Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Maklaz

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Maklaz »

Θέλω να πω τόσα πολλά αλλά..... άστο.
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.

Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις τον ρόλο τους και να βάλεις στην ίδια μοίρα τον αποδεδειγμένο ευεργέτη με τον υποψήφιο επενδυτή, παρουσιάζοντας τον εαυτό σου ως τον σοφό κριτή.

Αυτά για τώρα...και κοίτα να δεις που θα έχουμε μέλλον μπροστά μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
aivas19, leomatos88, Ιάσονας, ToMousiTouCrespo, paok apo epilogi, theo-drama
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

gervasio artigas έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:14
Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:50 Δλδ οποιοι ειναι υπερ της εμφανισης Τελη,που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν τα αλλα τμηματα ειναι ειτε αντιΠΑΟΚτσης ειτε πληρωμενος απο τον Τελη...Πρεπει ολη μερα να λιβανιζουμε τον Ιβαν και να λεμε τι τελεια ολα που τα κανει!!!Τι λετε πραγματικα,τι λετε???Με τοσο παθος καποιοι που μιλατε υπερ τους ενος και κατα του αλλου δεν θελει και πολυ κανεις να πιστεψει οτι συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που κατηγορειται τους ''Τεληκους''....
Ρε φίλε ειλικρινά τωρα
Αυτα που γραφεις τα πιστευεις;;'Ειδικα αυτο το "που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο," εισαι σε καποια κατάσταση και το πιστευεις;; εγινε καποιος δισεκατομμυριουχος επειδη "ετσι" χαλαει 150-200 εκ για ενα γηπεδο;;
Πραγματικα εχω μεινει αναυδος
πιστευω μονο εσενα φιλε κανεναν αλλον...πες μου τι αλλο θες να πιστεψω και θα το κανω....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:28
aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:13
Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:49

Αυτο που μονο εσυ γραφεις αληθειες και ολοι οι αλλοι ψεματα κοιταξε το..Σου εχουν γινει αλεπαλληλες παρατηρησεις κι εσυ εκει το ιδιο τροπαρι..ο Αιβας ο αληθειας...Εγω δεν εχω χωριστει σε κανενα στρατοπεδο παντως,τους θελω και τους 2!!!Εσυ βλεπω εχεις επιλεξει ηδη στρατοπεδο....
Εσυ συγκεκριμενα αυτο που εγραψες ειναι ψέμα , σορι αν σε πειραζει. Εσυ πες οτι αν ο ΑΣ δεν λειτουργουσε ετσι θα υπηρχαν στρατοπεδα. Ακουστηκες. Σιγα μη σε ρωτησω και τι θα υποστηριξω 😂😂 μαλλον δεν προσεχεις τι γραφω
Εσυ λες επανελειμενα ψεματα,εγω μονο αληθειες, σορι αν σε πειραζει ουτε που με νοιαζει ξερεις καιρο που σε γραφω...στο ιδιο υφος οσο αφηνετε απο τους μοντ
Εσυ θιχτηκες μπρο εγω απαντησα στα λεγομενα σου και τις κατηγοριες, δεν με πειραξε κατι, ουτε σου ειπα να μην γραφεις ουτε καλεσα τους μοντ😉
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Equalizer έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:59 Χίλιες σελίδες κείμενο για να πει ότι απαιτούν όλα τα λεφτά από πριν

Κατά τα λοιπά προτεραιότητα και αρλουμπες

Το ερώτημα είναι απλό: συνηθίζεται σε τέτοια έργα να δίνει κάποιος όλα τα λεφτά του προϋπολογισμού από πριν ή όχι;

Αν ναι, παραδείγματα παρακαλώ για να καταλάβουμε εμείς οι αδαείς

Αν όχι, τα σχόλια καθίστανται περιττά
Οι εγγυητικες σε όλα μα όλα τα εργα ανερχονται σε ποσοστό του προυπολογισμού της σύμβασης και συνηθως κυμαίνονται από 5% εως 20% στην χειρότερη περίπτωση.
Εξ άλλου τα κεφάλαια θα χρειαστούν σε βάθος τριετίας πχ 50 εκ το χρόνο.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
leomatos88, Maklaz, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:33
aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:13

