Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από danirifle »

embuji έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:28 ξεφτιλισε με την βρισκω. Ας σε κραζω δε πειραζει.
όχι αδερφέ, πειραζει και είναι αχαριστία
μήπως, λέω εγώ, να μην τον βρίζεις για να μην σε ξεφτιλίζει?
These users thanked the author danirifle for the post (total 2):
Andrew R, Ally Samagoal
embuji

Δημοσίευση από embuji »

danirifle έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 11:52
embuji έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:28 ξεφτιλισε με την βρισκω. Ας σε κραζω δε πειραζει.
όχι αδερφέ, πειραζει και είναι αχαριστία
μήπως, λέω εγώ, να μην τον βρίζεις για να μην σε ξεφτιλίζει?
Δε τον παω ρε φιλε τι να κανω με το ζορι δε γινεται. Παραδεχομαι ομως οτι ειναι καλος προπονητης. Οπως το εχω ξαναπαραδεχθει ασχετα αν θελω κατι αλλο στον παγκο. Απλα οταν με ξεφτιλιζει το αποδεχομαι και χαιρομαι γιατι σημαινει οτι η ομαδα παει καλα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδερφέ δεν πειράζει που δεν τον πας
δεν πρέπει να βρίζουμε έναν πολλάκις τροπαιούχο προπονητή
These users thanked the author danirifle for the post:
Apil44
giapas

Δημοσίευση από giapas »

αγόρσες χρόνο ώστε να ανοίξεις το rotation.
Den υπάρχει άλλος τρόπος να βγει η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το εγγυηθεί αυτό. Ο Λουτσέσκου μπορεί, τι να κάνουμε τώρα;

Όταν σου ζητάει να κρατήσεις τον Μεϊτέ, θα τον κρατάς. Χωρίς μα και μου. Το γιατί το βλέπεις 1.5 χρόνο μετά. Με τα παιδιά του παίζει. Κατάλαβες;
Όταν σου ζητάει Μπρεθγουέιτ, δεν θα φέρνεις Τσάλοφ.
Όταν σου ζητάει σοβαρό στόπερ για να αντικαταστήσει τον Κουλιεράκη, δεν θα φέρνεις Κόλεϊ που ένα χρόνο μετά παίζει Β Αραβίας!

Αν συνεχίσει η ΠΑΕ να κάνει του κεφαλιού της και αν συνεχίσει ο ίδιος να αποδέχεται αυτή τη φιλοσοφία και αυτές τις απαράδεκτες κινήσεις, το τέλος θα έρθει αναπόφευκτα και ίσως όχι υπό καλές συνθήκες.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 9):
PAOKevolution, geobila, -keeper-, Luigi Vampa, Guitarman, PAOKpanta, Azrael, Apil44, Cocobill
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 12:50 Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το εγγυηθεί αυτό. Ο Λουτσέσκου μπορεί, τι να κάνουμε τώρα;
Όλα μπορουν να συμβουν στο ποδοσφαιρο, αλλα σε γενικές γραμμές αυτό φαίνεται να ισχύει. Δε βλεπω να ειναι θεμα μπατζετ μιας και δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορές με τους υπόλοιπους, αλλα οι επιλογες που εγιναν περσι ήταν αστοχες και η διαφορά φαίνεται άμεσα φέτος που οι επιλογές είναι καλύτερες.

Η ΠΑΕ φαίνεται οτι κάτι έμαθε από τα περσινά λάθη και αστοχίες. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να μη γυρίσουμε στα λαθη του προηγούμενου καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

astral έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 12:59
Blackgr4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 12:50 Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.

Όλα μπορουν να συμβουν στο ποδοσφαιρο, αλλα σε γενικές γραμμές αυτό φαίνεται να ισχύει. Δε βλεπω να ειναι θεμα μπατζετ μιας και δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορές με τους υπόλοιπους, αλλα οι επιλογες που εγιναν περσι ήταν αστοχες και η διαφορά φαίνεται άμεσα φέτος που οι επιλογές είναι καλύτερες.

