Jure Zdovc
Re: Jure Zdovc
Ο Ζντοβτς ισως γνωριζει οτι με το νεο ιδιοκτησιακο καθεστως δεν θα εχει μελλον στην ομαδα, οποτε δεν καιγεται να κανει και πολλα. Η σταση στα παιχνιδια και οι αργες κινησεις του αυτο μου δειχνουν.
- Maurice_Escargot
Κοκκαλακι της νυχτεριδας κι επισημα. Στην τελευταια φαση του ματς πριν παμε στις βολες του Κονιαρη, ο παιχτης του Προμηθεα κανει ελευθερο τριποντο στο 73-74. Ο παγκος του ΠΑΟΚ φαινεται απο πισω με τον Μπουτσκο να ΤΡΕΧΕΙ τρελαμενος στην γραμματεια ζητωντας ταιμ-αουτ σε περιπτωση που μπει το τριποντο.
Ο ΞανθοςΣκυλος δεν κουνηθηκε ουτε εκατοστο. Τιποτα.
Ο ΞανθοςΣκυλος δεν κουνηθηκε ουτε εκατοστο. Τιποτα.
Ούτε κατάλαβα πως το πήρες χθες το ματς, αλλά στο δίνω, ελπίζω η άμυνα που παίξαμε χθες στο β ημίχρονο να συνεχιστεί.
- KalamarGiannis
δε ξέρω αν η άμυνα είχε να κάνει κάτι με προπονητική παρέμβαση.
Ίσως να ταν και ατομικές άμυνες , προσωπικές των παικτών όπως Κόνιαρη, Περσίδη, Φύλλιου κτλ.
Ίσως να ταν τυχερός ο Γιούρι και κέρδισε χρόνο...
Ίσως να ταν και ατομικές άμυνες , προσωπικές των παικτών όπως Κόνιαρη, Περσίδη, Φύλλιου κτλ.
Ίσως να ταν τυχερός ο Γιούρι και κέρδισε χρόνο...
- kataramenos5
Εβαλε τον Αντωνη βδελα πανω στο playm. απο την επαναφορα τους και 4 πισω και τους δυσκολεψε πολυ στην κυκλοφορια.Κλεισαμε τη ρακετα ,πηραμε τα ρημπαουντ αφου απεξω αυτοι δεν και το γυρισε.Αν ηταν πιο ευστοχοι απ εξω θα ταν αλλο παιχνιδι.Αυτο ομως οπως πηγε το κέρδισε ο Γιουρι.Πρεπει να του το δωσουμε.
- KalamarGiannis
ΟΚ δε έχω κάποια διαφωνία. Γιούρι λοιπόν, πρώτο παράσημο φέτος. (Για τη γριά δε ξέρω αν πιστώνεται τη νίκη...)