Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O Τζολάκης είναι χώμα εδώ και κάνα δίμηνο, ότι πάει μέσα γράφει. Θέλω να δω πως θα τον διαχειριστεί ο Μεντιλίμπαρ. Του δίνεις παιχνίδια με κίνδυνο να χαθούν στόχοι και να τον κράξει η κερκίδα ή τον στέλνεις στον πάγκο και του τα κόβεις από την ρίζα; Τώρα θα τον δούμε στα δύσκολα....
Η απόσταση αυτού που λέμε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την δυτική Ευρώπη είναι χαοτική. Δεν ξέρω αν εμείς θα τα πηγαίναμε καλύτερα απέναντι σε αυτή την Μπαρτσα, όπως επίσης δεν ξέρω πως θα τα πάμε και την Πεμπτη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν είναι το brand που είναι η Μπαρτσελονα.
Νοστάλγησα θρυλικές βραδιές στη σούπερ λίγδα που τα κοράκια με μία κόκκινη και ένα πέναλτι ξεκλείδωναν τα ματς που ο γάβρος ζοριζόταν και αφού μετά έβαζε άλλα δύο τρία έβγαινε ο θρυλικός κερατάς και έλεγε ότι δεν χρειαζόταν ο γάβρος τα σφυρίγματα γιατί κέρδισαν άνετα.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):