Οχι απλα τα λεφτα μπροστα, αλλα δικαιωμα ισοποσης προσφορας με τον ανταγωνιστη, για να διατηρησει την προτεραιοτητα. Δηλαδη βγαζουμε την Τουμπα σε πλειστηριασμο, για χαρην της βιωσιμοτητας...Equalizer έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:59 Χίλιες σελίδες κείμενο για να πει ότι απαιτούν όλα τα λεφτά από πριν
Κατά τα λοιπά προτεραιότητα και αρλουμπες
Το ερώτημα είναι απλό: συνηθίζεται σε τέτοια έργα να δίνει κάποιος όλα τα λεφτά του προϋπολογισμού από πριν ή όχι;
Αν ναι, παραδείγματα παρακαλώ για να καταλάβουμε εμείς οι αδαείς
Αν όχι, τα σχόλια καθίστανται περιττά
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author lkosmid for the post (total 7):
- Black_Knight, leomatos88, Ιάσονας, paok apo epilogi, theo-drama, navigator11, eorptol1
Μη γραφεις ψεμματα, σε στρατοπεδα μας χωρισε ο ΑΣ που στηριζει καποιον συγκεκριμενοMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:45Eagle1980 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:08Μπράβο στον Κύριο Τέλη που παίρνει το μπάσκετ, αλλά στο θέμα Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και γηπέδου είναι φάουλ για εμένα και την πλειονότητα των φίλων του σωματείου μας.Τα άλλα που λές για Σαββιδικούς και Τεληκούς το να το σηντηρείς εισαι φάουλτ...ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 !!!Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:50 Δλδ οποιοι ειναι υπερ της εμφανισης Τελη,που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν τα αλλα τμηματα ειναι ειτε αντιΠΑΟΚτσης ειτε πληρωμενος απο τον Τελη...Πρεπει ολη μερα να λιβανιζουμε τον Ιβαν και να λεμε τι τελεια ολα που τα κανει!!!Τι λετε πραγματικα,τι λετε???Με τοσο παθος καποιοι που μιλατε υπερ τους ενος και κατα του αλλου δεν θελει και πολυ κανεις να πιστεψει οτι συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που κατηγορειται τους ''Τεληκους''....![]()
Δεν το συντηρω εγω αλλα για καποιο λογο οσοι ειναι φανατικα υπερ και μονο του Ιβαν...
Εγω τους θελω και τους 2,αν οχι για συνεργασια,για γιγαντωση του συλλογου ο καθενας με οποιο τροπο μπορει...
Σε στρατοπεδα συνηθως χωριζουν τους οπαδους αυτοι που ειναι φανατικα με τον Ιβαν..
Οι αλλοι ειμαστε Τεληκοι,πληρωμενοι κλπ....
Θελουν μονο τον Ιβαν και να μην τολμησει να πατησει το ποδι του κανεις αλλος,κι αν τολμησει να παρει την εγκριση απο τον Ιβαν πρωτα και μετα...
Εδω ακουσαμε το απιστευτο να παρει και το μπασκετ ο Ιβαν για να μην αφησει κανεναν αλλον να ασχοληθει,να κανει το απολυτο κουμαντο..Δημοκρατικες τεχνικες.....
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
- eorptol1, Black_Knight, leomatos88, gervasio artigas, paok apo epilogi, navigator11
- Metagrafakias
Αυτο που μονο εσυ γραφεις αληθειες και ολοι οι αλλοι ψεματα κοιταξε το..Σου εχουν γινει αλεπαλληλες παρατηρησεις κι εσυ εκει το ιδιο τροπαρι..ο Αιβας ο αληθειας...Εγω δεν εχω χωριστει σε κανενα στρατοπεδο παντως,τους θελω και τους 2!!!Εσυ βλεπω εχεις επιλεξει ηδη στρατοπεδο....aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:46Μη γραφεις ψεμματα, σε στρατοπεδα μας χωρισε ο ΑΣ που στηριζει καποιον συγκεκριμενοMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:45Eagle1980 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:08
Μπράβο στον Κύριο Τέλη που παίρνει το μπάσκετ, αλλά στο θέμα Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και γηπέδου είναι φάουλ για εμένα και την πλειονότητα των φίλων του σωματείου μας.Τα άλλα που λές για Σαββιδικούς και Τεληκούς το να το σηντηρείς εισαι φάουλτ...ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 !!!![]()
Δεν το συντηρω εγω αλλα για καποιο λογο οσοι ειναι φανατικα υπερ και μονο του Ιβαν...
