Μάλλον δεν είχες διαβάσει ποτέ σχόλιο μου γιατί όλο το καλοκαίρι με κατηγορούσαν για σκουλίκι, και οπαδό του Τέλη όταν έλεγα για τα λάθη του Ιβάν και όταν λείπεις 5 χρόνια από μια επιχείρηση σε άλλα χώρα και εμφανίζεσαι με σκαιπ ανά 6αμηνο, θα εμφανιστούν ποντίκια.Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.
Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.
Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
Και τα έλεγα και τα στηρίζω και έχω φάει μπαν για αυτά ολο το καλοκαιρι.
Ούτε ο Ιβάν γεννήθηκε ΠΑΟΚ.
Δεν κρίνω αυτό και δεν εξετάζω αυτό. Ούτε το πόσο ΠΑΟΚ είναι ο Τέλης.
Η πουστια με ενοχλεί, το θέατρο σκιών, το ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρες κουβέντες, το ότι όλο αυτό γίνεται με τέτοιο τρόπο.
Εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία για να σφάζονται όλοι, ειδικά το μπάσκετ. Ναι ίδια δυναμική έχει η Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη, ίδιους μισθούς. Σαν τον Βαζελο θα γίνουμε. Θα βάζει 40 μύρια ο Γιαννακόπουλος και θα παίρνει πίσω 35 από διάρκειας, χορηγούς κτλ. Δε θα σας το χαλάσω.
Όπως είπα όλο το άλλο που έχει γίνει στο παρασκήνιο ενοχλεί πολύ.
Και θα στο πω αλλιώς ρε φίλε.
Έχεις φίλους Παναθηναϊκούς, Ολυμπιακους, Αεκτζηδες? Εγώ έχω και είναι φίλοι ζωής.
Κράτα εσύ φίλους Παοκτζηδες μόνο με συμπεριφορές σαν του Τέλη, να δω που θα σε βγάλει η ζωή...
Μη θαμπωνεστε από τα μύρια ρε πουστη μου.
Να χαρώ εγώ τον "διαφορετικό" λαό του ΠΑΟΚ...
Βγήκαν τα σκουπίδια και κάνουν επίθεση στον Χατζόπουλο που έδωσε ότι δεν είχε ο άνθρωπος για την ομάδα και μου λέτε για τον Τέλη?