Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 14:57 ειπε οντως ο βενης για γηπεδο εκτος τουμπας;;;;;;;;;;;;;;;
Το διάβασα σήμερα το πρωί σε άρθρο που μου βγήκε στην ροή του Facebook, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο site. Φέρεται να είπε σε δηλώσεις στο Μετρόπολις κάτι του τύπου "και να δούμε τι θα πει το ΔΣ για το αν το γήπεδο θα πρέπει να γίνει στην Τούμπα ή αλλού".

Edit: Το βρήκα!
inpaok.com έγραψε: Τέλος, μια νέα διάσταση που θα πρέπει να υπογραμμιστεί ήρθε σήμερα (21/10) το πρωί μέσω δηλώσεων του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, Γιώργο Βένη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Βένης είπε ότι «θα έπρεπε να πάρουν απόφαση περισσότεροι άνθρωποι για το αν το γήπεδο πρέπει να γίνει στην Τούμπα η αλλού», ανοίγοντας ουσιαστικά συζήτηση για το πού πρέπει να γίνει το γήπεδο, κάτι που είχε «κλειδώσει» στην περιοχή της Τούμπας.

Πηγή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

https://inpaok.com/879715/to-periergo-aitima-isaiadi-kai-to-xafniko-touba-i-allou/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 21 Οκτ 2025, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Σε αυτην την φαση, ή βγειτε και πειτε στα ισα οτι το εργο πλεον μαλλον εχει ηδη δωθει στον Μυστακιδη ή δωστε το "impossible task" στον Σαββιδη να μην το κανει για να πειτε δε μπορει και να το δωσετε εκει που θελετε. Ειναι αστειο αυτο που γινεται πλεον. Πραγματικα εχετε φερει μεχρι και εμενα που προσπαθω να το πιασω απο 50 μεριες στα ορια μου. Ειναι γελοιο αυτο το πραγμα.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Azrael, george188
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
IBAN έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:08
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 11:50 εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

......

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

...

θα έχει πολυ γέλιο......ισως και φαπες...

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.

φιλε ....εκτος τοπου και χρονου εισαι....

τοσο καιρο ουτε εχεις παρει χαμπαρι γιατι πραγμα γίνεται η κουβέντα....
Μην τους αποσυντονίζετε ρε εσείς!! Οι άνθρωποι δουλεύουν δεν το βλέπετε; Τι θέλετε τώρα, να κάνουν κανένα λάθος; Κ αν γι' αυτό το λάθος, δεν πληρωθούν από το αφεντικό τους, τι θα γίνει; Θα τους πληρώσετε εσείς; Αφήστε τους να εργαστούν με ησυχία, αυτό τίποτα άλλο.
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
eorptol1, Apil44
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Kap έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 14:52 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα ποια είναι η κ. Γιαννακοπούλου αφού είμαι Αθήνα. Δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ σε κάποια υπόθεση παρά το γεγονός ότι έχω δικάσει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Σε σχέση με τα όσα είπε η αλήθεια είναι ότι θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση εάν όσα αναφέρει περί ψηφοφορίας είναι στο σύνολο τους ψευδή. Θα μπορούσε να το είχε διασταυρώσει εάν δεν ήταν παρούσα. Που νομίζω ότι προκύπτει ότι ήταν. Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα ούτε τα βίντεο της συνέντευξης τύπου ώστε να δω το πως μιλάει.

Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι, διαχρονικά, δεν είχα καλή εικόνα για τους δικηγόρους που χρησιμοποιούσε κατά καιρούς ο ΠΑΟΚ, ιδίως στις επιτροπές της ΕΠΟ. Ούτε στην υπόθεση της "πολυιδιοκτησίας" ούτε στην περσινή με την υπεράσπιση του Λουτσέσκου. Την ίδια εικόνα έχω και εν προκειμένω.
Αγαπητέ συνάδελφε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να υποστηρίξω ότι ο επικεφαλης του νομικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Μαυρομμάτης ειναι εξαιρετικός νομικός και άριστος γνώστης του αντικειμένου. Το ότι τον διακρίνει επιστημονική σοβαρότητα και ακολουθεί την πολιτική του low profil που επελεξε η ΠΑΕ σε ολη την επικοινωνιακή της πολιτική, δεν μειώνει τις ικανότητές του. Το ίδιο ικανό ειναι και το υπόλοιπο νομικό επιτελείο.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, navigator11
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

embuji έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:08 Σε αυτην την φαση, ή βγειτε και πειτε στα ισα οτι το εργο πλεον μαλλον εχει ηδη δωθει στον Μυστακιδη ή δωστε το "impossible task" στον Σαββιδη να μην το κανει για να πειτε δε μπορει και να το δωσετε εκει που θελετε. Ειναι αστειο αυτο που γινεται πλεον. Πραγματικα εχετε φερει μεχρι και εμενα που προσπαθω να το πιασω απο 50 μεριες στα ορια μου. Ειναι γελοιο αυτο το πραγμα.
το αστείο ξέρεις ποιο ειναι....