Εσυ συγκεκριμενα αυτο που εγραψες ειναι ψέμα , σορι αν σε πειραζει. Εσυ πες οτι αν ο ΑΣ δεν λειτουργουσε ετσι θα υπηρχαν στρατοπεδα. Ακουστηκες. Σιγα μη σε ρωτησω και τι θα υποστηριξω 😂😂 μαλλον δεν προσεχεις τι γραφω
Εσυ λες επανελειμενα ψεματα,εγω μονο αληθειες, σορι αν σε πειραζει ουτε που με νοιαζει ξερεις καιρο που σε γραφω...στο ιδιο υφος οσο αφηνετε απο τους μοντ
Εσυ θιχτηκες μπρο εγω απαντησα στα λεγομενα σου και τις κατηγοριες, δεν με πειραξε κατι, ουτε σου ειπα να μην γραφεις ουτε καλεσα τους μοντ😉
Για να θιχτω απο κατι η απο καποιον πρεπει να τον εχω σε εκτιμηση,,Εσενα ξερεις εδω και καιρο σε τι εκτιμηση σε εχω...απλα γελαω μαζι σου,τι αλλο θα ακουσουμε...πεταει ο γαιδαρος πεταει θα λεμε
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:30
gervasio artigas έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:14
Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:50 Δλδ οποιοι ειναι υπερ της εμφανισης Τελη,που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν τα αλλα τμηματα ειναι ειτε αντιΠΑΟΚτσης ειτε πληρωμενος απο τον Τελη...Πρεπει ολη μερα να λιβανιζουμε τον Ιβαν και να λεμε τι τελεια ολα που τα κανει!!!Τι λετε πραγματικα,τι λετε???Με τοσο παθος καποιοι που μιλατε υπερ τους ενος και κατα του αλλου δεν θελει και πολυ κανεις να πιστεψει οτι συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που κατηγορειται τους ''Τεληκους''....
Ρε φίλε ειλικρινά τωρα
Αυτα που γραφεις τα πιστευεις;;'Ειδικα αυτο το "που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο," εισαι σε καποια κατάσταση και το πιστευεις;; εγινε καποιος δισεκατομμυριουχος επειδη "ετσι" χαλαει 150-200 εκ για ενα γηπεδο;;
Πραγματικα εχω μεινει αναυδος
πιστευω μονο εσενα φιλε κανεναν αλλον...πες μου τι αλλο θες να πιστεψω και θα το κανω....
Να πιστεύεις τυφλα τον ΑΣ και τον Τελη
Μπορεις;;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Η ταμπακιερα ειναι η εξης:

1. γιατι δεν γινεται ΔΣ μετα απο 20 μερες που περασαν απο τη γνωμοδοτηση της τεχνικης επιτροπης που ο ΑΣ συστησε;
2. Γιατι δεν εχει δωσει το MoU στην ΠΑΕ ο ΑΣ; Αφου λεει οτι δινει προτεραιοτητα στον Ιβαν, αν πιστευει οτι δε μπορει να το χτισει ας το βαλει στο μνημονιο, ολα γινονται, που δυσκολευει το πραγμα; Ας εκθεσει τον Ιβαν αν μπορει και θα αποδειξει τα λεγομενα του ΑΣ ισχυαν τοσο καιρο. Εφοσον η ΠΑΕ λέει είναι ετοιμη να προχωρησει, ας τους εκθεσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post:
paok apo epilogi
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:30 Θέλω να πω τόσα πολλά αλλά..... άστο.
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.

Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις τον ρόλο τους και να βάλεις στην ίδια μοίρα τον αποδεδειγμένο ευεργέτη με τον υποψήφιο επενδυτή, παρουσιάζοντας τον εαυτό σου ως τον σοφό κριτή.

