Maklaz έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
IBAN έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:08
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 11:50
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
...
θα έχει πολυ γέλιο......
ισως και φαπες...
Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.
Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά-σκεψου ποια συμφέροντα εξυπηρετεί το σκεπτικό σου και αν είσαι εσύ οκ με αυτό τότε ξανά-πάω πάσο.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγραψες. Δηλαδή τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ταυτίζονται με του εκάστοτε μεγαλομετόχου;
Δε θέλω να αναφέρω τα ονόματα παλιών αγαπημένων σας προέδρων που τους αναφέρατε ως απειλή μην τυχόν φύγει ο Ιβάν, δηλαδή θα επρεπε να ταυτιζω τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ με τα δικα τους; Το εκαναν πολλοι στο παρελθον, ειδικα με του μπατμαν.
Θα σου μιλήσω όμως για τον Ιβάν.
Δηλαδή αν ο Σαββίδης κάνει 30 χρόνια να χτίσει γήπεδο ή δεν το χτίσει ποτέ, κάτι που πιστεϋω πως θα γινόταν αν δεν εμφανιζόταν ο Μυστακίδης, εγώ θα τον στηρίζω εις βάρος των συμφερόντων του συλλόγου; Επειδή είναι ο νυν μεγαλομετοχος;
Αυτό είναι το πρόβλημα σας, ότι έχετε ταυτίσει τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Πρόκειται για μια ψυχοπαθολογική κατάσταση που πρέπει να τη δουλέψετε...
Όχι φίλε μου, δε στηρίζω ούτε τον Σαββίδη, ούτε τον Μυστακιδη. Δεν τρώω ψωμί από κανέναν τους, ίσα ίσα που πληρώνω για να δω αυτό που μου παρουσιάζουν ή θα μου παροσιάσουν, για τον Μυστακίδη. Κι επειδή πληρώνουμε για την καψούρα μας, όχι γι' αυτούς, έχουμε και απαιτήσεις απ' αυτούς. Αυτά τα μίζερα που γράφονται πως "με τον Σαββίδη κι ας μην κάνω γήπεδο ποτέ " δηλώνουν υποτέλεια και ραγιαδισμό που δεν ταιριάζουν με τον περήφανο, όπως τον ήξερα, λαό του ΠΑΟΚ.
Στηρίζω λοιπόν μόνο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και είμαι μ' αυτόν που θα τα υπηρετήσει καλύτερα. Όποιος εγγυηθεί πως θα φτιάξει το γήπεδο άμεσα, έχει τη στήριξή μου. Ας λέγεται και Χατζηπετρής.
Επίσης, για να σε προλάβω, σε ευεργέτες και επίγειους θεούς δεν πιστεύω, όπως και σε κανεναν θεό. Τιμή του του Σαββίδη που ήταν κατι παραπάνω από Πρωθυπουργός Βορείου Ελλάδος τόσα χρόνια, γιατί αυτό είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και να συνεχίσει να είναι όσο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συλλόγου. Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτο. Αν όμως δεν μπορεί, όπως δήλωσε μέσω Κυρ Κυρ για το γήπεδο, ας ανοίξει την πόρτα για τον επόμενο .