6. Dejan Lovren
-
Re: 6. Dejan Lovren
Σταθερά πολύ καλός, όταν δεν εκτίθεται σε ανοιχτά μέτρα.
Άλλη μια περσινή κίνηση που τελικά δεν ήταν τόσο αποτυχημένη.
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- Dimitrisou
- trelopaoki444
Ο λόγος που δεν πήραμε βασικό δεξί μπακ όταν μερικοί αναρωτήθηκαν γιατί πήραμε τον Βολακίωτη και όχι μεγάλο όνομα για 3-4ο στόπερ.
Αμα βλέπεις μπαλαgpap5 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:23 Βλέπει ο Λοβρέν τους τύπους που φάγανε τα λεφτά στον ΟΠΕΚΕΠΕ και γελάει.
''Γατάκια'', τους λέει, ''κοιτάτε να μαθαίνετε''...
Περαστε μια εβδομάδα στον πάγκο κύριε!
Mod team
Εντάξει είμαι πολύ κατά τέτοιου είδους μεταγραφών και ειδικά στην άμυνα , αλλά σήμερα είναι ωραίος.
Τον έχω κράξει αρκετά.
Και , κατά παράξενο τρόπο, δείχνει να έχει δεθεί με την ομάδα και να γουστάρει.
Ο σερα καλά τα λέει , όσο δεν έχει να κυνηγάει στο ξέφωτο γρήγορους παίκτες θα είναι καλός εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του.
Τον έχω κράξει αρκετά.
Και , κατά παράξενο τρόπο, δείχνει να έχει δεθεί με την ομάδα και να γουστάρει.
Ο σερα καλά τα λέει , όσο δεν έχει να κυνηγάει στο ξέφωτο γρήγορους παίκτες θα είναι καλός εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του.
-
Πέρυσι οποίος και να ερχότανε θα έβγαινε άχρηστος. Ο λόγος? Η κομβική απόφαση να μην παρθεί ο Μειτε κι αντ αυτού να παρθεί ο Μπακαγιοκο. Η ομάδα δεν δούλεψε σωστά, ο Λουτσεσκου δεν ήθελε ουσιαστικά τίποτα και κανέναν, το κέντρο δεν είχε αυτό το θηρίο που βλέπουμε και έτσι όλοι εκτέθηκαν σε αντίθεση με φέτος που η ομάδα δείχνει πιο στιβαρή και με περισσότερες λύσεις. Έτσι ο Λοβρεν δεν χρειάζεται συνήθως να μένει με κάποιο φορ στο 1 με 1 σε αντεπίθεση ,παίρνει βάθος και με την εμπειρία του καθαρίζει τα πάνταSera4 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:10 Σταθερά πολύ καλός, όταν δεν εκτίθεται σε ανοιχτά μέτρα.