Αυτά για τώρα...και κοίτα να δεις που θα έχουμε μέλλον μπροστά μας.
Αυτό ακριβώς. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
Πουλιέται τρελίτσα που είπε κι ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Για εδώ μέσα το έλεγε, αλλά και εκεί έξω (καλή ώρα ο θεματοφύλακας αυτός της βιωσιμότητας) είναι να χάσεις τα μαλλιά σου αν έχεις κι αν δεν έχεις να ξαναβγάλεις.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
Maklaz, theo-drama
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:38
aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:33

Για να θιχτω απο κατι η απο καποιον πρεπει να τον εχω σε εκτιμηση,,Εσενα ξερεις εδω και καιρο σε τι εκτιμηση σε εχω...απλα γελαω μαζι σου,τι αλλο θα ακουσουμε...πεταει ο γαιδαρος πεταει θα λεμε
Οκ απλα απο το σχολιο σου φανηκε οτι θιχτηκες. Εφοσον το ξεκαθαρισες οτι δεν ισχυει ολα καλα προχωραμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν καποιοι την διαφορά της εγγυητικης που καταθέτουν οι κατασκευαστικες που αναλαμβάνουν την υλοποίηση ενός έργου που χρηματοδοτειται από τρίτο και ανέρχονται σε ποσοστό επί του συνόλου κοστολόγησης του έργου σε σχέση με τις εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου; Είναι αυτονόητο να απαιτείται από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να προχωρήσει στη κατεδάφιση ενός υπάρχοντος γηπεδου και την ανέγερση ενός νέου το οποίο και θα εκμεταλλευτει να αποδείξει την ικανότητα εκπλήρωσης του έργου μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Σε αυτο που εχουν φίλοι απόλυτο δίκιο και εκφράζουν δικαιολογημενη απορία έως οργή είναι για τη καθυστέρηση και τι μπορεί να κρύβει αυτή του ΑΣ.
These users thanked the author joshua for the post:
soigol
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αυτό που δεν έχει γίνει αντιληπτό αλλά θα γίνει σίγουρα με την πάροδο του χρόνου είναι ότι από τις "εξελίξεις" αυτός που είναι "στα σχοινιά" και όσο πάει τα σχοινιά ανεβαίνουν στον λαιμό είναι ο ΑΣτίγμα
Τον έχει ρίξει ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ σε τέτοια λούμπα που ούτε την έχει αντιληφθεί και όταν την αντιληφθεί ούτε ο κυρ-Τελης θα μπορεί να τον σώσει
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
leomatos88, Maklaz
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

joshua έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:48 Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν καποιοι την διαφορά της εγγυητικης που καταθέτουν οι κατασκευαστικες που αναλαμβάνουν την υλοποίηση ενός έργου που χρηματοδοτειται από τρίτο και ανέρχονται σε ποσοστό επί του συνόλου κοστολόγησης του έργου σε σχέση με τις εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου; Είναι αυτονόητο να απαιτείται από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να προχωρήσει στη κατεδάφιση ενός υπάρχοντος γηπεδου και την ανέγερση ενός νέου το οποίο και θα εκμεταλλευτει να αποδείξει την ικανότητα εκπλήρωσης του έργου μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Σε αυτο που εχουν φίλοι απόλυτο δίκιο και εκφράζουν δικαιολογημενη απορία έως οργή είναι για τη καθυστέρηση και τι μπορεί να κρύβει αυτή του ΑΣ.
Μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις τι σημαίνει για σένα "εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου;"
αλλά και για ποιο λόγο οι εγγυητικές δεν μπορούν να καλύψουν την υλοποίηση του εργου??

