Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
George Best4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από George Best4 »

Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
Μάλλον δεν είχες διαβάσει ποτέ σχόλιο μου γιατί όλο το καλοκαίρι με κατηγορούσαν για σκουλίκι, και οπαδό του Τέλη όταν έλεγα για τα λάθη του Ιβάν και όταν λείπεις 5 χρόνια από μια επιχείρηση σε άλλα χώρα και εμφανίζεσαι με σκαιπ ανά 6αμηνο, θα εμφανιστούν ποντίκια.
Και τα έλεγα και τα στηρίζω και έχω φάει μπαν για αυτά ολο το καλοκαιρι.

Ούτε ο Ιβάν γεννήθηκε ΠΑΟΚ.

Δεν κρίνω αυτό και δεν εξετάζω αυτό. Ούτε το πόσο ΠΑΟΚ είναι ο Τέλης.

Η πουστια με ενοχλεί, το θέατρο σκιών, το ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρες κουβέντες, το ότι όλο αυτό γίνεται με τέτοιο τρόπο.

Εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία για να σφάζονται όλοι, ειδικά το μπάσκετ. Ναι ίδια δυναμική έχει η Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη, ίδιους μισθούς. Σαν τον Βαζελο θα γίνουμε. Θα βάζει 40 μύρια ο Γιαννακόπουλος και θα παίρνει πίσω 35 από διάρκειας, χορηγούς κτλ. Δε θα σας το χαλάσω.

Όπως είπα όλο το άλλο που έχει γίνει στο παρασκήνιο ενοχλεί πολύ.
Και θα στο πω αλλιώς ρε φίλε.
Έχεις φίλους Παναθηναϊκούς, Ολυμπιακους, Αεκτζηδες? Εγώ έχω και είναι φίλοι ζωής.
Κράτα εσύ φίλους Παοκτζηδες μόνο με συμπεριφορές σαν του Τέλη, να δω που θα σε βγάλει η ζωή...

Μη θαμπωνεστε από τα μύρια ρε πουστη μου.
Να χαρώ εγώ τον "διαφορετικό" λαό του ΠΑΟΚ...

Βγήκαν τα σκουπίδια και κάνουν επίθεση στον Χατζόπουλο που έδωσε ότι δεν είχε ο άνθρωπος για την ομάδα και μου λέτε για τον Τέλη?
These users thanked the author George Best4 for the post (total 4):
nunies4, Azrael, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
Και ενδεχομένως θα αυξήσει και το διχασμό και την φαγωμαρα στον σύλλογο (μην μου πεις ότι δεν την βλέπεις)
Αλλά who cares...
Ότι το συγκεκριμένο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να το προσπερνας με μια απλή αναφορά πραγματικά με εκπλήσσει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
George Best4, Azrael, Montrealiotis, leomatos88, Apil44
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Διαβάζω στο fb οτι τελείωσε ο οικονομικός έλεγχος και προχωράει το πράμα κανονικά, άντε ρεεε :opaokara:
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Προσωπικά για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Χαίρομαι πάρα πολύ για το μπάσκετ, που επιτέλους (έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον) θα επιστρέψει στις παλιές ένδοξες εποχές και κυρίως θα σταθεί στο ύψος των επιτυχιών που αρμόζει στην ιστορία και στον λαό του ΠΑΟΚ!

Παράλληλα χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε επιτέλους έναν ιδιοκτήτη στο ποδόσφαιρο που μας έχει δώσει τόσες πολλές χαρές!

Όσον αφορά το γήπεδο, προφανώς υπεύθυνος είναι ο Πρόεδρος η ομάδα του οποίου παίζει στο γήπεδο. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

Αν ο Πρόεδρος δηλώσει αδυναμία για το νέο γήπεδο, τότε οφείλει να προτείνει εναλλακτικές και το συζητάει και ο ΑΣ, αλλά στο παρόν στάδιο ο Ιβάν δήλωσε ότι περιμένει την συναίνεση του ΑΣ για να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42
ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Μιλαμε το φορουμ εχει καραξεφυγει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:53
Blackgr4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:05 Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να επιχειρηματολογούν 24/7 εναντίον οποιουδήποτε τόλμησε να.. ψελλίσει μια διαφορετική σκέψη, μια γνώμη, έναν προβληματισμό βρε αδερφέ και στο τέλος της ημέρας να προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως "αυτά που συζητάμε εμείς είναι τα σημαντικά, αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι το σωστό, δεν καταλαβαίνετε εσείς, α ρε κόσμε του ΠΑΟΚ πως κατάντησες".