Η ΠΑΕ φαίνεται οτι κάτι έμαθε από τα περσινά λάθη και αστοχίες. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να μη γυρίσουμε στα λαθη του προηγούμενου καλοκαιριού.
Δεν μου φαίνεται να έμαθαν κάτι. Διαφωνώ.
Αν είχαν μάθει από τα λάθη τους, δεν θα έψαχναν επιθετικό 28 Αυγούστου. Μάλιστα βάσει δημοσιευμάτων, δεν έψαχναν συμπληρωματικό επιθετικό, αλλά βασικό.
Επίσης αν είχαν μάθει, δεν θα άφηναν γενικά τρεις εκκρεμότητες για 20 Αυγούστου. Χαφ, στόπερ, φορ.
Δεν καιγόμασταν να κλείσει νωρίς νωρίς ο δεύτερος αριστερός μπακ. Καιγόμασταν όμως να συμπληρώσουμε τα χαφ, όπως καιγόμαστε ακόμα για έναν αξιόλογο επιθετικό - σημείο αναφοράς.
Το ότι η διαφορά στα μπάτζετ δεν αποτυπώνεται (ακόμα) στο χορτάρι, δεν πρέπει να είναι κριτήριο. Κάποια στιγμή θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο γαύρος βγάζει Ελ Κααμπί και βάζει Ταρεμί, έχοντας από πίσω τον Γιάρεμτσουκ, ενώ εσύ αν βγάλεις Γιακουμάκη θα παίξεις επί της ουσίας με 10.
Κάποια στιγμή θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο Μεϊτέ δεν μπορεί να παίξει 60 ενενηντάλεπτα.
Το ίδιο ισχύει για τα στόπερ μας.
Τρεις σοβαρές προσθήκες ενδεκάδας έπρεπε να γίνουν και επί της ουσίας (στα δικά μου μάτια) δεν έγινε καμία.
Έπρεπε να έρθει ένα φορ καλύτερο του Γιακουμάκη (άλλωστε ξαναλέω πως και οι ίδιοι αυτό προσπάθησαν να κάνουν τελευταία στιγμή άρα και οι ίδιοι το πιστεύουν), έπρεπε να έρθει ένα στόπερ ΤΑΝΚΣ και όχι ο δανεικός Ιταλός, όπως επίσης τέλος έπρεπε να έρθει ένα χαφ ΤΑΝΚΣ να παίξει δίπλα στον Μεϊτέ και αρκεστήκαμε στον ερχομό Ζαφείρη που θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.
Ο δανεισμός του Κροάτη επιβεβαιώνει πλήρως πως έγινε γιατί ήθελαν να ολοκληρωθεί το έγκλημα με την πώληση του Ντέλια, ο Κένι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τρομερά ανώτερος του Όττο, ο Τέιλορ είναι δεδομένο πως θα κάνει μόνο τα ρεπό του Μπάμπα όπου αν ο δεύτερος πιάσει επιτέλους απόδοση (όπως χθες) δεν θα βγαίνει με τίποτα, ο Γεωργιανός στο τέρμα (που μάλιστα δώσαμε 1 χαρτί..) δεν έχω καταλάβει τι θα προσφέρει ακριβώς και ο δανεισμός Μπιάνκο στα χαφ, είναι απλά για λίγους μήνες μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης.
Οκ, τίποτα τρομερό, τίποτα αξιόλογο, κανένα "all in για τα 100 χρόνια" πέραν του Ζαφείρη (όταν έρθει).
Συγνώμη αλλά μετά από ένα καλοκαίρι όπου πάλι πούλησες ακριβά, πάλι παίζεις στη 2η Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τα 100 χρόνια του συλλόγου, με τα κενά να τα γνωρίζεις εδώ και μήνες, περίμενα ΠΟΛΎ περισσότερα πράγματα.
Αλλά έτσι είμαι εγώ. Περίεργος.. (μπορεί και όχι).
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
-keeper-, Kirilos_Despotas, Apil44
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

