Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
-billios-

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από -billios- »

Καλησπέρα σε όλους!
Είναι άλλο πράγμα η διάσταση απόψεων και άλλο πράγμα ο εμφύλιος
Την άποψη του άλλου πρέπει να τη σεβόμαστε κι ας είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, συνοπαδοι είμαστε , όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα
Ας έχουμε θετική σκέψη παρά την επιφυλακτικότητα που μπορεί να νιώθουμε
Φυσικά έχουνε γνώση οι φύλακες, αν διαπιστωθεί ότι ξεπερνιέται η διαχωριστική γραμμή θα πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μπει μπροστά ασπίδα
Επειδή όμως αυτό προς το παρόν είναι υπόθεση, ας ευχηθούμε αυτό το πολύπαθο τμήμα επιτέλους να μεγαλουργήσει!!
Παρεπιπτόντως, θεωρώ ότι πριν το ΟΚ του Θανάση, προηγήθηκε επικοινωνία με το περιβάλλον Σαββίδη για την ηθική τάξη του πράγματος και διευκρινίζω ότι αυτό το λέω διαισθητικά χωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:51
fossa έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:38 Τι ωραία. Διαβάζουμε ποστ για χρηματισμούς συνδέσμων, ατόμων κλπ. από Μυστακίδη.
Αν γράφαμε τέτοια για άλλον θα είχαμε φάει μπαν και εννοείται διαγραφή.
Τώρα τα αφήνουμε αφού είναι αλήθεια και εξακριβωμένα πράγματα και με στοιχεία.
Όταν βγήκε η είδηση μίλησα για περισσότερο προβληματισμό παρά χαρά με όσα γίνονται τόσο καιρό στο παρασκήνιο... και 5 ώρες μετά έχουμε ματοκωλι στο φόρουμ.

Διαφωνώ σε κάτι όμως.
Τα σχόλια αυτά καλό είναι να μη διαγράφονται. Ας υπάρχουν και ας θυμόμαστε και τη θέση κάποιων.
Φυσικά και είναι χαρά. Προβληματισμό ας έχουν οι επιχειρηματίες, οι τακτικές τους και όσοι τρώνε ψωμάκι απ'τον έναν ή τον άλλον.
Το θέμα είναι οι mods τι αφήνουν.
Ή τα περνάς όλα ή διαγράφεις και απ'τις δύο πλευρές.
Αλλιώς κάνεις αυτό που κατηγορούμε τον ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τόσες και τόσες μέρες οι μόνοι που δείχνουν συνεχή συμπεριφορά πόλωσης και διχόνοιας είναι όσοι δε θέλουν να μπει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ.
Οι υπόλοιποι απλά χαίρονται για το μπάσκετ. Ούτε την ΠΑΕ εκραξε κανείς , ούτε τον Ιβάν.
Όπως πααααρα πολύ σωστά έχει γραφτεί ότι τις απαντήσεις τις δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και όχι στα σοσιαλ, έτσι ακριβώς θα τις ξαναδώσει και στην Πυλαία. Γιατί αυτό που νομίζετε ότι 80% του κόσμου ξενέρωσε , μάλλον σε άλλο πλανήτη ζείτε.
These users thanked the author Tolaros for the post (total 3):
elvetos giatros, bane1980, KalamarGiannis
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά μας .
Θυμάσαι τι έγινε όταν έμεινε ο Ντελιας ή έκλεισε ο ζαφειρης ε; Ε επι 10 αυτό …
Εσύ βλέπεις κάτι ανάλογο σήμερα;
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
Montrealiotis, gervasio artigas, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

O ίδιος ο Τελης δημιούργησε την ανασφάλεια ως προς το πρόσωπο του με τα ανέκδοτα που έβαλε να τον εκπροσωπούν μέσω το Α.Σ. αλλά και γνωστού ομίλου της πόλης.

Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη για τις προθέσεις του, όταν αστείοι άνθρωποι απαιτούν παρουσία Πετμεζα πχ στα ΔΣ που αφορούν το μνημόνια για τη νέα τούμπα ή την άστοχη δημιουργία εταιρίας ειδικού σκοπού ενώ υπήρχε αφήγημα για "ηθικη προτεραιότητα". Όλα αυτά είναι φάουλ για κάποιον που θέλει να μπει και να γίνει αγαπητός σε λαοφιλή ομάδα.

