Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
- PAOKevolution
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουμε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Αντρέ και τις ΙΣΤΟΡΙΑ έχει γράψει με τον ΠΑΟΚ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ! Ο ορισμός του ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 3):
- eorptol1, DamoN, navigator11
βάλτε υπότιτλους
και πάρτε χαρτομάντηλα
Ομπριγκάδο, ψηλέ.
- loukas karadimos
Υπάρχει περίπτωση κάποιος καλός χριστιανός να το κατεβάσει και να το ανεβάσει σε άλλη πλατφόρμα ώστε να το δούμε και εμείς που μας έχει μπλοκάρει η Μπουντεσλίγκα?
Ούτε με VPN δε γίνεται
Ούτε με VPN δε γίνεται
Τι ζήσαμε μαζι σου ρε αρχηγέ. Απο όταν πρωτο ήρθες μέχρι και το φιναλε, ανατριχίλα! Για παντα ενας απο εμας
- navigator11
Μόλις τώρα το τελείωσα. ΑΡΧΗΓΟΣ επιπέδου και αξίας, από αθλητική και ανθρώπινη άποψη, του Μπάνε. Όσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω avatar. Αυτός ο κοντοπίθαρος κάγκουρας αντιπροσωπεύει τον δικό μου ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με ήθος και αξίες.
Ευγνωμοσύνη που τίμησε τη φανέλα και το σήμα μας με τέτοια κάβλα και αξιοπρέπεια όλα τα χρόνια παρουσίας του εδώ. Όχι απλά ένας από εμάς. Πιο ΠΑΟΚ σίγουρα από πολλούς από εμάς.
Δεν μπορώ να κρύψω ότι, πέρα από τον Αρχηγό, πάντα θα τρέφω τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση στον μεγάλο δάσκαλο Φερνάντο, που ήταν τιμή που πέρασε από τον πάγκο της ομάδας μας. Και που έφερε στη ζωή μας τον Βιεϊρίνια. Μεγάλο σχολείο.
Βλέποντας τη γκολάρα του Αντρέ απέναντι στον κώλο Άγιαξ, ακόμα και τώρα σφίχτηκαν τα μέσα μου. Ήμουν παρών σε εκείνο το παιχνίδι. Ακόμα αδυνατώ να ξεπεράσω ότι δεν προκριθήκαμε εκείνο το γαμώβραδο.
Ευγνωμοσύνη που τίμησε τη φανέλα και το σήμα μας με τέτοια κάβλα και αξιοπρέπεια όλα τα χρόνια παρουσίας του εδώ. Όχι απλά ένας από εμάς. Πιο ΠΑΟΚ σίγουρα από πολλούς από εμάς.
Δεν μπορώ να κρύψω ότι, πέρα από τον Αρχηγό, πάντα θα τρέφω τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση στον μεγάλο δάσκαλο Φερνάντο, που ήταν τιμή που πέρασε από τον πάγκο της ομάδας μας. Και που έφερε στη ζωή μας τον Βιεϊρίνια. Μεγάλο σχολείο.
Βλέποντας τη γκολάρα του Αντρέ απέναντι στον κώλο Άγιαξ, ακόμα και τώρα σφίχτηκαν τα μέσα μου. Ήμουν παρών σε εκείνο το παιχνίδι. Ακόμα αδυνατώ να ξεπεράσω ότι δεν προκριθήκαμε εκείνο το γαμώβραδο.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- george188, Rexaris
loukas karadimos έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 23:29 Υπάρχει περίπτωση κάποιος καλός χριστιανός να το κατεβάσει και να το ανεβάσει σε άλλη πλατφόρμα ώστε να το δούμε και εμείς που μας έχει μπλοκάρει η Μπουντεσλίγκα?
Ούτε με VPN δε γίνεται