Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό το ο ΑΣ περίμενε χρόνια τον Ιβάν και τώρα ξερογλειφεται γιατί θέλει να γίνει το έργο είναι αστείο να ακούγεται..όπως και η άλλη δικαιολογία ότι είπε ο κυρ κυρ βρείτε λεφτά και βρήκαμε..
Εσύ αν έχεις ένα σπίτι να χτίσεις θα περιμένεις χρόνια τον εργολάβο και αν μετά από χρόνια σου πει θέλω βοήθεια θα βρεις άλλον;Δεν θα κάνεις κάποια ενέργεια τόσα χρόνια;μια ερώτηση;
Αυτό σημαίνει ότι δεν σε έκαιγε το σπίτι εξαρχής ...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
DamoN, navigator11, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

warmeater έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:26
embuji έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:23
astral έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 15:04 Να το βγάλουμε σε δημοπρασία
Έχει βγει εδώ και 6 μήνες. Με τον ΑΣ να ξερογλυφεται στην ιδέα Μυστακίδη γιατί περίμενε τον Ιβαν χρόνια και έβλεπε το έργο παγωμένο.

Ο ΑΣ παρότι διαχειρίστηκε με γελοίο και προσβλητικό τροπο, εξακολουθεί να έχει τα δικιά του. Ίσως να έχει και το μεγαλύτερο μέρος του δίκιου.

Απλά είναι τόσο μα τόσο ανίκανοι που με την στάση και τις κινήσεις τους έχουν καταφέρει να το χάσουν σχεδόν όλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ότι έφτασε εδώ το γηπεδικό ζήτημα έχει και υπογραφή του ίδιου του Ιβαν. Επουδενί όμως δεν θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να έχει τέτοια αντιμετώπιση από την..."μάνα" ο θεός να την κανει.
Αγαπητε μπορεις να προσδιορισεις "το μεγαλυτερο μερος του δικαιου";;
Αν εχει πρόβλημα ο οπαδος με το "περιμενε" να το καταλαβω
Ο ΑΣ ποιο ακριβως πρόβλημα ειχε;;
Τι σχεση εχει με την λειτουργια και την ύπαρξη του ΑΣ το νεο γηπεδο;;
Και γιατι να "βιαζεται" και να πιεζεται χρονικά ο ΑΣ;;
Το μεγαλύτερο κομμάτι του δίκιου στο γήπεδο είναι ότι ρωτάει εδώ και χρόνια τι γίνεται με το γήπεδο και έπαιρνε πίσω το απόλυτο 0 με τελευταίο και καλύτερο αυτό που είπε ο γκασμας ο κυρ χ2 που πυροδότησε όλο αυτό με τον ΑΣ και την ΠΑΕ. Ότι με το που ο ΑΣ ανακοίνωσε ότι βρήκε νέο γαμπρό η ΠΑΕ μέσα σε 2-3 βδομάδας έβγαλε έξω για το γήπεδο ότι δεν έβγαλε σε 5 χρόνια δεν υποδηλώνει ετοιμότητα αλλά ενοχή. (στα μάτια μου)

Για τον οπαδό το περίμενε δεν χρειάζεται νομίζω ανάλυση το λες και μόνος.

Ο ΑΣ φυσικά θέλει νέο γήπεδο για να καρπωθεί περισσότερα έσοδα και να στεγάσει μέσα σε αυτό αλλά τμήματα με καλύτερες υποδομές. Νομίζω είναι προφανές αυτό ειδικά από την στιγμή που το γήπεδο θα ανοίκει σε αυτόν. Το περίεργο θα ήταν να μην ήθελε.

Το να βιάζεται και να πιέζεται χρονικά ο ΑΣ να σε πω δεν μπορώ να το προσδιορίσω με σιγουριά. Έσοδα, image, να γραφτούν στην ιστορία οι ίδιοι τους ότι σηκώθηκε το γήπεδο όταν αυτοί ήταν στην θέση τους, ότι βλέπουν τους χαβουζαιους με νέα γήπεδα και καταλαβαίνουν ότι θα μείνουν πολύ πίσω εάν δε γίνει σύντομα και το δικό μας γήπεδο, γιατί είδανε τον νέο γαμπρό να είναι πιο γεμάτος και με απεριόριστη πρόσβαση στον πλούτο του; Ίσως κάποιο από αυτά, ίσως ΟΛΑ.

