Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
curtis

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Δημοσίευση από curtis »

black death έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 18:40 Δηλαδη εσυ τωρα πιστευεις οτι ο ντελιας ειναι κατι σαν μεσι της ελλαδας; Δεν ειναι δηλαδη ο τζολης, ο καρετσας, ο παυλιδης; Ειναι μονο ντελιας; Και που εδειξε ο ντελιας οτι μπορει να ηγηθει πέρα απ'το 0-3 στη σκωτια ισως;
Απ'τη μια καταλαβαινω οτι ενοχλεί να κανεις παίχτες που παιρνουν ενα ρισκο παραπανω αποδιοπομπαίους τραγους και να συνεχιζεις να τρως τριαρες, αλλα γράφονται και τρομερες υπερβολές.
Οχι δεν θεωρω το μπακασετα ουτε καδρονι ουτε κλικαδορο. Σε κανένα ματς δεν ηταν κακος και σε κανενα δεν έδειξε κακή νοοτροπία.
1ον.ποιος ειπε τον ντελια μεσι?2ον περα απο το 0-3 στην σκωτια πες μου σε ποσα ματς ξεκινησαν ντελιας τζολης καρετσας παυλιδης μουζακιτης ζαφειρης γιαννουλης μαζι.αν εσενα σ αρεσει ο μπακασετας δικαιωμα σου.αλλα προχτες ηταν τρισαθλιος
curtis

Δημοσίευση από curtis »