Προσωπικά θα προβληματιζόμουν άπειρα αν έβλεπα πως μετά από 3.5 μήνες ατελείωτης επιχειρηματολογίας και προσπάθεια να μπλέξω το θέμα της ΚΑΕ με το θέμα κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, οι μόνοι που συμμετέχουν στις ίδιες συζητήσεις είναι τα ίδια 10, άντε 20 άτομα που ήταν εξαρχής ενεργά επί του θέματος, ενώ ταυτόχρονα βλέπω το παλατάκι να γεμίζει και να βαράει τα sold out για πλάκα.

Θα προβληματιζόμουν όχι σχετικά με το κατά πόσο επιχειρηματολογώ σωστά, αλλά με το ενδεχόμενο πως μπορεί έστω και μια στο εκατομμύριο να μην έχω εγώ την αντικειμενικά ολοκληρωμένη σωστά οπτική των πραγμάτων και πως ίσως πάνω στη "μούρλα" μου να ξεσπάσω επί του θέματος του ΑΣ, να πέτυχα τελικά το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελα.
Αντί να αναδείξω κάτι σχετικά με τον ΑΣ και το τρύπημα για το γήπεδο, να ακροβατώ στα όρια της γραφικότητας και της συνωμοσίας, όπου στο τέλος να μην βοηθάω καθόλου με τον τρόπο μου ένα τμήμα που μας κράτησε όρθιους σε δύσκολους καιρούς.

Όσο για το μπάσκετ και ΟΝ ΤΟΠΙΚ (το κυριότερο).

"...ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ."
Για όσους τα ΖΗΣΑΜΕ στη πράξη και όχι στα βίντεο και στα λόγια, αυτά ήταν τα μαγικά βράδια της νιότης μας και αυτά ονειρευόμαστε να ξαναζήσουμε.
Εκεί κλείνει για εμάς το θέμα ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μπαίνει τελεία. ΌΧΙ δεν θα κάτσουμε με το στανιό να μπλέξουμε το θέμα εξαγοράς της ΚΑΕ με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Το να εθελοτυφλουμε και να στρουθοκαμηλιζουμε επειδη χαιρομαστε για κατι, την ιδια στιγμη
που αποδεδειγμενα πλεον απο χιλιες πλευρες, δεν ειναι οπως θα θελαμε να ειναι δεν ειναι ευτυχια.
Ειναι βλακεια. Και πανω στη χαρα μας και στο θελω μας ολοι μας υπηρξαμε βλακες. Σε ολη μας τη ζωη.
Αυτο δεν αναιρει ουτε ειναι δικαιολογια για το οτι ειμαστε βλακες. Το μια στο εκατομυριο ειναι η εξαιρεση
που επιβεβαιωνει τον κανονα. Ειτε το βλεπεις συναισθηματικα ειτε το βλεπεις ρεαλιστικα,
το σεναριο αλλο ΚΑΕ, αλλο γηπεδο ποδοσφαιρου, αλλο Μυστακιδης, αλλο ΠΑΕ, αλλο Σαββιδης
δε μπορει να σταθει. Δε φταιμε εμεις για αυτο και δε θα το ξανααναλυσουμε.

