Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Equalizer »

Ας σταματήσει τώρα αυτό το οφ τοπικ παραλήρημα που κρατάει κάνα διήμερο
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
freemind, elvetos giatros
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 15:02 Μη λες τετοια, θα σου απαντησει ο μοντ που χτες εκανε σχολιο για τον Μυστακιδη να μην λες τετοια πραματα για τον Ιβαν @Mitsospaoki4

Η κυβερνηση εβγαλε διαρροη μετα την πρωτη ανακοινωση Μυστακιδη. Σιγουρα αυτο εγινε επειδη δεν εχουν σχεσεις. Τα θελετε και τα γραφετε; Αληθεια ζοριστηκες για τη ΝΔ;

Τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις για να πεις οτι δεν εχει σχεση ο Μυστακιδης με την κυβερνηση γιατι δεν τους έχει ανάγκη μπορουν να ισχυσουν και για τον Ιβαν (πχ λες εκανε λεφτα εξω) αλλα οπως ειδες η κυβερνηση πολεμησε τον Ιβαν. Εσυ βλεπεις πολεμο της κυβερνησης κατα του Μυστακιδη;
Εγω τι να ζοριστω. Εσεις βλεπω οτι ζοριζεστε. Μολις ζορισαν τα πραγματα για την ταμπακιερα τιποτα. Απλα λασπη.
Δεν εχουν τι να πουν και τον βγαλανε νεοδημοκρατη αριανο!!
Απελπιδα προσπαθεια λασπης να μην χαθουν τα κεκτημενα.

Και σου απανταω λοιπον. Ο μυστακιδης δεν εχει την βαση του Ελλαδα για να πω αν τον κυνηγαει η κυβερνηση. Τι ακριβως να πολεμησει. Τα κτιρια του στο μανχαταν ή την επαυλη του στο Λονδινο?
Εγω βλεπω επιχειρηματιες του μεγεθους του, τυπου Γιανακοπουλου, να κανουν πλακα στη νδ και σε καθε νδ.
Την μια ο ντιπιτζι τους βριζει την αλλη βγαινει με αδωνι φωτογραφιες. Πλακα σπαει.
Το ιδιο και μαρινακης, παλια τα ειχε καλα τωρα τους κραζει. Αναγκη τους εχει? Πλακα σπαει, 4μιση δις περιουσια εχει αυτοι τον παρακαλανε οχι αυτος.
Δηλαδη αυτου του μεγεθους οι επιχειρηματιες τι να κλασουν απο μια νδουλα ή ενα πασοκουλη. Το αντιθετο γινεται. Οτι πουν σουζα ειναι οι βουλευτακιδες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Επείδη έχουμε ξεφύγει εντελώς από το νόημα του τόπικ και σε αυτό ευθύνομαι και εγώ από χθες, παρακαλώ να βάλουμε μια τελεία εδώ και να γυρίσουμε στο νοήμα του τοπικ και ας αφήσουμε τις ταμπακιέρες και τις κυβερνήσεις.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, καλή καρδιά και ελπίζουμε να ζήσουμε ξανά στιγμές δόξας.

Χωρίς διχασμούς και χωρίς στρατόπεδα.

@aivas19 Ειλικρινά άστοχο το σχόλιο σου, τόσα χρόνια εδώ περίμενα να ξέρεις την στάση μου και προς τον Ίβαν και προς όλους όσους έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 5):
freemind, Equalizer, kataramenos5, TylerDurden, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Ο προβληματισμος και φανταζομαι αρκετων ειναι οτι κατι μου λεει οτι το γαιτανακι ολο αυτο με την ΚΑΕ θα κρατησει μεχρι 31.12...

Η εμπλοκη στο ζητημα του Χατζοπουλου ειναι που μας κατευναζει πιστευω τους περισσοτερους..

Χατζοπουλε βγες και μιλα μας..Απο σενα θελουμε να μαθαινουμε τι γινεται..

Οσο πλησιαζει η 31.12 τοσο πιο εντονο θα γινεται ολο αυτο...

Αυτα..
george188

Δημοσίευση από george188 »

Στο θεμα της ΚΑΕ γινονται σοβαρες κινησεις απ όλες τις πλευρες (αδιαφορω για τον ΑΣ). Κινήθηκε θεσμικά η πλευρα του τέλη και υπαρχει σοβαρη διοικηση στην ΚΑΕ οποτε ολα πάνε προς αισιο τελος. Καλο το οτι γινονται ήδη ζυμωσεις για το διοικητικό (εχουν ακουστει διαφορα ονοματα) καθώς και για το γηπεδικο. Ευχομαι απλα να τελειωνει οσο πιο γρηγορα γινεται για να ανοιξει επιτελους αυτη η νεα σελιδα και να προχωρησουμε παρακατω, άλλωστε μεχρι να μπουν κ οι τελικες υπογραφες κρατάμε πάντα μια πισινή μη φαμε τα μουτρα μας. Δεν πιστευω οτι θα υπαρξει θεμα αλλα ΠΑΟΚ επειδη αφου και δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα πληρωθει δλδ ο ταμτακος και κατι αλλοι απιθανοι απο Τελη?
Ρε τι ζουμε.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Παράπλευρες συνέπειες
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

