Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Odi »

Guitarman έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:24 Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.

Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.

Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ενδιαφέρον Μυστακίδη όλοι μαζί γράφαμε "Αν είναι μάγκας, ας πάρει το μπάσκετ".

Εντάξει εσείς λυπηθείτε δικαίωμα σας. Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Τελείως χωριστά βλέπω τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Αυτό με το "οπαδούς-πελάτες-αξίες κλπ κλπ" αλήθεια με κούρασε.
Πολύ από εμάς μια χαρά καταλαβαίνουμε και τα έχουμε γράψει αναλυτικά στο σχετικό τοπικ. Αν εσυ δεν πατάς στο τοπικ γιατί θες να πανυγηριζεις για την ευλογία Τέλη δικαίωμα σου. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να λες σε κάποιον άλλον το τι καταλαβαίνει ή όχι.

Όλοι εσείς οι "μπασκετικοι" υποδείξατε σε όλους όσοι έχουμε ενδοιασμούς/προβληματισμους για το τι θα γίνει με ΑΣ-ΠΑΕ-Τελη να σας αδειάσουμε την γωνία από αυτό το τοπικ γιατί είμαστε μιζεροι προσωπολατρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εγώ προσωπικά το σεβάστηκα. Κοίτα να σεβαστείς και εσύ την αντίθετη άποψη αντί να πετάς χαριτωμένα σχόλια ότι "δεν καταλαβαίνουμε"

Μεγεια τον μεγαλομετοχο
Ωραίο ύφος.

Στα αρχίδια μου ο μεγαλομέτοχος και ο κάθε μεγαλομέτοχος.

Χαίρομαι για τη νέα σελίδα του μπάσκετ.

Και πάρτο λίγο αλλιώς με το ύφος. Δεν γνωριζόμαστε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

CCCP έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:47 Τα υπόλοιπα αθλήματα ερασιτεχνικά είναι ρε CCCP πώς θα τα πάρει ο οποιοσδήποτε; Μόνο μέσω χορηγιών.
Ναι προφανως και δεν λεω οτι εχει το ιδιο πρεστιζ αλλα παντα ελεγα οτι αντι να πετας λεφτα στο βαρελι χωρις πατο του μπασκετ καλυτερα να παρεις ενα ΤΣ.Λ του βολλευ και να κανεις αυτο που δε μπορεσαν οι αλλοι. Κι ας μη το χρηματοδοτεις στον ιδιο βαθμο καθε χρονο.

Επισης θα μπορουσα να πω οτι μια χαρα μου φενεται οτι τον εχει "παρει" τον ΑΣ ο Μυστακιδης αρα που το προβλημα αλλα ξεφευγουμε :mrgreen:
Ε προφανώς ισχύει, πιο φανερό γεγονός δεν υφίσταται.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να επιχειρηματολογούν 24/7 εναντίον οποιουδήποτε τόλμησε να.. ψελλίσει μια διαφορετική σκέψη, μια γνώμη, έναν προβληματισμό βρε αδερφέ και στο τέλος της ημέρας να προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως "αυτά που συζητάμε εμείς είναι τα σημαντικά, αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι το σωστό, δεν καταλαβαίνετε εσείς, α ρε κόσμε του ΠΑΟΚ πως κατάντησες".

Προσωπικά θα προβληματιζόμουν άπειρα αν έβλεπα πως μετά από 3.5 μήνες ατελείωτης επιχειρηματολογίας και προσπάθεια να μπλέξω το θέμα της ΚΑΕ με το θέμα κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, οι μόνοι που συμμετέχουν στις ίδιες συζητήσεις είναι τα ίδια 10, άντε 20 άτομα που ήταν εξαρχής ενεργά επί του θέματος, ενώ ταυτόχρονα βλέπω το παλατάκι να γεμίζει και να βαράει τα sold out για πλάκα.

Θα προβληματιζόμουν όχι σχετικά με το κατά πόσο επιχειρηματολογώ σωστά, αλλά με το ενδεχόμενο πως μπορεί έστω και μια στο εκατομμύριο να μην έχω εγώ την αντικειμενικά ολοκληρωμένη σωστά οπτική των πραγμάτων και πως ίσως πάνω στη "μούρλα" μου να ξεσπάσω επί του θέματος του ΑΣ, να πέτυχα τελικά το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελα.
Αντί να αναδείξω κάτι σχετικά με τον ΑΣ και το τρύπημα για το γήπεδο, να ακροβατώ στα όρια της γραφικότητας και της συνωμοσίας, όπου στο τέλος να μην βοηθάω καθόλου με τον τρόπο μου ένα τμήμα που μας κράτησε όρθιους σε δύσκολους καιρούς.

