99. Αντώνης Τσιφτσής
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Εξαιρετικός! Σε κάνει να απορείς τι σκέφτηκαν και αγόρασαν τον Γκουγκεσασβίλι
- These users thanked the author Afanas for the post (total 3):
- Angelos-Giorgos, Τρόμος, Rexaris
Ο Γεωργιανός πρέπει να πάει δανεικός τον Γενάρη. Να μείνει μόνος δεύτερος ο Αντώνης και να δουλευτεί για πρώτος του χρόνου.Afanas έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:22 Εξαιρετικός! Σε κάνει να απορείς τι σκέφτηκαν και αγόρασαν τον Γκουγκεσασβίλι
Τον Γκουγκεσασβίλι τον έφαγε η κλίκα με τους Γιαννιτσιώτες της ομάδαςAfanas έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:22 Εξαιρετικός! Σε κάνει να απορείς τι σκέφτηκαν και αγόρασαν τον Γκουγκεσασβίλι

ΠΑΟΚ κ λογική δεν πάνε μαζί εδώ κ 100 χρόνια.
Έτσι λοιπόν δώσαμε 1 μύριο δίχως λογική για να ναι 2ος ο Γεωργιανος και μήνα Οκτώβρη αποφασίσαμε δίχως λογική κατά τη γνώμη μου να υποβαθμιστεί ο Γεωργιανος σε 3ο.
Ε και προφανέστατα δικαιωθήκαμε
Αντωνάκη συγχαρητήρια… με εντυπωσίασες σήμερα. Μακάρι να καθιερωθείς κ να έχεις όσο περισσότερο τέτοιες καλές εμφανίσεις
Έτσι λοιπόν δώσαμε 1 μύριο δίχως λογική για να ναι 2ος ο Γεωργιανος και μήνα Οκτώβρη αποφασίσαμε δίχως λογική κατά τη γνώμη μου να υποβαθμιστεί ο Γεωργιανος σε 3ο.
Ε και προφανέστατα δικαιωθήκαμε
Αντωνάκη συγχαρητήρια… με εντυπωσίασες σήμερα. Μακάρι να καθιερωθείς κ να έχεις όσο περισσότερο τέτοιες καλές εμφανίσεις
- thomas Murg
Νομίζω δεν έκανε ούτε ένα άστοχο βολέ (ακούς Ντομινίκ εκεί στην Κοπεγχάγη;) κι έβγαλε και μια γρήγορη αντεπίθεση με μπαλιά με τα χέρια.
Έπαιξε σαν να έχει κάνει αλλά 50 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ .μετράει πολύ το κρύο αίμα στο τέρμα ,0 άνχος άψογος .είναι μερικοί παίκτες που πιάνουν την ευκαιρία από τα μαλλιά κ άλλοι που κλαίγονται γιατί δεν παίζουν.χιλια μπράβο!!
- PAOK_Antarctica
Μπράβο ρε παλικαρε.
Έπιασες την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Έπιασες την ευκαιρία από τα μαλλιά.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- Rexaris