Εγω τους θελω και τους 2,αν οχι για συνεργασια,για γιγαντωση του συλλογου ο καθενας με οποιο τροπο μπορει...
Σε στρατοπεδα συνηθως χωριζουν τους οπαδους αυτοι που ειναι φανατικα με τον Ιβαν..
Θελουν μονο τον Ιβαν και να μην τολμησει να πατησει το ποδι του κανεις αλλος,κι αν τολμησει να παρει την εγκριση απο τον Ιβαν πρωτα και μετα...
Εδω ακουσαμε το απιστευτο να παρει και το μπασκετ ο Ιβαν για να μην αφησει κανεναν αλλον να ασχοληθει,να κανει το απολυτο κουμαντο..Δημοκρατικες τεχνικες.....
- WestBlock4
Αδερφε το οτι γραφει την αποψη του δεν σημαίνει οτι ειναι αληθεια η σωστό. Απλα καποιοι εδω μεσα εχουν φανατιστει τοσο πολυ με ενα πρόσωπο ειτε ιβαν ειτε μυστακιδης που εχει χαθεί η μπάλα.Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:49Αυτο που μονο εσυ γραφεις αληθειες και ολοι οι αλλοι ψεματα κοιταξε το..Σου εχουν γινει αλεπαλληλες παρατηρησεις κι εσυ εκει το ιδιο τροπαρι..ο Αιβας ο αληθειας...Εγω δεν εχω χωριστει σε κανενα στρατοπεδο παντως,τους θελω και τους 2!!!Εσυ βλεπω εχεις επιλεξει ηδη στρατοπεδο....aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:46Μη γραφεις ψεμματα, σε στρατοπεδα μας χωρισε ο ΑΣ που στηριζει καποιον συγκεκριμενοMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:45
Ετσι κ αλλιώς οτι λεει ο καθε aivas ( δεν το γράφω υποτιμητικά) ειναι μονο για το φόρουμ. Η ιστορια θα μας δείξει ποιος ειχε σωστή αποψη τελικα
-
Ο κυριος Μυστακιδης ειναι δισεκατομμυριούχος απο το 2011 (αν δεν κανω λαθος τοτε μπηκε στις λιστες του Forbes) μπορουσε να βοηθησει πολυ πιο πριν αφου σουιτα εχει απο το 2019 + οτι εχει κανει και 2 προτασεις εξαγορας της ΠΑΕ μεσα σε αυτο το διαστημα. Ο κυριος Σαββιδης εμφανιστηκε πρωτη φορα την περιοδο ακριβως μετα τους Γουμενοπαγωνηδες και πριν τον Ζαγορακη και καποιοι δεν του ηθελαν να του δωσουν την ΠΑΕ με ενα απο τα επιχειρηματα να ειναι "οτι αυτος δεν εχει δευτερο κουστουμι να βαλει". Επρεπε να φτασουμε κυριολεκτικα στο χειλος του γκρεμου, αλλιως σιγα μην εδιναν στον "Ρωσο" (ξερουμε οτι καποιοι εντος της οικογενειας ετσι τον βλεπουν) τον ΠΑΟΚ...
Αυτα προς αποκατασταση της ιστορικης αληθειας.
