ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Άβαταρ μέλους
Afanas

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Δημοσίευση από Afanas »

Έτσι όπως έχει φτιαχτέι το φετινό ρόστερ είναι απαραίτητο να πιάσει ο Μπιάνκο και ο Ιβανούσετς. Αλλιώς το βάθος είναι πολύ περιορισμένο.
Ε αυτά τα παιχνίδια που θα μπουν να παίξουν, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, εύκολα ή δύσκολα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία τους. Πρέπει να βρεθεί και τακτικά τρόπος τα χαρακτηριστικά τους να μπουν μέσα στο πλάνο και μάθει η ομάδα να νιώθει άνετα μαζί τους και αυτοί στην ομάδα.

Λογικό στο συγκεκριμένο σημείο να πάμε με τους παλιούς και σίγουρους στο ντέρμπι με αεκ και τους νέους και πιο αβεβαιους στη λιλ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε τουρισμό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό ματς, γιατί πρέπει να βρούμε τρόπο και η εναλλακτική μας εντεκάδα να αποδίδει. Ακόμα κι αν χάσουμε, πρέπει να δείξουμε ότι κάτι κάναμε καλά ότι παλέψαμε ότι κάτι μας δώσαν κι οι υπόλοιποι παίκτες.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ποτέ δεν ήμουν ορθολογιστής σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης.....Γιατί?....

Γιατί έχω ζήσει Μπάγερν...Νάπολι....Μαλίν....Άρσεναλ....Τότεναμ....και τόσα άλλα ματς που τα έχασα στις λεπτομέρειες....με πιο πρόσφατο,το περσινό στο Μάντσεστερ....

Τους είδα με την Παρί Σεν Ζερμέν....και τρόμαξα....Ε,και?...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Έχω ξεκινήσει ήδη και πάω να δω το μεγάλο διπλό από κοντά!!!!!

Η κερκίδα θα βράζει για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιγνίδι!!!!
These users thanked the author mpafos4 for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 12:08 Που το βρίσκεις το elo τους ;
Δηλαδή ,δηλαδη τι θελεις εσυ τωρα?Τρομαξαμε να μαθουμε τα Xgoals ,δε μας λυπασαι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”