Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Τσιφτσης
19
8%
Κένυ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
1
0%
Λόβρεν
4
2%
Μπάμπα
3
1%
Οζντοεφ
3
1%
Μεϊτέ
62
27%
Ζίφκοβιτς
88
38%
Κωνσταντέλιας
45
20%
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμακης
2
1%
Ντεσποντοφ
1
0%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
1
0%
 
Σύνολο ψήφων: 229

Άβαταρ μέλους
Iznogoud4
Δημοσιεύσεις: 442
Εγγραφή: Πέμ 06 Μαρ 2014, 22:06

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Από χανουμοφόρουμ χθες το βράδυ:

Εικόνα


Κοιτάω κ γώ να δω με ποιον παίζουν την Πέμπτη κ βλέπω… Αμπερντίν στην έδρα τους. :lol: :lol: :lol:

Αρχοντοχωριάτες λούζερς ρε μλκ. Με μας νιώθουν ντίβες αλλά επειδή είναι και ανύπαρκτοι στην Ευρώπη φοβούνται την προτελευταία της Σκωτίας. :lol: :lol: :lol:
paokspren
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: Τετ 06 Ιούλ 2022, 19:32

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paokspren »

Στο ποδόσφαιρο η απόλυτη κυριαρχία είναι να παίζεις όσο χρειάζεται.

Αν η ΑΕΚ έβαζε πρώτη γκολ (που είχε τις φάσεις) στην συνέχεια θα έτρωγε 3-4.
ron-swanson
Δημοσιεύσεις: 6546
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ron-swanson »

Καλά είναι δυνατόν οι καραγκιόζηδες της κοσμοτε τιβι να μην έχουν βάλει στα highlights το τικι τάκα που κάναμε μέσα στην περιοχή τους; Και έχει κάτι ψοφια σουτ του Γιοβιτς; Ύποπτα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Κλασική αντίδραση των πόκεμον.
PAOK DreXleR
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Δευ 04 Αύγ 2025, 21:55

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

ron-swanson έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 06:54 Καλά είναι δυνατόν οι καραγκιόζηδες της κοσμοτε τιβι να μην έχουν βάλει στα highlights το τικι τάκα που κάναμε μέσα στην περιοχή τους; Και έχει κάτι ψοφια σουτ του Γιοβιτς; Ύποπτα πραγματα.
Φίλος η φάση είναι τόσο "δυνατή" (την είδα 500 135χιλ. περίπου), κάτι σαν σφραγίδα θα έλεγα. Μιλάμε για τρομοκρατία σκέτη (δεν έρχεστε εσείς; Ε θα έρθω εγώ είπε το νεαρό ελάφι). Μόνο κομπλεξικός άμα είσαι κ λειτουργόντας με δόλο, θάβεις αυτό από τα highlights.
Βεβαίως σας καταλαβαίνουμε κ σας συμπονούμε, περαστικά :opaokara:
Παίζει ν' ακούν sporfm ταρίφες στην χαβούζα, να περιγράφει κάποιο πουλί " εφορμεί ο Ντάλιας από αριστερά" κ να αλλάζουν σταθμό. Γιοβάνοβιτς ζεις ρε μαλάκα; Νιώθεις καθόλου; Ήσουν στο γήπεδο προχθές; ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ & ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ :evil:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
Δημοσιεύσεις: 7178
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αν ερθει καποιος απο τον...κρονο...τωρα και ανοίξει την τιβι και πει .....για να δουμε τα στιγμιότυπα απο αυτον τον αγωνα......

τι θα σκεφθεί στο τελος............

άτυχη ηταν αυτη η ομάδα το αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια...........

:lol: :lol: :lol: :lol: τωρα τους μαθαίνετε??



....έτυχε και έβλεπα ερτ στην πρώτη...ανάγνωση ...του αγωνα εκει την έδειξαν την φάση...

και ο ...σχολιαστής...έκανε...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι έκαναν...

ο ριβάλντο με τον καστιγιο μονοι τους αλλαζαν την πασα και μας ζαλώσανε τα παπαρια και εδω τρεις παικτες αλλαξαν μεταξύ τους την μπαλα ανάμεσα σε ολην την αμυνα της αεχ και το πνήξανε....

αρκετές ...απο την άλλη...ιντερνετικές της χαβούζας την σχολίασαν την φάση...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
astral
Pablo_Escobar
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:24

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

ASTNORD2 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:34 Θα ήθελα να πω κάτι διαφορετικό, που πολύ εύκολα μας διαφεύγει.
Καλή η ομάδα, καλός κι ο προπονητής, γαμάτοι κι οι παίκτες.
Αλλά χωρίς ημιαυτόματο offside, ξένους διαιτητές και var, χθες θα μας ακυρώναν το 0-1 ως offside, θα σφυρίζαν επιθετικό φάουλ στην πίεση του Ζιφκοβιτς και φυσικά για το κερασάκι στην τούρτα θα δίνανε και πέναλτι υπέρ του πιερότου.
Ολες οι αθλητικές εκπομπές θα μιλούσαν για την υπερηχητική αεχ, και θα χλευάζαν τον κομπλεξικό ΠΑΟΚ που χάνει μόλις περάσει νότια των Τεμπών.
Αυτά τα γράφω απλώς για αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ομάδα είναι παρατημένη κι ότι ο Ιβάν δεν έχει κάνει τίποτα.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Καλημέρα φίλε! Έτσι ακριβώς μεγαλώσαμε. Αυτό το ποστ πρέπει να το βλέπουμε κάθε πρωί.
ΒΟΥΝΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ σε ευχαριστούμε!
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post (total 2):
ALexkarag4, Alchemist
marsantos
Δημοσιεύσεις: 3181
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από marsantos »