Δεν προσπαθώ να βγάλω λάδι τον ΑΣ, το αντίθετο το ότι φτάσαμε εδώ είναι καθαρά δικό τους φταίξιμο. Η δίκη τους κωμικοτραγική διαχείριση και έλειψη διαφανειας και ενημέρωσης προς κόσμο και την ίδια την ΠΑΕ μας έφερε εδώ. Θα μπορούσαν τότε με τον Κύρ χ2 ή και νωρίτερα να πουν στην ΠΑΕ, εάν δεν έχουμε σύντομα χρονοδιαγράμματα και εγγυήσεις οικονομικές για την κατασκευή θα πάμε σε αναζήτησή νέου επενδυτή. Δεν το κάνανε. Αποφασίσανε να πάνε υπόγεια και να κάψουν ταυτόχρονα έναν Δισεκατομμυριούχο που δε φταίει και έχει όρεξη να χώσει λεφτά στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο αντί να γιορτάζεται λοιδορειται λόγω της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ αποτρόπαιας διαχείρισης. Ελπίζω να σε κάλυψα σε έναν βαθμό.
These users thanked the author embuji for the post:
blackchaos
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Ειμαι τελείως εναντίον του ΑΣ ωστόσο όντως λόγω του θέματος Ρωσίας - πολέμου χρειάζονται ορισμένες εγγυήσεις και ο ΑΣ οφείλει να προστατεύει τον σύλλογο και την ιδιοκτησία.

Αυτό όμως που κάνουν είναι ευθεία επίθεση εναντίον ίσως του μεγαλύτερου ευεργέτη του συλλόγου. Είναι ξεκάθαρη προδοσια σε κάποιον που πρόσφερε παραπάνω από όσα φαίνεται ότι αξίζουμε με βάση τη συμπεριφορά μας το τελευταίο διάστημα που πολλοί δείχνουν πως πάνε όπου πάει το χρήμα.
These users thanked the author pavlos06 for the post:
paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:29 Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό το ο ΑΣ περίμενε χρόνια τον Ιβάν και τώρα ξερογλειφεται γιατί θέλει να γίνει το έργο είναι αστείο να ακούγεται..όπως και η άλλη δικαιολογία ότι είπε ο κυρ κυρ βρείτε λεφτά και βρήκαμε..
Εσύ αν έχεις ένα σπίτι να χτίσεις θα περιμένεις χρόνια τον εργολάβο και αν μετά από χρόνια σου πει θέλω βοήθεια θα βρεις άλλον;Δεν θα κάνεις κάποια ενέργεια τόσα χρόνια;μια ερώτηση;
δεν είναι τόσο απλό. Μιλάμε για ένα έργο με παρά πολλά λεφτά. Πολλά για να χτιστεί, και τεράστια έσοδα από την στιγμή που θα χτιστεί. Ο ΑΣ σταμάτησε να πιστεύει στον Ιβαν εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρο. Ο Μυστακίδης δεν ξύπνησε ένα πρωί είδε το email του κατσαρή και είπε γιατί όχι. Και εγώ δε το βρίσκω κακό ότι ψάξανε για άλλον επενδυτή από την στιγμή που δε βλέπανε να προχωράει με τον Ιβαν. Αυτό που με πειράζει είναι ο τρόπος με τον οποίο το κάνανε και στην συνέχεια η διαχείριση τους.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

embuji έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:39
embuji έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:23

Έχει βγει εδώ και 6 μήνες. Με τον ΑΣ να ξερογλυφεται στην ιδέα Μυστακίδη γιατί περίμενε τον Ιβαν χρόνια και έβλεπε το έργο παγωμένο.

Ο ΑΣ παρότι διαχειρίστηκε με γελοίο και προσβλητικό τροπο, εξακολουθεί να έχει τα δικιά του. Ίσως να έχει και το μεγαλύτερο μέρος του δίκιου.

