Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτός που χρησιμοποιεί gpt για να πει κάτι που θα φαίνεται σπουδαίο, να ξέρει ότι γίνεται αντιληπτός...
Έλεος ρε, τι άλλο θα κάνετε...
Έλεος ρε, τι άλλο θα κάνετε...
Αν το γράφεις για μένα μου κάνει εντύπωση ότι πιστεύεις ότι χρειάζεται LLM για να κάνει κάποιος δύο πράξεις " με βάση αυτά που είπε ο Βενης για τον τρόπο εγγραφής νέων μελών " έτσι ώστε να δει με ποιον αριθμό μπορώ να αυξηθούν τα μέλη
Ε όχι φυσικά για εσένα ρε renerenegade έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 23:25 Αν το γράφεις για μένα μου κάνει εντύπωση ότι πιστεύεις ότι χρειάζεται LLM για να κάνει κάποιος δύο πράξεις " με βάση αυτά που είπε ο Βενης για τον τρόπο εγγραφής νέων μελών " έτσι ώστε να δει με ποιον αριθμό μπορώ να αυξηθούν τα μέλη
Πώς το σκέφτηκες αυτό, για πολλούς λόγους δε θα μπορούσα να πω για εσένα κάτι τέτοιο..
-
Με μία και μόνο πρόσκληση για συνάντηση πάντως, τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Έρχεται και το ματς της Κυριακής, τους βλέπω μετά τα ερυθρόλευκα να βγάζουν από την ντουλάπα και τα κιτρινόμαυρα. Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια θα φωνάζουν μέχρι να τους χαλάσει τη σούπα κανένας Λόβρεν.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
- navigator11, Apil44, eorptol1, theo-drama, paok apo epilogi
Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα δεν το ξέρουν.
Και μετά, γυρίζεις στον ασπρόμαυρο πλανήτη και πρέπει να ασχοληθείς με τη βρώμα και την τοξικότητα που κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σπείρουν παντού..
Φύγετε ρε λαμόγια από τη ζωή μας. Μέρος της ζωής μας είναι ο ΠΑΟΚ. Φύγετε από τη ζωή μας , δε θέλουμε τη βρώμα σας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από γήπεδα, τίτλους κι οτιδήποτε υλικό. Δε χωρατε ρε σε αυτή την ωραία ασπρόμαυρη ιστορία!!
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα δεν το ξέρουν.
Και μετά, γυρίζεις στον ασπρόμαυρο πλανήτη και πρέπει να ασχοληθείς με τη βρώμα και την τοξικότητα που κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σπείρουν παντού..
Φύγετε ρε λαμόγια από τη ζωή μας. Μέρος της ζωής μας είναι ο ΠΑΟΚ. Φύγετε από τη ζωή μας , δε θέλουμε τη βρώμα σας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από γήπεδα, τίτλους κι οτιδήποτε υλικό. Δε χωρατε ρε σε αυτή την ωραία ασπρόμαυρη ιστορία!!
- These users thanked the author trouman for the post (total 18):
- loukas karadimos, george188, warmeater, leomatos88, Montrealiotis, navigator11, NIKOS1972, Apil44, Kabamaru11, iremidynami 4+ and 8 more users
ψυχωσικη συνδρομη διπολικου χαρακτηρα χωρις οδο ματαιωσηςblackchaos έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 17:23 Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .
Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το γήπεδο? - ακομα το κάνει.
Ποιά είναι η διαφορά ? - ότι κανείς δεν κατηγορεί την ΠΑΕ και αυτό λέει πολλά.
Να βγει η ΠΑΕ και να μας πει τους λόγους που ενώ είχε 4 χρόνια προεδρικό διάταγμα δεν έκανε καμία ενέργεια και ξαφνικά βιάζεται να τρέξει τις διαδικασίες
*γιατί μας λέγαν σαν δικαιολογία το καυτατζογλειο ενώ το ζήτησαν (μόλις φέτος) και το πήραν
*γιατί όλες οι άλλες ομάδες την τελευταία δεκαετία έχουν βγάλει κάρτα φιλάθλου και μεις όχι
*και γιατί ενώ με κάθε ευκαιρία ο Α.Σ. έδινε και δίνει προταιραιότητα στον πρόεδρο της ΠΑΕ , αυτή επιλέγει να σπέρνει την διχόνοια στον κόσμο.