marsantos έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 11:03
nunies4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 08:48 3 πρωταθληματα, 2 κυπελλα, 2 φορες στους 8 ευρωπαικης διοργανωσης, πελατες στην Αθηνα ΟΛΟΥΣ εκει που καθε νικη παλια φωταγωγουσε την πολη.
ΑΥΤΟΥ του προπονητη το κεφαλι ζητουσε ο κοσμος με απαξιωση.
Ναι η μεταβαση θα γινει. Νομοτελειακα. Αλλα θα γινει οπως του πρεπει. Οπως πρεπει ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
...
:D :D
Μην ανοιξουμε τωρα αυτη την κουβεντα φιλτατε marsantos αλλα...ΑΝ λεω, ΑΝ το παρει, αν ημουν εγω στην θεση του θα χαιρετουσα. "αντιο...σας ευχαριστω για ολα, εκανα και εδωσα τα ΠΑΝΤΑ και ειναι ωρα να προχωρησετε"
Καλημέρα φιλαράκι nunies.
Δεν ξέρω πότε θα ανοίξει η κουβέντα. Εύχομαι να ανοίξει με τον τρόπο που περιγράφεις γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε πάρει πρωτάθλημα.
Εγώ για τον Ρασβάν έχω σταματήσει να γράφω καλά λόγια για τα αγωνιστικά του κατορθώματα γιατί είναι σα να κλέβουμε εκκλησία. Ή θα του κάνω κριτική σε κάτι που δε μου αρέσει ή θα σταθώ σε κάτι αγωνιστικό που θα εφαρμόσει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε κάποια ομάδα παιχνιδιών.
Θέλω όμως να σταθώ σε κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζούσαμε από έναν προπονητή του ΠΑΟΚ να λέει όσα λέει μέσα στα μούτρα των ΠΟΚιτών ειδικά όταν αυτά που λέει είναι όσα φωνάζουμε ή σκεφτόμαστε εδώ και δεκαετίες.
Αυτό όμως που ξεπερνά κάθε λογική είναι αυτό που του επιφύλαξε η μοίρα. Το να κουβαλά το βάρος, μέσα από από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα, να φυλά Θερμοπύλες για ολόκληρο τον ΠΑΟΚ στο με γεωπολιτικές διαστάσεις τρύπημα που επιχειρείται είναι κάτι που δείχνει το μεγαλείο του.
Δεν ξέρω αν ποτέ καταγραφεί στην ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία η πραγματική διάσταση της προσφοράς αυτού του ανθρώπου.
Το να περιοριστεί μόνο στα αγωνιστικά του κατορθώματα θα είναι πολύ μικρό. Κι όμως ναι, το αήττητο πρωτάθλημα, τα 2 νταμπλ, το ονειρεμένο προπέρσινο πρωτάθλημα και ότι άλλο αγωνιστικό καταφέρει είναι αρκετά μικρότερα μπροστά στα πραγματικά, τα ουσιαστικά, τα ρομαντικά, τα δίκαια, τα ΠΑΟΚτσήδικα..
Αυτο θα το καταλαβουν ολοι οταν φυγει απ την ομαδα...
Κι αν δεν φανηκε παρα πολυ την πρωτη φορα, την επομενη θα ειναι ακομη πιο δυσκολα γιατι εχει προσθεσει κι αλλα πραγματα...
Στον καθε επομενο θα ειναι το μετρο συγκρισης...μια ακομη εξτρα πιεση για τον επομενο...οπου ο Λου θα ειναι σημειο αναφορας κατ ελαχιστο για μια δεκαετια.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Luigi Vampa έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 02:02
Andrew R έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 00:25
-keeper- έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:44 Δεν το κέρδισε αυτός το παιχνίδι
Ο Νίκολιτς το έχασε