Απλά είναι τόσο μα τόσο ανίκανοι που με την στάση και τις κινήσεις τους έχουν καταφέρει να το χάσουν σχεδόν όλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ότι έφτασε εδώ το γηπεδικό ζήτημα έχει και υπογραφή του ίδιου του Ιβαν. Επουδενί όμως δεν θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να έχει τέτοια αντιμετώπιση από την..."μάνα" ο θεός να την κανει.
Το μεγαλύτερο κομμάτι του δίκιου στο γήπεδο είναι ότι ρωτάει εδώ και χρόνια τι γίνεται με το γήπεδο και έπαιρνε πίσω το απόλυτο 0 με τελευταίο και καλύτερο αυτό που είπε ο γκασμας ο κυρ χ2 που πυροδότησε όλο αυτό με τον ΑΣ και την ΠΑΕ. Ότι με το που ο ΑΣ ανακοίνωσε ότι βρήκε νέο γαμπρό η ΠΑΕ μέσα σε 2-3 βδομάδας έβγαλε έξω για το γήπεδο ότι δεν έβγαλε σε 5 χρόνια δεν υποδηλώνει ετοιμότητα αλλά ενοχή. (στα μάτια μου)

Ο ΑΣ φυσικά θέλει νέο γήπεδο για να καρπωθεί περισσότερα έσοδα και να στεγάσει μέσα σε αυτό αλλά τμήματα με καλύτερες υποδομές. Νομίζω είναι προφανές αυτό ειδικά από την στιγμή που το γήπεδο θα ανοίκει σε αυτόν. Το περίεργο θα ήταν να μην ήθελε.

Το να βιάζεται και να πιέζεται χρονικά ο ΑΣ να σε πω δεν μπορώ να το προσδιορίσω με σιγουριά. Έσοδα, image, να γραφτούν στην ιστορία οι ίδιοι τους ότι σηκώθηκε το γήπεδο όταν αυτοί ήταν στην θέση τους, ότι βλέπουν τους χαβουζαιους με νέα γήπεδα και καταλαβαίνουν ότι θα μείνουν πολύ πίσω εάν δε γίνει σύντομα και το δικό μας γήπεδο, γιατί είδανε τον νέο γαμπρό να είναι πιο γεμάτος και με απεριόριστη πρόσβαση στον πλούτο του; Ίσως κάποιο από αυτά, ίσως ΟΛΑ.

Δεν προσπαθώ να βγάλω λάδι τον ΑΣ, το αντίθετο το ότι φτάσαμε εδώ είναι καθαρά δικό τους φταίξιμο. Η δίκη τους κωμικοτραγική διαχείριση και έλειψη διαφανειας και ενημέρωσης προς κόσμο και την ίδια την ΠΑΕ μας έφερε εδώ. Θα μπορούσαν τότε με τον Κύρ χ2 ή και νωρίτερα να πουν στην ΠΑΕ, εάν δεν έχουμε σύντομα χρονοδιαγράμματα και εγγυήσεις οικονομικές για την κατασκευή θα πάμε σε αναζήτησή νέου επενδυτή. Δεν το κάνανε. Αποφασίσανε να πάνε υπόγεια και να κάψουν ταυτόχρονα έναν Δισεκατομμυριούχο που δε φταίει και έχει όρεξη να χώσει λεφτά στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο αντί να γιορτάζεται λοιδορειται λόγω της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ αποτρόπαιας διαχείρισης. Ελπίζω να σε κάλυψα σε έναν βαθμό.
Καταλαβαινω αυτά που λες και μιλάς λογικά
Προσωπικά όμως μου προξενει πολυ αρνητικη εντυπωση η βιασυνη του ΑΣ
Δεν παιρνει και λιγα απο την ΠΑΕ
Και μετα απο το 2012 εχει πολλαπλασιάσει τα τμηματα σε ολα τα αθληματα στις νεαρες ηλικίες
Αρα σημαινει οτι δεν αντιμετωπιζει προβλημα ουτε σε χρηματα ουτε σε εγκαταστασεις
Αρα;;
Και επισης
ειναι αλλο πιέζω την ΠΑΕ να φτιαξει γηπεδο
και ειναι αλλο το ν' "αναλαμβανω εγω την πρωτοβουλία για να φτιαχτει γηπεδο"
Στο λεω γιατι ολα αυτα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν συμβαδίζουν με τις καταστατικες προβλεψεις που διεπουν την λειτουργια του ΑΣ
Και δεν σκεφτεσια ως "μανα" τις εκρηκτικα αρνητικες συνεπειες των λογων και των έργων σου στον ΠΑΟΚτσηδικο κοσμο και στον ΠΑΟΚ;;
και όλα υτά επειδη αν δεν φτιαχτει γηπεδο "τωρα" ..θα χαθει ο κόσμος;;;
Και το τελευταιο:
εισαι εσυ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και εχεις 200 εκ να φτιαξεις γηπεδο
Γιατι να μην το φτιαξεις οπου θελεις εσυ και να μην εχεις σχεση με τον οποιο κυρ-Θαναση;;
Και αφου πειθεσαι απο τον κυρ-Θαναση στο τελος θα σου ζηταει και ...εγγυησεις και θα σε πιεζει ο κυρ-θανασης ;
για τα δικα σου χρηματα και για το δικο σου εργο;;
Και θα σου λέει κιολας οτι καθυστερεις;;;
These users thanked the author warmeater for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Καλό μιλάμε είναι χρόνια μπροστά οι τύποι, έχουν ήδη προεισπράξει σχεδόν όλο το πόσο από τα χρήματα της ΠΑΕ για το 25/26 ενώ βγαίνουν και πουλάνε παπάδες περί οικονομικής δισπραγειας και έλειψε ρευστότητας του προέδρου.

