Ωραίο ύφος.Guitarman έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53Πολύ από εμάς μια χαρά καταλαβαίνουμε και τα έχουμε γράψει αναλυτικά στο σχετικό τοπικ. Αν εσυ δεν πατάς στο τοπικ γιατί θες να πανυγηριζεις για την ευλογία Τέλη δικαίωμα σου. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να λες σε κάποιον άλλον το τι καταλαβαίνει ή όχι.Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:24 Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ενδιαφέρον Μυστακίδη όλοι μαζί γράφαμε "Αν είναι μάγκας, ας πάρει το μπάσκετ".
Εντάξει εσείς λυπηθείτε δικαίωμα σας. Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Τελείως χωριστά βλέπω τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Αυτό με το "οπαδούς-πελάτες-αξίες κλπ κλπ" αλήθεια με κούρασε.
Όλοι εσείς οι "μπασκετικοι" υποδείξατε σε όλους όσοι έχουμε ενδοιασμούς/προβληματισμους για το τι θα γίνει με ΑΣ-ΠΑΕ-Τελη να σας αδειάσουμε την γωνία από αυτό το τοπικ γιατί είμαστε μιζεροι προσωπολατρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εγώ προσωπικά το σεβάστηκα. Κοίτα να σεβαστείς και εσύ την αντίθετη άποψη αντί να πετάς χαριτωμένα σχόλια ότι "δεν καταλαβαίνουμε"
Μεγεια τον μεγαλομετοχο
Στα αρχίδια μου ο μεγαλομέτοχος και ο κάθε μεγαλομέτοχος.
Χαίρομαι για τη νέα σελίδα του μπάσκετ.
Και πάρτο λίγο αλλιώς με το ύφος. Δεν γνωριζόμαστε κιόλας.