Είναι λίγο προβοκατορικη αυτή η θέση του φίλου keeper κι μάλλον δημιουργεί εντυπώσεις πάρα στοχεύει στην αποκρυπτογράφηση της μονομαχίας των πάγκων που είδαμε. Αν τώρα πχ είχε μπει το δοκάρι ή στοιχειωδώς είχε ευστοχήσει η ΑΕΚ πχ κεφαλιά του Πιέρο θα είχαμε τα γνωστά δράματα και την γνωστή "εποικοδομητική" κριτικη. Λοιπόν σήμερα ο Λουτσεσκου ήταν καλύτερος του .Νίκολιτς όχι γιατί κέρδισε αλλά γιατί είχε μια ενιαία απάντηση στον αγωνιστικό χώρο . Όπως έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές το ποδόσφαιρο είναι το πιο αμφησιμο άθλημα, μπορεί να κάνεις τα πάντα σωστά κι να μην ανταμειφθείς. Ο Νίκολιτς σήμερα αποποιήθηκε τον τρόπο που συνήθως παίζει η αεκ κι είπε στον ΠΑΟΚ κάνε παιχνίδι κι εγώ θα ψάξω να σου κλέψω την μπάλα για να βγω στην κόντρα. Ήταν μια ξεκάθαρη κι για μένα άκρως λογική επιλογή. Είμαστε καλύτεροι στο τρόπο που κυκλοφορούμε την μπάλα και ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θέλησε να παίξει σε αυτά τα χωράφια. Ο τρόπος που αποφάσισε να διεκδικήσει το ματς του απέφερε μια χαρά ευκαιρίες,κι σε συνδυασμό με μια νωθρή αντίδραση της δικής μας ομάδας στα στημένα η ΑΕΚ ήταν μια χαρά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Το πρόβλημα στην ΑΕΚ και στο κοουτσαρισμσ του Νίκολιτς ήταν ότι όταν στραβωσε το πράγμα δεν είχε ολοκληρωμένη απάντηση . Γιατί το να σου δώσω χώρο κι να ψάξω τις αντεπιθέσεις είναι μισή στρατηγική. Και είναι μισή γιατί δεν απαντά στο ερώτημα τι θα κάνουμε αν στο μεσοδιάστημα δεχτούμε εμείς γκολ αντί να βάλουμε. Αυτή ήταν η θέση του Νίκολιτς σήμερα και σε αυτό ουσιαστικά δεν είχε απάντηση. Ο ΠΑΟΚ μας από την άλλη έπαιξε καλά . Αλλά το έχει κι σε προηγούμενα ματς κι δεν ανταμείφθηκε με τους βαθμούς της νίκης. Η διαφορά σήμερα ήταν ότι είχαμε μια συνεχή πειστική εμφάνιση που διήρκεσε συο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Andrew να βαλω κ μια άλλη ανάγνωση του σημερινού αγώνα, Η αεκ προσπάθησε 2 -3 φορές να παίξει απο πίσω αλλα κ τις 3 φορές κλέψαμε ψηλά δημιουργώντας φάσεις. Μετά μας έδωσε την κατοχή. Οποτε δεν ηταν αναγκαστικά το σχέδιο του προπονητη της αυτό. Μπορεί με την επιτυχημένη πίεση που άσκησαμε να μην της δώσαμε άλλη επιλογή. Άλλωστε η επιλογή Γιοβιτς κ Ζοαο Μάριο που δεν ειναι κ οι πιο ταχείς ποδοσφαιριστες, ενώ κρατησε στον πάγκο πχ τον Ελιασον που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει μια τέτοια τακτική, αυτο δειχνουν.
Δεν διαφωνώ καλε μου φίλε σε αυτό απλά εγώ επειδή γνωρίζω ποδόσφαιρο περιγραφικά , μπορώ να αποκρυπτογράφησω τις βασικές επιδιώξεις του κάθε κοουτς αλλά όχι να μπω στην ουσία της δουλεια τους . Σε ένα ποδοσφαιρικό ματς είναι πολύ φυσικό πέρα από την δεδομένη στρατηγική προσέγγιση να υπάρχουν κι επι μέρους επιλογές . Εγώ στέκομαι στο οτι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που συνήθως παίζει με την μπάλα στα πόδια και σε εμάς δεν το έκανε. Πολύ σωστά επισημαίνεις οτι μπορεί να συνσιβει γιατί εμείς δεν την αφήσαμε , αλλά νομίζω οτι ο γενικότερος προσανατολισμός της ήταν να είναι χθες πίσω από την μπάλα.
These users thanked the author Andrew R for the post:
Luigi Vampa
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ εύχομαι ΌΤΑΝ φύγει, να πάει στο εξωτερικό.
Δεν θα αντέχω, να τον βλέπω, στο ποκισταν.
Αλλά Δεν νομίζω να πάει στο ποκισταν.
These users thanked the author theo-drama for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