Αυτα προς αποκατασταση της ιστορικης αληθειας.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
- Apil44, theo-drama, leomatos88
Ο Τέλης να περιοριστεί στο μπάσκετ καθαροί ρόλοι αν και πιστεύω δυστυχώς ότι δεν θα το κάνει γιατί ο στόχος τού είναι άλλος όχι το μπάσκετ
- WestBlock4
Μακάρι ο στόχος του να ειναι να τα παρει ολα. Αυτο σημαινει οτι ειναι καυλωμενος... εχει να φοβάται κατι ο ιβαν? Αν θελει να πουλήσει θα το κανει αν οχι δεν θα πουλήσει. Δεν ειναι δημοπρασία η ΠΑΕeorptol1 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:55 Ο Τέλης να περιοριστεί στο μπάσκετ καθαροί ρόλοι αν και πιστεύω δυστυχώς ότι δεν θα το κάνει γιατί ο στόχος τού είναι άλλος όχι το μπάσκετ
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- soigol
- Metagrafakias
Ακριβως αυτο λεω κι εγω...Ο καθενας λεει την δικη του αληθεια,οπως την εκλαμβανει ο ιδιος...Καλυτερη τοποθετηση θα ηταν να πει σωστη και λαθος αποψη αλλα αυτο θα φανει στο μελλον...Δεν μπορει ομως καποιος να λεει συνεχως οτι ο αλλος λεει ψεματα επειδη δεν του αρεσουν αυτα που γραφει...WestBlock4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:54Αδερφε το οτι γραφει την αποψη του δεν σημαίνει οτι ειναι αληθεια η σωστό. Απλα καποιοι εδω μεσα εχουν φανατιστει τοσο πολυ με ενα πρόσωπο ειτε ιβαν ειτε μυστακιδης που εχει χαθεί η μπάλα.Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:49Αυτο που μονο εσυ γραφεις αληθειες και ολοι οι αλλοι ψεματα κοιταξε το..Σου εχουν γινει αλεπαλληλες παρατηρησεις κι εσυ εκει το ιδιο τροπαρι..ο Αιβας ο αληθειας...Εγω δεν εχω χωριστει σε κανενα στρατοπεδο παντως,τους θελω και τους 2!!!Εσυ βλεπω εχεις επιλεξει ηδη στρατοπεδο....aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:46
Μη γραφεις ψεμματα, σε στρατοπεδα μας χωρισε ο ΑΣ που στηριζει καποιον συγκεκριμενο
Ετσι κ αλλιώς οτι λεει ο καθε aivas ( δεν το γράφω υποτιμητικά) ειναι μονο για το φόρουμ. Η ιστορια θα μας δείξει ποιος ειχε σωστή αποψη τελικα
Όχι δεν είναι εγώ τον ΠΑΟΚ τον πληρώνω και γουστάρω αυτοί πλήρονονται για ένα διαπλέκονται και το κλάμα τού το πληρώθηκε να είσαι σίγουρος το δικό μου κλάμα σε νίκες και ήττες το πήρα αγκαλιά πανυγηρισα η στην ήττα το πήρα στην πλάτη καί έβγαλα τον σκασμό....giliopoulos έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:06 Ο τσακαλεας μια χαρα οπαδος ειναι παντα εκει στο ιδιο ποστο στο παλατακι σαν οπαδος την ωρα που ειμασταν 300 ατομα στο μπασκετ..
