ΠΑΟΚ Β 2025-26

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Δεν πειράζει και το χι καλό είναι . :nairepaok: :| :| :| :|
joulu

Δημοσίευση από joulu »

Ρε παιδιά, δεν ξέρω, μόνο εγώ νιώθω πως είμαστε λίγο αυστήροι με τον ΠΑΟΚ Β;

Εννοώ, είναι παιδιά - πέραν κάποιων εξαιρέσεων - τα οποία θα έπαιζαν σε πρωταθλήματα Κ19, και τώρα έχουν κληθεί να παίξουν σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ πρωτάθλημα, Β κατηγορία, με ΑΝΤΡΕΣ, έμπειρους, συνήθως πολύ μεγαλύτερους.

Ακούω κάποιες οργανωτικές παρατηρήσεις - κι εγώ θα ήθελα καλύτερο προπονητή, ενδεχομένως μεγαλύτερη επικοινωνία με Α' ομάδα είτε αυτό αφορά την τακτική, είτε την συμμετοχή παικτών της Β' στην Α', είτε και της Α' στην Β' όποτε χρειάζεται. Αλλά άλλο νομίζω αυτά και άλλο να τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή ο ΠΑΟΚ Β' δεν μπορεί ας πούμε να βγει πρώτος στην SL2. Αν αυτή είναι η προσδοκία μας, ε τότε όντως μόνο θα απογοητευόμαστε. Νομίζω πως από τον ΠΑΟΚ Β' θα βλέπουμε αυτό: μια ομάδα που στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στην μέση (άντε και λίγο πιο πάνω?) του βαθμολογικού πίνακα, και το να παραμένει στην κατηγορία είναι από μόνο του μια επιτυχία (βλ. γάβρο β, βαζλ β, αεκ β κλπ. Όλοι στην ίδια κατάσταση συνολικά τα προηγούμενα χρόνια, και μάλλον χειρότεροι από εμάς μέχρι στιγμής).

Υπερθέαμα δεν θεωρώ πως θα δούμε ποτέ από ΠΑΟΚ Β, και δεν νομίζω πως είναι και αυτό το ζητούμενο.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

boogeyman77 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:31
george188 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:00 Φερτε εναν ισπανο/γερμανο οποιονδηποτε προπονητη που να εχει δουλεψει σε αναπτυξιακες ομάδες ώστε να καθισει και να δουλεψει την ομάδα. Δεν γινεται ετσι
Δυστυχώς ενώ πέρσι είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε το πετυχημένο μοντέλο στις αναπτυξιακές ομάδες με επίσης "δικό" μας προπονητή ( Ivic Garcia) με Μαλεζά, εμείς προτιμήσαμε να τον " αδειάσουμε" και να δώσουμε τα κλειδιά σε κάποιον Αλεξιάδη που έκανε την ομάδα μπάχαλο.
Τι απίστευτο έγκλημα ήταν αυτό

Και μας κέρασε και ένα ντορτι ο Στέλεας αργότερα με την Καλλιθέα αν δε κάνω λάθος

Χάσαμε και ΓΧ

Γενικά υπάρχουν αλλαγές στις υποδομές μας, καλό ότι παραμένει ο κραταιος πουτλιοτοπουλος

Αλλά και εγώ συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι ο Καραγεωργίου δεν είναι αυτό που έχει νόημα να τρέχει τον ΠΑΟΚ Β
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εντάξει, το εμπεδώσαμε.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Όσοι ζήσαμε την εποχή εκείνη, την πρίν κατηφορήσει για τον βαζελο, πιστεύω ότι αρκετοί από εμάς αντιλαμβανόμαστε τι εστί Καραγεωργίου.
Τώρα αν κατόπιν δούλεψε, είχε τα προσόντα στην προπονητική, δεν ξέρω, δεν γνωρίζω το έργο του, τις δυνατότητες - ικανότητες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για τον Χατσίδη που τραυματίστηκε και αποχώρησε:

Η ακτινογραφία έδειξε πως υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, με το διάστημα απουσίας του να εκτιμάται τις επόμενες μέρες και τον νεαρό μεσοεπιθετικό να αποχωρεί με πατερίτσες από την Καβάλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τελικά το γκολ μας προέρχεται από το κλέψιμο της μπάλας που κάνει ο Καλόγηρος και είναι αυτός που δίνει την ασίστ στον Τσοπούρογλου. Ναι, σ' αυτόν με τα πολλά επίθετα, όπως ο Κώττας και ο Νικολακούδης.
(μερικές από τις ομορφιές του speaker).
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ Β”