Όσο για το μπάσκετ και ΟΝ ΤΟΠΙΚ (το κυριότερο).

"...ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ."
Για όσους τα ΖΗΣΑΜΕ στη πράξη και όχι στα βίντεο και στα λόγια, αυτά ήταν τα μαγικά βράδια της νιότης μας και αυτά ονειρευόμαστε να ξαναζήσουμε.
Εκεί κλείνει για εμάς το θέμα ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μπαίνει τελεία. ΌΧΙ δεν θα κάτσουμε με το στανιό να μπλέξουμε το θέμα εξαγοράς της ΚΑΕ με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Mitsospaoki4, Odi
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Offtopic αλλά απ οτι φαίνεται , μια χαρά θα βοηθήσει και το βόλει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως είναι ρηχό το επιχείρημα " αν είναι μάγκας ας πάρει"

Όμως

Πρώτον, οι περισσότεροι δεν είπαν "αν είναι μάγκας". Είπαν "να πάρει το πολύπαθο τμήμα που ψάχνει επενδυτή, να δείξει, να πετύχει, να διαλύσει κατεστημένα κλπ, να βάλει χρήμα επί χρόνια και ΜΕΤΑ να του ανατίθενται έργα όπως ρητά είχε θέσει ως πολιτική του συλλόγου ο Κατσαρης πριν χρόνια".

Δεύτερον, και αρκετά κρίσιμο, είναι το γεγονός πως ο Μυστακίδης εμφανίστηκε για το μπάσκετ ΜΗΝΕΣ αφότου οπαδοί είπαν ακριβώς αυτη την ατάκα "ας πάρει το μπάσκετ". Αν λοιπόν λέμε ότι "ευτυχώς χώθηκε ο Μυστα και εμφανίστηκε ο Σαββίδης στην Τούμπα" τότε ας αναγνωρίσουμε ότι σε ένα αρρωστημένο αστείο της μοίρας "ευτυχώς εκραξε ο κόσμος τον Μυστα και σώθηκε το μπάσκετ".

Άρα, καλά κάνουν και τον κράζουν όσοι τον κράζουν, κερδος βγήκε. Καλό ε;
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
nunies4, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παντού θα χωθεί, θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γ αυτό και κινήθηκε για το μπάσκετ, όπως έχω γράψει άπειρες φορές @The Equalizer .

Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.

Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Από εκεί και πέρα το να στεναχωριέται κανείς και να γράφει "μεγεια τον μεγαλομέτοχο" σε μια μέρα που μπορεί να σηματοδοτεί την έξοδο του μπασκετικού ΠΑΟΚ από την αφάνεια μετά από σχεδόν 30 χρόνια (!!!!) με αφήνει άφωνο ειλικρινά.

Η ιστορία θα δείξει και για τον Μυστακίδη όπως δείχνει για όλους. Μπορεί να γίνει άγαλμα μια μέρα όπως αξίζει στον Ιβάν και τον Θανάση Χατζόπουλο, μπορεί και να βγεί Δρόσος και να τον κυνηγάμε με τις πέτρες.
Powerlifter_4

Δημοσίευση από Powerlifter_4 »

Περνάγαμε ωραία!
Κάναμε ΑΜΠΑΛΑΕΑ!
Συνθήματα δονούσαν το παλέ!
Και κάναμε τους γαύρους
Από το ξύλο μαύρους
Και χώναμε στους μπάτσους τις κλωτσιές!
ΟΥΣΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ κι οινοπνέυματα!
Κι αρχίσαν να ξεχύνονται
Στο πειραιά τα αίματα!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Προ των πυλών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης: Ολοκληρώθηκε ο οικονομικός και νομικός έλεγχος, προχωράει το deal

Η υπόθεση της αλλαγής σελίδας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη να είναι ένα βήμα μακριά πριν την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του μπασκετικό τμήματος του Δικεφάλου.

Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας εισόδου του Αριστοτέλη Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τα αποτελέσματα να είναι θετικά και να απομένουν μόνο τα διαδικαστικά βήματα πριν την οριστική επιβεβαίωση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Από το περιβάλλον του Αριστοτέλη Μυστακίδη επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία των εξελίξεων, καθώς όλα κινούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό και χωρίς απρόοπτα.
Πλέον, αναμένεται η πλευρά της ΚΑΕ να προβεί στην επίσημη ενημέρωση, τηρώντας τη γραμμή διαφάνειας που έχει υιοθετήσει από την αρχή αυτής της διαδικασίας, ώστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να γνωρίζει βήμα-βήμα τις εξελίξεις γύρω από τη νέα εποχή που διαμορφώνεται για τον σύλλογο.
Πάντως όλα δείχνουν πως εντός του επόμενου δεκαημέρου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει περάσει και επίσημα στα χέρια του Μυστακίδη.

ΠΗΓΗ: SPORT24
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οπως και στα περισσοτερα πραγματα στη ζωη η κατασταση δεν ειναι ασπρο η μαυρο ακομα και για τον ΠΑΟΚ. Ειναι απολυτως λογικο η ολη διαχειριση του θεματος που προεκυψε μεταξυ Μυστακιδη-ΑΣ-κατασκευης γηπεδου και Ιβαν να εχει προκαλεσει εκνευρισμο και αποριες σε μεγαλη μεριδα του κοσμου,ακομα και σε μενα που βλεπω θετικα την προοπτικη αναμοιξης στα κοινα της ομαδας του πρωτου ,οσο λογικο ειναι να εχει προκαλεσει και ενθουσιασμο σε καποιους αλλους η προοπτικη να βρεθει η ομαδα με δυο δισεκατομμυριουχους να συμμετεχουν στα κοινα της ομαδας,ποσο μαλλον στο μπασκετ.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:11 Παντού θα χωθεί, θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γ αυτό και κινήθηκε για το μπάσκετ, όπως έχω γράψει άπειρες φορές @The Equalizer .

Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.

Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Από εκεί και πέρα το να στεναωριέται κανείς και να γράφει "μεγεια τον μεγαλομέτοχο" σε μια μέρα που μπορεί να σηματοδοτεί την έξοδο του μπασκετικού ΠΑΟΚ από την αφάνεια μετά από σχεδόν 30 χρόνια (!!!!) με αφήνει άφωνο ειλικρινά.

Η ιστορία θα δείξει και για τον Μυστακίδη όπως δείχνει για όλους. Μπορεί να γίνει άγαλμα μια μέρα όπως αξίζει στον Ιβάν και τον Θανάση Χατζόπουλο, μπορεί και να βγεί Δρόσος και να τον κυνηγάμε με τις πέτρες.
Η όντως δεν καταλαβαίνεις φίλε.
Η απλά προσπαθείς να ωραιοποιησεις καταστάσεις.

Μόνος σου λες πράγματα και ακυρώνεται.
"Πήρε το μπάσκετ για να έχει τον κόσμο με το μέρος του"
Μόνος σου σοφά λες για το συμφέρον, αλλά δε το αναλύεις.
Ποιος ήταν ο στόχος του?
Τι έχει γίνει με τον Ερασιτέχνη?
Τι σκατα έγινε στο συμβούλιο προχθές?
Γιατί ζητήθηκε παρουσία του Μυστακίδη απο τον πρόεδρο του ερασιτέχνη?
Έγινε ή δεν έγινε ψηφοφορία?
Γιατί δημιουργήθηκε εταιρεία "Νέα Τούμπα"?
Γιατί έτρεξε πρώτα να βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ "δεν έχουμε καμία ανάμειξη" όταν μάθαμε για το ενδιαφέρον Τέλη για το γήπεδο?
Τι έχουν συμφωνήσει?
Γιατί οι σύνδεσμοι αρχίζουν ένας μετά τον άλλον να βγάζουν χολή για άτομα, με μπηχτες ακόμα και για Σαββίδη και κανένας δεν σχολιάζει όλη την κατάσταση από τον Ιούνιο και μετά?
(Που να πήγαινε χαλιά και το ποδοσφαιρικό τμήμα τι θα γινόταν)

Είσαι μπασκετικός και χάρηκες, μαζί με όλους τους άλλους εδώ μέσα και πανηγυρίζετε? Γιατί δε μου σχολιάζετε τις ανακοινώσεις των κοπροσκυλων συνδέσμων κατά του Χατζοπούλου και του Τσαλοπούλου που έχουν δώσει την ζωή τους για τα τμήματα, που έφεραν είτε τίτλους είτε μας έσωσαν από αφανισμό?