το οποιοδήποτε περουσιακο στοιχείο του ΑΣ ΠΑΟΚ για να δοθεί χρειάζεται μια συγκεκριμένη διαδικασία.......

η οποία...απο οτι φαίνεται...δεν εγινε....

κάποιος θεωρούσε οτι θα παρακαμφθεί το καταστατικό και τα μέλη του ΔΣ .....και την πάτησε...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 5):
eorptol1, Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, Sera4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 11):
Azrael, leomatos88, eorptol1, Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis, NIKOS1972, paok apo epilogi, Apil44, trouman and one more user
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα έχω καταλήξει: ότι ο κύριος Αριστοτέλης Μυστακίδης θα φιγουράρει πρώτος πρώτος στη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθούν μακράν του πρώτου ο Γιώργος ο Κομίνης, ο Λευτέρης ο Αυγενάκης, ο Τάκης ο Πανελούδης και άλλοι πολλοί. Στα πιο μαύρα κατάστιχα με ανεξίτηλα χρώματα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
Montrealiotis, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, navigator11
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Λοιπόν
Δυο πράγματα
ΠΡΩΤΟΝ: ο κ. Πετμεζας δεν ειναι απλά "εκπρόσωπος " του Τελη Είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε"
(ΑΡΘΡΟ 39 ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα διοικήσει την εταιρεία, το αποτελούν οι κάτωθι που συγκροτούνται με το παρόν σε «σώμα», ως ακολούθως: Α’. Ιωάννης Πετμεζάς του Λάμπρου και της Αμυγδαλιάς, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου -εκ του καταστατικού της Εταιρείας για όποιον δεν πιστεύει)
ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Κατανοεί κάποιος εύκολα νομίζω και δεν χρειάζεται ανάλυση τι σημαίνει να παρίσταται στην συνεδρίαση του ΔΣ του Α Στίγμα ο πρόεδρος του ΔΣ της "ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ"
Και κάτι τελευταίο ως προς τις νομικές κινήσεις
ΠΡΩΤΟΝ : Μαζικές αιτήσεις στον ΑΣ για εγγραφή μέλους και χορήγηση αντιγράφου του καταστατικού και
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με όσα γίνονται ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ μήνυση σε βάρος του ΔΣ του ΑΣτιγμα για απιστία σε βαθμό κακουργήματος
Προσωπική γνώμη ότι τα μέλη του ΑΣτιγμα δεν απλά "δεμένα" ατομικά
Αλλα και οι οικογένειες τους και οι συγγενείς των οικογενειών
όμορφα πράγματα γκαγκστερικά
Σαν τα ματωμένα διαμάντια
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ το μεγαλύτερο εργο που θα προσφέρεις στον ΠΑΟΚ είναι ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ την ΚΑΕ στον ...διαμαντένιο
These users thanked the author warmeater for the post (total 6):
leomatos88, Neiros4, feria, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Agopian
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

keep_paokizein έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
Maklaz έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 12:35 Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.

Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.

Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει αυτός ο εξευτελισμός ενός ολόκληρου συλλόγου;
Σας αρέσει που έχουμε γίνει ο περίγελος της χώρας στα 100 μας χρόνια;
Είστε ευχαριστημένοι με όλα αυτά ή μόνο στην ομάδα ξέρετε να την πέφτετε;
Οι ¨βαριά βαριά" εκεί στις παρυφές της 4, είναι άμεσοι συνεργοί στο εξευτελισμό και στο τρύπημα του συλλόγου για να μην πω συναυτουργοί.
Μετά τις νίκες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ευχαριστημένοι δεν είναι καθόλου. Απογοητευμένοι είναι και αυτοί και το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Το σχέδιο ανατροπής του Σαββίδη μέσα από τις κερκίδες της Τούμπας με την επικράτηση του "κινήματος" των "βαριά βαριά" λόγω των ασχημων αποτελεσμάτων απέτυχε. Σ αυτό οφείλονται τα τραγελαφικά στις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΑΣ, το αίτημα του Τελη να παραστεί σε συνεδρίαση του ΑΣ και η εξαφάνιση των τρολ. Το μέτωπο δεν είναι πλέον αρραγές και σε λίγο θα καταρρεύσει. Οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ειναι το κύκνειο ασμα. (προβλέπω ασχημα να ειναι τα μαντάτα και για την ΚΑΕ, που μαλλον δεν ήταν σκοπός, αλλά εναλλακτικός δούρειος ίππος)
Τα λέγαμε από την αρχή περί Δούρειου ίππου, αλλά δεν νομίζω να κάνει πίσω ο Μυστακίδης στο θέμα της ΚΑΕ εδώ που φτάσαμε.

Αν το κάνει αυτό, το μερίδιο του κόσμου που πείστηκε για τις αγνές προθέσεις του, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος της ΚΑΕ, αυτόματος θα τον θεωρήσει ανεπιθύμητο. Και δεν μιλάω για τα τρολ, αλλά για τα παιδιά που ψάχνουν χαραμάδα φωτός μέσα στο σκοτάδι με οποιοδήποτε τίμημα.

Το γνωρίζει και ο ίδιος ο Μυστακίδης αυτό.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
wpgoalkeeper, Apil44
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ακόμα καθόμαστε και τους ακούμε;;;
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
Azrael, leomatos88, Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Αδέρφια ξυπνάτε, μας κλέβουν το γήπεδο
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πώς θα σου πάρουν το γήπεδο. Η ΠΑΕ έχει την χρήση και όσο πληρώνει τις υποχρεώσεις της δε νομίζω να μπορεί να εκδιωχθεί.
These users thanked the author Taseos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:50 Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ακόμα καθόμαστε και τους ακούμε;;;
Η Τούμπα δεν μπορεί να γινει οτιδήποτε άλλο από αθλητικές εγκαταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Τι ήταν αυτά που έλεγε ο εκπρόσωπος του ΑΣ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αρχίζω να πιστεύω ότι ο θεσσαλονικευς είναι βάλτος από κάτω για να ξανακάνει το Big4 σε ΠΟΚ και να επανελθει η κανονικοτατα στο Λεκανοπέδιο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ΠΑΟΚτσης ονειρεύεται να διαλύσει την ομάδα για να την πάρει στον έλεγχο του ή να έχει προσωπικό επιχειρηματικο συμφέρων και να μην τον συγκινεί η επίπτωση των πράξεων του στο συλλογο.
Εκτός αν είναι οπαδός της συνοικιας οπότε, ναι θα βγάζει γούστα που βρήκε και τα κάνει.

Στην ανακοίνωση τους οι δυτικές είπαν ότι ο Κατσαρής τους είπε ότι ο θεσσαλονικευς τον έχει δεμένο ή θα το κάνει να μετανιώσει (αυτό το λένε εκβιασμό βασικά) αν πάρει πίσω τη υπογραφή (που ανήθικα ή και παράνομα έβαλε χωρίς ΓΣ).

Προφανώς μόνο μέσω Πετμεζα προχωρά ο θεσσαλονικευς σε συννενόηση, ο Άλκης δε μπορεί να σκεφτεί μόνος του για να ολοκληρώσει συνεδρίαση; .. αν δεν λείπει ο συγκεκριμένος δεν έχουν το ελεύθερο να κάνουν συνέλευση ή να πάρουν αποφάσεις οι το ΑΣ;

Οι συνδεσμιτες της 4 που κρύβονται είναι και αυτοί υπό εκβιασμό; Είναι και αυτοί δεμένοι αυτοί με κάποιο τροπο; Ή έχουν να καθαρογράψουν πρακτικά αυτή την περίοδο και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν; Ρωτάω γιατί η κοινή συνοστοσα στις καταστάσεις που ζούμε στο σύλλογο είναι η εξαφάνιση από τα κοινά, περίεργες αποφάσεις και ζόμπο-ποιηση χωρίς τη παρουσία της δικηγορίνας ή του Πετμεζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 21 Οκτ 2025, 16:13, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 6):
leomatos88, paok apo epilogi, Apil44, Iznogoud4, thanasakiss4, ΚΩΣΤΑΣ2019
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”