Μπορείς να αναφέρεις ποιες οι απαιτήσεις εγγυήσεων στα εργα παραχώρησης???
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πολύ δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτο για εμάς που είμαστε ηλίθιοι

Όσοι το κατάλαβαινουν, μπορουν να δείξουν σε ποιο σημείο κάνει αυτή τη διευκρίνιση ή ανάλυση το ξεκάθαρα προμελετημένο "άρθρο" που βγαίνει εντελώς στο να ξεμπαρκο μετά από εβδομάδες αναμονής για ΕΠΊΣΗΜΕΣ τοποθετήσεις;

Τι ακριβώς σημαίνει εμφάνιση όλων των κεφαλαίων αν δεν είναι εγγυήσεις;

Και έστω και έτσι, αποτελεί αυτό όντως πράγματι συνήθη πρακτική;

Είχε απαιτηθει ΟΛΑ αυτά τα χρόνια που περιμενε ο ΑΣ τον Σαββίδη; Ή απλά δημιουργήθηκε ως συνήθης πρακτική τον Ιούνιο τυχαία;

Το σημερινό κείμενο είναι άλλη μια φτηνή κίνηση δημιουργίας εντυπώσεων αποφεύγοντας να μιλήσει καθαρά.

Δεν ξέρω που δημοσιεύτηκε αλλά μπορω να φανταστώ

Και έχει βγει επίτηδες ακριβώς για να προλειάνει έδαφος και να μετρήσει αντιδράσεις

Εκτός του ότι λέει ένα κάρο ευχολόγια και σάλτσες σαν έκθεση Δημοτικού, κοτσαρει και ένα αόριστο "εμφάνιση κεφαλαίων".

Τι ακριβώς προσφέρει μια εμφάνιση; Πέρα από εντελώς ΑΒΕΒΑΙΗ πεποίθηση ότι έτσι μπορείς να εμπιστευτείς τον Χ επενδυτή;

Αν μετά από 15 χρόνια δεν ξέρεις αν ο Σαββίδης έχει λεφτά, η ΕΜΦΑΝΙΣΗ θα σε πείσει; Θα σε διασφαλίσει σε κάτι; Τίποτα απολυτως

Αυτά έχουν μια εντελώς ρηχή σημασία όταν πρόκειται για έργα μεταξύ αγνώστων, ξένων εταιρειών και πάλι ερασιτεχνισμοι είναι.

Ότι θα δείξει ο Σαββίδης τώρα 200 εκατομμύρια και θα πούμε αααχ ωραία είναι πλούσιος

Όλο το ζουμί παίζεται στον εκβιασμό ότι δεν μπορεί να φέρει λεφτα. Εκεί έχουν βάλει όλες τις μάρκες τους.

Όλες, μα όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ οι απαιτήσεις και ανακοινώσεις του ΑΣ άμα είχαν γίνει όλα αυτά τα χρόνια θα ήταν απολύτως θεμιτές έως και αναγκαίες.

Εφόσον φερθηκε όπως φέρθηκε και τα κάνει όλα μετά την "τυχαία ανεύρεση" αλλού επενδυτή και με το γελοίο ύφος που επέλεξαν επί σειρά μηνών και με τις γελοίες προφάσεις, αυτομάτως είναι καταδικασμένες να θεωρούνται ενοχες. Πολύ καλά να πάθουν.

Ααα και που ειστε, το κείμενο αυτό αν δεν είναι "διαρροή εκτός ρόλου και θέσης της επιτροπής", τοτε τι είναι;

Θα θυμώσει πάλι ο ερασιτέχνης και θα κατσαδιασει την επιτροπή που βγήκε τέτοιο κείμενο;
These users thanked the author Equalizer for the post (total 11):
Ιάσονας, leomatos88, Fireman 4, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, lkosmid, paok apo epilogi, ASTNORD2, theo-drama, Montrealiotis and one more user
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:56
Μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις τι σημαίνει για σένα "εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου;"
αλλά και για ποιο λόγο οι εγγυητικές δεν μπορούν να καλύψουν την υλοποίηση του εργου??

