Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kabamaru11 έγραψε: Τετ 15 Οκτ 2025, 21:06
Ασχετος ειμαι με το μπασκετ,τουλαχιστον το ποδοσφαιρο το κατεχω ως ενα βαθμο.Αλλα ο Ζντοβς μου φαινεται κακος προπονητης,δεν μου αρεσε τοτε στην ΑΕΚ,δεν μου αρεσει και τωρα.
Και ημουν σιγουρος οταν επαιζε στην γρια,πως ο συγκεκριμενος θα γινει μεγαλος προπονητης,επεσα τοσο εξω.....
Όντως ήταν αρκετά εγκεφαλικός παίκτης.
These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 2):
Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 15 Οκτ 2025, 21:29
Στα 1000-1500μαξ τα δηλωμενα εισιτηρια στο FEC περυσι στους ομιλους, 2710 σήμερα. Ειχαμε πανω απο 3000 μεσα.
Μεταξυ 3500 και 4000 νομιζω.
Τεταρτιατικα με αντιπαλο απο την μπασκετομαννα του Κοσσοβου, ομολογω δεν το περιμενα.
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
Το μεγαλυτερο μας προβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να ματσαρουμε το physicality του αντιπαλου. Στους περιφερειακους μας παιχτες δεν αρεσει η επαφη. Το μπασκετ ειναι ομως σπορ επαφης.
st4this έγραψε: Τετ 15 Οκτ 2025, 21:18
Α οι mods το αλλαζετε, ετοιμο το ειχα . MVP Brown
Την επόμενη φορά το αφήνω πάνω σου
Αστο καλυτερα γιατι εψαχνα 3 λεπτα που επρεπε να μπω για να κανω edit τον τιτλο . Κατεληξα στο να αλλαξω τον τιτλο του αρχικου μηνυματος αλλα με προλαβες
Δε ξέρω τι να πω. Ένας κοντοπούτανος παίκτης Αμερικάνος να σε κάνει γιογιό, άντε ΟΚ. Αλλά κι άλλος ένας και μάλιστα γηγενής, ε πάει πολύ... Αν δε μπορείς να παίξεις άμυνα σε αυτούς, απέναντι στα καλά γκαρντ τι περιμένουμε να γίνει;
Μελβιν πολύ περιορισμένος, πέραν του ελεύθερου τρίποντου τίποτα.
Μετά τον Τζάκσον αλλαγή οπωσδήποτε.
Αν και κανονικά θα πρεπε να συζητάμε για το ποσό αρνητικος είναι και ο Μαρβιν. Αλλά αυτός έχει κερδίσει με την παλιά του χρονιά το δικαίωμα να ελπίζουμε σε περισσότερα... Όπως είπε και στην ανάλυση του ημιχρόνου ένα άλλο μέλος μας, ο Μαρβιν σα να παίζει θυμωμένος. Ίσως δεν είναι πια ο παίκτης που ήταν και τα έχει με τους περιορισμούς που βάζει το σώμα του...
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει εικόνα ανάλογη με το μπάτζετ της. Το περσινό με τον τρελό Ιταλό ήταν η εξαίρεση . Υπομονή να δούμε την κατάληξη με το θέμα της μετάβασης και μετά αλλάζουν όλα.
Το πιο ανησυχητικό στα δικά μου μάτια είναι η εικόνα που δίνουμε ως ομάδα και όχι ατομικά ο κάθε παικτης. Δείχνουμε ασυνδετοι, χωρίς να παρουσιαζουμε συγκεκριμένες "κομπίνες", μας λείπει ο χαρακτήρας ως ομάδα.
Τι μας χαρακτηρίζει; η άμυνα; η επίθεση; τα ριμπάουντ; τα τρίποντα; το παιχνιδι μέσα στη ρακέτα; τα μπασίματα; το αργό παιχνιδι; το ραν εντ γκαν;
Αν ρωτήσεις κάποιον ποια είναι τα γνωρίσματα αυτής της ομάδας, δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει ευκολα, μπορεί και καθόλου.
Ο Ζντοβτς μου έδειξε χτες βράδυ πελαγωμένος και μάλιστα σε κάποιες στιγμές που τον έδειξε η κάμερα έως και απεγνωσμένος.
Είχα άλλη εικόνα για αυτόν, τον θυμάμαι ως παίκτη, την οποία δεν είδα να επιβεβαιώνεται.
Αδυνατώ να βγάλω συμπέρασμα.
Αν κάποιος μπορεί κι έχει απάντηση ας βοηθήσει να καταλάβουμε που ακριβώς βρίσκεται το προβλημα.
Ίσως η ομάδα να θέλει λίγο χρόνο ακόμη.
Για μένα το πρόβλημα είναι περισσότερο του προπονητή και λιγότερο των παικτών. Ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα εκθέτει τις αδυναμίες των παικτών (ιδίως των ψηλών και του Μπραουν) ενώ επιθετικά δεν φαίνεται αρκετά δουλεμένη. Δεν είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας όπως έγραψε ένας φίλος σε άλλο τοπικ, είναι μία ομάδα οκτάδας. Διαφωνώ για Μελβιν με Καλαμαργιάννη, νομίζω πως αυτός και ο Μπράουν είναι οι δύο ξένοι παίκτες που δεν θα μπουν με τίποτα στη διαδικασία να αλλαχθούν αν ο Μυστακίδης αποφασίσει να αυξήσει από φέτος το μπάτζετ.
Ένα καλό που έχει το ρόστερ κατά τη γνώμη μου είναι πως σε περίπτωση που ο Μυστακίδης αποφασίσει να μπει επιθετικά μεταγραφικά φέτος με σκοπό την τρίτη θέση, πολλοί Έλληνες από αυτούς που έχουμε μπορούν να βρουν ρόλο ως ρολίστες επειδή έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά αμυντικά (Κόνιαρης Περσίδης Φίλλιος (που δεν του το χα) και Σλαφτάκης). Αλλάζεις τον Τζάκσον με ένα πολυβόλο γκάρντ, αλλάζεις έναν σέντερ με κάποιον παικταρά, φέρνεις Καλαθη κρατάς Ιατρίδη για 5ο ψηλό και είσαι φέτος άνετα τρίτος. Αν ξεκινήσουμε από φέτος να χτίζουμε κάτι σίγουρα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον προπονητή και αυτός καλό θα ήταν να είναι υψηλού επιπέδου. Προσωπικά Δεν θα ήθελα επιστροφή του Καντσελλιέρι, και θα έκανα πολλά για να πείσω τον Σφαιρόπουλο να αναλάβει ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ. Μέσα σε αυτό θα είχε ρόλο και ο Φλεβαράκης.
Ιάσονα, η προσεγγισή σου είναι, εκτός από ενδιαφέρουσα, πολυ συγκροτημένη και συνεκτική και με πειθει σε μεγάλο βαθμό.
Θα ήθελα να διευκρινίσεις, αν έχεις τον χρόνο, τι ακριβώς εννοείς με το "ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα εκθέτει τους παικτες". Πώς δηλαδή γινεται αυτο; Και με ζώνη και με μαν του μαν είχαμε θέματα.
Επίσης θεωρώ ότι προτιμας Σφαιρόπουλο επειδή ακριβώς θεωρείς ότι ο τρόπος που αμύνεται η ομαδα θα αλλάξει και θα αναδεικνύει τα ισχυρά τους σημεία, έτσι δεν είναι;
Αναφέρεσαι στη σημασία της άμυνας και αυτό με βρίσκει συμφωνο. Θεωρώ ότι είναι η βάση, απο αυτήν ξεκινάς σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.