Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο πρωτος στόχος του Μυστακίδη θα πρέπει να είναι συμβόλαιο σε μεγάλη διοργάνωση . Είτε euroleague είτε NBA Europe, αν γίνει . Οχι για τα έσοδα, πιο πολύ για το κίνητρο που θα δίνουμε σε παίχτες για να έρθουν . Εγώ χωρίς συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση δεν βλέπω πως μπορεί να τρέξει ένα project πρωταθλητισμού έτσι όπως είναι δομημένο το μπάσκετ πανευρωπαϊκά .

Αν έχει τέτοιο πλάνο ΟΚ . Αν η ΚΑΕ είναι ένα ακόμα βήμα για να πάρει την ΠΑΕ και απλά δεν θα αγχωνόμαστε κάθε χρόνο μήπως πέσουμε δεν βλέπω να πηγαίνει και πολύ καλά όλο αυτό . Δηλαδή ακόμα κι αυτό να θέλει να κάνει , αν δεν μπορείς να χτυπήσεις Αγγελοπουλους και Γιαννακοπουλο πως θα χτυπήσεις Μαρινάκη ;
These users thanked the author chrisg4 for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20 Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός. Και δεν καταλάβεινω γιατί τραβάτε φρένο. Εγώ δεν έβαλα φρένο όταν ήρθε ο Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ ήταν 4ος και είχε όλο το ΠΟΚ απέναντι και με σοβαρά πορτοφόλια. Θα βάλω τώρα στο μπάσκετ; Πάτε καλά ρε; Πρωταθλήματα θέλω. Κύπελλα θέλω. Τι να θέλω δηλαδή; Να κερδίζω την ιαπωνική Καρδίτσας και τα κοφι αηλαντ; Αυτή είναι η δυναμική του επενδυτή; Δε νομίζω
Έτσι είναι μπαίνεις μέσα και τους γαμας όλους, απαιτείς απο το κράτος οτι παίρνουν οι δύο, φτιάχνεις ομάδα με 30 μύρια, κλέβεις παίχτες απο αυτούς, κινείς γη και ουρανό για να μπεις Ευρωλιγκα, δείχνεις αμέσως οτι ενδιαφέρεσαι για το τμήμα και δεν το βλέπεις σαν σκαλοπάτι.
Εν ολίγοις τους γαμας τα πρέκια όπως έκανε και ο Ιβάν που απο 3ο-4ο έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και το κυριότερο έδωσε ενδιαφέρον στο άθλημα για όλη την χώρα.
These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
hariskastoria, Ιάσονας, johnjohn
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Βεβαίως, αλλά ας μην παραβλέπουμε ότι ο γαύρος διανύει τον χρυσό του αιώνα κ ότι η χάρτινη από εμάς εκλεψε πρωτάθλημα κ ο βαζελακος τα δικά μας θέλει να πάρει.

Αφήστε τα δυσοίωνη προοπτική
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:37
Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20 Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός. Και δεν καταλάβεινω γιατί τραβάτε φρένο. Εγώ δεν έβαλα φρένο όταν ήρθε ο Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ ήταν 4ος και είχε όλο το ΠΟΚ απέναντι και με σοβαρά πορτοφόλια. Θα βάλω τώρα στο μπάσκετ; Πάτε καλά ρε; Πρωταθλήματα θέλω. Κύπελλα θέλω. Τι να θέλω δηλαδή; Να κερδίζω την ιαπωνική Καρδίτσας και τα κοφι αηλαντ; Αυτή είναι η δυναμική του επενδυτή; Δε νομίζω
Έτσι είναι μπαίνεις μέσα και τους γαμας όλους, απαιτείς απο το κράτος οτι παίρνουν οι δύο, φτιάχνεις ομάδα με 30 μύρια, κλέβεις παίχτες απο αυτούς, κινείς γη και ουρανό για να μπεις Ευρωλιγκα, δείχνεις αμέσως οτι ενδιαφέρεσαι για το τμήμα και δεν το βλέπεις σαν σκαλοπάτι.
Εν ολίγοις τους γαμας τα πρέκια όπως έκανε και ο Ιβάν που απο 3ο-4ο έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και το κυριότερο έδωσε ενδιαφέρον στο άθλημα για όλη την χώρα.
O Βανιας χρειαστηκε 7 χρονια μεχρι να παρει και τυπικά το πρωταθλημα .O Dpg που ναι και χρονια στο κουρμπετι κατι κλαμενα βιντεακια μπορεσε ν ανεβασει περσι.
Δεν ειναι τοσο ευκολο.Στο Μυστακιδη θα δωσουν την ΚΑΕ ,οχι τον Chuck Noris
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
hariskastoria, elvetos giatros
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

chrisg4 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:30 Ο πρωτος στόχος του Μυστακίδη θα πρέπει να είναι συμβόλαιο σε μεγάλη διοργάνωση . Είτε euroleague είτε NBA Europe, αν γίνει . Οχι για τα έσοδα, πιο πολύ για το κίνητρο που θα δίνουμε σε παίχτες για να έρθουν . Εγώ χωρίς συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση δεν βλέπω πως μπορεί να τρέξει ένα project πρωταθλητισμού έτσι όπως είναι δομημένο το μπάσκετ πανευρωπαϊκά .