Μπορείς να αναφέρεις ποιες οι απαιτήσεις εγγυήσεων στα εργα παραχώρησης???
200 εκατομμυρια μετρητα σε κλειστο λογαριασμο. Οτιδηποτε και αν συμβει το εργο προχωραει.
Εδω μιλαμε για την Τουμπα μας.
Οχι για μια κατασκευη γεφυρας ή αναπλαση πλατειας που ο εργολαβος δινει 5% εγγυητικη και μετα πτωχευει και αντε να τον βρεις...
Εδω τετοια περιπτωση ειναι αδιανοητη.
These users thanked the author giliopoulos for the post:
soigol
Fireman 4

Δημοσίευση από Fireman 4 »

Equalizer έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:59 Πολύ δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτο για εμάς που είμαστε ηλίθιοι

Όσοι το κατάλαβαινουν, μπορουν να δείξουν σε ποιο σημείο κάνει αυτή τη διευκρίνιση ή ανάλυση το ξεκάθαρα προμελετημένο "άρθρο" που βγαίνει εντελώς στο να ξεμπαρκο μετά από εβδομάδες αναμονής για ΕΠΊΣΗΜΕΣ τοποθετήσεις;

Τι ακριβώς σημαίνει εμφάνιση όλων των κεφαλαίων αν δεν είναι εγγυήσεις;

Και έστω και έτσι, αποτελεί αυτό όντως πράγματι συνήθη πρακτική;

Είχε απαιτηθει ΟΛΑ αυτά τα χρόνια που περιμενε ο ΑΣ τον Σαββίδη; Ή απλά δημιουργήθηκε ως συνήθης πρακτική τον Ιούνιο τυχαία;

Το σημερινό κείμενο είναι άλλη μια φτηνή κίνηση δημιουργίας εντυπώσεων αποφεύγοντας να μιλήσει καθαρά.

Δεν ξέρω που δημοσιεύτηκε αλλά μπορω να φανταστώ

Και έχει βγει επίτηδες ακριβώς για να προλειάνει έδαφος και να μετρήσει αντιδράσεις

Εκτός του ότι λέει ένα κάρο ευχολόγια και σάλτσες σαν έκθεση Δημοτικού, κοτσαρει και ένα αόριστο "εμφάνιση κεφαλαίων".

Τι ακριβώς προσφέρει μια εμφάνιση; Πέρα από εντελώς ΑΒΕΒΑΙΗ πεποίθηση ότι έτσι μπορείς να εμπιστευτείς τον Χ επενδυτή;

Αν μετά από 15 χρόνια δεν ξέρεις αν ο Σαββίδης έχει λεφτά, η ΕΜΦΑΝΙΣΗ θα σε πείσει; Θα σε διασφαλίσει σε κάτι; Τίποτα απολυτως

Αυτά έχουν μια εντελώς ρηχή σημασία όταν πρόκειται για έργα μεταξύ αγνώστων, ξένων εταιρειών και πάλι ερασιτεχνισμοι είναι.

Ότι θα δείξει ο Σαββίδης τώρα 200 εκατομμύρια και θα πούμε αααχ ωραία είναι πλούσιος

Όλο το ζουμί παίζεται στον εκβιασμό ότι δεν μπορεί να φέρει λεφτα. Εκεί έχουν βάλει όλες τις μάρκες τους.

Όλες, μα όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ οι απαιτήσεις και ανακοινώσεις του ΑΣ άμα είχαν γίνει όλα αυτά τα χρόνια θα ήταν απολύτως θεμιτές έως και αναγκαίες.

Εφόσον φερθηκε όπως φέρθηκε και τα κάνει όλα μετά την "τυχαία ανεύρεση" αλλού επενδυτή και με το γελοίο ύφος που επέλεξαν επί σειρά μηνών και με τις γελοίες προφάσεις, αυτομάτως είναι καταδικασμένες να θεωρούνται ενοχες. Πολύ καλά να πάθουν.

Ααα και που ειστε, το κείμενο αυτό αν δεν είναι "διαρροή εκτός ρόλου και θέσης της επιτροπής", τοτε τι είναι;

Θα θυμώσει πάλι ο ερασιτέχνης και θα κατσαδιασει την επιτροπή που βγήκε τέτοιο κείμενο;
Έτσι ακριβώς.. Το τρύπημα έχει πάει σε άλλο επίπεδο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”