Το μπασκετ το λατρεψαμε και εμεις. Δε θα διαλυσουμε ομως τα παντα γιατι καποιος που ηθελε
το γηπεδο ποδοσφαιρου, τωρα θελει την ΚΑΕ. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα,
οπως δεν ειναι σοβαρο οτιδηποτε εχει σχεση με τον ΑΣ. Και μπορει ο καθενας να εχει την
αποψη του, ο Μυστακιδης ομως ειπε οτι ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΝΟ και τιποτε αλλο.
Τωρα θελει την ΚΑΕ
. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Το ειπε ο Μυστακιδης και το κανει ο Μυστακιδης. Συνεπως δεν τα μπλεκουμε εμεις. Αυτος τα μπλεκει.....
Το μόνο που βλέπω εγώ πως έχετε αποδείξει ορισμένοι εδώ μέσα, είναι το πόσο σας αρέσει να προσπαθείτε να πατρονάρετε τους άλλους.
Κάνετε λες και απευθύνεστε σε 15 χρονών παιδάκια. Δεν φαντάζεστε πόσο κουραστικό είναι αυτό για όλους τους υπόλοιπους.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα. Μιλάμε για το πολύ 10-20 άτομα, που αν κρίνω από αυτά που διαβάζω, οι μισοί παίζει να μην έχετε δει τον ΠΑΟΚ στο Παλέ.

Άποψη μου; Είναι ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟΚ οι συγκεκριμένες συμπεριφορές από ορισμένους που καλούν τους υπόλοιπους να αντιδράσουν (αυτό συμβαίνει και δεν ξέρω γιατί κρυβόμαστε) κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη. ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος.

ΝΑΙ φυσικά και μας νοιάζει το ότι έχει χρήματα.
ΝΑΙ φυσικά και μας απασχολεί να υπάρξει η πιθανότητα να σωθεί ένα τόσο ταλαιπωρημένο και ιστορικό τμήμα του συλλόγου.
ΌΧΙ δεν είναι καθόλου σίγουρο πως αν αγοράσει ο Μυστακίδης την ΚΑΕ, θα πάει να πάρει την Ευρωλίγκα.
ΌΧΙ δεν εθελοτυφλούμε πιστεύοντας πως ο Μυστακίδης είχε όνειρο του να αγοράσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
ΌΧΙ δεν εθελοτυφλούσαμε ούτε όταν αγόρασε ο Σαββίδης το ποδόσφαιρο γιατί πιστεύαμε πως μεγάλωσε με Κούδα και Σαράφη.
Όλοι τους έχουν συγκεκριμένη ατζέντα από πίσω. Άλλος θέλει να πάρει λιμάνια, άλλος θέλει να αποκτήσει πολιτική επιρροή κλπ κλπ. Δεν ανακαλύψαμε το φεγγάρι με αυτά τα συμπεράσματα.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:10
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42
ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Μιλαμε το φορουμ εχει καραξεφυγει
Εντάξει δεν έγινε αυτό. Αφού αυτό πιστεύετε οκ. Ανακαλώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Τετ 22 Οκτ 2025, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ δεν είδα καμία σοβαρή προτροπή αντίδρασης κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ.

Μπορεί να έχω χάσει κάτι

Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.

Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.

Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το δούμε

Αλλά είναι τέτοιο το άθλημα και τέτοιες οι δομές του, που απλώς αν πάρεις το μπάτζετ από πχ ένα εκατομμύριο και το κάνεις , δύο αυτομάτως έχεις ομαδα όμορφη ωραία και με τίμια ποιότητα

Δηλαδή, δεν είναι καν κριτήριο επιτυχίας αυτό

Ούτε βεβαίως είναι και αρνητικό

Να ορίσουμε λίγο πιο καθαρά τα στάνταρντ της κριτικής μας ως οπαδοί

Παρακαλώ τους Μόντς όπου βλέπουν αναφορές σε παράνομα ή δόλια ξεπουλήματα ή άλλες παράνομες πράξεις φυσικών ή νομικών προσώπων χωρίς στοιχεία και αποδείξεις να διαγραφούν αμεσα. Βαρέθηκα να το αναφέρω συνεχως
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
george188, George Best4, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις αντιδραση δεν υπαρχει σε τιποτα ,εκτος και αν θεωρειται αντιδραση τα 10-20 ατομα που σχολιαζουν σε φορουμ και σοσιαλ. Το μεγαλο μερος του κοσμου χεστηκε πολυ απλα για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα επικρατησει...
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
Montrealiotis, Patron
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

nunies4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01

Και ενδεχομένως θα αυξήσει και το διχασμό και την φαγωμαρα στον σύλλογο (μην μου πεις ότι δεν την βλέπεις)
Αλλά who cares...
Ότι το συγκεκριμένο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να το προσπερνας με μια απλή αναφορά πραγματικά με εκπλήσσει
Ο διχασμός δημιουργείται από τους ανθρώπους μόνο αν το επιλέξουν.