@Blackgr4
Πάνω σε αυτά που λες και με βρίσκουν σύμφωνο, απάντησες κ σε μια ερώτηση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα ..
Ποια η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με πέρσι και αν μπορεί να ανοίξει το ροτεισον ;

Χθες η μεταγραφική ενίσχυση σε σχέση με την ομάδα των p.o. (Εκτος του Τφ) ήταν ο Κενι αντί του Οττο και ο Γιακουμάκης αντί Σαματά/Μπραντον
These users thanked the author -keeper- for the post:
Blackgr4
geobila

Δημοσίευση από geobila »

theo-drama έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 13:30 Εγώ εύχομαι ΌΤΑΝ φύγει, να πάει στο εξωτερικό.
Δεν θα αντέχω, να τον βλέπω, στο ποκισταν.
Αλλά Δεν νομίζω να πάει στο ποκισταν.
δεν εχει / δε θα εχει λογο να παει κατω.

πιστευω θα τα δωσει ολα φετος και του χρονου παει Ιταλια ή θα αραξει κανα χρονο να ηρεμησει και θα τον δουμε σε καμια Εθνικη (ακομα και για τη δικη μας θα ηταν τελειος)
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 13:17
astral έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 12:59

Δεν μου φαίνεται να έμαθαν κάτι. Διαφωνώ.
Αν είχαν μάθει από τα λάθη τους, δεν θα έψαχναν επιθετικό 28 Αυγούστου. Μάλιστα βάσει δημοσιευμάτων, δεν έψαχναν συμπληρωματικό επιθετικό, αλλά βασικό.
Επίσης αν είχαν μάθει, δεν θα άφηναν γενικά τρεις εκκρεμότητες για 20 Αυγούστου. Χαφ, στόπερ, φορ.
Δεν καιγόμασταν να κλείσει νωρίς νωρίς ο δεύτερος αριστερός μπακ. Καιγόμασταν όμως να συμπληρώσουμε τα χαφ, όπως καιγόμαστε ακόμα για έναν αξιόλογο επιθετικό - σημείο αναφοράς.
Το ότι η διαφορά στα μπάτζετ δεν αποτυπώνεται (ακόμα) στο χορτάρι, δεν πρέπει να είναι κριτήριο. Κάποια στιγμή θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο γαύρος βγάζει Ελ Κααμπί και βάζει Ταρεμί, έχοντας από πίσω τον Γιάρεμτσουκ, ενώ εσύ αν βγάλεις Γιακουμάκη θα παίξεις επί της ουσίας με 10.
Κάποια στιγμή θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο Μεϊτέ δεν μπορεί να παίξει 60 ενενηντάλεπτα.
Το ίδιο ισχύει για τα στόπερ μας.
Τρεις σοβαρές προσθήκες ενδεκάδας έπρεπε να γίνουν και επί της ουσίας (στα δικά μου μάτια) δεν έγινε καμία.
Έπρεπε να έρθει ένα φορ καλύτερο του Γιακουμάκη (άλλωστε ξαναλέω πως και οι ίδιοι αυτό προσπάθησαν να κάνουν τελευταία στιγμή άρα και οι ίδιοι το πιστεύουν), έπρεπε να έρθει ένα στόπερ ΤΑΝΚΣ και όχι ο δανεικός Ιταλός, όπως επίσης τέλος έπρεπε να έρθει ένα χαφ ΤΑΝΚΣ να παίξει δίπλα στον Μεϊτέ και αρκεστήκαμε στον ερχομό Ζαφείρη που θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.