και για να τελειωνουμε αυτο το καδρονι και ο κλικαδορος τρωει την θεση του καλυτερου ελληνα ποδοσφαιριστη!!!!!!!!!!!!!!!
These users thanked the author curtis for the post (total 3):
GEOL, PAOK DreXleR, Jean Valjean
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Miles έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 19:07 Δεν διαφέρουμε σε πολλά οι οπαδοί. Στο φόρουμ της χάρτινης θα διαβάσετε για την ΕΠΟ του Γκαγκάτση και του χοντρού, για τον Καρβέλα που είναι χειρότερος από Πογιέτ, και που βάζει επίτηδες βασικό τον Ρότα και στον πάγκο Ντέλια ενώ έρχεται το ντέρμπι μεταξύ μας. Και πάνω απ' όλα, για το παλτό των 12 εκ. που φορτωθήκαμε και που νομίζουμε ότι είναι ο Πίρλο. Α, σχολιάστηκε και ο Αγιάννης - καθόλου παράξενο.
Αν μου επιτρέπεις μια επισήμανση, αν και δεν παρακολουθώ την Εθνική. Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι η επιτομή του ραπτοπουλισμού των οπαδών. Έχω μπει κι εγώ για να γελάσω με το κόμπλεξ τους, αλλά αυτό που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το μίσος και η χυδαιότητα με την οποία μιλάνε για την ίδια τους την ομάδα. Παίχτες, προπονητές, παράγοντες, όλοι τρώνε το κράξιμο της αρκούδας και με τα χειρότερα λόγια. Και μια ατέλειωτη κλάψα που δεν είναι η ΑΕΧ πραγματικά μεγάλη ομάδα. Το PAOKmania είναι όαση πραγματικά μπροστά σε ένα τέτοιο φόρουμ, συνεπώς δεν ξέρω αν όντως δεν διαφέρουμε οι οπαδοί σε πολλά. Και ό,τι και να είπε ο φίλος Αγιάννης, το να τον ειρωνεύονται κάτι τέτοιοι είναι μάλλον τίτλος τιμής.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Jean Valjean
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Έχουν περάσει 2 χρονια απ το πρωτάθλημα που πηραμε. Απο περσι ο Ντελιας ειναι οχι μονο αναντικαταστατος στην ενδεκάδα αλλα κ βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. "Αδικεί" τον εαυτό του στην εθνικη με το yoga bonito. Ακόμα κ με το βαρύ κλίμα κ το σκορ στο 3-1 με τους Δανους εκανε πάσα με την πλάτη σαν τον Ροναλντινιο ο αθεόφοβος. Αλλα αυτος ειναι ο Γιάννης. Κακώς ή καλώς (καλώς λεω εγω) ειναι αυτο που τον εχει φέρει σε αυτο το επίπεδο. Στον ΠΑΟΚ εχει κερδίσει να κανει το κατι παραπάνω. Στην Εθνικη δεν του το συγχωρούν προπονητές τυπου Πογιετ κ Γιοβανοβιτς. Πιθανόν να μην του το συγχωρουσαν ούτε Ρεχαγκελ κ Σαντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τρί 14 Οκτ 2025, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
warmeater
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 19:30
aivas19 έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 18:55
renegade έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 18:19
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι μπαίνεις να απαντήσεις σε κάτι και δεν ξέρεις καν γιατι.. πάρα μόνο από συνήθεια
Εγώ είπα κάτι απλό
Ότι: την χρονιά του πρωταθλήματος,από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης ο μουργκ έπαιξε 9 σερί ντέρμπι βασικός... μάντεψε σε τίνος την θέση συνήθως
Και μετά πιο συγκεκριμένα ότι:
Από τις 5 νοεμβρίου μέχρι και πριν το παιχνίδι μεσα στην κούλα για τα play off στις 7 απριλίου ο ντελιας ξεκίνησε βασικός μόλις σε ένα από τα 7 derby πρωταθλήματος.
Πες εσύ ότι δεν ισχύει.
Πάμε παρακάτω. Αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι με κουράζει πάρα πολύιο τρόπος που οδηγείς μία συζήτηση
Κι εγω λεω οτι αυτο που αναφερεις δεν απανταει σε αυτο που ειπε ο gervasio
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Luigi Vampa έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 20:01 Έχουν περάσει 2 χρονια απ το πρωτάθλημα που πηραμε. Απο περσι ο Ντελιας ειναι οχι μονο αναντικαταστατος στην ενδεκάδα αλλα κ βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. "Αδικεί" τον εαυτό του στην εθνικη με το yoga bonito. Ακόμα κ με το βαρύ κλίμα κ το σκορ στο 3-1 με τους Δανους εκανε πάσα με την πλάτη σαν τον Ροναλντινιο ο αθεόφοβος. Αλλα αυτος ειναι ο Γιάννης. Κακώς ή καλώς (καλώς λεω εγω) ειναι αυτο που τον εχει φέρει σε αυτο το επίπεδο. Στον ΠΑΟΚ εχει κερδίσει να κανει το κατι παραπάνω. Στην Εθνικη δεν του το συγχωρούν προπονητές τυπου Πογιετ κ Γιοβανοβιτς. Πιθανόν να μην του το συγχωρουσαν ούτε Ρεχαγκελ κ Σαντος.
Μπορεί τα χρόνια να έχουνε περάσει και να έχει ξεχαστεί, αλα κάποτε ο πιο επιτυχημένος προπονητής της εθνικής έβαζε το καδρόνι τον Χαριστέα αντί του ντέμη και ο τσαρτας συνήθως σκούπιζε πάγκο.
Οι προπονητές καλώς ή κακός βλέπουνε τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό ε λάθος, απλά διαφορετικά.
Όσο για το αφέλεια. Αφελεία δεν είναι μόνο να κάνεις μία συζητημένη κίνηση, αφέλεια είναι και το γεγονός να τρέχεις εσύ με 100 και οι συμπαίκτες σου με 80, να πρέπει να κόψεις ρυθμό και να μην το κάνεις. Κάτι τέτοιο περίπου κάνανε ο ντελιας με τον καρέτσα στο πρώτο παιχνίδι με τους δανούς.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Ρε κοιτα να δεις που βρικαμε υποστηρικτες του καρβελα.να μας αποδειξετε οτι λογω αφελειας και οτι αλλης μαλακιας σας κατεβει δεν παιζει ο ντελιας........περα απο το οτι ειναι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης οτι και να λετε δεν μας λετε και τα εξαιρετικα που κανει η αρχηγαρα γιατι εγω προχτες εψαχνα να δω αν παιζει
These users thanked the author curtis for the post (total 2):
GEOL, warmeater
curtis

Δημοσίευση από curtis »

