά Σαββίδη
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- R.A.T.M., Montrealiotis
-
- Σασταλεγάκιας 2025
φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια
- Montrealiotis
Ενθαρρυντικό νεο, που συνυπογράφει και ο trouman.grizos έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 18:50 Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο δίπολο που έχει δημιουργηθεί . Σε εσάς τι συμβαίνει στον κύκλο σας; Πραγματικά απορώ αν υπάρχουν όντως ΠΑΟΚτσηδες που να εκφράζονται με τέτοια απέχθεια για τον Σαββιδη
Εγώ με καμία δεκαριά που ξέρω και μιλάω λένε και αυτοί μια από τα ίδια. Κάνα δυο κιόλας, είχαν στην αρχή δει με σχετικά καλό μάτι την αλλαγή από ιβαν σε Μυστακίδη, λόγω των γνωστών κωλυσιεργιών της διοίκησης.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Καλά αυτοί οι ιντερνετικοι Ναπολέοντες με το μυαλό τους πήραν το πρωτάθλημα, κράτησαν τον Λουτσεσκου, κράτησαν τον Ντελια , έφεραν το Ζαφείρη , έφεραν τον Τέλη και διάφορα άλλα ανδραγαθήματα με το μαγικό τους πληκτρολόγιο βρίζοντας αισχρά μέρα νύχτα τους συνοπαδους τους, την ΠΑΕ , τον ιδιοκτήτη και οποιονδήποτε όντως δουλεύει για την προκοπή του συλλόγου.
Ο ορισμός του παρασιτου, φθηνή αποκόμιση της ομάδας αλήθειας κλπ άλλων "αγνών" ομάδων τέτοιου τύπου.
Ευτυχώς για την πλειοψηφία ούτε υπάρχουν ούτε έχουν κάποια σημασία.
Ο ορισμός του παρασιτου, φθηνή αποκόμιση της ομάδας αλήθειας κλπ άλλων "αγνών" ομάδων τέτοιου τύπου.
Ευτυχώς για την πλειοψηφία ούτε υπάρχουν ούτε έχουν κάποια σημασία.
- These users thanked the author astral for the post (total 7):
- Apil44, Grimson4, Montrealiotis, Maklaz, navigator11, phlegyas, NIKOS1972
- Kabamaru11
Μπορει μετα η αστυνομια να τους παει σπιτι,πλεον λειτουργουν κ σαν uber τα αλανια μας.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:13φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
- Dimitris_L4, zissos, embuji, Grimson4, Psaras, Montrealiotis, Maklaz, phlegyas
- Dimitris_L4
Πως γινεται ρε πστ σημερα να εχει ΔΣ κ κανενας αρδ να μην ειναι εκει να εχει ενημερωση...
Κ εγω μαγκες μου δν εχω κανεναν στν κυκλο μου να μιλαει ασχημα με τν Ιβαν...ΚΑΝΕΝΑΝ...
Κ εγω μαγκες μου δν εχω κανεναν στν κυκλο μου να μιλαει ασχημα με τν Ιβαν...ΚΑΝΕΝΑΝ...
-
- Σασταλεγάκιας 2025