Μόνο μένοντας και μεγαλονοντας τη ΚΑΕ απέναντι σε γαύρο-βαζελο θα αποδείξει ότι όντως έχει σοβαρό όραμα και δεν είμαστε κίνηση μιας χρήσης. Το κακό (* αν θέλει να καπελώσει το γήπεδο ποδόσφαιρο) για αυτόν είναι ότι για να γίνει αυτό θέλει χρόνο και μεράκι, δεν μπορείς πάρεις πρωτάθλημα σε 1-2 χρόνια αλλά και να σπάσεις τη παράγκα Λιόλιου.

Παντός ο Κατσάρης είναι μεγάλο σούργελο που πήρε πίσω το λόγο του στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ όταν έλεγε δεν θα δώσει τη Τούμπα σε επενδυτή αν δεν δείξει έργο και προσφέρει στην ομάδα. Με πια λογική έβγαλε ανακοίνωση ότι την ανέθεσε σε άνθρωπο που δεν είχε κάνει δωρεά ούτε ένα σεντς ή δεν είχε υπό την χορηγία του ούτε μισό τμητα του συλλόγου; Από εκεί ξεκίνησαν όλη η αμφισβητιση και η δυχονια ..
These users thanked the author Мир for the post (total 4):
DamoN, George Best4, Apil44, astral
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν εχει καμια σχέση αυτό που έλεγε τότε ο Κατσαρης με ότι συμβαίνει τώρα. Δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν μιλάτε για το γηπεδικο πηγαίνετε στο τοπικ

Αν μιλάτε για το μπάσκετ δε θυμάμαι να είπε απολύτως τίποτα ο Κατσαρης. Το διέλυσε κι έφυγε.

Επισης, ξαναλέω, μπορεί κάποιος να υποδείξει ποιο ποστ μιλούσε για χρηματισμό ώστε να διαγραφεί άμεσα;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πείτε ρε μλκες θα αρχίσει να ψάχνει και θα ξαναφάω μπαν
These users thanked the author DamoN for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:29
Ντροπή και αισχός για τα ιδανικά του ΠΑΟΚ είναι πάνω από την ΕΝΟΤΗΤΑ και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ στο σύνολο, να βάζεις μια πιθανή επιτυχία σε ένα τμήμα του οποίο μας αρέσει η όχι δεν είναι το πρώτο αλλά το δεύτερο. Και πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟΚ, οι αξίες που πρεσβεύει και η ενότητα. Και όχι ένα τμήμα, που θα αναλάβει κάποιος γιατί σύμφωνα με τον ίδιο δεν πέτυχε τον αρχικό σκοπό του που ήταν η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Και κατά πάσα πιθανότητα από το γεγονός ότι άλλος είναι ο κύριος σκοπός του όπως ο ίδιος είπε, και άρα ούτε αυτό το τμήμα θα έχει την πορεία που πρεπει......
Πότε έγιναν τα παραπάνω; Θέλω να μου βάλεις τις δηλώσεις.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

BWmystis έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:43 Καλησπέρα. Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Μυστακίδη. 3 παίκτες είναι στα υπόψιν για τον μπασκετικό μας ΠΑΟΚ.
Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, θα έρθει Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος.

Επειδή βγάζεις μια σιγουριά σε αυτό που λες..
Εχεις κάτι παραπάνω να μας πεις;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Dimitrisou έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:59 Φτάνει ρε με τους μπασκετικός τους ποδοσφαιρικούς και τους βολειικους !ΦΤΑΝΕΙ!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!
Φίλε δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί.

Το μόνο που δείχνουν τετοιοι διαχωρισμοί και τσιτατα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τις απόψεις και τις πράξεις τους και πουλάνε τρέλα διχάζοντας τον κόσμο.