Ο μόνος τους καημός είναι να πάρουν ολη τη φετινή εισφορά της ΠΑΕ προκαταβολικά, μήπως και την πάγωσει με το που κόψουν το παραμύθι περί ηθικής προτεραιότητας και ανακοινώσουν την απευθιας ανάθεση στον Τέλη. Αν πάλι παγώσει τις πληρωμές πρώτη η ΠΑΕ μέχρι να αποφανθούν για το γήπεδο, θα το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία ότι να δεν έχει ρευστό ο Ιβαν ή να είναι αφερέγγυος και για αυτό πάμε στον Τέλη.

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι ..
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
panta, Apil44
Dimitrisou

embuji έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:42
Dimitrisou έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:29 Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό το ο ΑΣ περίμενε χρόνια τον Ιβάν και τώρα ξερογλειφεται γιατί θέλει να γίνει το έργο είναι αστείο να ακούγεται..όπως και η άλλη δικαιολογία ότι είπε ο κυρ κυρ βρείτε λεφτά και βρήκαμε..
δεν είναι τόσο απλό. Μιλάμε για ένα έργο με παρά πολλά λεφτά. Πολλά για να χτιστεί, και τεράστια έσοδα από την στιγμή που θα χτιστεί. Ο ΑΣ σταμάτησε να πιστεύει στον Ιβαν εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρο. Ο Μυστακίδης δεν ξύπνησε ένα πρωί είδε το email του κατσαρή και είπε γιατί όχι. Και εγώ δε το βρίσκω κακό ότι ψάξανε για άλλον επενδυτή από την στιγμή που δε βλέπανε να προχωράει με τον Ιβαν. Αυτό που με πειράζει είναι ο τρόπος με τον οποίο το κάνανε και στην συνέχεια η διαχείριση τους.
Το να ψάξουν δεν είναι κακο..το κακο είναι ότι τόσα χρόνια κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου και ξαφνικά ξυπνησαν..γιατι άραγε;το κακό είναι ότι ήξεραν τι θα γίνει αν δώσουν σε κάποιον και ειδικά στον συγκεκριμένο κάποιο το γήπεδο ενώ την ΠΑΕ την έχει άλλος..ήξεραν ότι θα μας κάνουν ρδελο και δεν τους νοιάζει...καμιά δικαιολογία ...αυτο το ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα ισχύει για όλους πέρα από αυτούς...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
DamoN, Apil44, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:56
embuji έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:42
Το να ψάξουν δεν είναι κακο..το κακο είναι ότι τόσα χρόνια κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου και ξαφνικά ξυπνησαν..γιατι άραγε;το κακό είναι ότι ήξεραν τι θα γίνει αν δώσουν σε κάποιον και ειδικά στον συγκεκριμένο κάποιο το γήπεδο ενώ την ΠΑΕ την έχει άλλος..ήξεραν ότι θα μας κάνουν ρδελο και δεν τους νοιάζει...καμιά δικαιολογία ...αυτο το ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα ισχύει για όλους πέρα από αυτούς...
Εχεις αρνητική προδιάθεση ως προς τον ΑΣ. Και δε σε αδικώ κιόλας οι τύποι είναι γελοίοι. Αλλά είσαι σίγουρος ότι κοιμόντουσαν και δεν φτάσανε απλά στο αμήν και είπανε πάμε σε άλλον; Εγώ δεν είμαι. Και σε σχόλιο απάντηση σε φίλο λέω και που το στηρίζω. Αλλά ότι κανείς δεν εμπιστεύεται καθόλου τον ΑΣ είναι το φυσιολογικό και φταίνε μόνο αυτοί για αυτό.
Dimitrisou

