Ηρεμησε φιλε..ειναι δυσκολες οι εποχες για εσας...ALLAGH έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 20:09 Δεν ξέρω τι λετε
Οποιος έχει τα κεφάλαια και τα αρχίδια να αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Τό γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το φτιάξει αυτός που έχει τα αρχίδια να τους γράψει όλους στα αρχίδια του.
Όπως και να λέγεται. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτής της ομάδας
Σαββίδης ή Μυστακίδης
Με αίμα για όλα
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- paok apo epilogi, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Πιστευω θα ξερεις ποτε συνεδριαζει η ομαδα φουρναρη ?ALLAGH έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 20:09 Δεν ξέρω τι λετε
Οποιος έχει τα κεφάλαια και τα αρχίδια να αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Τό γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το φτιάξει αυτός που έχει τα αρχίδια να τους γράψει όλους στα αρχίδια του.
Όπως και να λέγεται. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτής της ομάδας
Σαββίδης ή Μυστακίδης
Με αίμα για όλα
Ο μεγάλος ΠΑΟΚ γάμησε γαύρο και αεκάκι.Taseos έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22 Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
Μην τρελαθούμε. Βρε είμαστε πολύ πάνω, ως ΦΑΝΕΛΑ.
Επιθυμώντας δεδομένα το καλό του μπάσκετ, γνωριζοντας όμως ταυτόχρονα οτι η καθόλα ύποπτη (για να μην πω κάτι πιο χοντρό) στάση του ερασιτέχνη βρίσκεται σε προφανή σύμπλευση με τον υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ ( και υποψήφιο για να χτίσει το γήπεδο ... τώρα πώς αυτό μπορει να γίνει από αλλον πλην του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αυτό το ξέρει μόνο ο ερασιτέχνης) δεν ξέρω πώς πρέπει να νοιώθουμε για την πιθανοτητα αγοράς της ΚΑΕ...
Αλήθεια σε 2 ημέρες ήσαν έτοιμοι και υπέγραψαν το ( μη ;;) δεσμευτικό συμφωνητικό, ο έλεγχος της ΚΑΕ γιατί αργεί πλέον των δύο μηνών;;;;
Γελάει ο κοσμος που θα έλεγε και ένας παλιός γνωστός συνδεσμίτης
Αλήθεια σε 2 ημέρες ήσαν έτοιμοι και υπέγραψαν το ( μη ;;) δεσμευτικό συμφωνητικό, ο έλεγχος της ΚΑΕ γιατί αργεί πλέον των δύο μηνών;;;;
Γελάει ο κοσμος που θα έλεγε και ένας παλιός γνωστός συνδεσμίτης
- These users thanked the author pk77 for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, giaxxo
πισπιριγκου η μουρτζουκου? πιο πολυ σε μουρτζουκου φερνει ενας που κουναει περα δωθε τα μπουκαλακια του νερουGrimson4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 20:41 Τι εγινε ρε παιδια εχουμε κανενα.νεο από την πισπιριγκου του συλλόγου?
Οι κατσαρίδες κινούνται κυρίως τη νύχτα, καθώς είναι νυκτόβια έντομα που προτιμούν το σκοτάδι από το φως για να ψάχνουν για τροφή και νερό.
δυσκολα μου βάζεις ποιο πολύ για μουρτζουκου τώρα που το λες μου μοιάζει
- loukas karadimos
Δηλαδή τι έγινε; εννοείς εννοούν ότι ήταν επεισοδιακή η συνεδρίαση; υπήρχαν αντιπαραθέσεις;
-
Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη
- navigator11
Τι μπορεί να συνέβη; Πετούσε "Σουρωτή" ο Άλκης σε όσους διαφώνησαν με τα τσατσιλίκια του;;

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Grimson4, Apil44, giaxxo, Taseos, leomatos88
Την Τεταρτη θα λιποθυμησει καποιος αλλος......
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, Apil44
- loukas karadimos
Τι έγινε ρε μάγκες
«Λιποθύμησε» ο άλλος και κάπως έτσι με ταξίδι στο Λιλ, και 28η θα φτάσουμε Νοέμβριο με deadline Δεκέμβριο
Τι δεν καταλαβαίνετε…
«Λιποθύμησε» ο άλλος και κάπως έτσι με ταξίδι στο Λιλ, και 28η θα φτάσουμε Νοέμβριο με deadline Δεκέμβριο
Τι δεν καταλαβαίνετε…
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- PAOK DreXleR