65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Miles

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Miles »

thomas Murg έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 00:01 Όλα κρίθηκαν στη φάση που ο Πήλιος κέρδισε το πλάγιο άουτ και πανηγύρισε...
:lol: :lol: :lol:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μαγικό στο Καραϊσκάκης έγινε.
Μαγικό στη Φιλαδέλφεια έγινε.
Μένει ένα στη Λεωφόρο για να ολοκληρωθεί η τριλογία του μεγαλύτερου αρτίστα που γέννησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σύγχρονη εποχή του.

Υγ. Βρε μπαγάσα, μια σταγόνα νοοτροπίας killer αν είχες, θα σουταρες κατευθείαν μετά το στρώσιμο του Γιακουμακη και θα χαρίζες ένα από τα πιο αχορταγα γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως η αγάπη σου για το παιχνίδι (και όχι άθλημα) που λέγεται ποδόσφαιρο και η αγάπη σου για τη μαγεία της στιγμής, σου έβγαλε την επιθυμία να τον ξεφτιλισεις για δεύτερη φορά. Ένα χιλιοστό ήσουν μακριά από το να το καταφέρεις. Γιατί όντως θα τον ξεφτιλιζες.

Υγ2. Δεν ξέρω αν και πότε θα πάρει μεταγραφή. Δεν ξέρω πόσα ακομα θα προσφέρει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν εκτός από πάμπολλες μαγικές στιγμές μετατροπεί σε απαύγασμα ουσίας και κυνικοτητας.
Δε με νοιάζει τίποτα από αυτά.
Παρότι ήμουν ο πρώτος στο φόρουμ που του άσκησα κριτική για τις επιλογές στον τρόπο παιχνιδιού τη χρονιάτου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα την περίοδο μετά το 2-1 στο Χαριλάου, εδώ και αρκετούς μήνες δε σχολιάζω τίποτε από όσα κάνει πέρα από το θαυμασμό μου.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό οφείλεται σε 2 γεγονότα που συνέβησαν μπροστά στα μάτια μου εδώ στην Αθήνα.
Το πρώτο, βγαίνοντας από μεγάλο και πολυσύχναστο σουπερμάρκετ βλέπω να μπαίνει ένας πιτσιρικάς με ΠΑΟΚτσηδικη φανέλα Κωνσταντέλια.
Σοκαριστικα. Όσοι ξέρουν από Αθήνα με νιώθουν.
Το σοκ ομως του πρώτου γεγονοτος ξεπεράστηκε γρήγορα και μετατράπηκε σε καθηλωση μετά το δεύτερο γεγονός.
Έχω πάει στην πλατεία της γειτονιάς το γιο μου για να παίξει μπαλίτσα με τα φιλαράκια του. Κάποια στιγμή ένας πιτσιρίκος κάνει μια τρίπλα που φάνηκε μαγική στα μάτια των παιδιών. Πετιούνται τρεις τέσσερις από την παρέα και συγχρονισμενα φωνάζουν,
'Τι κάνει ο Κωνσταντέλιας ρε!!!'
Σε μια εποχή που όλα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και κατακλυζονται από βιντεακια Μεσσι, Ροναλντο και Νειμαρ, το να γράφεται στην αγνή ψυχή τους το όνομα Κωνσταντέλιας ως συνώνυμο μιας μαγικής στιγμής στο παιχνίδι τους, αυτό είναι κάτι που ξεπερνά στο δικό μου το μυαλό νίκες και αποτελέσματα.
Από μένα είναι ελεύθερος (όχι ότι θα με ρωτούσε κιόλας :D ) να κάνει ότι γουστάρει με τον τρόπο πουγουστάρει. Το να μην ακούσω το συνηθισμένο 'Ποιος είσαι ρε, ο Μεσι;' αλλά να ακούσω το όνομα Κωνσταντέλιας στα χείλη παιδιών στις πλατείες της Αθήνας, μου προκάλεσε ενα συναίσθημα που μόνο ηλεκτροεγκεφαλογραφημα μπορεί να το εντοπίσει.
Να 'ναι πάντα γερός..
These users thanked the author marsantos for the post (total 8):
Apil44, Kabamaru11, iremidynami 4+, horkokos4, PAOKevolution, Kostas_FI, xrisitsapa, Ypnos
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αμαρτία είναι να λείπει Η ΦΑΣΗ από τα highlights
beautiful game λέγεται το άθλημα, ξυπνάτε!
curtis

