8. Soualiho Meïté
- ΑποστόληςΑ
Re: 8. Soualiho Meïté
ΠΑΟΚ24
Μετά από 6 αγωνιστικές στη Stoiximan Super League, o Σουαλιό Μεϊτέ, είναι πρώτος «κλέφτης» του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχει 20 κλεψίματα, με τον Λύρατζη να ακολουθεί με 18 και τον Τσοκάι να έχει 17.
Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη λίστα, δεν είναι μόνο η κορυφή του Γάλλου όμως. Ο Ζίβκοβιτς έχει 15, ο Οζντόεφ 13, ο Κένι 12, ο Τέιλορ έχει 11 και ο Τάισον 10.
Προφανώς και ο διψήφιος αριθμός στα κλεψίματα, έξι παικτών του ΠΑΟΚ, λέει πολλά για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τονίσει από την περίοδο της προετοιμασίας ακόμα, τη σημασία της αντίδρασης όταν χάνει τη μπάλα.
Μετά από 6 αγωνιστικές στη Stoiximan Super League, o Σουαλιό Μεϊτέ, είναι πρώτος «κλέφτης» του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχει 20 κλεψίματα, με τον Λύρατζη να ακολουθεί με 18 και τον Τσοκάι να έχει 17.
Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη λίστα, δεν είναι μόνο η κορυφή του Γάλλου όμως. Ο Ζίβκοβιτς έχει 15, ο Οζντόεφ 13, ο Κένι 12, ο Τέιλορ έχει 11 και ο Τάισον 10.
Προφανώς και ο διψήφιος αριθμός στα κλεψίματα, έξι παικτών του ΠΑΟΚ, λέει πολλά για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τονίσει από την περίοδο της προετοιμασίας ακόμα, τη σημασία της αντίδρασης όταν χάνει τη μπάλα.
Σε κάποια φάση πάει να τον μαρκάρει ο Μαρίν.
Αυτός που φαγωθήκαμε πολλοί εδώ μέσα να πάρουμε . Ο Μαριν έπεσε πάνω του ,έφυγε πίσω κάνα μέτρο και ο δικός μας ακλόνητος .
Καψούρα μου
Αυτός που φαγωθήκαμε πολλοί εδώ μέσα να πάρουμε . Ο Μαριν έπεσε πάνω του ,έφυγε πίσω κάνα μέτρο και ο δικός μας ακλόνητος .
Καψούρα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καλή χώνεψη παικταρα μου
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- PAOKpanta, Eagle1980
Μπορεί να είμαι άδικος με Ζιβκο που έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι αλλά αυτή η αδιανόητη παικτουρα τους κατάπιε !!!
Στάζει πιπέρι , η μαύρη … του Μειτε Μπέρι !!!
Στάζει πιπέρι , η μαύρη … του Μειτε Μπέρι !!!
Πραγματικά τους κατούρησες. Θεωρώ πως θα ταιριάξουν γάντι με ζαφειρη και θα αναβαθμίσουμε το κέντρο μας στο καλύτερο του πρωταθλήματος….που πέρσι ήταν μαύρη τρύπα.
- pisakaipoupoula
-
Ξεκάθαρα ο καλύτερος παίχτης του
ΠΑΟΚ, γενικά, όχι μόνο σήμερα!
Αν μιλάμε για ποδόσφαιρο !
ΠΑΟΚ, γενικά, όχι μόνο σήμερα!
Αν μιλάμε για ποδόσφαιρο !