Το ανέφερα ως γεγονός. Αποδείξεις δεν έχω φυσικά όπως δεν έχει κανείς. Αλλά δεν αλλάζει ο,τι και να γράψω.

Μπορεί να γράψω ότι και ο ιβαν έδωσε μεροκάματα πολλά. Εικασία κάνω, έχω ακούσει και δει διάφορα.
These users thanked the author Odi for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:27 Εγώ δεν είδα καμία σοβαρή προτροπή αντίδρασης κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ.

Μπορεί να έχω χάσει κάτι

Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.

Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.

Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το δούμε

Αλλά είναι τέτοιο το άθλημα και τέτοιες οι δομές του, που απλώς αν πάρεις το μπάτζετ από πχ ένα εκατομμύριο και το κάνεις , δύο αυτομάτως έχεις ομαδα όμορφη ωραία και με τίμια ποιότητα

Δηλαδή, δεν είναι καν κριτήριο επιτυχίας αυτό

Ούτε βεβαίως είναι και αρνητικό

Να ορίσουμε λίγο πιο καθαρά τα στάνταρντ της κριτικής μας ως οπαδοί

Παρακαλώ τους Μόντς όπου βλέπουν αναφορές σε παράνομα ή δόλια ξεπουλήματα ή άλλες παράνομες πράξεις φυσικών ή νομικών προσώπων χωρίς στοιχεία και αποδείξεις να διαγραφούν αμεσα. Βαρέθηκα να το αναφέρω συνεχως
Όταν τις αντιδράσεις κατά Μυστακίδη (σχετικά με το γηπεδικό) τις μεταφέρει κάποιος στο τόπικ της ΚΑΕ, σχολιάζοντας μάλιστα την εξαγορά της από τον πρώτο, ούτε τυχαία το κάνει, ούτε υπέρ είναι. Εκτός αν κοροϊδευόμαστε πλέον και με σφραγίδα.
Το "Μεγεια τον νέο μεγαλομέτοχο", ήταν το πιο light που διαβάσαμε.
Άλλο η κριτική και οι προβληματισμοί και άλλο αυτά που παίζουν σταθερά 24/7 από τα ίδια άτομα εδώ και 1.5 μήνα.

Θέλετε να αντιδράσετε για το τρύπημα του ΑΣ προς τον Ιβάν; Υπάρχει συγκεκριμένο τόπικ. Τόσο απλά. Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι εγώ, οπότε διόρθωσε με.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός και φορολογικός έλεγχος, ο οποίος διενεργήθηκε από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για λογαριασμό του κ.Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μετά και την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Από την πρώτη στιγμή, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε θέσει ως βασικό στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την είσοδο ενός ισχυρού επιχειρηματία, ικανού να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ σε ένα νέο επίπεδο και εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται.
Απομένουν πλέον διαδικαστικά ζητήματα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οπότε και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα εποχή της ομάδας.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 6):
Montrealiotis, ABOLEYTOI, Blackgr4, Dimitrisou, WeWillRockYou, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχουν περάσει πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, που δύσκολα μπορώ να τις αποτυπώσω σε ένα ποστ. Ενα όμως με κάνει να αναρωτιέμαι πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να υποβιβάζετε τον Ιβαν σε έναν απλά δισεκατομμυριούχο (για τον ΠΑΟΚ); Πέραν του οικονομικού μιλάμε για τον άνθρωπο που έκανε πάρα πολλά για τον ΠΑΟΚ (και το περιβάλλον γύρω του, Γιαννάκης και πολλοί άλλοι) και με προσωπικό κόστος. Που ενώ είχες δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη δεν προσπάθησε ποτέ με αθέμιτα μέσα να κερδίσει, όπως κάνουν τόσα χρόνια οι κάτω. Και ένα σωρό άλλα. Πως γίνετε αυτός ο άνθρωπος να υποβιβάζεται σε ένα απλά δισεκατομμυριούχο και να συγκρίνεται με τον πραγματικά «απλά» και άγνωστο στον ΠΑΟΚ δισεκατομμυριούχο.