Δημοσίευση από curtis »

kmallio έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:35 Θα ζητήσω συγνώμη λίγο για το οφ τοπικ αλλά μιλάμε για τον καλύτερο έλληνα δεκάρι που έχει βγει τα τελευταία είκοσι χρόνια.Μιλαμε για ένα παιδί που έχει αποδοχή από όλο το πανελλήνιο.Παρολα αυτά τρώει πάγκο και πέφτουν χαρτάκια για να βλέπουμε κάτι μπακασετες και κουρμπεληδες.Συνεχισε να κατουρας το αθηναϊκό βοθροκρατος υπερκαικταρα μου.Να σαι καλά Καρβέλα που τον ξεκούρασες
Τα πες όλα μπράβο σου γιατί εδώ μερικοί μας βγάζανε τρελους
These users thanked the author curtis for the post:
kmallio
curtis

Δημοσίευση από curtis »

καρβελα κατάλαβες γιατί φωνάζουμε γαμω την αμπαλοσυνη σας? δεν έχω λόγια ρε ντελια τι είσαι εσύ ρε φίλε?εκείνα τα τελειώματα από κοντινή απόσταση να απλοποιήσεις και δεν σε λείπει τίποτα.μαγεια!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

Δεν υπαρχουν λογια για τον παιχταρα.
These users thanked the author Bobby Sands -4- for the post:
mi8rio
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Έχει μια φάση λίγο πριν βγει αλλαγή, που του δίνουν τη μπάλα κάπου στο κέντρο και χωρίς να κοιτάει πίσω του, την βαράει πάνω από το κεφάλι του και την στέλνει από πίσω του στον Μπάμπα αν δεν κάνω λάθος. Ε κάπου εκεί γυρίσαμε συγχρονισμένα με τον φίλο μου που βλέπαμε το ματς, κοιταχτήκαμε σαν να μην πιστεύουμε στα μάτια μας... Κουβέντα δεν ανταλλάξαμε. Απλά εκείνη την στιγμή νιώσαμε πως ζούμε στην εποχή του. Είμαστε πραγματικά τυχεροί που τον έχουμε. Όχι μόνο παικτικά, αλλά και σαν χαρακτήρας, αυτό το παιδί είναι διαμάντι. Πολλά μπράβο...
These users thanked the author Michael Scott for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Αυτή η προσποίηση ... το τέλειο είναι τόσο απλό !
Τί έκανες πάλι παικταρά μου !
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δωσε ρε Ιβαν 3 μυρια συμβολαιο και κρατησε τον για παντα στον ΠΑΟΚ, δεν υπαρρχει αλλος τετοιος παικτης
These users thanked the author Athens for the post (total 3):
Eagle1980, PAOK DreXleR, Apil44
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Maklaz έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 00:03 Αλλού βαράν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη.
Μεγάλε Ντέλια
Εικόνα
Κίτρινη κάρτα στον Ντελια για διακωμώδηση του αθλήματος και του αντιπάλου. Tετοιες αλήτειες θέλετε να βλέπουν τα παιδιά μας ? :lol:
These users thanked the author astral for the post (total 3):
theo G4, Apil44, st4this
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

marsantos έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 01:09 Μαγικό στο Καραϊσκάκης έγινε.
Μένει ένα στη Λεωφόρο για να ολοκληρωθεί η τριλογία του μεγαλύτερου αρτίστα που γέννησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σύγχρονη εποχή του.
Φίλε Μαρσάντος, η τριλογία έχει συμπληρωθεί ήδη με τη μαγική ντρίμπλα στο σκουλικάου. Στα βαζέλια απλώς θα συμπληρώσει το καρέ.
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
PAOKevolution, Apil44
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να σε βλέπω και να χαμογελάω σαν παιδάκι. Τι θαύμα είσαι εσύ ρε @@κισμένο.. Έχει ωριμάσει πολύ το παιχνίδι του.
Συνέ(χυσε) έτσι παικταραααααα :pano:
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, PAOK DreXleR
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ειχε κανει μαγικη πασα στο Ζιφκο για το 0-2 και εβαλε το 0-3 στη λεωφλωρο το 2023
These users thanked the author tasso85 for the post:
nkoss
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

marsantos έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 01:09 Μαγικό στο Καραϊσκάκης έγινε.

Υγ. Βρε μπαγάσα, μια σταγόνα νοοτροπίας killer αν είχες, θα σουταρες κατευθείαν μετά το στρώσιμο του Γιακουμακη και θα χαρίζες ένα από τα πιο αχορταγα γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως η αγάπη σου για το παιχνίδι (και όχι άθλημα) που λέγεται ποδόσφαιρο και η αγάπη σου για τη μαγεία της στιγμής, σου έβγαλε την επιθυμία να τον ξεφτιλισεις για δεύτερη φορά. Ένα χιλιοστό ήσουν μακριά από το να το καταφέρεις. Γιατί όντως θα τον ξεφτιλιζες.