Αν έχει τέτοιο πλάνο ΟΚ . Αν η ΚΑΕ είναι ένα ακόμα βήμα για να πάρει την ΠΑΕ και απλά δεν θα αγχωνόμαστε κάθε χρόνο μήπως πέσουμε δεν βλέπω να πηγαίνει και πολύ καλά όλο αυτό . Δηλαδή ακόμα κι αυτό να θέλει να κάνει , αν δεν μπορείς να χτυπήσεις Αγγελοπουλους και Γιαννακοπουλο πως θα χτυπήσεις Μαρινάκη ;
ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ να κτυπησει αυτους τους 3
Αυτον τον νοιαζει να κτυπησει τον ΚΤΥΠΑΕΙ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Ιβαν ποτέ ανέβασε το μπάτζετ σε βαθμό να χτυπήσει τους 3; Εγώ θυμάμαι κάτι δανεικούς από Γαλλία τη πρώτη χρονιά και κάτι Αγγέλους και μεταγραφή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο την Τρίτη σε ενα άθλημα μαλιστα χωρίς κλειστά συμβολαια και με πολύ μεγαλυτερα έσοδα. Το να απαιτει κάποιος 30 μυρια μπατζετ με έσοδα 2 από τη πρώτη χρονιά είναι απλά εσκεμμένη προσπαθεια να δυσφημισει με το καλημέρα τον Μυστακιδη. Ο Γιαννακοπουλος πριν πάρει το ΟΑΚΑ και βαλει το εισιτήριο στα 100 ευρώ σε θέση που απαιτεί κιάλια ειχε μπάτζετ αντίστοιχο της Άλμπα...
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
soigol, Tolaros, hariskastoria, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αυτό που λέει ο Τασεος είναι, ότι ο Μυστακίδης παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος δισεκατομμυριούχος που έχει πολλά λεφτά, απέναντι στον Ιβαν που δεν έχει (ρευστότητα και λοιπές πίπες). Δεν παρουσιάστηκε με πλάνο και ενδιαφέρον για το άθλημα κλπ κλπ.
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
Ιάσονας, navigator11, Apil44
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από τη σεζόν 2016-17 έως και τη σεζον 2018-19, το Μπάτζετ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έφτασε στο υψηλότερο σημείο που είχε βρεθεί ποτέ.

Δεν νομίζω ποτέ να πέρασε το μπάτζετ του ολυμπιακού πάντως, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που συχνά τα μπάτζετ δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα.

Αντίθετα το μπάσκετ είναι άθλημα “show me the money”.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως όποιος μπει (αν μπει) πρέπει να υπάρχει η απαίτηση να πάει το μπάτζετ στην κορυφή της Ελλάδας.

Είσοδος στην Ευρωλίγκα πρέπει να είναι ο στόχος πρωτίστως και μετά αξιοποίηση των εγκαταστάσεων. Τώρα αν στην πορεία έρθει και κανένα κύπελλο ή η κατάκτηση κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης , θα μιλάμε για εποποιία.

Αλλά ας ολόκληρου πρώτα η αλλαγή και βλέπουμε. Εγώ περίμενα ως τώρα να έχουν οριστικοποιηθεί τα πράγματα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πρωτάθλημα ή τέφρα..

Πώς το λέγανε - λένε;

Θα πέσει πολύ γέλιο..
warmeater

Ορισμένοι κανουν πως "δεν καταλαβαινουν"
ΟΥΔΕΙΣ Σ Ο Β Α Ρ Ο Σ οπαδός η άνθρωπος εν γενει περιμένει απο τον Τελη απο τον Νομεβριο να βαλλει 30 εκ ευρω να φερει τη μιση εθνικη ΗΠΑ εδω και να παρει νταμπλ
Αυτο που λέγεται ειναι οτι ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ διασπειρουν αυτην την "βεβαιότητα" για δικους τους λογους
Σερβιοσυν δηλαδη το Α Δ Υ Ν Α Τ Ο για να κερδισουν την λαικη ευνοια
Προσωπικά επαναλαμβάνω
Αν μπει ο Τέλης θελω το γιουροκαπ η τουλάχιστον τελικό
Ειναι το ΜΟΝΟ ΕΦΙΚΤΟ προς το παρόν
Από του χρόνου βλέπουμε
These users thanked the author warmeater for the post:
johnjohn
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Όλοι θέλουμε Ευρωπαϊκή κούπα.
Αλλά η ομάδα φέτος έχει στηθεί. Δεν είναι Ιούνιος πια.
Και δε γίνεται να αλλάξει όλη, μόνο στα σημεία μπορεί να βελτιωθεί.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
elvetos giatros
warmeater

