ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Καλά εγώ αν ήμουν ο βολιακο και με έβαζε μόνο μέσα σε θελτα και Λιλ θα τον έλεγα πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε;
-
Δηλαδή για να καταλάβω έσκασε μύτη στο αεροδρόμιο ένας πιτσιρίκος Γάλλος και είπε στον Τσιφτσή "είσαι ο ήρωάς μου, θέλω την φανέλα σου..". Έχουμε φαν του Τσιφτσή στην Λιλ;
-
Δεν περιμένω τόσο μεγάλο ροτεισιον, απο διακοπή ερχόμαστε άλλωστε δεν είμαστε στο ίδιο ταιμινγκ με το ματς στη Θέλτα. Θα αλλάξουν 2-3 παίκτες και άλλοι τόσοι τη Κυριακη και θα είμαστε μια χαρα από ενέργεια.
Τσιφτσης
Κενυ Κεντζιορα Μιχα Μπαμπα
Μειτε Μπιανκο
Ντεσπο Καμαρα Ντελιας
Τσαλοφ
αλλαγες: Πελκας, Ζιφκο, Γιακουμακης, Ιβανουσετς
Ισως αν μπορει να ξεκινησει ο Πελκας γινει μια αλλαγη στα χαφ π.χ να μη ξεκινησει ο Καμαρα η ο Μπιανκο
Με τη νίκη
Τσιφτσης
Κενυ Κεντζιορα Μιχα Μπαμπα
Μειτε Μπιανκο
Ντεσπο Καμαρα Ντελιας
Τσαλοφ
αλλαγες: Πελκας, Ζιφκο, Γιακουμακης, Ιβανουσετς
Ισως αν μπορει να ξεκινησει ο Πελκας γινει μια αλλαγη στα χαφ π.χ να μη ξεκινησει ο Καμαρα η ο Μπιανκο
Με τη νίκη

- loukas karadimos
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο λιλ
Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Άντε λίγο να δούμε μπαλίτσα και εμείς που λείπουμε απ την τούμπα γαμω την εξορία μου
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
- Taseos, Franky, leomatos88, Montrealiotis, Andrew R
Αν έπαιρνε τον Χατσίδη, θα μπορούσε στον μεσοεπιθετικό τομέα να κατεβάσει αυτόν και Ιβανουσετς, Ντέσπο.marsantos έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53 Λογικά Τάισον και Οζντόεφ εκτός.
Ελπίζω να μην πάρει 90λεπτο ο Πέλκας γιατί είναι υπερπολύτιμος για την Κυριακή αν τον ματς ζορίσει προς το τέλος. Ας το πάρει 60 30 ή 30-60 με τον Ντέλια.
Το κακό είναι πως ένας από όλους πρέπει να πάρει 90λεπτο. Είναι 5. Αντρίγια, Κύριλλος, Ντέλιας, Πέλκας, Ιβανουσετες.
Ο Αντρίγια δεν πρέπει να πάρει με τίποτα γιατί θα κλατάρει αν το πηγαίνει σερί. Ο Ντέλιας δε χρειάζεται να ξεζουμιστεί. Ο Πέλκας δεν είναι με τίποτα για 90λεπτο γιατί την Κυριακή θα βγάλει πρόβλημα σίγουρα. Άρα μένουν οι άλλοι 2. Εκτός κι αν πάρει 90 λεπτο ο Καμαρά 60 στα χαφ και 30 στο 10.
Για να δούμε.
Θέλει μαεστρία η διαχείριση μέχρι την επόμενη διακοπή γιατί ήδη έχουμε 2 ζορισμένους (Τάισον, Οζ) και αν αυξηθούν θα έχουμε πρόβλημα στα 2 τελευταία, το σούπερ κρίσιμο με Γιουνγκ Μπόις και η σούπερ ευκαιρία με βάζελο.
Και πίσω τους Μπιάνκο και Καμαρά.
Και από κει πέρα οι αλλαγές θα είναι ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ροτέισον και αμυντικός προσανατολισμός αφού δεν γίνεται αλλιώς. Δεν έχουμε δύο ισάξιες εντεκάδες και είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις να χάσεις τίποτε.
ο.κ. δεν το ήξερα. Ας βάλει τότε πιο μπροστά έναν από τους Τέιλορ ή Μπάμπα με αλλαγή τον Ζίφκο στο β΄
- Montrealiotis