Έχω αρνητική προδιάθεση γιατί μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα...αν προσπάθησαν και αν δέχτηκαν απειλές κτλ κτλ ας βγούμε να τα πούνε...αλλιώς είναι άχρηστα και το μόνο που κάνουν είναι να τους γελοιοποιούν περαιτέρω...καταλαβαίνω αυτά που λες και δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά εγω προσωπικα βασιζομαι στα δεδομένα και στις πράξεις...ως τώρα ο ΑΣ έχει μείνει στα μου είπε του είπα..εδώ έκανε συνέντευξη για να ουρλιάζει ο ένας και να μας αναλύσει το Ρώσο ουκρανικό ο άλλος..αστεία πράγματα..όταν καταλάβουν όλοι αυτοί ότι είναι υπάλληλοι και υπηρέτες του ΠΑΟΚ και σταματήσουν να φέρονται σαν να τους ανοίξει τότε να τους ξαναακουσω...
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
DamoN
embuji

Δημοσίευση από embuji »

warmeater έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:51
embuji έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 16:39

Καταλαβαινω αυτά που λες και μιλάς λογικά
Προσωπικά όμως μου προξενει πολυ αρνητικη εντυπωση η βιασυνη του ΑΣ
Δεν παιρνει και λιγα απο την ΠΑΕ
Και μετα απο το 2012 εχει πολλαπλασιάσει τα τμηματα σε ολα τα αθληματα στις νεαρες ηλικίες
Αρα σημαινει οτι δεν αντιμετωπιζει προβλημα ουτε σε χρηματα ουτε σε εγκαταστασεις
Αρα;;
Και επισης
ειναι αλλο πιέζω την ΠΑΕ να φτιαξει γηπεδο
και ειναι αλλο το ν' "αναλαμβανω εγω την πρωτοβουλία για να φτιαχτει γηπεδο"
Στο λεω γιατι ολα αυτα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και δεν συμβαδίζουν με τις καταστατικες προβλεψεις που διεπουν την λειτουργια του ΑΣ
Και δεν σκεφτεσια ως "μανα" τις εκρηκτικα αρνητικες συνεπειες των λογων και των έργων σου στον ΠΑΟΚτσηδικο κοσμο και στον ΠΑΟΚ;;
και όλα υτά επειδη αν δεν φτιαχτει γηπεδο "τωρα" ..θα χαθει ο κόσμος;;;
Και το τελευταιο:
εισαι εσυ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και εχεις 200 εκ να φτιαξεις γηπεδο
Γιατι να μην το φτιαξεις οπου θελεις εσυ και να μην εχεις σχεση με τον οποιο κυρ-Θαναση;;
Και αφου πειθεσαι απο τον κυρ-Θαναση στο τελος θα σου ζηταει και ...εγγυησεις και θα σε πιεζει ο κυρ-θανασης ;
για τα δικα σου χρηματα και για το δικο σου εργο;;
Και θα σου λέει κιολας οτι καθυστερεις;;;
Για το πρώτο σκέλος ναι δε παίρνει λίγα αλλά εξακολουθεί να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτώμενος από αυτήν. Το νέο γήπεδο θα σημαίνει πολλαπλάσια έσοδα από ότι μπορείς να φανταστείς. Χορηγοί, ενοικιασμοι των χώρων, ίσως συναυλίες, μαγαζιά,διαφημισεις κλπ κλπ.

Το αν πίεσε η όχι την ΠΑΕ, το τι κάνανε πριν φτάσουν στον Μυστακίδη δε το ξέρουμε και δε νομίζω να το μάθουμε όσο ο Ιβαν είναι στον ΠΑΟΚ. Είναι εύλογη η καχυποψια πάντως. Φρόντισαν οι ίδιοι γιαυτο.