Υγ2. Δεν ξέρω αν και πότε θα πάρει μεταγραφή. Δεν ξέρω πόσα ακομα θα προσφέρει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν εκτός από πάμπολλες μαγικές στιγμές μετατροπεί σε απαύγασμα ουσίας και κυνικοτητας.
Δε με νοιάζει τίποτα από αυτά.
Παρότι ήμουν ο πρώτος στο φόρουμ που του άσκησα κριτική για τις επιλογές στον τρόπο παιχνιδιού τη χρονιάτου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα την περίοδο μετά το 2-1 στο Χαριλάου, εδώ και αρκετούς μήνες δε σχολιάζω τίποτε από όσα κάνει πέρα από το θαυμασμό μου.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό οφείλεται σε 2 γεγονότα που συνέβησαν μπροστά στα μάτια μου εδώ στην Αθήνα.
Το πρώτο, βγαίνοντας από μεγάλο και πολυσύχναστο σουπερμάρκετ βλέπω να μπαίνει ένας πιτσιρικάς με ΠΑΟΚτσηδικη φανέλα Κωνσταντέλια.
Σοκαριστικα. Όσοι ξέρουν από Αθήνα με νιώθουν.
Το σοκ ομως του πρώτου γεγονοτος ξεπεράστηκε γρήγορα και μετατράπηκε σε καθηλωση μετά το δεύτερο γεγονός.
Έχω πάει στην πλατεία της γειτονιάς το γιο μου για να παίξει μπαλίτσα με τα φιλαράκια του. Κάποια στιγμή ένας πιτσιρίκος κάνει μια τρίπλα που φάνηκε μαγική στα μάτια των παιδιών. Πετιούνται τρεις τέσσερις από την παρέα και συγχρονισμενα φωνάζουν,
'Τι κάνει ο Κωνσταντέλιας ρε!!!'
Σε μια εποχή που όλα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και κατακλυζονται από βιντεακια Μεσσι, Ροναλντο και Νειμαρ, το να γράφεται στην αγνή ψυχή τους το όνομα Κωνσταντέλιας ως συνώνυμο μιας μαγικής στιγμής στο παιχνίδι τους, αυτό είναι κάτι που ξεπερνά στο δικό μου το μυαλό νίκες και αποτελέσματα.
Από μένα είναι ελεύθερος (όχι ότι θα με ρωτούσε κιόλας :D ) να κάνει ότι γουστάρει με τον τρόπο πουγουστάρει. Το να μην ακούσω το συνηθισμένο 'Ποιος είσαι ρε, ο Μεσι;' αλλά να ακούσω το όνομα Κωνσταντέλιας στα χείλη παιδιών στις πλατείες της Αθήνας, μου προκάλεσε ενα συναίσθημα που μόνο ηλεκτροεγκεφαλογραφημα μπορεί να το εντοπίσει.
Να 'ναι πάντα γερός..
Αυτο ακριβως ρε φιλε.
Οταν ξυπναει ο γιος μου και συζηταμε πρωι πρωι τι εκανε παλι χτες ο Κωνσταντελιας, αυτο ειναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.
Ζω πλεον εκτος Θεσσαλονικης.
Οσοι ζειτε εντος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να καταλαβετε την επιδραση που εχει το ονομα Κωνσταντελιας στους πιτσιρικαδες ειδικα.
Γενναει ΠΑΟΚτσακια καθε μερα
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό το επιχείρημα - πρόταγμα το βλέπω όλο και πιο συχνά και είναι βεβαίος και ωραίο, και σημαντικό

Το κρίσιμο είναι να μην φέρονται και οι ενήλικες ως ανήλικοι, παραβλέποντας την ανάγκη στήριξης, οχι άκριτης αποθέωσης, ώστε να προοδεύσει κι άλλο ο παίκτης.

Ευτυχώς ο ίδιος δείχνει να έχει τα μυαλά στη θέση τους γιατί αλλιώς θα είχε ήδη χαθεί το τρένο αφού δεν γίνεται συζήτηση. Γίνεται είτε αποθέωση είτε καταγγελία πως όσοι έχουμε περισσότερες απαιτήσεις, σημαίνει οτι εξυπηρετούμε τη διοίκηση και ζυμώνουμε την πώλησή του
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”