Μην μιλατε αν δεν εχετε καμια επαφη
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- leomatos88, lkosmid, paok apo epilogi, theo-drama
Εσυ συγκεκριμενα αυτο που εγραψες ειναι ψέμα , σορι αν σε πειραζει. Εσυ πες οτι αν ο ΑΣ δεν λειτουργουσε ετσι θα υπηρχαν στρατοπεδα. Ακουστηκες. Σιγα μη σε ρωτησω και τι θα υποστηριξωMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:49Αυτο που μονο εσυ γραφεις αληθειες και ολοι οι αλλοι ψεματα κοιταξε το..Σου εχουν γινει αλεπαλληλες παρατηρησεις κι εσυ εκει το ιδιο τροπαρι..ο Αιβας ο αληθειας...Εγω δεν εχω χωριστει σε κανενα στρατοπεδο παντως,τους θελω και τους 2!!!Εσυ βλεπω εχεις επιλεξει ηδη στρατοπεδο....aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:46Μη γραφεις ψεμματα, σε στρατοπεδα μας χωρισε ο ΑΣ που στηριζει καποιον συγκεκριμενοMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:45
-
Ρε φίλε ειλικρινά τωραMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:50 Δλδ οποιοι ειναι υπερ της εμφανισης Τελη,που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν τα αλλα τμηματα ειναι ειτε αντιΠΑΟΚτσης ειτε πληρωμενος απο τον Τελη...Πρεπει ολη μερα να λιβανιζουμε τον Ιβαν και να λεμε τι τελεια ολα που τα κανει!!!Τι λετε πραγματικα,τι λετε???Με τοσο παθος καποιοι που μιλατε υπερ τους ενος και κατα του αλλου δεν θελει και πολυ κανεις να πιστεψει οτι συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που κατηγορειται τους ''Τεληκους''....
Αυτα που γραφεις τα πιστευεις;;'Ειδικα αυτο το "που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο," εισαι σε καποια κατάσταση και το πιστευεις;; εγινε καποιος δισεκατομμυριουχος επειδη "ετσι" χαλαει 150-200 εκ για ενα γηπεδο;;
Πραγματικα εχω μεινει αναυδος
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 7):
- eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Jean Valjean, leomatos88, paok apo epilogi, theo-drama, navigator11
WestBlock4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:57Μακάρι ο στόχος του να ειναι να τα παρει ολα. Αυτο σημαινει οτι ειναι καυλωμενος... εχει να φοβάται κατι ο ιβαν? Αν θελει να πουλήσει θα το κανει αν οχι δεν θα πουλήσει. Δεν ειναι δημοπρασία η ΠΑΕeorptol1 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:55 Ο Τέλης να περιοριστεί στο μπάσκετ καθαροί ρόλοι αν και πιστεύω δυστυχώς ότι δεν θα το κάνει γιατί ο στόχος τού είναι άλλος όχι το μπάσκετ
Το πρόβλημα με τον Μυστακίδη δεν είναι ο στόχος αλλά ο τρόπος. Αυτό είναι όμως ελάσσων ως πρόβλημα στο σύλλογο σήμερα.
Το πρωτεύων πρόβλημα του συλλόγου είναι πως ο ερασιτέχνης, που ως ρόλο πέρα από τα τμήματα του που έχουν την εικόνα που έχουν, είναι ο θεσμός που πρέπει να διαχειριστεί και καταστάσεις όπως αυτή που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μυστακίδη.
Μία κατάσταση που αλλού θα ήταν ευλογία (πχ γαυρος με χοντρό και αγγελόπουλους) σε εμάς γίνεται εμφύλιος επειδή ο κατσαρής την είδε καλόγερος στο άγιο όρος και ασκεί έναν χρόνο αφωνία αφότου υπέγραψε κάτι? που δεν μας δείχνει με κάποιον που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, επειδή ο ησαιάδης όταν μιλάει (όπως μιλάει) συνηθίζει να πετάει μπουκάλια με νερό και για αυτό φέρνει τον ψεκ αναλυτή παραγωγό μαθηματικό συμμαθητή μαζί για να μιλήσει αντ αυτού και να μας κάνει μαθήματα μοντέρνας γεωοικονομίας, επειδή κάποια κυρία Κατερίνα ανέλαβε? την επικοινωνία και την διοίκηση του ΑΣ, επειδή οι άλλοι του ΑΣ δεν έχουν στοματάκι να μιλήσουν (μάλλον καλό αυτό γιατί ποιος ξέρει τι αρλούμπες θα ακούγαμε), επειδή το μετρόπολις κάνει πάρτι διχασμού εις βάρος του ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ Β παίζει από φέτος στην καλαμαριά αντί για τον Μακεδονικό και γιατί δεν μπορεί με τπτ να ανέβει στην Α ο Μακεδονικός + την πεποίθηση πως υπάρχει νέος σερίφης στην πόλη, επειδή οι σύνδεσμοι ψάχνουν θέσεις εργασίας για τα μέλη τους στο μέλλον, επειδή οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ είναι σκουπίδια, επειδή ο σύλλογος αυτός έχει κατάρα από την ίδρυση του.
