Αρχισες τους χαρακτηρισμους και τα ΠΑΟΚομετρα; Καλα θα παει αυτοgiliopoulos έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:22 Αμπαλαεα οτι να ναι λες ψεματα που τα βγαζεις απο το κεφαλι σου.
Μονο τεραστιος ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ βλεπει αυτο το χαλι στο μπασκετ και την μηδενικη προοπτικη και δεν θελει εναν μεγαλυτερο του Γιανακοπουλου στο μπασκετ.
Μονο αρρωστος αντιπαοκτσης, ή αριανος που δεν κοιμαται τα βραδια γιατι ξερει τι ερχεται
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- leomatos88
Εγώ δεν ξέρω τι είπε. Εσύ ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις τι ΔΕΝ είπε. Άρα μάλλον εσύ ξέρεις και τι ακριβώς είπε.
Μπορεις να ρωτησεις τον φιλο που το ανεφερε. Αν δε μπορει θα το ανεβασω εγω. Εχουν ανεβει και στο τοπικ οι δηλωσεις αυτουσιες. Δεν ειναι δυσκολο να βρεις τι είπε και τι δεν ειπε και να μας πεις την γνωμη σουOdi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:45 Εγώ δεν ξέρω τι είπε. Εσύ ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις τι ΔΕΝ είπε. Άρα μάλλον εσύ ξέρεις και τι ακριβώς είπε.
Εγώ μια ερώτηση έκανα. Απάντηση δεν πήρα.
Εγώ δεν ξέρω τι ειπώθηκε τότε. Εσύ είσαι σίγουρος.
Εγώ πιστεύω οτι έκανε τη μαλακία ο Κυρ Κυρ (που αν βάλουμε τις μαλακίες του τη μια πάνω στην άλλη θα φτάσουμε στο φεγγάρι) και μετά έτρεξε (έτρεξε τρόπος του λέγειν 15 μέρες μετά) να τη διορθώσει.
Εγώ δεν ξέρω τι ειπώθηκε τότε. Εσύ είσαι σίγουρος.
Εγώ πιστεύω οτι έκανε τη μαλακία ο Κυρ Κυρ (που αν βάλουμε τις μαλακίες του τη μια πάνω στην άλλη θα φτάσουμε στο φεγγάρι) και μετά έτρεξε (έτρεξε τρόπος του λέγειν 15 μέρες μετά) να τη διορθώσει.
- paok_athens_g4
Υπάρχει σοβαρή αρρώστια στην ομάδα δυστυχώς...έρχεται δισεκατομμυριουχος να παρει 1 τμήμα ερασιτεχνικό αυτή τη στιγμή κ το παίζουμε κ δύσκολοι...άλλοι παρακαλανε επενδυτές (όπως κ εμείς πριν κάποια χρονια) άλλοι πανηγυρίζουν που τους πήρε ένας xhiaomi αρκουδακιας κ εμείς είμαστε ψιλομυτες με τον Τέλη..μες στη χολή κ την ειρωνεία...κατά τα άλλα νοιαζόμαστε για το καλό του ΠΑΟΚ, στα λογια
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 3):
- elvetos giatros, giliopoulos, Metagrafakias
με βαση τις προτασεις η και τις λεξεις ακομη , θα εχει καλή κίνηση το αιμπανIBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:00 Το τρύπημα και η στιαπου και ο καημένος ο Ιβάν...
Δε βαρεθήκατε, ρε Ιβανόσκυλα ( με την καλη εννοια)
. Αν δεν έβγαινε ο Κυρ Κυρ να πει πως δεν μπορεί ο Σαββίδης μόνος του να κάνει το γήπεδο ή το είχε φτιάξει τόσα χρόνια, ούτε Τελης θα υπήρχε, ούτε ΑΣ. Σε μία σχέση όταν μπαίνει τρίτος ή ή έχει κάτι παραπάνω ή υπάρχει ήδη πρόβλημα.
Μου θυμίζετε τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του. Ο Μυστακιδης θα την πάρει την ΚΑΕ ό, τι και να πείτε, ό, τι και να κάνετε.
Είναι ελαστικό πράγμα το καλό του ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται.