Πάντως όσο κι α προσπαθήσουν δημοσιογράφοι, κανάλια και εκπομπές, η γνώμη των αεκτζήδων οπαδών δεν επηρεάζεται.
Είναι πλήρως απογοητευμένοι και πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι είδαν. Σας το λέω με πάσα βεβαιότητα γιατί έχω μεγάλο κύκλο επαφών με κίτρινους, άσχετοι μεταξύ τους, γηπεδικοί και εξωγηπεδικοί. Όλοι είναι απογοητευμένοι και δεν στέκονται καθόλου στο χάσαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και άλλα τέτοια.
Από παλικάρια που ήταν στο γήπεδο, μου είπαν πως αν είχες όλο το γήπεδο μπροστά σου και όχι το κομμένο πλάνο της τηλεόρασης, έβλεπες τεράστια διαφορά στη λειτουργία της μιας ομάδας με την άλλη.
Αφήστε τους δημοσιογράφους να λένε ότι θέλουν. Οι φάτσες των οπαδών στις κερκίδες μαρτυρούν την αλήθεια όσα αφηγήματα κι αν επινοηθούν.

Υγ. Όλα αυτά, παρά την τεράστια διαφορά στη νοοτροπία, στην πνευματική ετοιμότητα και στη λειτουργία μεταξύ των 2 ομάδων, δε σημαίνουν πως από τη μεριά μας μπορούμε να αγνοούμε πως όντως σε διάφορες και διαφορετικές καταστάσεις δεχτήκαμε αρκετές καθαρές φάσεις για τη μορφή του αγώνα.
Έβαλα από περιέργεια τα highlights των αγώνων της προηγούμενης τριετίας όπου ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα είχαμε φοβερές δυσκολίες στο να ματσάρουμε το στυλ παιχνιδιού της άεκ. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται προχθές είχαν περισσότερες φάσεις. Φυσικά κι εμείς ήμασταν σχεδόν ανύπαρκτοι μπροστά αλλά πίσω κρατάγαμε καλύτερα και συνήθως η άεκ έβαζε τα γκολ από τις δικές μας μυθικές πάσες αλά Μουκουντί.
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Χαρούμενοι δικαιούμαστε να νιώθουμε γιατί επιβεβαιώθηκε η καλή κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα ακόμα και στα κακά αποτελέσματα. Ακόμα όμως δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε για μεγάλα διαστήματα του 90λεπτου σταθεροί και συγκεντρωμένοι.
Δε γίνεται με 10 παίκτες να φεύγει ο Ελίασον από τον Μπάμπα 2 φορές στην πλάτη εντελώς κοροϊδίσια, ούτε γίνεται σε κάθε κόρνερ να πηδάνε οι αντίπαλοι με τον κοντινότερο παίκτη στα 2 μέτρα, ούτε είναι αποτελεσματικό σε κάθε κλέψιμο του αντίπαλου να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για εύκολη μετάβαση.
Η ομάδα σταδιακά οφείλει να λιγοστεύσει τις στιγμιαίες τρύπες, αφέλειες και ραθυμίες που δείχνει.
Αν ήμασταν τη χρονιά του 23-24 δε θα είχα πρόβλημα. Τώρα όμως ο ανταγωνιστής είναι ομάδα που δείχνει πως μπορεί σχεδόν για 90 λεπτά σε κάθε αγώνα και για μεγάλες χρονικές περιόδους να είναι στην τσίτα. Πρέπει να φτάσουμε κι εμείς σε τέτοια επίπεδα για να εκμηδενίσουμε τις γκέλες με μικρούς και να το πάμε μέχρι τέλους.
giapas
Δημοσιεύσεις: 10847
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ ότι το 0 στην άμυνα είναι πλασματικό.
Το ματς ήταν για 1-2 , 1-3

Αδικαιόγητα , ακόμα και στη καλή μας μέρα όπως τη Κυριακή , δίνουμε καλές ευκαιρίες ή προϋποθέσεις για ευκαιρίες στον αντίπαλο.
Οι στατικές φάσεις θεωρώ είναι αδύναμο σημείο .

Από την άλλη παίζεις εκτός έδρας ντέρμπυ. Δε γίνεται να μη δώσεις κάτι.
black death
Δημοσιεύσεις: 6865
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από black death »

Πρέπει να χω δει πάντως πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες ποστ στο fb που υποστηριζουν οτι το πρώτο γκολ ειναι οφσαιντ και το ημιαυτοματο ειναι φωτοσοπ και τους κοροϊδεύουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”