Θέλω να πω πως σαν οπαδοί πρέπει να καταλάβουμε πως το βασικό πρόβλημα του συλλόγου δεν είναι η ενδεχόμενη κόντρα Σαββίδη Μυστακίδη. Το τεράστιο πρόβλημα είναι η ανεπάρκεια ή ανικανότητα (ή τρύπημα όπως πιστεύω εγώ) της διοίκησης του ερασιτέχνη να διαχειριστεί με εντιμότητα και διαφάνεια την κατάσταση. Αν αυτό λυθεί λύνονται όλα.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 5):
- leomatos88, Apil44, paok apo epilogi, theo-drama, eorptol1
-
Ούτε που κατάλαβες την ερώτηση και γραφεις μεγαλειώδεις αρλούμπες.Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:34Αυτη την αρλουμπα που γραφετε συνεχως καποιοι που ηταν ο Τελης οταν,που ηταν ο Τελης τοτε...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:01 Metagrafakias @
Δεν αναφέρθηκα, με χαρακτηρισμό, σε κανένα μελος που σχολιάζει εδώ μέσα.
Η αναφορά μου αφορα σ εναν δημοσιογράφο που το μεσον τους, αλλά και ο καθενα ξεχωριστά, εχει κάνει μεταστροφή και ακολουθεί την γραμμή ΜετροΤέλης,
πολύ πριν την ανακοίνωση του ΑΣ για την συμφωνία με τον κύριο Μυστακίδη.
Όποιος προλάβει ν ανέβει στο τραίνο.
ΥΓ. ""που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν τα αλλα τμηματα ""
ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!
Ολα στο μπλέντερ!!!
Αληθεια που ηταν ο Θεσσαλονικεύς δισεκατομμυριούχος, τοτε που χιλιαδες ΠΑΟΚτσήδες αγόραζαν μετοχες της ΚΑΕ για να βοηθήσουν??
Τότε που ο Σαββίδης εδινε ισοποσο ποσό με αυτό των μετοχών???
Προσφατα εγινε αυτό.
Θα δωσει λογαριασμο ενας billionaire τι θα κανει και ποτε θα κινηθει???
Τοτε μπορει να μην μπορουσε,τωρα να μπορει..
Μπορει να ειχε αλλες δουλειες να εκπληρωσει και να μην ειχε τη δυανατοτητα,το ξερει κανεις??
Με την ιδια λογικη που ηταν ο Ιβαν οταν ειχαμε ΓουμενοΠαγωνηδες και μας φευγανε οι πακτες για κατω τζαμπα??Δεν τον ενοιαζε τοτε??Που ηταν οταν καναμε revolution με Ζαγορακη και χρωστουσαμε σε οποιον μιλουσε Ελληνικα???
Ολα ειναι θεμα timing,δεν μπορει να λεγεται σαν σοβαρο επιχειρημα αυτο.....
Δεν ρώτησα γιατί δεν πήρε την ΚΑΕ.
Ρώτησα αν βοήθησε εστω και κατ΄ελάχιστον, πχ 10 μετοχές,, όπως εκανε τότε ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής.