- These users thanked the author warmeater for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ευτυχώς βγήκε και το ντοκιμαντέρ του αντρέ (οπως ειπε και ο trouman) για να θυμηθούμε λιγο τι ειναι ΠΑΟΚ. Μετά μπηκα paokmania και επέστρεψα σ αυτη τη γαμημένη καθημερινότητα που μας τρώει τη ψυχή το τελευταιο διαστημα. Αι σιχτιρ πια
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- eorptol1, paok apo epilogi
Επί της αρχής συμφωνώ Τζος. Το ιδανικο θα ήταν αυτό. Αλλά επειδή αυτό δεν θα γίνει ποτέ, πρέπει όλοι να πάρουμε θέση επί του ρεαλιστικου. Υπάρχουν αρκετά παιδιά εδώ μέσα με αγνές προθέσεις (και όχι... "BiC/SWIFT") που μπροστά στην προοπτική να μεγαλώσει ξανά το μπάσκετ ή να γίνει το γήπεδο άμεσα τρώνε τον παπά του ΑΣ ή απλώς αδιαφορούν για το τι συμβαίνει ή θεωρούν "ευλογία" τον ανταγωνισμό δισεκατομμυριουχων... Αυτά τα παιδιά απέχουν συστηματικά από το παρόν τοπικ και επίσης σε κουβέντες που γίνανε κατά καιρούς στο άλλο σχετικό τοπικ (Διοικηση ΚΑΕ) λέγανε μεσες-ακρες "μη μας χαλάτε τη ζαχαρένια... τραβάτε σε αλλο τοπικ να τα πείτε αυτά". Το μονο που εύχομαι είναι οι τελευταίες εξελίξεις να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικα περισσότερων.joshua έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 21:37 Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αν ιδιώτης είτε λέγεται Σαββίδης, είτε λέγεται Μυστακιδης κατασκευάσει το νέο γήπεδο με δικά του κεφάλαια και μιλάμε για τεραστια ποσα τότε η ποδοσφαιρική ομαδα θα τεθεί σε καθεστώς ομηρίας του κατι που προσωπικά με τρομάζει.
Και γιατί πρέπει ο μπασκετικός να εχει καημό για τον Ιβαν; Ο ποδοσφαιρικος θα είχε τον ιδιο καημό αν δεν είχε γευτεί επιτυχιες; Τι είναι αυτο που έχει γοητεύσει πολλούς σχετικά με τον Ιβαν; Η σταθερότητα στο πλάνο του; Η τεχνοκρατικη του προσεγγιση; Το επιτυχημένο διοικητικό μοντελο; Εγώ θα πω όχι. Γιατι τότε ζητάμε από τους μπασκετικους να αρνηθούν την πιθανότητα να γευτούν κάτι αντίστοιχο; Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ ήταν ειλικρινής. Θέλω να πάρει ο Ιβαν το μπασκετ για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου στο ποδόσφαιρο.
Υ.Γ Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση που δεν θέλει βιαστική απάντηση. Μπορεί κάποιος να βρει λόγους που να δικαιολογούν τον προβληματισμό πολλών για την πιθανότητα ο Ιβαν να βρεθεί σε τέτοια θέση ισχύος μετά την κατασκευή γηπεδου; Λόγους προφανώς που δεν περιλαμβάνουν ιδιοτέλεια. Μιλάω για αντικειμενικους λόγους προβληματισμού.
Υ.Γ Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση που δεν θέλει βιαστική απάντηση. Μπορεί κάποιος να βρει λόγους που να δικαιολογούν τον προβληματισμό πολλών για την πιθανότητα ο Ιβαν να βρεθεί σε τέτοια θέση ισχύος μετά την κατασκευή γηπεδου; Λόγους προφανώς που δεν περιλαμβάνουν ιδιοτέλεια. Μιλάω για αντικειμενικους λόγους προβληματισμού.
- navigator11
Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε αδιάφορο μήτε παντελώς αγαθό κι εφησυχααμένο το ότι ο Τέλης αποδεδειγμένα κανέναν γκαϊλέ για την ΚΑΕ δεν είχε και η πιθανή απόκτησή της είναι ένα μη αποφεύξιμο "βαρίδιο" με έναν απώτερο στόχο, που δε γίνεται κανένας να επικαλεστεί ότι δε γνωρίζει ευθύς εξαρχής. Η φάση είναι "ελπίδα μπας και εν πορεία ζεσταθεί με την όλη φάση και θελήσει να παλέψει εναντίον της εγχώριας μπασκετικής βρόμας".
Με βάση την αρχική σύσταση του ανδρός στα του ΠΑΟΚ, αμφιβάλλω εντόνως ότι υπάρχει ρεαλιστικά τέτοια πιθανότητα αλλά κατανοώ ότι υπάρχει η θέληση από τους μπασκετικούς να γίνει η ζαριά.