Δεν πειράζει, ντέρμπι με τη γριά του Σιγάλα και Διαμαντή Σλαφτσάκη και 30 χρόνια κομπάρσοι. Όλα καλά. Μην ενοχληθεί ο Ιβάν μόνο που είχε κοντά 15 χρόνια το μπάσκετ στα πόδια του, αλλά εκεί δεν ρωτάμε γιατί δεν ασχολήθηκε και πού ήταν και όλα τα ωραία.
Τέλος πάντων, πού ασχολήθηκα. Τον επόμενο μήνα πάλι.
Δεν πειράζει, ντέρμπι με τη γριά του Σιγάλα και Διαμαντή Σλαφτσάκη και 30 χρόνια κομπάρσοι. Όλα καλά. Μην ενοχληθεί ο Ιβάν μόνο που είχε κοντά 15 χρόνια το μπάσκετ στα πόδια του, αλλά εκεί δεν ρωτάμε γιατί δεν ασχολήθηκε και πού ήταν και όλα τα ωραία.
- These users thanked the author Odi for the post (total 3):
- IBAN, giliopoulos, Metagrafakias
- WestBlock4
Τα δανεικά του ιβαν θα πληρώσει μη γκρινιάζεις.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:15Μα αφού το Σάββατο που πέρασε ηταν να ανακοινωθεί η συμφωνία.gergeo4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54 klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
Τώρα την Τεταρτη που μας έρχεται ακόμη είμαστε στο πόρισμα.
Όσο για τα δανεικά τι να σχολιασω.
Εξ´αρχης φαίνεται ο large ο άνθρωπος......
Άμα είναι έτσι γίνεται πρόεδρος και ο Ιβάν
που και αυτός δανεικά 2 εκατομυρια είχε δώσει.....
Οταν οριστικοποιηθεί το deal κ δεις οτι ειναι μονο λογια κραξε. Τωρα κανε υπομονή γιατι οι εμμονες σου εχουν φτάσει κόκκινο.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- giliopoulos, Metagrafakias
ΚριμαOdi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:57 Είναι ελαστικό πράγμα το καλό του ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται.
- These users thanked the author warmeater for the post:
- paok apo epilogi
- WestBlock4
Η διαχείριση θα επρεπε να σε μπαναρει μονιμα εδω και καιρο. Κουράζεις μονο κ μονο που γράφεις μια τελειαΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:25Παρακαλώ τη διαχείριση να επιληφθεί άμεσα!giliopoulos έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:22 Αμπαλαεα οτι να ναι λες ψεματα που τα βγαζεις απο το κεφαλι σου.
Μονο τεραστιος ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ βλεπει αυτο το χαλι στο μπασκετ και την μηδενικη προοπτικη και δεν θελει εναν μεγαλυτερο του Γιανακοπουλου στο μπασκετ.
Μονο αρρωστος αντιπαοκτσης, ή αριανος που δεν κοιμαται τα βραδια γιατι ξερει τι ερχεται
-
Εγώ πάντως πέρα από ένα παλικάρι που έχει το δικαίωμα να γουστάρει όποιον θέλει δεν έχω δει ούτε έναν να πει ξεκάθαρα δεν θέλω τον Μυστακίδη εδώ μέσα ...το να έχει κάποιος επιφυλάξεις είναι δικαίωμα του..ξεκάθαρα δεν έχει πει κανείς ότι δεν το θέλει στην ΚΑΕ...αλλά σε κάποιους βολεύει το αφήγημα ...θέλετε να κάνουμε αναφορά στο τι λέγεται για τον Ιβαν στα σοσιαλ και εδώ μέσα;τερατα..αλλα εκεί αν πεις κάτι είσαι Σαββιδικος...και επίσης αν θέλετε να πείτε κάτι μην το φέρνετε γύρω γύρω πείτε το...τώρα αυτά περί κυρ κυρ είναι ιστορίες για άγριους..αν θέλετε να υποτιμάται την νοημοσύνη σας μαζί με των άλλων οκ...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, eorptol1
- WestBlock4
Το γήπεδο ανήκει στον Α.Σ. ΠΑΟΚ … είναι ζήτημα του Ερασιτέχνη. … φέρνει στο προσκήνιο τον Α.Σ. ΠΑΟΚ που μπορεί και πρέπει να ενεργοποιηθεί για την εξεύρεση άλλων πηγών χρηματοδότησης για το νέο γήπεδο, προκειμένου να μην μείνει πίσω ο ΠΑΟΚ σε αυτό τον τομέα.»
Αυτη μαλλον,ειναι η δήλωση που αναψε φωτιες