και αφου πας σε ταχυτητες και 80 και 100 κλπ πες μας και τι κανανε στο 0-3 στην σκωτια.δεν ειναι χρονια πριν τωρα κοντα .ψαχνετε και εγω δεν ξερω τι για να δικαιολογησετε εναν ανθρωπο που δεν σεβετε την αξια των παιδιων και τους στερει ολοκληρο μουντιαλ!!!!!
These users thanked the author curtis for the post:
GEOL
Luigi Vampa

renegade έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 20:25
Luigi Vampa έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 20:01 Έχουν περάσει 2 χρονια απ το πρωτάθλημα που πηραμε. Απο περσι ο Ντελιας ειναι οχι μονο αναντικαταστατος στην ενδεκάδα αλλα κ βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. "Αδικεί" τον εαυτό του στην εθνικη με το yoga bonito. Ακόμα κ με το βαρύ κλίμα κ το σκορ στο 3-1 με τους Δανους εκανε πάσα με την πλάτη σαν τον Ροναλντινιο ο αθεόφοβος. Αλλα αυτος ειναι ο Γιάννης. Κακώς ή καλώς (καλώς λεω εγω) ειναι αυτο που τον εχει φέρει σε αυτο το επίπεδο. Στον ΠΑΟΚ εχει κερδίσει να κανει το κατι παραπάνω. Στην Εθνικη δεν του το συγχωρούν προπονητές τυπου Πογιετ κ Γιοβανοβιτς. Πιθανόν να μην του το συγχωρουσαν ούτε Ρεχαγκελ κ Σαντος.
Μπορεί τα χρόνια να έχουνε περάσει και να έχει ξεχαστεί, αλα κάποτε ο πιο επιτυχημένος προπονητής της εθνικής έβαζε το καδρόνι τον Χαριστέα αντί του ντέμη και ο τσαρτας συνήθως σκούπιζε πάγκο.
Οι προπονητές καλώς ή κακός βλέπουνε τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό ε λάθος, απλά διαφορετικά.
Όσο για το αφέλεια. Αφελεία δεν είναι μόνο να κάνεις μία συζητημένη κίνηση, αφέλεια είναι και το γεγονός να τρέχεις εσύ με 100 και οι συμπαίκτες σου με 80, να πρέπει να κόψεις ρυθμό και να μην το κάνεις. Κάτι τέτοιο περίπου κάνανε ο ντελιας με τον καρέτσα στο πρώτο παιχνίδι με τους δανούς.
Για την ιστορία ο Ντέμης είχε σοβαρό προβλημα στη μέση γι αυτο δεν έπαιξε στο Γιούρο. Μετά αποσύρθηκε κιόλας. Έπαιξε με τους Γάλλους κ οι ιστορία με τις 20+ ενέσεις ειναι πολλές φορές ειπωμένη πλεον.

Με τη Δανία δε συμφωνώ οτι αυτο ηταν το προβλημα του Ντελια. Δεν μπορουσε να κρατησει καθολου μπαλα, ή να ακουμπησει η ομαδα πανω του. Γενικα όμως θα τον προτιμουσα με περισσότερο καθαρό μυαλό στην πάσα κ στις τελικές του επιλογες. Αν αυτο ειναι θέμα εντάσεων στα τρεξίματα του, ας χάσει λίγο στα τρεξίματα.

Απ την άλλη όμως, έστω οτι απεναντι στο παιχνιδι των Δανών ταιριαζει να παίξει παραπάνω ο Μπακασετας. Πως εξηγείς τη μη χρησιμοποιήση του απέναντι στους Σκωτσεζους; Που αποδεδειγμένα στο προηγούμενο ματς ηταν ο καλυτερος παίκτης. Κ στο αμέσως προηγούμενο εντος που χάσαμε 0-1 ηταν παλι εκτος ενδεκάδας. Νομίζω ότι Ιβαν έδειξε έλλειψη εμπειρίας κ ανασφάλεια σ αυτα τα σετ παιχνιδιών.
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

curtis έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 19:33 και για να τελειωνουμε αυτο το καδρονι και ο κλικαδορος τρωει την θεση του καλυτερου ελληνα ποδοσφαιριστη!!!!!!!!!!!!!!!
Ο mr. blue eyes, πρώτα παίζει για την πάρτη του & μετά για την Εθνική ομάδα. Τα λόγια είναι περιττά....
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Jean Valjean
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Luigi Vampa έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 21:46
renegade έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 20:25
Για την ιστορία ο Ντέμης είχε σοβαρό προβλημα στη μέση γι αυτο δεν έπαιξε στο Γιούρο. Μετά αποσύρθηκε κιόλας. Έπαιξε με τους Γάλλους κ οι ιστορία με τις 20+ ενέσεις ειναι πολλές φορές ειπωμένη πλεον.