Με βάση την αρχική σύσταση του ανδρός στα του ΠΑΟΚ, αμφιβάλλω εντόνως ότι υπάρχει ρεαλιστικά τέτοια πιθανότητα αλλά κατανοώ ότι υπάρχει η θέληση από τους μπασκετικούς να γίνει η ζαριά.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
- eorptol1, warmeater, DamoN, astral, leomatos88, paok apo epilogi, Montrealiotis, Apil44, gergeo4
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ, κάθομαι στο ίδιο καρεκλάκι πίσω από την εστία 20 χρόνια χωρίς να μπορώ να δω το παιχνίδι καλά καλά από τις σημαίες και τα πανό . Εφτασα 35 και δεν νιώθω την ανάγκη να πάω έστω λίγο πιο ψηλά για να βλέπω καλύτερα , καλά για αλλαγή θύρας δεν το συζητώ καν .
Αυτή η ιδιότητα μου δεν μου έδινε την δυνατότητα να συνδεθώ συναισθηματικά με κανέναν δισεκατομμύριο επιχειρηματία .
Βέβαια τον ευχαριστούσα για την εξάλειψη των χρεών και την σωτηρία της ομάδας αλλά μέχρι εκεί . Λίγο οι δηλώσεις για που θα βάλει το τρόπαιο του τσουλου,λίγο αγκαλιές με τον τίγρη και τον φουζο για να ρίξει την παράγκα λίγο τα απεριόριστα μπατζετ και είχα μια ουδέτερη διάθεση απέναντι του .
Στην πορεία του ταξιδιού όμως βλέποντας τα έργα του, βιώνοντας συναισθήματα πρωτόγνωρα με κατακτήσεις τροπαίων διαβάζοντας συνεντεύξεις αθλητων με προσωπικότητα και προσφορά στην ομάδα ή προπονητές που τους σεβομαι , συζητώντας με φίλους που δουλεύουν στην ομάδα για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ομάδα ένα συναίσθημα έχω πλέον . Τον αγαπάω τον Ιβαν .
Αφορμή όμως για να τα σκεφτώ όλα αυτά πήρα από το τρύπημα του Α.Σ.
Αυτό με έκανε να το συνειδητοποιήσω. Εδώ μεσα με χαρακτήρισαν σαββιδης fc και γελούσα όταν το διάβασα ξέροντας πόσο αυστηρός ήμουν με τον συγκεκριμένο . Τώρα το θεωρώ κοπλιμέντο και νιώθω ότι είμαι από την σωστή πλευρά της ιστορίας .
Οπότε νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Α.Σ ,συνεχίστε καλά το πάτε .
Αντί για διχόνοια με τις τακτικές σας βλέπω την συσπείρωση και ας μείνουμε στο τέλος λιγότεροι .
Οσο για το μπάσκετ μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός .
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ, κάθομαι στο ίδιο καρεκλάκι πίσω από την εστία 20 χρόνια χωρίς να μπορώ να δω το παιχνίδι καλά καλά από τις σημαίες και τα πανό . Εφτασα 35 και δεν νιώθω την ανάγκη να πάω έστω λίγο πιο ψηλά για να βλέπω καλύτερα , καλά για αλλαγή θύρας δεν το συζητώ καν .
Αυτή η ιδιότητα μου δεν μου έδινε την δυνατότητα να συνδεθώ συναισθηματικά με κανέναν δισεκατομμύριο επιχειρηματία .
Βέβαια τον ευχαριστούσα για την εξάλειψη των χρεών και την σωτηρία της ομάδας αλλά μέχρι εκεί . Λίγο οι δηλώσεις για που θα βάλει το τρόπαιο του τσουλου,λίγο αγκαλιές με τον τίγρη και τον φουζο για να ρίξει την παράγκα λίγο τα απεριόριστα μπατζετ και είχα μια ουδέτερη διάθεση απέναντι του .
Στην πορεία του ταξιδιού όμως βλέποντας τα έργα του, βιώνοντας συναισθήματα πρωτόγνωρα με κατακτήσεις τροπαίων διαβάζοντας συνεντεύξεις αθλητων με προσωπικότητα και προσφορά στην ομάδα ή προπονητές που τους σεβομαι , συζητώντας με φίλους που δουλεύουν στην ομάδα για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ομάδα ένα συναίσθημα έχω πλέον . Τον αγαπάω τον Ιβαν .
Αφορμή όμως για να τα σκεφτώ όλα αυτά πήρα από το τρύπημα του Α.Σ.