Κάπου όπα. Σόρρυ για τον τόνο μου αλλά δε μπορώ άλλη μπουρδολογια. Δε βλέπετε τόσο καιρό ή κάνετε ότι δε βλέπετε? Σας θόλωσαν τα billions του Τέλη ή πήρατε κάνα μηχανάκι μερικοί στους συνδέσμους?

Τέτοια χαρά και τέτοια πίστη σε έναν άνθρωπο μετά από όλα αυτά τα επεισόδια που έχουμε δει? Μετά από όλο αυτό το θέατρο σκιών που βλέπουμε με τον Ερασιτέχνη τόσο καιρό. Χωρίς να έχουμε ακούσει ούτε τη φωνή του συγκεκριμένου!!!

Επειδη όπως είπες αξίζει άγαλμα στον Ιβάν. Δεν μπορω να πανηγυρίζω και να χαίρομαι για κάποιον που όπως παραδέχτηκες "πήρε το μπάσκετ για να έχει τον κόσμο με το μέρος του" , "Δεν είναι Άγιος" και το μόνο που έχει δείξει μέχρι στιγμής από κινήσεις είναι ότι θέλει να βγάλει τον Ιβάν από τη μέση...
These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
These users thanked the author Odi for the post:
joshua
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:00
Guitarman έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:24 Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.

Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.

Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ενδιαφέρον Μυστακίδη όλοι μαζί γράφαμε "Αν είναι μάγκας, ας πάρει το μπάσκετ".

Εντάξει εσείς λυπηθείτε δικαίωμα σας. Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Τελείως χωριστά βλέπω τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Αυτό με το "οπαδούς-πελάτες-αξίες κλπ κλπ" αλήθεια με κούρασε.
Πολύ από εμάς μια χαρά καταλαβαίνουμε και τα έχουμε γράψει αναλυτικά στο σχετικό τοπικ. Αν εσυ δεν πατάς στο τοπικ γιατί θες να πανυγηριζεις για την ευλογία Τέλη δικαίωμα σου. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να λες σε κάποιον άλλον το τι καταλαβαίνει ή όχι.

Όλοι εσείς οι "μπασκετικοι" υποδείξατε σε όλους όσοι έχουμε ενδοιασμούς/προβληματισμους για το τι θα γίνει με ΑΣ-ΠΑΕ-Τελη να σας αδειάσουμε την γωνία από αυτό το τοπικ γιατί είμαστε μιζεροι προσωπολατρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εγώ προσωπικά το σεβάστηκα. Κοίτα να σεβαστείς και εσύ την αντίθετη άποψη αντί να πετάς χαριτωμένα σχόλια ότι "δεν καταλαβαίνουμε"

Μεγεια τον μεγαλομετοχο
Ωραίο ύφος.

Στα αρχίδια μου ο μεγαλομέτοχος και ο κάθε μεγαλομέτοχος.

Χαίρομαι για τη νέα σελίδα του μπάσκετ.

Και πάρτο λίγο αλλιώς με το ύφος. Δεν γνωριζόμαστε κιόλας.
Το ύφος μου είναι ανάλογο με το σχόλιο περί του τι καταλαβαίνουμε. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό τον τρόπο θίγεις ανθρώπους που έχουν γράψει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ το τι φοβούνται ότι θα συμβεί και ότι δυστυχώς προς το παρόν επιβεβαιωνονται οι φόβοι δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα ήθελα να είσαι πιο προσεκτικός στο σχολιασμό σου προς αυτούς που έχουμε εκφράσει προβληματισμούς. Και να στο πω και αλλιώς. Εγώ μπαίνω σε αυτό το τοπικ για να διαβάσω τι γράφετε όλοι εσείς που είστε θετικοί προς τον Τέλη. Ελπίζω να κάνεις κ εσύ το ίδιο και να μη γίνει εδώ μέσα echo chamber. Δεν έχουμε τπτ να χωρίσουμε Odi. Νομίζω να έκανα σαφές το ζήτημα που είχα με αυτό που έγραψες.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Blackgr4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:05 Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να επιχειρηματολογούν 24/7 εναντίον οποιουδήποτε τόλμησε να.. ψελλίσει μια διαφορετική σκέψη, μια γνώμη, έναν προβληματισμό βρε αδερφέ και στο τέλος της ημέρας να προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως "αυτά που συζητάμε εμείς είναι τα σημαντικά, αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι το σωστό, δεν καταλαβαίνετε εσείς, α ρε κόσμε του ΠΑΟΚ πως κατάντησες".