Όσο για το να αλλάξει σημείο το γήπεδο. Εγώ στο στρατόπεδο του Παύλου Μελα δίπλα στην Λαγκάδα ήθελα να γίνει. :lol: το θεωρώ το τέλειο σημείο μπορείς να φύγεις σχεδόν σε όλη την πόλη από 10 διαφορετικές μεριές και δρόμους. είναι τεράστια έκταση θα αναβάθμιζε τα εντελώς παρατημένα δυτικά και θα μπορούσαμε να παίζουμε στην τούμπα μέχρι να γίνει το γήπεδο. Αλλά δε θα γίνει γιατί αυτό θα σήμαινε καταστροφή οικονομική για τον ΑΣ. Και ο ΑΣ άσχετα με το αν αυτή την στιγμή τον τρέχουν ανίκανοι, πρέπει να έχει έσοδα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 17:06 Έχω αρνητική προδιάθεση γιατί μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα...αν προσπάθησαν και αν δέχτηκαν απειλές κτλ κτλ ας βγούμε να τα πούνε...αλλιώς είναι άχρηστα και το μόνο που κάνουν είναι να τους γελοιοποιούν περαιτέρω...καταλαβαίνω αυτά που λες και δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά εγω προσωπικα βασιζομαι στα δεδομένα και στις πράξεις...ως τώρα ο ΑΣ έχει μείνει στα μου είπε του είπα..εδώ έκανε συνέντευξη για να ουρλιάζει ο ένας και να μας αναλύσει το Ρώσο ουκρανικό ο άλλος..αστεία πράγματα..όταν καταλάβουν όλοι αυτοί ότι είναι υπάλληλοι και υπηρέτες του ΠΑΟΚ και σταματήσουν να φέρονται σαν να τους ανοίξει τότε να τους ξαναακουσω...
Πλέον και να τα πούνε αν είχε συμβεί οτιδήποτε δε θα τους πιστέψει κανείς. Έτσι σκατα που τα κάνανε.
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitrisou
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό το αμήν ρε παιδιά για έναν οργανισμό που πριν τον ιβαν είχε τον έρανο ψωμοτύρι μην το λέτε και το ξαναλέτε .φαγαμε μπαν το καλοκαίρι κανα 2μηνο , προσπαθούμε να μην σχολιάζουμε καν αλλά μην παίζετε με τα νεύρα μας .
Ο ιβαν είναι ο μόνος που του κάνει ζημιά το παλιό γήπεδο μπας και χώνει λιγότερα για να κρατάει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο
Εγινε το γήπεδο ο θάνατος σου η ζωή μου για όλους ξαφνικά .
25 Μαρτίου αντί για το Ελευθερια ή θάνατος θα γιορτάσουμε το γήπεδο ή θάνατος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 17 Οκτ 2025, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post (total 9):
Dimitrisou, Montrealiotis, navigator11, warmeater, GEOL, paok apo epilogi, leomatos88, NIKOS1972, Guitarman
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

WestBlock4 έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 11:45 Επειδή ειχα μια κουβέντα με καποιον που παρακολουθεί το θέμα νομικά. Μου ειπε το εξης: οτι κ να θελει ο ΑΣ οσο κ αν το θελει, οσο κ αν καθυστερεί τη συναντηση , αν ο ΙΒΑΝ ειναι έτοιμος να ξεκινήσει το γηπεδο κανεις δεν μπορει να το αλλαξει αυτο.
Επισης οταν ο μυστακιδης παρει τη καε καποιοι απο το μετροπολις θα ξενερώσουν. Αυτα έμαθα αυτα σας γράφω εδω.
Δεν ειμαι νομικός αλλά απ οσα σχετικά γνωρίζω, η ανάθεση του γηπεδου πραξει εχει γίνει στον Σαββίδη.
Με την συμφωνη γνώμη του ΑΣ, η ΠΑΕ εχει προχωρήσει ολες τις διαδικασίες και εχει φτασει στο επίπεδο που εχει φτάσει.
Τα δικαστήρια δεν εξετάζουν μόνο τα τυπικά, μπαίνουν και στην ουσία του θέματος.
Δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα, για τον φούρναρη και τον γεωπολιτικό.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Θα ξεβρακωθουν πολύ ακόμα οι του ΑΣ;

Αφού έχουν υπογράψει δεσμευτικό μνημόνιο, πόσο ακόμα θα παίζουν την κολοκυθιά;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
warmeater
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ρε τον καημένο τον ας, που περίμενε περίμενε..

Δεν ξεπλένεται με τίποτα η προδοσία , π@@στι@ που ζούμε κι βλέπουμε με τα ματάκια μας...

Έξω από τον ΠΑΟΚ τα πάσης φύσεως λαμόγια...
These users thanked the author trouman for the post (total 7):
DamoN, warmeater, Apil44, paok apo epilogi, PAOK DreXleR, leomatos88, NIKOS1972
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”