Αυτό με έκανε να το συνειδητοποιήσω. Εδώ μεσα με χαρακτήρισαν σαββιδης fc και γελούσα όταν το διάβασα ξέροντας πόσο αυστηρός ήμουν με τον συγκεκριμένο . Τώρα το θεωρώ κοπλιμέντο και νιώθω ότι είμαι από την σωστή πλευρά της ιστορίας .
Οπότε νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Α.Σ ,συνεχίστε καλά το πάτε .
Αντί για διχόνοια με τις τακτικές σας βλέπω την συσπείρωση και ας μείνουμε στο τέλος λιγότεροι .
Οσο για το μπάσκετ μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός .
- These users thanked the author DamoN for the post (total 13):
- Vet_eranos, warmeater, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11, leomatos88, navigator11, eorptol1, george188, paok apo epilogi, Montrealiotis and 3 more users
- Dimitris_L4
Ειναι τρομερο πως ο Ιβαν που ηταν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ στα σχοινια για το γηπεδο λογω της αργοποριας του κλπ κλπ , με μια κινηση για αμεση συναντηση ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τους κηφηνες του ΑΣ...Δηλαδη που να αποφασισει να χοντρυνει κ αλλο το παιχνιδι..τι οργια θα βγουν στη φορα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- leomatos88, eorptol1, paok apo epilogi, Apil44
Εμένα δεν με φοβίζει αν θα κατασκευαστεί το γήπεδο από κεφάλαια του ιδιώτη, διότι και αυτά είναι απαραίτητα. Αναγκαίο κακό ας πούμε.joshua έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 21:37 Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αν ιδιώτης είτε λέγεται Σαββίδης, είτε λέγεται Μυστακιδης κατασκευάσει το νέο γήπεδο με δικά του κεφάλαια και μιλάμε για τεραστια ποσα τότε η ποδοσφαιρική ομαδα θα τεθεί σε καθεστώς ομηρίας του κατι που προσωπικά με τρομάζει.
Θα συμφωνήσω ωστόσο απόλυτα με την προηγούμενη σκέψη σου. Την ανταλλαγή δηλαδή της Τούμπας με άλλο χώρο που όντως είναι σενάριο ιδανικό και φυσικά με ότι αυτό αυτό συνεπάγεται. Αλλά πιστεύω ότι και πάλι θα χρειαστούν κάποια ιδιωτικά κεφάλαια. Σαφώς βέβαια μικρότερα απ' ότι με τον παρόντα σχεδιασμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι τέλειος? ΟΧΙ. Αλλά πριν 12 χρόνια ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα αυτά που πετύχαμε επί Σαββιδη... Έρχεται ένας τύπος ο οποίος καταφανεστατα μπαίνει στο μπάσκετ ίσα ίσα για να έχει leverage στο θέμα γηπέδου. Έχει διαμορφώσει μια απίστευτα πολεμική κατάσταση έχοντας μπροσταρηδες 5 αναλωσιμους μπακαληδες. Και κάθεται στη γωνία και περιμένει μέχρι να βγει το φίδι από την τρύπα για να κάνει την τελευταία κίνηση. Μπορεί βέβαια να μην τα καταφέρει αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο ίδιος θα έχει μινιμουμ ζημιά γιατί άλλους θα κυνηγήσουν και οι οπαδοί και ο Ιβάν ο ίδιος (τους αναλωσιμους). Και εγώ θα δώσω προτεραιότητα σε έναν τέτοιο άνθρωπο έναντι ενός ανθρώπου που τα έχει βάλει με θεούς και δαίμονες εδώ και 12 χρόνια για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ? Όχι βέβαια. Και ναι. Αν ρεαλιστικά είναι να επιλέξω μεταξύ Σαββίδη στην μπάλα και μπάσκετ με Χατζόπουλο να φυτοζωει Ή Τέλη στο μπάσκετ και πόλεμο με Σαββίδη στο ποδόσφαιρο, προτιμώ το πρώτο. Όχι γιατί δεν με νοιάζει το μπάσκετ. Αλλά γιατί το δεύτερο σενάριο είναι εφιαλτικό Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Τέλος για το γηπεδο: Ναι είναι ρίσκο να ανήκει σε κάποια εταιρία κάποιου μεγαλομετοχου. Αλλά αν ρεαλιστικά θέλω γήπεδο άμεσα, θα εμπιστευτώ το άνθρωπο που έχει αποδείξει εδώ και χρονια το ποιος είναι και όχι στον ουρανοκατεβατο Θεσσαλονικεα.