ΥΓ Μακαρι να βγάλει το μπάσκετ από την αφάνεια και να φέρει πάλι τίτλους. Αλλά όχι να διαλυθούν τα υπόλοιπα για χάρη του Μπασκετ. Το ίδιο θα έλεγα και για το ποδόσφαιρο. Αν μου έλεγαν αν ήθελα τσάμπιονς Λιγκ (το κανονικό) και ας διαλυόταν το μπάσκετ, εγώ θα έλεγα όχι.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
Guitarman, eorptol1, leomatos88, renegade, nunies4, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:30 Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις αντιδραση δεν υπαρχει σε τιποτα ,εκτος και αν θεωρειται αντιδραση τα 10-20 ατομα που σχολιαζουν σε φορουμ και σοσιαλ. Το μεγαλο μερος του κοσμου χεστηκε πολυ απλα για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα επικρατησει...
Εκτός αν η μεγάλη πλειοψηφία παρακολουθεί άφωνη το τρύπημα που διαδραματίζεται, σε συνδυασμό με κάτι σαν προσμονή ότι θα υπάρξει οργανωμένη αντίδραση. Η οποία δεν υπάρχει και μέσα από τις ανακοινώσεις που βγαινουν διακρίνουμε με μεγάλη σαφήνεια το γιατί...

Ακριβώς εκεί πάνω πάτησε τόσο καιρό το σχέδιο.

Συγγνώμη είναι οφ τοπικ, στο γηπεδικο αναφέρομαι. Στο μπάσκετ έχουμε καθαρά πράγματα, απλά κάποιους κοινούς συντελεστές
These users thanked the author Equalizer for the post:
Fireman 4
Friedrich von Friedhof

Δημοσίευση από Friedrich von Friedhof »

Καλησπερα. Παλιο μέλος εδω, VfB v2 για οσους θυμούνται. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό.
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:30
nunies4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01

Αλλά who cares...
Ο διχασμός δημιουργείται από τους ανθρώπους μόνο αν το επιλέξουν.

Το ανέφερα ως γεγονός. Αποδείξεις δεν έχω φυσικά όπως δεν έχει κανείς. Αλλά δεν αλλάζει ο,τι και να γράψω.

Μπορεί να γράψω ότι και ο ιβαν έδωσε μεροκάματα πολλά. Εικασία κάνω, έχω ακούσει και δει διάφορα.
Φιλε Odi λες ότι ο διχασμός δημιουργείται μόνο αν το επιλέξουμε. Όμως αυτό είναι λάθος. Ο διχασμός δεν προκύπτει επειδή ξύπνησε ο κόσμος και επέλεξε να διαφωνήσει. Ο διχασμός δημιουργείται όταν υπάρχουν αντικειμενικές αφορμές, λάθη, αδικίες, ασυνέπειες ή προκλητικές αποφάσεις. Αυτά προκαλούν δυο στρατόπεδα επειδή ο καθένας τις αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Όπως ακριβώς σε μια κοινωνία, σε ένα κόμμα ή σε μια οικογένεια δεν "επιλέγεις" να διχαστείς, ο διχασμός είναι αποτέλεσμα αιτιών, όχι επιλογή ψυχολογίας. Αν υπήρχε διαφάνεια, σταθερό πλάνο και εμπιστοσύνη, δεν θα είχε κανένας λόγο να διχαστεί. Άρα η ευθύνη βρίσκεται σε αυτούς που δημιουργούν τις αφορμές και όχι σε όσους αντιδρούν σε αυτές. Και οι σκιώδεις πρακτικές του Μυστακίδη εχουν δώσει άπειρες αφορμές.
These users thanked the author Friedrich von Friedhof for the post (total 5):
George Best4, Azrael, Black_Knight, eorptol1, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”