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 17:04 Όλοι θέλουμε Ευρωπαϊκή κούπα.
Αλλά η ομάδα φέτος έχει στηθεί. Δεν είναι Ιούνιος πια.
Και δε γίνεται να αλλάξει όλη, μόνο στα σημεία μπορεί να βελτιωθεί.
Φιλε μου μπασκετ ξερεις
ΑΝΕΤΑ με 2-3 προσθηκες ποιοτικοτερες γινεσαι ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ για το γιουροκαπ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Άντε να τελειώνουμε με την αγορά της ΚΑΕ
Να ξεχρεώσουμε
Να πέσουν μερικά εκατομμύρια στην ανακατασκευή του γηπέδου
Να έρθουν 2-3 καλύτεροι παίκτες
Να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την Ευρώπη
Να μπούμε με άνεση στην εξάδα του πρωταθλήματος
Και πάνω απ’ολα, να κρατήσουμε τα διαρκείας σε αριθμό πάνω από τέσσερις χιλιάδες
Αυτά αν τα καταφέρουμε, είμαι ευχαριστημένος
Και μη μου γράψετε, μα τα κάναμε και πέρσι· πέρσι ήταν εποποιία, γι’αυτό κι ο τεράστιος αριθμός των διαρκείας
Κάθε χρονιά δε μπορείς να κάνεις εποποιία

Κι ένα μπράβο στον νυν πρόεδρο
Με λίγα, έκανε θαύματα
Και μας έφτασε στο σημείο να θέλει κάποιος να «επενδύσει» στην ΚΑΕ
These users thanked the author elvetos giatros for the post:
johnjohn
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν είπα να πάρεις πρωτάθλημα φέτος. Είπα να φτιάξεις ομάδα και ας σε σφάζουν αυτοί τα πρώτα χρόνια. Αλλά να το χτυπάς και να πάρεις την εοκ και μετά να τους πεις ελάτε. Αν είναι να έρθει όμως για να μου λέει ότι κέρδισε κάτι καφετέριες και κάτι ανταλλακτικά όχι thx. Κουπέ ευρωπαϊκή τύπου europecup και eurocap πηραν και κάτι χωριά. Δε χρειάζομαι όπως λέτε τον τρίτο πλουσιότερο έλληνα. Τίτλο θέλω πρωτάθλημα. Να πηγαίνω δίπλα στο ποδοσφαιρικό εξοχικό μου και να τους πω ήρθα να κάνω και το μπουρδελακι σας που στάζει νερά εξοχικό.

Υγ η μπάλα τα πρώτα χρόνια είχε την πίεση ληξιπρόθεσμων χρεών και προσαυξήσεων. Το πάρτι ξεκίνησε όταν πλέον δεν υπήρχε η απειλή του να τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις και οι προσφυγές στα δικαστήρια. Αφού πλήρωσες τα χρεη( με νόμο της τρόικα) τότε τους πήρες αμπάριζα
Υγ2 έχω μπασκετικα απωθημένα τεραστια. Έχω εφιάλτες που ζητάνε εκδίκηση. Όπως είχα και χοντράδια που έπρεπε να εκτονωθούν στη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

joshua έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 15:44 O Ιβαν ποτέ ανέβασε το μπάτζετ σε βαθμό να χτυπήσει τους 3; Εγώ θυμάμαι κάτι δανεικούς από Γαλλία τη πρώτη χρονιά και κάτι Αγγέλους και μεταγραφή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο την Τρίτη σε ενα άθλημα μαλιστα χωρίς κλειστά συμβολαια και με πολύ μεγαλυτερα έσοδα. Το να απαιτει κάποιος 30 μυρια μπατζετ με έσοδα 2 από τη πρώτη χρονιά είναι απλά εσκεμμένη προσπαθεια να δυσφημισει με το καλημέρα τον Μυστακιδη. Ο Γιαννακοπουλος πριν πάρει το ΟΑΚΑ και βαλει το εισιτήριο στα 100 ευρώ σε θέση που απαιτεί κιάλια ειχε μπάτζετ αντίστοιχο της Άλμπα...
Nαι αλλά ο Ιβάν δεν ήταν Θεσσαλονικεύς με χρόνια σουίτα στην Τούμπα…
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
navigator11, warmeater
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”