Με τη Δανία δε συμφωνώ οτι αυτο ηταν το προβλημα του Ντελια. Δεν μπορουσε να κρατησει καθολου μπαλα, ή να ακουμπησει η ομαδα πανω του. Γενικα όμως θα τον προτιμουσα με περισσότερο καθαρό μυαλό στην πάσα κ στις τελικές του επιλογες. Αν αυτο ειναι θέμα εντάσεων στα τρεξίματα του, ας χάσει λίγο στα τρεξίματα.

Απ την άλλη όμως, έστω οτι απεναντι στο παιχνιδι των Δανών ταιριαζει να παίξει παραπάνω ο Μπακασετας. Πως εξηγείς τη μη χρησιμοποιήση του απέναντι στους Σκωτσεζους; Που αποδεδειγμένα στο προηγούμενο ματς ηταν ο καλυτερος παίκτης. Κ στο αμέσως προηγούμενο εντος που χάσαμε 0-1 ηταν παλι εκτος ενδεκάδας. Νομίζω ότι Ιβαν έδειξε έλλειψη εμπειρίας κ ανασφάλεια σ αυτα τα σετ παιχνιδιών.
Κόμπλεξ λέγεται + πολλά άλλα. Κρίμα που δε θ' αλλάξουμε προπονητή, θα το πληρώσουμε σίγουρα κατά την άποψη μου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

@Luigi Vampa

Αρχικα έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο πλέον, πολλές φορές ένας μέσω επιθετικός όταν παίζει στο τελευταίο μισάωρο, παίζει εντός εισαγωγικών περισσότερο από τον βασικό.
Είναι κατανοητό όταν ένας προπονητής επιλέγει πολλές φορές να κρατήσει ένα δυνατόπουλο να το φέρει από τον πάγκο.
Από κει και πέρα πιστεύω ότι ο γιοβάνοβιτς ήθελε έναν παίκτη πιο κυνικό και με περισσότερη εμπειρία για ένα παιχνίδι που και η ισοπαλία δεν ήταν κάπου αποτέλεσμα.
Επίσης νομίζω ότι φοβήθηκε λίγο και από την συμπεριφορά του και την εικόνα τους το προηγούμενο ματς.
Κ τέλος καλώς ή κακώς οι προπονητές πολλές φορές συνηθίζουν να χρησιμοποιούν παίκτες με τους οποίους έχουν δουλέψει περισσότερο καιρό και τους γνωρίζουνε και αυτοι καλύτερα και οι παίκτες γνωρίζουν καλύτερα τα θέλω του προπονητή τους.

Υγ ο ντέμης αρκετά πιο νωρίς από το euro είχε χάσει τη θέση του, με τους βρίζα και Χαριστέα να είναι μπροστά του
These users thanked the author renegade for the post:
Luigi Vampa
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ρε παιδιά κι εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να ξεκινάει ο Ντελιας, αλλά πιστεύετε ότι αν ξεκίνουσε στη συγκεκριμένη ομάδα , δε θα μάζευε 3 σε κάθε ματς ?
Θα ήταν καλύτερη στην άμυνα στα στημένα ? Θα έσπαγε ο Ιωαννίδης τη μπάλα ? Θα έκοβαν τα λάθη στο buildup ?
Luigi Vampa

astral έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 22:15 Ρε παιδιά κι εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να ξεκινάει ο Ντελιας, αλλά πιστεύετε ότι αν ξεκίνουσε στη συγκεκριμένη ομάδα , δε θα μάζευε 3 σε κάθε ματς ?
Θα ήταν καλύτερη στην άμυνα στα στημένα ? Θα έσπαγε ο Ιωαννίδης τη μπάλα ? Θα έκοβαν τα λάθη στο buildup ?
Θα μπορούσαμε να παράγουμε πιο πολλές φάσεις κ να μαστε πιο επικίνδυνοι στη μεταβαση κ στις κερδισμένες μπάλες κοντά στην περιοχή του αντιπάλου
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Καθεσαι και βρισκεις τοσες δικαιολογιες για να μην πεις οτι απο δικα του λαθη χαθηκε το μουντιαλ και απο κατωτερη ομαδα.Μαλιστα.εμεις παλι ουτε την εμπειρια ειδαμε ουτε τον κυνισμο απεναντιας ψαχναμε να βρουμε που στο διαολο περπαταγε.εγω πλεον εχω αποδεχθει οτι τρολαρεις και δεν προκειται να σε παρω στα σοβαρα.
These users thanked the author curtis for the post:
Jean Valjean
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”