Τα παραπάνω είναι απλά πράγματα που οποιος δεν θέλει να τα δει: Είτε τον νοιάζει μόνο το μπάσκετ (άρα ας βλέπει ΝΒΑ... είναι και καλύτερο το θεαμα), είτε δεν γουστάρει τον Σαββίδη (αυτό μπορώ να το φανταστώ μόνο για άριστους κομματικους οποτε δεν μιλαμε πλεον για τον ΠΑΟΚ αλλα για τα συμφεροντα που εξυοηρετει ενα πολιτικο σχημα... σε τετοια κουβεντα δεν μπαινω γιατι θα φαω μονιμο μπαν...).
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι τέλειος? ΟΧΙ. Αλλά πριν 12 χρόνια ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα αυτά που πετύχαμε επί Σαββιδη... Έρχεται ένας τύπος ο οποίος καταφανεστατα μπαίνει στο μπάσκετ ίσα ίσα για να έχει leverage στο θέμα γηπέδου. Έχει διαμορφώσει μια απίστευτα πολεμική κατάσταση έχοντας μπροσταρηδες 5 αναλωσιμους μπακαληδες. Και κάθεται στη γωνία και περιμένει μέχρι να βγει το φίδι από την τρύπα για να κάνει την τελευταία κίνηση. Μπορεί βέβαια να μην τα καταφέρει αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο ίδιος θα έχει μινιμουμ ζημιά γιατί άλλους θα κυνηγήσουν και οι οπαδοί και ο Ιβάν ο ίδιος (τους αναλωσιμους). Και εγώ θα δώσω προτεραιότητα σε έναν τέτοιο άνθρωπο έναντι ενός ανθρώπου που τα έχει βάλει με θεούς και δαίμονες εδώ και 12 χρόνια για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ? Όχι βέβαια. Και ναι. Αν ρεαλιστικά είναι να επιλέξω μεταξύ Σαββίδη στην μπάλα και μπάσκετ με Χατζόπουλο να φυτοζωει Ή Τέλη στο μπάσκετ και πόλεμο με Σαββίδη στο ποδόσφαιρο, προτιμώ το πρώτο. Όχι γιατί δεν με νοιάζει το μπάσκετ. Αλλά γιατί το δεύτερο σενάριο είναι εφιαλτικό Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Τέλος για το γηπεδο: Ναι είναι ρίσκο να ανήκει σε κάποια εταιρία κάποιου μεγαλομετοχου. Αλλά αν ρεαλιστικά θέλω γήπεδο άμεσα, θα εμπιστευτώ το άνθρωπο που έχει αποδείξει εδώ και χρονια το ποιος είναι και όχι στον ουρανοκατεβατο Θεσσαλονικεα.
Τα παραπάνω είναι απλά πράγματα που οποιος δεν θέλει να τα δει: Είτε τον νοιάζει μόνο το μπάσκετ (άρα ας βλέπει ΝΒΑ... είναι και καλύτερο το θεαμα), είτε δεν γουστάρει τον Σαββίδη (αυτό μπορώ να το φανταστώ μόνο για άριστους κομματικους οποτε δεν μιλαμε πλεον για τον ΠΑΟΚ αλλα για τα συμφεροντα που εξυοηρετει ενα πολιτικο σχημα... σε τετοια κουβεντα δεν μπαινω γιατι θα φαω μονιμο μπαν...).
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 14):
- DamoN, PAOK DreXleR, theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11, leomatos88, Ιάσονας, navigator11, eorptol1, Iznogoud4 and 4 more users
-
Με ποιον τρόπο θα ισχύει η ομηρία, αν το γήπεδο κατασκευαστεί από τον Σαββίδη???joshua έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 21:37 Εγώ πάντως θα πω κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που λένε φίλοι από κάθε πλευρά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί από το σύλλογο. Ένα μοντέλο αντίστοιχο του βαζελου με ανταλλαγή της Τούμπας με ένα γηπεδο σε άλλη περιοχή κατασκευασμενο από Δήμο - κράτος. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αν ιδιώτης είτε λέγεται Σαββίδης, είτε λέγεται Μυστακιδης κατασκευάσει το νέο γήπεδο με δικά του κεφάλαια και μιλάμε για τεραστια ποσα τότε η ποδοσφαιρική ομαδα θα τεθεί σε καθεστώς ομηρίας του κατι που προσωπικά με τρομάζει.
Φαντάζομαι ότι δεν θεωρείς ότι βρίσκεται σε ομηρία και εκ του λόγου ότι κατέχει τις μετοχές.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- DamoN, paok apo epilogi