Αοριστίες και η μπάλα στην κερκίδα.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- lkosmid, eorptol1
- Metagrafakias
Εσυ λες επανελειμενα ψεματα,εγω μονο αληθειες, σορι αν σε πειραζει ουτε που με νοιαζει ξερεις καιρο που σε γραφω...στο ιδιο υφος οσο αφηνετε απο τους μοντaivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:13Εσυ συγκεκριμενα αυτο που εγραψες ειναι ψέμα , σορι αν σε πειραζει. Εσυ πες οτι αν ο ΑΣ δεν λειτουργουσε ετσι θα υπηρχαν στρατοπεδα. Ακουστηκες. Σιγα μη σε ρωτησω και τι θα υποστηριξωMetagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:49Αυτο που μονο εσυ γραφεις αληθειες και ολοι οι αλλοι ψεματα κοιταξε το..Σου εχουν γινει αλεπαλληλες παρατηρησεις κι εσυ εκει το ιδιο τροπαρι..ο Αιβας ο αληθειας...Εγω δεν εχω χωριστει σε κανενα στρατοπεδο παντως,τους θελω και τους 2!!!Εσυ βλεπω εχεις επιλεξει ηδη στρατοπεδο....aivas19 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:46
Μη γραφεις ψεμματα, σε στρατοπεδα μας χωρισε ο ΑΣ που στηριζει καποιον συγκεκριμενομαλλον δεν προσεχεις τι γραφω
- Metagrafakias
Υπευθυνος ειμαι για αυτα που γραφω οχι για αυτα που καταλαβαινεις...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:28Ούτε που κατάλαβες την ερώτηση και γραφεις μεγαλειώδεις αρλούμπες.Metagrafakias έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:34Αυτη την αρλουμπα που γραφετε συνεχως καποιοι που ηταν ο Τελης οταν,που ηταν ο Τελης τοτε...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:01 Metagrafakias @
Δεν αναφέρθηκα, με χαρακτηρισμό, σε κανένα μελος που σχολιάζει εδώ μέσα.
Η αναφορά μου αφορα σ εναν δημοσιογράφο που το μεσον τους, αλλά και ο καθενα ξεχωριστά, εχει κάνει μεταστροφή και ακολουθεί την γραμμή ΜετροΤέλης,
πολύ πριν την ανακοίνωση του ΑΣ για την συμφωνία με τον κύριο Μυστακίδη.
Όποιος προλάβει ν ανέβει στο τραίνο.
ΥΓ. ""που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν τα αλλα τμηματα ""
ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!
Ολα στο μπλέντερ!!!
Αληθεια που ηταν ο Θεσσαλονικεύς δισεκατομμυριούχος, τοτε που χιλιαδες ΠΑΟΚτσήδες αγόραζαν μετοχες της ΚΑΕ για να βοηθήσουν??
Τότε που ο Σαββίδης εδινε ισοποσο ποσό με αυτό των μετοχών???
Προσφατα εγινε αυτό.
Θα δωσει λογαριασμο ενας billionaire τι θα κανει και ποτε θα κινηθει???
Τοτε μπορει να μην μπορουσε,τωρα να μπορει..
Μπορει να ειχε αλλες δουλειες να εκπληρωσει και να μην ειχε τη δυανατοτητα,το ξερει κανεις??
Με την ιδια λογικη που ηταν ο Ιβαν οταν ειχαμε ΓουμενοΠαγωνηδες και μας φευγανε οι πακτες για κατω τζαμπα??Δεν τον ενοιαζε τοτε??Που ηταν οταν καναμε revolution με Ζαγορακη και χρωστουσαμε σε οποιον μιλουσε Ελληνικα???
Ολα ειναι θεμα timing,δεν μπορει να λεγεται σαν σοβαρο επιχειρημα αυτο.....
Δεν ρώτησα γιατί δεν πήρε την ΚΑΕ.
Ρώτησα αν βοήθησε εστω και κατ΄ελάχιστον, πχ 10 μετοχές,, όπως εκανε τότε ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής.
Αοριστίες και η μπάλα στην κερκίδα.