Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έχει περάσει απόφαση για 8 ξένους στο πρωτάθλημα. Μεγάλη ξεφτίλα.
σφαιροπουλος ελευθερος..
- These users thanked the author gergeo4 for the post:
- Metagrafakias
- kataramenos5
Δε ψηνομαι.Πανε κλεισε απο τωρα τη ...Lassi που βολοδερνει σε κατι yokohma corsairs
στο japan.Παπαδες εκανε στο euro.Τα λεγαμε απο Μαιο αλλα ηθελε φαλακρα ο Θανασης
στο japan.Παπαδες εκανε στο euro.Τα λεγαμε απο Μαιο αλλα ηθελε φαλακρα ο Θανασης
- KalamarGiannis
δεν ξέρω ποιον εννοείς. Αν δεν είναι κάτι ευαίσθητο , πες και όνομα να καταλάβουμε.kataramenos5 έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 21:09 Δε ψηνομαι.Πανε κλεισε απο τωρα τη ...Lassi που βολοδερνει σε κατι yokohma corsairs
Τώρα , διάβασα για πνευμονική εμβολή του Tyson Karter στον Ερυθρό Αστέρα
https://www.proballers.com/basketball/p ... son-carter
το παιδί αυτό με είχε εντυπωσιάσει με το Λαύριο, και δείχνει ότι έμεινε σε επίπεδο Euroleague με 12 πόντους Μ.Ο., κάτω από 2 λάθη , σε σειρά ετών. Ακόμη είναι σε καλή ηλικία. Είναι μια καψούρα που θα θελα να τον δω με το δικέφαλο στο στήθος στη νέα εποχή Τέλη...
- kataramenos5
Οχι βρε τι ευαισθητο αλλα ....Lassi τον λεν τον ανθρωπο
ο προπονητης της εθνικη Φινλανδίας στο euro και των...
Yokohama corsairs στην Ιαπωνια
https://en.wikipedia.org/wiki/Lassi_Tuovi

ο προπονητης της εθνικη Φινλανδίας στο euro και των...
Yokohama corsairs στην Ιαπωνια
https://en.wikipedia.org/wiki/Lassi_Tuovi
- Metagrafakias
John Poulakidas Ελληνοαμερικανος μόλις ελεύθερος με καλό συμβόλαιο έρχεται και αποκτάς ένα 2-3αρι με βρωμοσουτο…
φοβερή επιλογή δεν το συζητάω, βέβαια συζητάει με κλίπερς αν δεν κάνω λάθος. Και για τον Φινλανδό ψηφίζω ναι, αν και εμένα η καψούρα μου είναι ο αμερικανός της ουλμ.
- Metagrafakias
Οι Κλίπερς τον άφησαν ελεύθερο τα ξημερώματα θα ψαχτεί για Ευρώπη…Παίχτης που μπορείς να χτίσεις γυρω του…Δεν είναι πολλοί οι Ελληνες που μείνανε…Για μένα πρέπει να γίνει κίνηση και για Αγραβάνη…palok έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 07:45 φοβερή επιλογή δεν το συζητάω, βέβαια συζητάει με κλίπερς αν δεν κάνω λάθος. Και για τον Φινλανδό ψηφίζω ναι, αν και εμένα η καψούρα μου είναι ο αμερικανός της ουλμ.
Καλή περίπτωση ο Πουλακίδας, μόνο έτσι μπορεί να βρεις Έλληνες παίκτες για το μέλλον.
Σίγουρα δύο παίκτες που θα κάνουν καριέρα στο μέλλον από το NCAA είναι οι Λιοτόπουλος και Χιτικούδης, ενώ και ο πρώην δικός μα Καλλιόντζης μπορεί να εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη.
Από τους μεγαλύτερους σε κολέγια, Ζούγρης και Μαντζούκας ίσως? γίνουν στο μέλλον παίκτες που να στέκονται ευρωλίγκα.
Έτοιμοι παίκτες στην Ευρώπη υψηλού επιπέδου είναι οι Παπαγιάννης, Καλάθης και Χουγκάζ.
Οι δύο τελευταίοι θα ήταν καλές για πρώτες προσθήκες από τώρα αν αναλάμβανε ο Μυστακίδης.
Σίγουρα δύο παίκτες που θα κάνουν καριέρα στο μέλλον από το NCAA είναι οι Λιοτόπουλος και Χιτικούδης, ενώ και ο πρώην δικός μα Καλλιόντζης μπορεί να εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη.
Από τους μεγαλύτερους σε κολέγια, Ζούγρης και Μαντζούκας ίσως? γίνουν στο μέλλον παίκτες που να στέκονται ευρωλίγκα.
Έτοιμοι παίκτες στην Ευρώπη υψηλού επιπέδου είναι οι Παπαγιάννης, Καλάθης και Χουγκάζ.
Οι δύο τελευταίοι θα ήταν καλές για πρώτες προσθήκες από τώρα αν αναλάμβανε ο Μυστακίδης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Τρί 14 Οκτ 2025, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί θεωρείται καλή περίπτωση ο πουλακίδας από το Yale?
Δεν ξερω κατά πόσο το επίπεδο στο οποίο έχει ανταγωνιστεί μπορούν να είναι δείγμα των δυνατοτήτων του
Δεν ξερω κατά πόσο το επίπεδο στο οποίο έχει ανταγωνιστεί μπορούν να είναι δείγμα των δυνατοτήτων του
Άσχετο αλλά πως γίνεται ο Τέραν Πέτεγουεϊ που περασε από μας πριν 6 χρόνια να παίζει στην α2 με τον πρωτεα βούλας νομίζω. Έστω κ στα 33. Πὼς τους πληρώνουν ;
theo86 έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 14:25 Άσχετο αλλά πως γίνεται ο Τέραν Πέτεγουεϊ που περασε από μας πριν 6 χρόνια να παίζει στην α2 με τον πρωτεα βούλας νομίζω. Έστω κ στα 33. Πὼς τους πληρώνουν ;