Μακάρι να πάει το μπάσκετ εκεί που του αξίζει όπως και όλος ο σύλλογος .
These users thanked the author astral for the post (total 3):
DamoN, Dimitrisou, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

DamoN έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 17:49 Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά μας .
Θυμάσαι τι έγινε όταν έμεινε ο Ντελιας ή έκλεισε ο ζαφειρης ε; Ε επι 10 αυτό …
Εσύ βλέπεις κάτι ανάλογο σήμερα;
Εν μέρη το βλέπω , ναι. Από πολλούς. Το είδα και από κοντά προχθές στο γήπεδο με τη γριά.
Όπως και να έχει , ένα μούδιασμα και μια επιφυλακτικότητα μερίδας κόσμου τη δέχομαι και την κατανοώ. Στο χέρι της νέας ΚΑΕ είναι να τους καθησυχάσει.
Την καταστροφολογία και κυρίως τις νουθεσίες περί αξιών και ιδανικών δεν μπορώ , γίναμε μεσήλικες για να διαβάζουμε εδώ μέσα αν είμαστε σωστοί ΠΑΟΚτσήδες ή όχι
These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
Blackgr4, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:30 Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε κατηγορείται για κάτι κτλ, ποτέ δεν έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση. Κινείται συνεχώς και δουλεύει πολύ την άσκηση επιρροής σε όποιον θεωρεί κομβικό για να πετύχει μια συμφωνία. Τα στοιχεία αυτά, που προκύπτουν με βάση το πως λειτούργησε στο παρελθόν σε διάφορες επιχειρηματικές του δράσεις, δείχνουν να ακολουθούν ένα μοτίβο. Μην περιμένετε λοιπόν έναν ''Έλληνα'' παράγοντα όπως αυτοί που βλέπουμε σε όλα τα αθλήματα στις μεγάλες ομάδες. Το κατά πόσο αυτό θα είναι λειτουργικό και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα ελληνικά δεδομένα απομένει να το δείξει ο χρόνος.
Αυτό περί άσκησης ... επιρροής εκεί που πρέπει για να πετύχει τον στόχο του, οφείλω να ομολογήσω ότι δε με γέμισε με ιδιαίτερη αισιοδοξία, βάσει όσων έχουν σίγουρα λάβει χώρα ως τώρα (όχι στο μέτωπο της ΚΑΕ).
These users thanked the author navigator11 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

astral έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:15
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
Εσύ πάντως έλεγεs οτί δεν έχουν σχέση όλα αυτά μεταξύ τους, και οποιος το λέει είναι προσωπολάτρης. Τώρα λες ότι έχουν :)

Μακάρι να ενδιαφερθεί για το basket και το καλο του συλλόγου και να το φτάσει εκεί που του αξίζει.
Τα μεν είναι (;) δεδομένα, τα δε κινούνται στο μάλλον.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

DamoN έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:50
KalamarGiannis έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:46
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
ένα από τα καλύτερα Post ever .Αξίζει αναδημοσίευση ... (δεν ελπίζω πια να καταλάβουν κάποιοι λίγοι αμετανόητοι, αλλά οι πολλοί)
Αφού οι πολλοί είμαστε ποδοσφαιρικοί και ψιλό βόδια όπως έχεις πει ρε Γιάννη . Πώς θες να το καταλάβουμε ;
οκ, αναφορά.
Είναι πολύ άσχημο να βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου, ευτυχώς εδώ είναι γραπτά.
Τους συνοπαδούς μου δεν τους αποκάλεσα ποτέ βόδια. Αποκάλεσα πολλούς "ποδοσφαιρικούς" , αυτό δεν είναι προσβολή, απλά έχουν πολύ μικρή ενασχόληση και γνώση για το μπάσκετ. Και αποδεικνύεται αυτό καθώς πολλοί μόνοι τους γράψανε ¨εγώ δεν πήγαινα γιατί ήταν πεσμένο το επίπεδο κτλ.¨

Επίσης, επειδή έχω συγκρίνει την κερκίδα από τα προπαιδικά, τα μίνι , τα τσικό μέχρι το αντρικό και την πρώτη κατηγορία, κατέληξα στην άποψη ότι ο μέσος μπασκετικός φίλαθλός είναι πιο "εκλεπτισμένος" ας πούμε από τον αντίστοιχο του ποδοσφαίρου. Είμαι ρατσιστής, φυλακίστε με...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αφήστε ρε να χαρούμε ρε. Παλέψαμε γι αυτό και δεν μπορείτε να το καταλάβετε.

Σύντομα, θα γίνει κάποια προσέγγιση των 2 μεγαλομετόχων μας και ειρήνη, και θα φάτε το καπέλο σας για όλο αυτό το φαρμάκι που χύσατε.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Patron
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”