Ο δανεισμός του Κροάτη επιβεβαιώνει πλήρως πως έγινε γιατί ήθελαν να ολοκληρωθεί το έγκλημα με την πώληση του Ντέλια, ο Κένι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τρομερά ανώτερος του Όττο, ο Τέιλορ είναι δεδομένο πως θα κάνει μόνο τα ρεπό του Μπάμπα όπου αν ο δεύτερος πιάσει επιτέλους απόδοση (όπως χθες) δεν θα βγαίνει με τίποτα, ο Γεωργιανός στο τέρμα (που μάλιστα δώσαμε 1 χαρτί..) δεν έχω καταλάβει τι θα προσφέρει ακριβώς και ο δανεισμός Μπιάνκο στα χαφ, είναι απλά για λίγους μήνες μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης.
Οκ, τίποτα τρομερό, τίποτα αξιόλογο, κανένα "all in για τα 100 χρόνια" πέραν του Ζαφείρη (όταν έρθει).
Συγνώμη αλλά μετά από ένα καλοκαίρι όπου πάλι πούλησες ακριβά, πάλι παίζεις στη 2η Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τα 100 χρόνια του συλλόγου, με τα κενά να τα γνωρίζεις εδώ και μήνες, περίμενα ΠΟΛΎ περισσότερα πράγματα.
Αλλά έτσι είμαι εγώ. Περίεργος.. (μπορεί και όχι).
Σε όλες τις γραμμές είμαστε είτε καλύτερα, είτε στο ίδιο επίπεδο με περσι.
Πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτίωση, παικτες που θελουν περισσοτερο χρονο για να δειξουν πραγματα ή μεταγραφες που δε βγαίνουν.
Η συνολική δομή του ροστερ και οι κινήσεις που έγιναν δεν έχουν καμία σχέση με τo περσινo καλοκαιρι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πρώτα να βάλει την ομάδα τσάμπιονς λιγκ και ύστερα να το σκεφτεί αν θα φύγει.
These users thanked the author Miles for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

astral έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 13:39
Σε όλες τις γραμμές είμαστε είτε καλύτερα, είτε στο ίδιο επίπεδο με περσι.
Πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτίωση, παικτες που θελουν περισσοτερο χρονο για να δειξουν πραγματα ή μεταγραφες που δε βγαίνουν.
Η συνολική δομή του ροστερ και οι κινήσεις που έγιναν δεν έχουν καμία σχέση με τo περσινo καλοκαιρι.
Προσωπικά κρίνω πάντα με τον ίδιο γνώμονα. Κάθε κίνηση να είναι υπέρ του στόχου του πρωταθλητισμού και των Ευρωπαϊκών διακρίσεων.
Μπορεί ο δανεικός Βολιάκο να είναι καλύτερος του Κόλεϊ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως μου αρκεί. Τόσο απλά.
Κάποιοι μπορεί να θεωρείτε πως η διοίκηση κάνει είτε αυτό που πρέπει, είτε αυτό που μπορεί. Δικαίωμα σας, αλλά δεν το πιστεύουμε όλοι αυτό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”