Προσωπικά θα προβληματιζόμουν άπειρα αν έβλεπα πως μετά από 3.5 μήνες ατελείωτης επιχειρηματολογίας και προσπάθεια να μπλέξω το θέμα της ΚΑΕ με το θέμα κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, οι μόνοι που συμμετέχουν στις ίδιες συζητήσεις είναι τα ίδια 10, άντε 20 άτομα που ήταν εξαρχής ενεργά επί του θέματος, ενώ ταυτόχρονα βλέπω το παλατάκι να γεμίζει και να βαράει τα sold out για πλάκα.

Θα προβληματιζόμουν όχι σχετικά με το κατά πόσο επιχειρηματολογώ σωστά, αλλά με το ενδεχόμενο πως μπορεί έστω και μια στο εκατομμύριο να μην έχω εγώ την αντικειμενικά ολοκληρωμένη σωστά οπτική των πραγμάτων και πως ίσως πάνω στη "μούρλα" μου να ξεσπάσω επί του θέματος του ΑΣ, να πέτυχα τελικά το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελα.
Αντί να αναδείξω κάτι σχετικά με τον ΑΣ και το τρύπημα για το γήπεδο, να ακροβατώ στα όρια της γραφικότητας και της συνωμοσίας, όπου στο τέλος να μην βοηθάω καθόλου με τον τρόπο μου ένα τμήμα που μας κράτησε όρθιους σε δύσκολους καιρούς.

Όσο για το μπάσκετ και ΟΝ ΤΟΠΙΚ (το κυριότερο).

"...ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ."
Για όσους τα ΖΗΣΑΜΕ στη πράξη και όχι στα βίντεο και στα λόγια, αυτά ήταν τα μαγικά βράδια της νιότης μας και αυτά ονειρευόμαστε να ξαναζήσουμε.
Εκεί κλείνει για εμάς το θέμα ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μπαίνει τελεία. ΌΧΙ δεν θα κάτσουμε με το στανιό να μπλέξουμε το θέμα εξαγοράς της ΚΑΕ με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Το να εθελοτυφλουμε και να στρουθοκαμηλιζουμε επειδη χαιρομαστε για κατι, την ιδια στιγμη
που αποδεδειγμενα πλεον απο χιλιες πλευρες, δεν ειναι οπως θα θελαμε να ειναι δεν ειναι ευτυχια.
Ειναι βλακεια. Και πανω στη χαρα μας και στο θελω μας ολοι μας υπηρξαμε βλακες. Σε ολη μας τη ζωη.
Αυτο δεν αναιρει ουτε ειναι δικαιολογια για το οτι ειμαστε βλακες. Το μια στο εκατομυριο ειναι η εξαιρεση
που επιβεβαιωνει τον κανονα. Ειτε το βλεπεις συναισθηματικα ειτε το βλεπεις ρεαλιστικα,
το σεναριο αλλο ΚΑΕ, αλλο γηπεδο ποδοσφαιρου, αλλο Μυστακιδης, αλλο ΠΑΕ, αλλο Σαββιδης
δε μπορει να σταθει. Δε φταιμε εμεις για αυτο και δε θα το ξανααναλυσουμε.

Το μπασκετ το λατρεψαμε και εμεις. Δε θα διαλυσουμε ομως τα παντα γιατι καποιος που ηθελε
το γηπεδο ποδοσφαιρου, τωρα θελει την ΚΑΕ. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα,
οπως δεν ειναι σοβαρο οτιδηποτε εχει σχεση με τον ΑΣ. Και μπορει ο καθενας να εχει την
αποψη του, ο Μυστακιδης ομως ειπε οτι ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΝΟ και τιποτε αλλο.
Τωρα θελει την ΚΑΕ
. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Το ειπε ο Μυστακιδης και το κανει ο Μυστακιδης. Συνεπως δεν τα μπλεκουμε εμεις. Αυτος τα μπλεκει.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τις δηλωσεις του Μυστακιδη και οσα γενικα του εχουν καταλογισει καποιοι ως λογια και προθεσεις που ακριβως τις βρισκετε να τις δω και εγω?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”