Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Θα ήταν ΠΑΟΚ λες δηλαδή ;
These users thanked the author Taseos for the post:
paok apo epilogi
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Προσωπικά ο Αντωνάκης θέλω να μας πει ότι αν " ο ΠΑΟΚ ειναι πάνω απ' όλα" στο οποιο προφανως συμφωνει, δεν σημαινει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΩ ΚΑΙ από τον λαό του;;;
Ε αντωνακη κοκοβικο;;
Αιντε νουμερο
Εχετε κανει γιαουρτι το μυαλο αγαθων οπαδων
Με αντίτιμο φυσικα
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 6):
eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, navigator11, paok apo epilogi, theo-drama
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΤ η τελείως τρομπες
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Σε άλλα νέα 125 Μύρια θα λάβουν ως αποζημίωση για καθυστέρηση σε εργο από το δημόσιο γεκ τέρνα κ ακτωρ. Το φαγοπότι του ταμείου ανάκαμψης καλά κρατεί στην χαβουζα, εμείς εμφύλιο...
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post (total 7):
gervasio artigas, navigator11, paok apo epilogi, george188, aivas19, eorptol1, Andrew R
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Οι συγκεκριμενοι δεν εχω καταλαβει αν ειναι χομπιστες δημοσιογράφοι. κάνουν δηλαδη καποια αλλη δουλεια και αυτή την έχουν για να βγάζουν το γούστο τους.

φαίνεται να μην εχουν καμια ενημέρωση και απλα αναπαραγουν οτι βρίσκουν στο εξωτερικό ή κανουν άρθρα clickbait που δεν λένε απολύτως τίποτα.
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 3):
navigator11, paok apo epilogi, eorptol1
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

pavlos06 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 09:21 Οι συγκεκριμενοι δεν εχω καταλαβει αν ειναι χομπιστες δημοσιογράφοι. κάνουν δηλαδη καποια αλλη δουλεια και αυτή την έχουν για να βγάζουν το γούστο τους.

φαίνεται να μην εχουν καμια ενημέρωση και απλα αναπαραγουν οτι βρίσκουν στο εξωτερικό ή κανουν άρθρα clickbait που δεν λένε απολύτως τίποτα.
Μια χαρά τα κονομανε από τις διαφημίσεις και από την προώθηση του χορηγού Θεσσαλονικεως.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 4):
gervasio artigas, leomatos88, eorptol1, theo-drama
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

pavlos06 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 16:57 Ο τέλης δημιούργησε αντι-τεληκούς λόγω του ΑΣ που δημιουργεί προβλήματα στην ΠΑΕ ( είτε το ξέρει είτε όχι ) και λόγω του μέσου που έχει μπει σαν επικοινωνιολόγος του.
Μακάρι να έχει αγνά αισθήματα και να μεγαλουργήσει στο μπασκετ.

Ο κόλκας κάτι είπε στο foxbet και έχει μεγάλο δίκιο. Ότι μια ομαδα για να πάει καλά πρεπει να είναι μια γροθια παιχτες-διοικηση-κοσμος-δημοσιογράφοι.
Το metropolis είτε μας αρέσει είτε όχι κανει μεγάλο κακό στην ομάδα καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που τους ακούει και υιοθετεί απόψεις ραδιοφονικών παραγωγών-δημοσιοκάφρων.

Βλέπω συνοπαδούς μου να μιλάνε για σαμπιντι fc, για ρουμανο κλεφτοκοτα κτλ Αυτά δηλαδή που λέγαν τα χανούμια κτλ πριν χρόνια. Γιατί αυτή την πολιτική θέλουν να περάσουν αυτοί που δεν θέλουν τον σαββίδη. Βλέποντας πως δεν μπορούν να διώξουν τον ίδιο θέλουν να φάνε τον λου γιατι ξέρουν πως όταν φύγει ο λου με τη δομή που έχει η παε θα φάει πολύ κράξιμο και ο μεγαλομέτοχος.
Τον κολκα θα επρεπε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον απαγορεψει να ξαναμιλήσει για ΠΑΟΚ γενικα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Στα 100 χρόνια πρέπει να ήμαστε Ενωμένοι και όχι με διχόνια !!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