kataramenos5 έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 19:42 Θα πληρωθει δλδ ο ταμτακος και κατι αλλοι απιθανοι απο Τελη?
Ρε τι ζουμε.
Απίστευτο ρε συ Κατ τι χρήμα έχει βγάλει κόσμος πάνω στο σώμα του ΠΑΟΚ
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Μια απορία έχω
Στην συναντηση του ΑΣ με τους εκπροσώπους Τελη για το γηπεδο δεν θα επρεπε να εχει προσκληθεί εστω ενα στελεχος της ΚΑΕ ;;
Ακεφαλος ειναι ο μπασκετικος ΠΑΟΚ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Τρί 14 Οκτ 2025, 09:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προφανώς συζήτησαν μόνο για το γήπεδο που "ανήκει" στον ΑΣ

Κάτι που βεβαίως δεν αποκλείει την τυπική και ηθική ανάγκη να κληθεί ένας εκπρόσωπος της ΚΑΕ

Αλλά βεβαίως όλοι ξέρουμε τι συνθήκες επικρατούν στη συγκεκριμένη μπίζνα οπότε τα λόγια περιττεύουν
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

gervasio artigas έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 08:22 Μια απορία έχω
Στην συναντηση του ΑΣ με τους εκπροσώπους Τελη για το γηπεδο δεν θα επρεπε να εχει προσκληθεί εστω ενα στελεχος της ΚΑΕ ;;
Εσύ αν νοικιαζες νέο σπίτι και ήσουνα στην ανταλλαγή συμβολαίων δλδ θέμα ημερων να μετακομίσεις θα συζητούσες με τον πρώην ενοικιαστή τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στο σπίτι ή με τον ιδιοκτητη μονο;;;
Μην προσπαθείτε να κάνετε την τρίχα τριχιά.. εντάξει καταλάβαμε ότι δεν τον γουστάρετε τον Μυστακιδη...συνηθιστε το ομως διότι αυτός θα είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ πλέον!!!
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

kataramenos5 έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 19:42 Θα πληρωθει δλδ ο ταμτακος και κατι αλλοι απιθανοι απο Τελη?
Ρε τι ζουμε.
Ποιος είναι ρε παιδιά ο ταμτάκος ;
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Gilipoule θα ηθελα μια ειλικρινη απάντηση αν μπορεις γιατί έχεις πάρει αμπάριζα τα τοπικ.

Αρχικα θα παραδεχτώ ότι χωρίς να το θέλω είμαι σαββιδόσκυλο και λουτσεσκόσκυλο. Μετά από τόσα χρόνια τους θεωρώ και τους δύο μέλη της οικογένειες καθώς πρόσφεραν σε κάποιον της γενιάς μου (30-40) χαρές που δεν είχε ζήσει . Οπότε εκνευρίζομαι με αυτούς που τους μηδενίζουν. Άλλο κρητική και άλλο μηδενισμός. Προφανώς και κάνουν λάθη. Ειδικά για τον πρώτο που έχει ρίξει πολύ χρήμα και στην πρώτη στραβή ξαναέγινε ο ρώσος / ο τσετσένος / ο πράκτορας και δεν ξερω και γω ποιος . Αυτή είναι η δική μου εκδοχή.

Τώρα εσύ γιατί νιώθεις την ανάγκη να υπερσπιστείς ΑΣ και να θάψεις τον Σαββίδη ? Τι είναι αυτό που σε οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση ?
Από της συνέντευξη τους ας πουμε ένιωσες κάποια οικιότητα.
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
freemind, Apil44
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Metagrafakias έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 12:13
gervasio artigas έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 08:22 Μια απορία έχω
Εσύ αν νοικιαζες νέο σπίτι και ήσουνα στην ανταλλαγή συμβολαίων δλδ θέμα ημερων να μετακομίσεις θα συζητούσες με τον πρώην ενοικιαστή τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στο σπίτι ή με τον ιδιοκτητη μονο;;;
Μην προσπαθείτε να κάνετε την τρίχα τριχιά.. εντάξει καταλάβαμε ότι δεν τον γουστάρετε τον Μυστακιδη...συνηθιστε το ομως διότι αυτός θα είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ πλέον!!!
ΠΡΩΤΟΝ: Ο κ.Τελης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ τιποτα ακομη
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο "παλιός ενοικιαστής" ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .Δεν έχει φυγει
ΤΡΙΤΟΝ :Κανεις ιδιοκτητς ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΝΗΤΗ δεν βαζει στο σπιτι του ενοικιαστή του , τον οποιονδηποτε , εν αγνοια του ενοικιαστού
Αν το κανει εχει ΠΟΙΝΙΚΕΣ και ΑΣΤΙΚΕΣ ευθυνες
Καταλαβες;;;;;;;;
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

namisenoiazei έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 12:57
Ρε τι ζουμε.
Ποιος είναι ρε παιδιά ο ταμτάκος ;

Κοιτα να δεις που από όλα όσα λέγονται εδώ μέσα και μένα αυτό μου έμεινε....
Ποιος είναι ρε παιδιά?? :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”