εγω κραζω πολλες φορες τον κολκα ,αλλα μπροστα σε αλλους ειναι παναγια αυτοι ειναι αθλιοι κυριολεκτικα δεν θελω ουτε να τους πιασω στο στομα μου....οσο για τον ξαφνικο ερωτα με ΑΣ των ττ ποτε δεν ειπανε κατι σοβαρο κουτσομπολια και οτι ακουσανε απο δω και απο εκει .....ο πονηρος και αφελης ειναι το διδυμο ......τι εγινε τοσκιτση τα βρηκες με τον φουρναρη ?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

eorptol1 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 10:58 εγω κραζω πολλες φορες τον κολκα ,αλλα μπροστα σε αλλους ειναι παναγια αυτοι ειναι αθλιοι κυριολεκτικα δεν θελω ουτε να τους πιασω στο στομα μου....οσο για τον ξαφνικο ερωτα με ΑΣ των ττ ποτε δεν ειπανε κατι σοβαρο κουτσομπολια και οτι ακουσανε απο δω και απο εκει .....ο πονηρος και αφελης ειναι το διδυμο ......τι εγινε τοσκιτση τα βρηκες με τον φουρναρη ?
Μετα απο το αστειο που εκανε με τη φανέλα down τον μισώ περισσοτερο κ απο αλλοθρησκους. Ήταν που ηταν γλίτσας εγινε ο χειροτερος
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

WestBlock4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:09
eorptol1 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 10:58 εγω κραζω πολλες φορες τον κολκα ,αλλα μπροστα σε αλλους ειναι παναγια αυτοι ειναι αθλιοι κυριολεκτικα δεν θελω ουτε να τους πιασω στο στομα μου....οσο για τον ξαφνικο ερωτα με ΑΣ των ττ ποτε δεν ειπανε κατι σοβαρο κουτσομπολια και οτι ακουσανε απο δω και απο εκει .....ο πονηρος και αφελης ειναι το διδυμο ......τι εγινε τοσκιτση τα βρηκες με τον φουρναρη ?
Μετα απο το αστειο που εκανε με τη φανέλα down τον μισώ περισσοτερο κ απο αλλοθρησκους. Ήταν που ηταν γλίτσας εγινε ο χειροτερος
Τι ακριβώς έκανε ΓουέστΜλογκ4 ? Το οτι έχουμε αυτο το Λογότυπο των Παιδιων με Νταουν Είναι οτι καλύτερο για τα 100 Χρόνια μας !!!
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Eagle1980 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:15
WestBlock4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:09
Τι ακριβώς έκανε ΓουέστΜλογκ4 ? Το οτι έχουμε αυτο το Λογότυπο των Παιδιων με Νταουν Είναι οτι καλύτερο για τα 100 Χρόνια μας !!!

Είπε σ αυτη την εκπομπη που κανει τη διαδικτυακή αστειευομενος οτι απο τότε που βάλαμε τη φανέλα με το down δεν μπορούμε να σταυρωσουμε νίκη. Κ ας την αλλάξουμε να πάρουμε καμια νικη. Ειναι δυνατόν να λεει η φανέλα Down. ?? Αυτα ειπε το χοντρο αποβρασμα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καλά ρε σείς ασχολείστε μ᾽αυτούς; Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
WestBlock4, eorptol1
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ο Αντωνάκης, ο Σταυράκης, όπως κι ο κάθε δημοσιοκάφρος που ζει από τον ΠΑΟΚ, που προβάλλεται πρώτος πρώτος στα μεγαλεία, και χορεύει σαν τα ποντίκια επίσης πρώτος πρώτος στα δύσκολα, είναι της ίδιας συνωμοταξίας, ανεξάρτητα της όποιας θέσης έχουν πάρει για το γήπεδο. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το επίπεδο, είναι για γέλια και για κλάματα η ποιότητα της δουλειάς τους και ο τρόπος που μιλάνε. Πιο πολύ απ’ όλα με ενοχλεί ότι το παίζουν οπαδοί, και μάλιστα φανατικοί και άρρωστοι. Καμία σχέση δεν έχουν με όλους εμάς που δεν κοιμόμαστε όταν χάνει ο ΠΑΟΚ και ξυπνάμε σκεφτόμενοι την επόμενη νίκη του. Όποιος τους διαβάζει χαλάει τζάμπα και βερεσέ το μυαλό του και χάνει τον χρόνο του.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
WestBlock4, paok apo epilogi, gervasio artigas, Apil44, theo-drama
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ο τσακαλεας μια χαρα οπαδος ειναι παντα εκει στο ιδιο ποστο στο παλατακι σαν οπαδος την ωρα που ειμασταν 300 ατομα στο μπασκετ..
Μην μιλατε αν δεν εχετε καμια επαφη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”